2011 年广东省初中毕业生学业考试
试 室 号 一 题 号 1-25 座 位 号 得 分 26-45 46-55 56-70 71-80 81-86 二 三
英语模拟试卷(一) 英语模拟试卷( 模拟试卷
四 五 六 合 计
说明:
  1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其中听力部分 25 分) 。
  2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。
  3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求填写在密封线左边的空格内。
  4.答题可以用黑色或蓝色钢笔、圆珠笔按要求写在试卷上,但不能用铅笔或红笔。
准考证号
第一卷 语言知识与技能 得 分 评卷人 姓 名
A.听句子(本部分共 5 小题,每小题 1 分,共 5 分)根据句子的内容和所提的问题,选择符合 .听句子 题意的图画回答问题,每小题听一遍。 ( )
  1.Who is a student?
一、听力理解。 (本大题有 25 小题,每小题 1 分,共 25 分。 )



A.Lucy )
  2.Which is Jim?
B.Mary
C.Kate

A )
  3.What was Peter doing?
B
C



A B )
  4.Where was Gina’s picture taken?
C

A )
  5.What were they doing?
B
C
A B C B.听对话(本部分共 10 小题,每小题 1 分,共 10 分)回答每段对话后面的问题,在各题所给 .听对话 的三个选项中,选出一个最佳答案,每段对话听两遍。 听第一段对话,回答第 6 题。 ( )
  6.What’s Kate’s phone number? A.223-8164 B.223-8451 C.223-8614 听第二段对话,回答第 7 题。 ( )
  7.What did Helen pay for the notebook? A.5 B.7 C.6 听第三段对话,回答第 8 题。 ( )
  8.What grade was Lucy in last year? A.Class One B.Grade Seven C.Grade Eight 听第四段对话,回答第 9 题。
英语试卷
第 1 页(共 8 页) 试卷 第 2 页(共 8 页)
英语

  9.Who is 13 years old? A.Li Lei B.Mary C.Mary and Li Lei 听第五段对话,回答第 10 题。 ( )
  10.What’s the man’s last name? A.Smith B.Bill C.Bill Smith 听第六段对话,回答第 11-12 题。 ( )
  11.Does Lucy have a cousin? A.Yes,she doesn’t. B.Yes,she does. C.No,she doesn’t. ( )
  12.What’s the name of Lucy’s friend? A.Mike. B.Mary. C.May 听第七段对话,回答第 13-15 题 ( )
  13.What would the man like? A.A birthday. B.A birthday party. C.A birthday cake. ( )
  14.Whose birthday is it tomorrow? A.The man’s mother’s. B.The man’s father’s. C.The man’s daughter’s. ( )
  15.How much is the birthday cake? A.80 yuan. B.100 yuan. C.60 yuan. C.听短文 .听短文(本题有 5 小题,每小题 1 分,共 5 分)请根据所听内容,在每小题给出的三个选项 中,选出一个能完成句子的最佳答案。短文听两遍。 ( )
  16.My grandparents have son(s) . A.one B.two C.three ( )
  17.I have uncle. A.one B.two C.three ( )
  18.Helen is my . A.sister B.cousin C.aunt ( )
  19.My brother is . A.Andy B.Jim C.Tom ( )
  20.I have a big . A.farm B.family C.house D.听填信息 .听填信息(本题有 5 小题,每小题 1 分,共 5 分)请根据所听内容,完成下表,短文听两遍。 Information Card What is needed: (
  21) Where to work: (
  22) Students’ ages: (
  23) Salary(工资)(
  24) : Telephone number: (
  25)

得 分 评卷人

二、单项填空。 (本大题共 20 小题,每小题 1 分,共 20 分。 )

