更多精品下载百校通论坛: 更多精品下载百校通论坛:www.baixiaotong.cn
职称英语考试卫生类词汇选项习题(
  1) 职称英语考试卫生类词汇选项习题(
  1)
下面每个句子中均有 1 个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定 1 个意义最为接近折选项。
  1.She was a puzzle. A girl B woman C problem D mystery

  2.Her speciality is heart surgery A region C field B site D platform

  3.France has kept intimate links with its former African territories A friendly B private C strong D secret

  4.You should have blended the butter with the sugar thoroughly, A spread B mixed C beaten D covered

  5.he industrial revolution modified the whole structure of English society. A destroyed C smashed B broke D changed

  6.Tickets are limited and will be allocated to those who apply first. A posted B sent C given D handed

  7.The change in that village was miraculous. A conservative C insignificant B amazing D unforgettable

  8.Customers often defer payment for as long as possible. A make C postpone
B demand D obtain
  9.Canada will prohibit smoking in all offices later this year. A ban B remove C eliminate D expel

  10. She read a poem which depicts the splendor of the sunset. A declares B asserts C describes D announces.
更多精品下载百校通论坛: 更多精品下载百校通论坛:www.baixiaotong.cn

  11.From my standpoint, this thing is just ridiculous A field C knowledge
B point of view D information
  12.The latest census is encouraging A statement B assessment C evaluation D count
  13.The curious looks from the strangers around her made her feel uneasy. A different B proud C uncomfortable D unconscious

  14.Reading the job ad, he wondered whether he was eligible to apply for it. A able C qualified
B fortunate D competent
  15.He was elevated to the post of prime minister. A pulled B promoted 答案: 1 D 2 C 3 A 4 B 5 D 6 C 7 B 8 C 9 A 10 C 11 B 12 D 13 C 14 C 15 B 下面每个句子中均有 1 个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定 1 个意义最为接近折选项。 1 She was close to success. A fast B quick C tight D near C lifted D treated
2 The two girls look alike A similar B beautiful C pretty D attractive
3 The boy is intelligent. A naughty B clever C difficult D active
4 Everybody was glad to see Mary back A sorry B sad C happy D angry
5 Zhat is your glad in life? A aim B plan C arrangement D idea
6 Jack was dismissed A fined B fired C exhausted D criticized
更多精品下载百校通论坛: 更多精品下载百校通论坛:www.baixiaotong.cn
7 John is crazy about pop music A mad B sorry C concerned D worried
8 It is the movement, not the color, of objects that excites the bull. A frightens B scares C confuses D arouses
9 It is highly unlikely that she will arrive today. A very B probably C hardly D possibly
10 I am feeling a lot more healthy than I was. A many B no C some D much
11 Since ancient times people have found various ways to preserve meat A eat B cook C keep D freeze
12 We packed up the things we had accumulated (积累) over the last three years and A late B recent C final D past
13 The expedition reached the summit at 10:30 that morning A bottom of tile mountain B foot of the mountain C staring point D top of the mountain
14 There is always excitement at the Olympic Games when an athlete breaks a previous record of performance. A destroys B beats C maintains D defends
15 The president proposed that we should bring the meeting to a close. A stated B said 答案: 1 D 6 B 11 C 2 A 7 A 12 3 B 8 D 13 D 4 C 9 A 14 B 5 A 10 D 15 D C announced D suggested
A inspiring C moving
B boring D absorbing
10 I wasn't qualified for the job really, but I got it anyhow. A somehow B anyway C anywhere D somewhere 11 She was a puzzle. A girl C problem B woman D mystery
12 Her speciality is heart surgery. A region B site
更多精品下载百校通论坛: 更多精品下载百校通论坛:www.baixiaotong.cn
C field D platform
13 France has kept intimate links with its former African territories A friendly C strong B private D secret
14 You should have blended the butter with the sugar thoroughly. A spread C beaten B mixed D covered
15 The industrial revolution modified the whole structure of English society. A destroyed C smashed 答案: 1 C 6 A 11 D 2 B 7 A 12 C 3 A 8 B 13 A 4 D 9 C 14 B 5 B 10 B 15 D B broke D changed
下面每个句子中均有 1 个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定 1 个意义最为接近折选项。

