英 语 科 试 卷
说明:本卷满分 120 分,考试时间 90 分钟,考试结束时,只交答题卷。
听力部分(共 25 分) 听力部分(
一、听力理解 (本大题共四部分,共 25 分) 听力理解 本大题共四部分, A)听句子,根据句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题。 听句子,根据句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题。 每小题听一遍。 (每小题 每小题听一遍。 每小题 1 分,共 5 分) (
  1. What does the woman want to do?

  2.What sign did the man see?

  3.Who will the boy go to see?

  4. What is the man?

  5.Where will they go?
B)听对话,根据所听对话内容回答每段对话后面的问题,在各题所给的三个选项中, 听对话,根据所听对话内容回答每段对话后面的问题,在各题所给的三个选项中, 选择最佳的答案。每段对话听两遍。 (每小题 选择最佳的答案。每段对话听两遍。 每小题 1 分,共 10 分) ( 听第一段对话, 听第一段对话,回答第 6 题。
  6. How does Jim come to school every day? A. On foot. B. By bus. C. By bike. 听第二段对话, 听第二段对话,回答第 7 题。
  7. How many brothers and sisters does the woman have? A. A brother and a sister. B. Two brothers and a sister. C. A brother and two sisters. 听第三段对话, 听第三段对话,回答第 8 题。
  8. How often does Kate do exercise? A. Once a day. B. Twice a day. C. Twice a week. 听第四段对话, 听第四段对话,回答第 9 题。
  9. Where does the man work? A. In a shoe factory. B. In a shoe shop. C. In a vegetable market. 听第五段对话, 听第五段对话,回答第 10 题
  10. What does the woman want to drink? A. Tea. B. Coffee. C.Cola. 听第六段对话, 听第六段对话,回答第
  11-12 题 -
  11. What’s the man’s idea? A. He thinks that TV plays are very interesting. B. He thinks TV plays are better than films. C. He thinks there are too many advertisements on TV.
  12. What is the man going to do this evening? A. He is going to watch TV. B. He is going to skate. C. He is going to see a film. 听第七段对话, 听第七段对话,回答第 13-15 题。
  13. What time is it when the dialogue takes place? A.It is 10:
  00. B. It is 10:
  05. C. It is 9:
  30.
  14. What does the man first decide to do this weekend? A. He decides to visit a farm. B. He decides to buy a new watch. C. He decides to repair his watch.
  15. What will the man do this weekend at last? A. He will visit Kate’s Farm. B. He will buy a new watch. C. He will take a walk. 听短文,根据所听的内容,在各题所给的三个选项中,选出一个最佳选项。 C)听短文,根据所听的内容,在各题所给的三个选项中,选出一个最佳选项。短文听 两遍。 (每小题 两遍。 每小题 1 分,共 5 分) (
  16. What grade was Mary in? A. In Grade
  1. B. In Grade
  2. C. In Grade
  3.
  17. What was Mary interested in when she was at school? A. The flowers. B. The beautiful houses. C. Everything.
  18. Who was Mary’s deskmate? A. Sally. B. David. C. An unknown boy.
  19. What did Mr. White wish the children to be? A. To listen to him. B. To be polite. C. To work hard at the lessons.
  20.Which of the sentences is TRUE according to the passage?. A. Mary made fun of Mr. White. B. Mary wanted to have a joke with Mr. White. C. Mary thought the teacher changed her name.
英语试卷 第 2 页(共 10 页)
英语试卷 第 1 页(共 10 页)
D)听填信息(每小题 1 分,共 5 分) 信息( 请你根据所听内容,完成表格的相关内容。本题听两遍 听两遍。 请你根据所听内容,完成表格的相关内容。本题听两遍。
(
A special summer vacation
He spent last summer vacation with his best They talked about their How did he spend it? They went for a 23 They went 24 22 outside. in the room.
( (
21
.