( ( ( (
( (

( ( (

  26.?Mr.Green has one-year-old son,doesn’t he? ?Yes,and he also has 8-year-old daughter A.a;a B.an;an C.a;an D.an;a )
  27. room is small. A.Tom and Sam B.Tom’s and Sam C.Tom’s and Sam’s D.Tom and Sam’s )
  28.The old man began to learn to swim in his . A.fifties B.fifty C.fifth D.fiftys )
  29.? do you go back to your hometown? ?Twice a year. A.How long B.How much C.How often D.How soon )
  30.There a speech about the moon. the morning of September 14th. A.will have,in B.will have,on C.will be,in D.will be,on )
  31.There is for you if you put your heart into it. A.difficult nothing B.nothing difficult C.easy nothing D.nothing easy )
  32.I can’t believe a little girl can read many books. A.such;so B.such;such C.so;such D.so;so )
  33.?Look!Project Hope is helping the village build a school. ?Yes.It before August this year. A.will finish B.will be finished C.finishes D.is finished )
  34.?Which park would you like to visit,People’s Park or West Hill Park? ?.I would like to visit Seaside Park. A.Both B.Neither C.Either D.None )
  35.I don’t think Tom went to see the movie last night, ? A.do I B.did I C.did he D.does he )
  36.My mother often asks me too much ice-cream. A.don’t eat B.not eat C.not to eat D.doesn’t eat )
  37.?Do you know ? ?He was born in America.
英语试卷
第 3 页(共 8 页) 卷 第 4 页(共 8 页)
英语试
( (
密 封 线 内 请 勿 答 题 ………密………………………………………………..…封………………………………………………...线………