  1.The news will horrify everyone. A.attract B.terrify C.tempt D.excite

  2.The article sketched the major events of the decade. A.described B.offered C.outlined D.presented

  3.I won't tolerate that kind
of behavior.
A.bear B.accept C.admit D.take
  4.Their style of playing football is utterly different. A.barely B.scarcely C.hardly D.totally

  5.Her sister urged her to apply for the job. A.advised B.caused C.forced D.promised

  6.Even sensible men do absurd things. A.unusual B.ridiculous C.special D.typical

  7.She bumped inot her boyfriend in town this morning. A.walked B.came C.fled D.ran

  8.This sort of thing is bound to happen. A.sure B.quick C.fast D.swift

  9.At the age of 30,Hersey suddenly became a celebrity. A.boss B.manager C.star D.dictator

  10.He cannot discriminate between a good idea and a bad one.
更多精品下载百校通论坛: 更多精品下载百校通论坛:www.baixiaotong.cn
A.judge B.assess C.distinguish D.recognize

  11.They are concerned for the fate of the forest and the lndians who dwell in it. A.live B.sleep C.hide D.gather

  12.The index is the government's chief gauge of future economic activity. A.method B.measure C.way D.manner

  13.The architecture is harmonious and no building is over six-storey A.old-fashioned B.traditional C.conventional D.balanced
high.

  14.The food is inadequate for ten people. A.demanded B.qualified C.insufficient D.required

  15.She persevered in her ideas despite obvious objections raised by friends. A.persisted B.insisted C.resisted D.suggested
答案: 答案:
  1.B
  2.C
  3.A
  4.D
  5.A
  6.B
  7.D
  8.A
  9.C
  10.C
  11.A
  12.B
  13.D
  14.C
  15.A 下面每个句子中均有 1 个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定 1 个意义最为接近的选项。

  1.At midnight,we were aroused by a knock at the door. A.irritated B.awakened C.arisen D.annoyed

  2.She was awarded a prize for the film. A.given B.rewarded C.sent D.reminded

  3.Smoking will be banned in all public places here. A.forbidden B.allowed C.permitted D.promoted

  4.That guy is intelligeng but a bit dull. A.strange B.special C.quiet D.boring

  5.She is a highly successful teacher. A.fairly B.rather C.very D.moderately

  6.We should not sacrifice environmental protections to foster economic growth. A.reduce B.promote C.realize D.give

  7.There is a growing gap between the rich and the poor. A.conflict B.tension C.gulf D.confrontation

  8.I am very grateful to you for your assistance. A.helpful B.hopeful C.pitiful D.thankful

  9.You will be meeting her presently. A.shortly B.currently C.lately D.probably

  10.Attitudes to mental illness have shifted in recent years. A.displayed B.shown C.changed D.demonstrated

  11.I have been trying to guit smoking.
更多精品下载百校通论坛: 更多精品下载百校通论坛:www.baixiaotong.cn
A.give up B.pick up C.build up D.take up

  12.Relief workers were shocked by what they saw. A.moved B.touched C.surprised D.worried

  13.The weather is a constant subject of conversation in Britain. A.question B.problem C.title D.topic

  14.This is not typical of English,but is a feature of the Chinese language. A.particular B.characteristic C.remarkable D.idiomatic

  15.It is virtually impossible to persuade him to apply for the job. A.simply B.almost C.totally D.completely 答案: 答案:
  1.B
  6.B
  11.A
  2.A
  7.C
  12.C
  3.A
  8.D
  13.D
  4.D
  9.A
  14.B
  5.C
  10.C
  15.B

  1.The union representative put across her argument very effectively. A. invented B. explained C. considered D. accepted

  2.He talks tough but has a tender heart. A. heavy B. strong C. wild D. kind

  3.It is no use debating the relative merits of this policy. A. making B. taking C. expecting D. discussing

  4.Our statistics show that we consume all that we are capable of producing. A. waste B. buy C. sell D. use

  5.The fuel tanks had a capacity of 140 liters. A. function B. ability C. volume D. power

  6.Our lives are intimately bound up with theirs. A. tensely B. nearly C. closely D. carefully

  7.Her faith upheld her in times of sadness.
更多精品下载百校通论坛: 更多精品下载百校通论坛:www.baixiaotong.cn
A. excited B. supported C. inspired D. directed