A. does it mean B. it means C. means it D. is the meaning of )
  37. The man lives next to us is my English teacher. A. whom B. which C. who D. / )
  38. The two men walked the forest and got to a small house the morning of June 2nd . A. across ,in B. through ,in C. across ,on D. through ,on )
  39. We can’t do well in examination we study hard in school time. A.if B.and C.since D.unless )40 About of the students in my school to school everyday .
with the speaker’s father.
They didn’t go near the river alone because speakers’ father thought it was 25 .
A. two third, walk C. second three,walks

B. two thirds ,walk D. two thirds,walks
笔试部分
小题, 二、单项选择(本大题共 20 小题,每小题 1 分,共 20 分) 单项选择(
( )
  26. My uncle is honest man. He works in university. He is good at playing violin. A .a; an; the B. a; a; / C. an; a; the D. a; the; / )
  27. He found very difficult to drive a car. A .him B. it is C. that it is D. it )
  28. I think this book may be . No, it belongs to A. Lily , Tom B. Lily’s , Tom C. Lily , Tom’s D. Lily’s , Tom’s )
  29. Which tie is more suitable for me , the red one or the blue one? I have no idea .You’d better take them. A. all B. each C. every D. both )
  30. What do you think Tom is doing over there? He . A. may run B. may be running C. can’t run D. must run )
  31. A writer and and teacher at the party last night. A. was B. are C is. D. were )
  32. What do you have for Paul? I think he should study harder than before. A. news B. advice C. help D. information )
  33. Have you ever been to Beijing? Yes, I have. I there two years ago. A. have been B. was going C. has been ( (

  41.The abacus in century. A.were invented , the sixth B.were invented, sixth C.was invented, the sixth D.was invented , sixth )
  42. Our teacher told us the earth the sun yesterday.
( (
A. goes around B. went around C. turned D. go around )
  43. -I’ve just got some novels that by Dickens. Do you like the ones by him? ?Yes. Could you lend some to me? A. were written; were written B. write; written C. wrote; were written D. were written; written

  44. when I home, I realized I my Chinese book. A. got , had left B. get,have left C. got, had forgot D. got to,had forgot )
  45. I perfer to receive a gift that has some it. A. thoughts,behind B. thoughts ,in C. thought,in D. thought,behind

(

( ( (
(每小题 三、完型填空。 每小题 1 分,共 10 分) 完型填空。 (
It’s never easy to admit(承认) you are in the wrong. We all 46 to know the art of apology.(道歉) Think how often you’ve done wrong. Then count how many 47 you’ve expressed clearly you were 48 . You can’t go to bed with an easy mind if you do 49 about it. A doctor friend, Mr. Lieb, told me about a man who came to him with different kinds of signs: headache, heart trouble and insomnia (失眠症). 50 some careful exams, Mr. Lieb found nothing wrong with him and said, “ If you don’t tell me what’s 51 you, I can’t help you.” The man admitted he was cheating his brother of his inheritance (遗产) Then there the clever doctor . 52 him write to his brother and 53 his money. As soon as the letter was put into the post box, the man suddenly cried. “Thank you,” he said to the doctor, “I think I’ve got well.” An apology can not only save a broken relationship, but also make it 54 . If you can think of someone who should be 55 an apology from you, do something about it right now. ( )
  46. A. decide B. have C. need D. try ( )
  47. A. mistakes B. people C. ways D. times ( )
  48. A. sorry B. weak C. sad D. wrong ( )
  49. A. something B. anything C. nothing D. everything ( )
  50. A. Before B. After C. Till D. Since 英语试卷 第 4 页(共 10 页)
( . (
D. went
( (