( ( (
A.what he is B.when he was born C.where he comes from D.if he lives on TV. )
  38.?Must I clean the blackboard now? ?No,you . A.mustn’t B.needn’t C.can’t D.shouldn’t )
  39.?Do you mind if I sit here? ?.It's for Mr.Brown. A.Not at all B.Never mind C.Better not D.Of course not )
  40.?I stay up late. ?Really? I didn’t.But I working in the night now. A.used to,used to B.was used to,used to C.used to,am used to D.was used to,use to )
  41.?It’s very nice you to help me with my English. ?Not at all.I think it is important us to help each other. A.of,of B.for,of C.of ,for )
  42.?Have you spoken to an American ? ?No,I ‘ve met a foreigner. A.already;never B.ever;never C.yet;already D.ever;ever )
  43.They don’t know which room . A.to live B.for living C.to live in D.to living )
  44. strong the wind is!I’m afraid we can’t go to the sea today. A.What B.So C.How D.Such )
  45.?I’m going to take part in the piano contest next week. ? A.Really? Congratulations! B.Good luck! C.Nice work! D.You’re really good.
得 分 评卷人
三、完形填空。 (本大题共 10 小题,每小题 1 分,共 10 分。 )
Someone says,“Time is money”,but I think time is 46 important than money.Why? Because when money is spent,we can get it back.However,when time is 47 ,it’ll never 48 .That is 49 we must not waste time.It goes without saying that the 50 is usually limited.Ever a second is very important.We should make full use of our time to 51 useful. But it is a pity that there are a lot of people who do not know the importance of the time.They spent their limited time smoking,drinking and 52 .They do not know that wasting time means wasting part of their own 53 . In a word,we should save time.We shouldn’t 54 today’s work for tomorrow.Remember we have no time to 55 . ( )
  46.A.much B.less C.mush less D.even more ( )
  47.A.cost B.bought C.gone D.finished ( )
  48.A.return B.carry C.take D.bring ( )
  49.A.what B.that C.because D.why ( )
  50.A.money B.time C.day D.food ( )
  51.A.nothing B.something C.anything D.everything ( )
  52.A.reading B.writing C.playing D.working ( )
  53.A.time B.food C.money D.life ( )
  54.A.stop B.leave C.let D.give ( )
  55.A.lose B.save C.spend D.take
得 分 评卷人
四、阅读理解。 (本大题共 15 小题,每小题 2 分,共 30 分。 )
阅读下列短文,并做每篇短文后的题目。从每小题所给的四个选项中,选能回答所提问题或完成所给句子的最 佳答案。 A CHESS CLUB BURN BOOT CAMP The Chess Club meets in the Watson Trail Park Burn Boot Camps give you the most excitement! Activity Center on Tuesday 5 weeks--each class is different! mornings from Tuesday and Thursday
  10:00 am ? Noon. at
  8:15 am during school year,
  7:00 am in the Beginners or not,ages 8 through
  98,all are invited summer. to join the fun. Price:S1
  20.00 for 5 weeks Telephone:Call 314-914-2385 Telephone:Call 314-941-8523 Location:Watson Trails Park INDOOR TENNIS LESSON We offer indoor tennis lessons at the Days Inn Motel. Five 1-hour lessons for S
  60.
  00. Ages: 7 to 11 years old
  5:00 pm ?
  6:00 pm PUPPET THEATER CLASS Looking for a fun class? Kids make puppets of simple materials here.If your child enjoys playing with puppets,arts or stories,he or she will have a great time in this class! Time:
  4:15 pm?
  5:30 pm,April 4?May 9 Fee:S
  85.00 for one and S1
  65.00 for two Location:Watson Trail Park
英语试卷
第 5 页 (共 8 页) 卷 第 6 页 (共 8 页)
英语试
12 to 15 years old
  6:00 pm ?
  7:00 pm Telephone:Call 314-842-7265 Location:Watson Trail Park. )
  56.When is the Chess Club open? A.
  5:00 pm. B.
  6:00 pm. C.
  10:00 am. D.
  4:15 pm. ( )
  57.You can call to have indoor tennis lessons. A.314-914-2385 B.314-842-7265 C.314-246-5263 D.314-941-8523 ( )
  58.Kids can make puppets . A.in the Chess Club B.at Burn Boot Camp C.at the Days Inn Motel D.in Puppet Theatre Class ( )
  59.You’ll pay if you and your brother want to join the Puppet Theatre Class . A.$1
  20.00 B.$
  85.00 C.$1
  65.00 D.$2
  50.00 ( )
  60.Burn Boot Camp isn’t open in summer. A.at
  9:00 am.on Thursday B.at
  10:00 am.on Friday C.at
  7:00 am.on Tuesday D.at
  10:00 am.on Tuesday B Visitors to the 2010 World Expo in Shanghai will be able to go sightseeing in super cool cars with no drivers, Shanghai city officials said recently. When a prototype(原型)of the six-seats car was shown to the public,it interested many people.“The car will help visitors feel what high technology is and help them enjoy a tour of the World Expo site,” said a professor at Tongji University. was in charge of the project. prototype
  4.5 meters long, meters wide and
  1.6 meters tall runs along He The
  1.7 a white line.The cars costs around 3
  00,000 yuan to build and can reach a top speed of 50 kilometers an hour. According to the researchers,visitors will be able to drive the car anywhere in the World Expo site by pressing a button.If they want to get off or stop the car,all they need to do is just to press the button again. “People can rent one of these cars for a whole day or just take a ride in it from one place to another,”the professor said.Around 400 to 500 of these cars will be made for the Expo in 20
  10.The cars will have radar(雷达)to help them get around people and buildings. They will mainly use solar batteries 太阳电池) lithium batteries 锂电池) As they have ( and ( . no needs for drivers and oil,these cars will help save energy and human labor and cause no pollution to the environment! ( )
  61. will hold the 2010 World Expo. A.Paris B.New York C.Shanghai D.Tokyo ( )
  62.The cars can hold people. A.two B.four C.six D.ten ( )
  63.According to the passage,we can infer that the car’s top speed is . A.about 50 kilometers an hour B.25 kilometers half an hour C.less than 50 kilometers an hour D.more than 50 kilometers half an hour ( )
  64.From this passage,we know visitors can drive the car in the World Expo site by . A.a few drivers B.getting off the car C.stopping the car D.pressing a button ( )
  65.What is TRUE about the driverless car? A.They have no need for drivers but oil. B.They have radar to get around people and buildings. C.They are
  4.5 meters long,
  1.6 meters wide and
  1.7 meters tall. D.All of the above. C 请阅读以下左栏人员的相关信息,然后与右栏广告相匹配。并将答案填写在相应题目的答题位置上。 ( )
  66.John is eager to find some anti-virus tools(杀毒工具)to protect his computer from cyber(电脑的)attackers.He wants to contact with anyone who can provide him with tools to help him. ( )
  67.Green is a university student.He wants to improve singing skills in his spare time.So he is going to look for some institutions(学会,组织)which can provide some singing lessons on singing at weekends. ( ) Sally prefers reading to sports. would like to buy some reading materials on Saturday.
  68. She ( )69
 