  8.The book provides a concise analysis of the country's history. A. clean B. perfect C. brief D. real

  9.It is laid down in the regulations that all members must carry their membership cards at all times. A. suggested B. warned C. confirmed D. stated

  10.The council meeting terminated at 2 o'clock. A. began B. continued C. resumed D. ended

  11.A red flag was placed there as a token of danger. A. substitute B .sign C. proof D. target

  12.However bad the situation is , the majority is unwilling to risk change. A. eager B. reluctant C. pleased D. angry

  13.It has been said that the Acts provided a new course of action and did not merely regulate or enlarge an old one. A. control B. limit C. replace D. offset

  14.The secretary is expected to explore ideas for post-war reconstruction of the area. A. investigate B. deny C. stress D. create

  15.The steadily rising cost of labor on the waterfront has greatly increased the cost of shipping cargo by water. A. suddenly B. gradually C. excessively D. exceptionally 答案: 答案:
  1.B
  2.D
  3.D
  4.D
  5.C
更多精品下载百校通论坛: 更多精品下载百校通论坛:www.baixiaotong.cn

  6.C
  11.B
  7.B
  12.B
  8.C
  13.A
  9.D
  14.A
  10.D
  15.B
 

相关内容

职称英语考试卫生类英语词汇选项

   职称英语考试卫生类英语词汇选项 1. We should not complain about taxes. A) feel unhappy B) say bad things C) care D) praise 2. What were the effects of the decision she made? A) reasons B) results C) causes D) bases 3.People don't realize how serious this recession ...

2009年职称英语考试词汇选项的必背解题技巧

   2009 年职称英语考试词汇选项的必背解题技巧 第一节 词汇选项的应试技巧以及注意事项 以上方法的做题实质就是把有语境的句子翻译题目一步转变成在五个单词(组)中寻找 两个同义词的题目。在做词汇选项题目时,应当注意以下问题: 1.不要把词汇选项题做成翻译句子题。 2.查找字典,确定正确答案。在查字典的过程中还是要注意个别问题: (1)题肢选项查找的顺序问题。美国权威机构通过对标准化考试的研究与分析,最终得 出结论:在题肢是 A、B、C、D 四个选项的情况下,往往 B 和 C 正确的机率较大。因 ...

2011年职称英语考试卫生类完型填空练习题(3)

   2011 年职称英语考试卫生类完型填空练习题(3) Public image is controllable (1), just as the product, price, place, and promotional efforts are. A firm's public image (2) a vital role in the attractiveness of the firm and its products to employees, customers, (3) to su ...

2011年职称英语考试卫生类A级

   第 1 部分 词汇选项 第 4 部分 阅读理解 参考答案 一、词汇选项 答案: 1. urging (pushing) 2. tolerate (stand ) 3.obsecure ( unclear) 4. trembling (shaking) 5. steady (continious) 6. grasp ( undestasnd) 7. provoked (caused) 8. finds faults with (criticizes) 9. approach (handle ) ...

2011年卫生类职称英语教材新增文章下载

   2011 年卫生类职称英语教材新增文章下载 阅读理解新增文章( 阅读理解新增文章(共 4 篇) 目录: 目录: 第三篇(C 级):Cooking Oil Fumes Cause Tumor 第十八篇(B 级):Exercise Can Replace Insulin for Elderly Diabetics 第二十四篇(B 级):Preventing Chlid Maltreatment 第三十四篇(A 级):Be Alert to Antimicrobial Resistance 第三篇 ...

2006年职称英语考试卫生类C级试题及答案

   中国资格考试网: 中国资格考试网:www.zige365.com 树人考试书店: 树人考试书店:www.110book.com QQ:747191574 电话: 电话:010-82599345 2006 年职称英语考试卫生类 C 级试题及答案 部分:词汇选项(第 1~15 题,每 题 1 分,共 15 分) 第 1 部分:词汇选项 下面每个句子中均有 1 个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定 1 个意义最为接近选项. 1 A B C D She was close to success ...

2011年职称英语考试卫生类A级真题与答案

   2011 年职称英语考试卫生 A 类真题与答案 一、词汇选项 1、unclear obscure.模糊不清晰的 2、greatly considerably, greatly 意思为 adv. 相当地;非常地 3、push-- urge 催促某人做某事 push 推;促进;逼迫 4、handle?approach 解决问题 5、caused provoke: 激怒.惹起.驱使,造成 6、stand= tolerate 忍受、 承受 7、energeticvigorous 精力充沛的 有活力 ...