相关内容

2011年广东省中考英语模拟试卷(二)(付答案)

   2011 年广东省初中毕业生学业考试 试 室 号 一 1-25 得 分 座 位 号 说明:1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其 中听力部分 25 分) 。 2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。 3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求填写在密封线左边的空格内。 4.答题可以用黑色或蓝色钢笔、圆珠笔按要求写在试卷上,但不能用铅笔或红笔。 ( )5.What him worri ...

2009年上海市宝山区中考英语模拟测试卷

   教育城中考网 www.12edu.cn/zhaokao/zk 2009 年上海市宝山区中考英语模拟测试卷 年上海市宝山区中考英语模拟测试卷 中考英语模拟 考试时间: 分钟) (满分: 150 分,考试时间:100 分钟 满分: 小题。试题均采用连续编号。 (本卷有九大题,共 106 小题。试题均采用连续编号。所有答案务必按照规定 本卷有九大题, 在答题卡上完成 做在试卷上不给分。 上完成, 在答题卡上完成,做在试卷上不给分。 ) Part 1 Listening (第一部分 听力 第一部分 ...

2008-2009年扬州市中考英语模拟试卷

   2008 2009 扬州市中考英语 英语模拟试卷 2008-2009 年扬州市中考英语模拟试卷 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一,听力(共两节,计 20 分) A, 根据每小题所听到的对话, 从所给的 A, C 三个选项中选择符合题意的图画 B, (每 小题听一遍)(每小题 1 分,计 5 分) . 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. A. B. C. 1 B. 听对话回答 ...

2010年广东省汕头市澄海区中考英语模拟试题

   中国最大的教育门户网站 E 度网 www.eduu.com 2010 年 广 东 省 汕 头 市 澄 海 区 中 考 英 语 模 拟 试 题 说明:1、全卷共 8 页,满分 150 分,考试时间为 100 分钟。 2、答题前考生务必用黑色字迹钢笔或签字笔将自己的姓名填写在答题卡相应位置上。 3、选择题每小题选出答案后,用 2B 铅笔将答题卡上对应题目选项的答案涂黑;非选择题 必须使用黑色钢笔或签字笔做答, 答案必须写在答题卡各题目指定区域内相应位置上。 如需改动,先划掉原来的答案,然后再写上 ...

扬州市中考英语模拟试卷

   扬州市中考英语模拟试卷 扬州市中考英语模拟试卷 英语 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一、听力(共两节,计 20 分) A、 根据每小题所听到的对话, 从所给的 A、 C 三个选项中选择符合题意的图画 B、 (每 小题听一遍)(每小题 1 分,计 5 分) 。 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. A. B. C. B. 听对话回答问题(每小题听2遍)(每小题 1 分,计 5 ...

2010年广东省中考英语试卷

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2007年广东省中考英语试卷及答案

   375 教育资源网 http://www.375edu.cn 试卷、教案、课件免费下载! -- 1 1- 375 教育资源网 http://www.375edu.cn 试卷、教案、课件免费下载! -- 2 2- 375 教育资源网 http://www.375edu.cn 试卷、教案、课件免费下载! -- 3 3- 375 教育资源网 http://www.375edu.cn 试卷、教案、课件免费下载! -- 4 4- 375 教育资源网 http://www.375edu.cn 试卷、教案 ...