2010年全国职称英语考试卫生类(B级)真题及答案

   考试界(www.kaoshijie.net)--考世界,全国领先的教育考试培训学习平台 --考世界, 考试界 --考世界 提供历年试题,模拟试题,专业课试题,教程,电子书下载,考试培训辅导课程等。 每日更新!!! 2010 年全国职称英语考试卫生类(B 级)真题及答案 年全国职称英语考试卫生类( 部分:词汇选项( 第 1 部分:词汇选项(第 1~15 题,每题 1 分,共 15 分) ~ 个词或短语划有底横线, 下面每个句子中均有 1 个词或短语划有底横线,请为每处划线部分确定 1 个意义最 ...

2011年职称英语教材:综合类词汇选项测试试题汇总

   2011 年职称英语教材:综合类词汇选项测试试题一 年职称英语教材: 1. Will you please call my husband as soon as possible? A) contact B) consult C) phone D) visit 2. We'll give every teacher space to develop. A) chance B) employment C) room D) opportunity 3. I have to go at once. ...

2011职称英语考试卫生词汇

   2011 全国职称英语考试 目录 前 言.......................................................................................................................................... 1 2003 年??卫生 A .......................................................................... ...

热门内容

高三备考英语

   高三备考英语, 高三备考英语,阅读是根本答题应规范 主讲人:华师一附中英语高级教师 邓北平 2006 年我省高考英语总分 150 分, 理科英语全省平均分为 87 分, 其中武汉市平均分为 89.16 分。文科英语全省平均分为 78.42 分,武汉市平均分为 78.92 分。整体英语得分并不高。 英语备考,考生需强化文章的阅读,语法和词汇的训练跟着备考走。其中,阅读是根本。 阅读 在高考英语中, 阅读理解试题是直接考查学生英语阅读能力的试题形式, 而完形填空和短文改错 则是一种在阅读理解基础 ...

单词背后的故事:194个英语单词的起源及巧记方法4

   61、Letter 字母,书信    letter这个词来源于拉丁词littera,意思是“字母”,同linere(涂沫)可能是近亲。同出于littera一源的还有一些词,如 literal(文字上的),即“一个字母、一个字母地”;literature(文学);illiterate(文盲),即“不识字母的”:“文人”,英语叫a literary man或a man of letters.    Littera的复数是litterae,意思是“书信”。当你把一个个字母写在一起时,你就写成了“书信 ...

史上最全剑桥商务英语BEC考试资料下载

   史上最全剑桥商务英语 BEC 考试资料下载 考试资料下载 史上最全剑桥商务英语 BEC 考试资料下载 史上最牛英语口语学习法:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 史上最牛英语口语学习法:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋在线英语,可免费体验全部外教一对一课程: 太平洋在线英语,可免费体验全部外教一对一课程:www.pacificenglish.cn 史上最全剑桥商务英语 BEC 考试资料下载 2010-02-11 09:17 | (分类:-BEC & ...

三帆中学07-08初一下英语期中试题

   2007 2008 三帆中学 2007-2008 年初一下学期期中测试 2008 年 4 月 班级学号 学号姓名 姓名 分数 分数 班级 学号 姓名 第一部分听力 一部分听力 (20 分) C. He’s from China. C. Yes, I am. C. Thank you. C. Australia. C. It’s Monday. I. 请听句子,选择最佳答语。 5 分) 请听句子,选择最佳答语。 ( 1. A. He likes watching TV. B. He is li ...

学习英语

   日志 分享给好友转到我空间复制网址 隐藏签名档小字体选用该信纸 上一篇 下一篇 返回日志列表 妮可 发表于 2010 年 04 月 27 日 17:07 阅读(1) 评论(0) 分类: 资源共享 举报 美国语言学家乔姆斯基(N.Chomsky) 理论” 美国语言学家乔姆斯基(N.Chomsky)的“LAD 理论” 转载 焦点话题之一:英语学习的最佳起步年龄是多大? 焦点话题之一:英语学习的最佳起步年龄是多大? 我们再来看一下美国语言学家乔姆斯基(N.Chomsky)的“LAD 理论”。乔 姆 ...