2011年中考英语模拟试卷(二)参考答案

   最有效的减肥药|减肥药排行榜|淘宝减肥药排行榜|什么减肥药最好|有效的减肥方法| |淘宝最有效的减肥药 |最有效减肥药排行榜|最有效的减肥方法| 减肥药排行榜 http://www.ty138.com 友情提供资料 2010 年中考英语模拟试卷(二) 年中考英语模拟试卷( 第 I 卷(选择题共 60 分) 小题, 一、听力(共 20 小题,每小题 1 分,满分 20 分) 听力 共 第一节 根据每小题你所听到的对话,从 A、B、C 三幅图中找出与所听内容相符的选项。每段 对话读一遍。 运动) ...

2011年上海中考英语作文预测16套[1]

   2011 年上海中考英语作文预测 16 套 奉贤区中考英语作文预测 Write at least 60 words about the topic “An 奉贤区中考英语作文预测 argument with xx(you parent classmate,friend…)”.(以“我和某某的一次 争吵”为题写一篇不少于 60 个词的短文,标点符号不占格。)(注意:短文中不 得出现考生的姓名、校名及其他相关信息,否则不予评分。 ) Use the following points as a g ...

2011年中考英语模拟试卷(三)含参考答案

   初中英语辅导网 http://www.yingyufudao.cn 2010 年中考英语模拟试卷(三) 年中考英语模拟试卷( 第 I 卷(选择题 共 60 分) 一、听力(每小题 1 分,共 20 题,满分 20 分) 第一节 每小题你将听到一个对话,从 A、B、C 三幅图中找出与你所听内容相符的选项。 每段对话读一遍。 ( ) 1.A. B. C. ( ) 2. A. B. C. ( ) 3. A. B. C. ( ) 4. A. B. C. ( ) 5. A. B. C. 第二节(本节共 ...

热门内容

2011年考研英语一真题参考答案完整版

   2011 年考研英语一真题参考答案完整版 Section I Use of English 1.C 2.D 3.B 4.B 5.A 6.B 7.A 8.D 9.C 10.A 11.B 12.C 13.D 14.C 15.B 16.D 17.A 18.D 19.A 20.C Section II Reading Comprehension Part A 21.C 22.B 23.D 24.B 25.A 26.B 27.D 28.C 29.A 30.C 31.D 32.C 33.B 34.A 3 ...

八年级英语形容词的比较级和最高级课件

   TOM ED nicer JILL nicest nice Tom is nice. Ed is nicer than Tom. Jill is the nicest of the three. 1 8yuan/a kilo 10yuan/a kilo 2 20 yuan/a kilo 3 The third chicken is cheap. The second one is cheaper. The first one is the cheapest of all. 形容词的比较级和最 ...

英语日记42篇

   30 天学不会英语 无效退款宫方网站 www.28k.cn 第一天:THE NEWSPAPER 报 纸 Nowadays the newspaper possesses considerable value Everybody should read it. It supplies us with a variety of news every day. It tells us the political situation of the world. If we form the habi ...

英语语法实践指南

   ,<<唐诗,宋词鉴赏>>《 《莲花开落》《冷月钟笛》《温一壶月光下的酒》《鸳鸯香炉》《金 、 、 、 、 色印象》《白雪少年》 、 英语语法实践指南》 (郭凤高主编)《王长喜十句作文法》 , 你好,我是同济大学的在校生,前几天回答了几个即将参加高考和中考的学弟学妹的问题, 突然之间感觉很希望尽可能地帮助初高中的学生。 所以最近一直在百度知道里面回答类似的 问题。 像英语这类的课程应该比较提高(当然,英语是我初高中时候最有把握的一门课,在高手如 林的重点高中,英语卷面成 ...

2012年考研英语语法全突破大全_split_6

   26 考研英语语法全突破 6. You just stay away from me please。 求你离开我。 7. If you are ever in trouble, don't try to be brave, just run, just run away. 你若遇上麻烦,不要逞强,你就跑,远远跑开。 8. It made me look like a duck in water. 它让我如鱼得水。 9. Death is just a part of life, someth ...