  34. Who is the man in blue over there? Is it our English teacher. No, it our English teacher. I’m sure it our Chinese teacher . Because our Chinese teacher likes blue very much. A. can’t ;must be B. can’t be ; must be C. can’t be; must D. can’t ; must )
  35. Without electricity,human life quite difficult today. A.is B.will be C.would have been D.would be )
  36. What do you think? 英语试卷 第 3 页(共 10 页)
( ( ( ( (
)
  51. A. hurting )
  52. A. made )
  53. A. gave )
  54. A. never )
  55. A. received
B. changing B. helped B. kept B. worse B. given
C. touching C. let C. returned C. harder C. known
D. worrying D. saw D. paid D. stronger D. forgotten
小题, 四、阅读理解(本大题共 15 小题,每小题 2 分,共 30 分) 阅读理解( A
Good evening,ladies and gentlemen.I’m Roy Darby, and this is my show. This is a television show for all the families,and I know you’re going to enjoy it. Let’s start with a story I heard the other day about a very proud pig. This pig lived on a farm with a lot of other animals.And of all the animals on the farm,he thought he was the most important.But it was not enough that he himself thought this way.He had to be sure that the other animals thought so,too.So he went up to one of the chickens and asked,”Who is the most important animal on the farm?”Straight away, the chicken answered,”You are, master.”Then he asked one of the farm dogs , and he got the same reply. Next,he asked a cow.When the cow seemed uncertain of the right answer ,the pig looked angry and showed his teeth.”Oh,you are ,of course, master pig,”said the cow.”Of course,”the pig said.”There is no doubt about it.” At last,the pig asked a big horse, “Who is the most important animal on the farm?”The horse lifted one foot,roolled the pig over,and placed his foot on the pig’s head.”All right,”said the pig .”you don’t have to do that just because you don’t know the answer.” ( )
  56.Roy Darby’s show is. A.a funny story about a pig. C.about lift on the farm ( A. gave him the answer that he wanted C. said that she was more important ( )
  58. The dog . B.did not understand the question. B.for ladies and gentlemen only D.a family show on the television . B.went up to him and answered him D.said that the pig was as important as the chicken
Canberra, the capital of Australia, lies in the southeast of the country. From this city, it is about 280 kilometers to Sydney, and over twice the distance to Melbourne. The former faces the Pacific Ocean, and the latter is close to the Bass Strait, through which ships from Sydney can enter the Indian Ocean. When the Federal Government of Australia was founded in 1901, no one knew where Australia’s capital would be. The two cities of Melbourne and Sydney both wanted the honor. Instead, the founding fathers chose a piece of land between the two cities for the new capital. The government would build a new city called Canberra as the country’s capital. In 1911, the government invited the leading architects to take part in a contest for the design of a new metropolis Canberra. An architect from Chicago named Walter Griffn won. The government decided to build Canberra in 19
  13. Twenty-four years later, the city was finished. But the government had moved to this new city ten years before it was completed. At one time, almost everyone in Canberra worked for the government. However, the city today has become a center of education and a favorite place for tourists. Now people can hold a government job, or they can engage in business. They also make a living by teaching catering to the needs of tourists or senior citizens. People find life in Canberra very relaxing and pleasant. The city is surrounded by beautiful mountains where people can ski. There is a large man-made lake lined with beaches and parks in the center of Canberra. Canberra is now Australia’s largest inland city. Many people living there have come from other cities in Australia and also from other countries. Some have come to Canberra to work. Some have come to escape the busier ways of life in many other cities. ( )
  61. According to the passage, it is about kilometers from Sydney to Melbourne via (经由)Canberra. A. 280 B. 480 C. 860 D. 800 ( )
  62. Canberra was designed by . A. the founding fathers B. an American C. the Federal Government D. the world leading architects ( )
  63. Canberra is now. A. a lovely city to which no visitors can go by sea B. the largest city and the education center in Australia C. a beautiful coastal city with beaches and parks D. a pleasant place with mountains and big lakes surrounding it ( )
  64. Which of the following shows the correct order? a. The founding fathers decided to build Canberra. b. The Federal Government was founded in 19
  01. c. Canberra was finally completed in 19
  37. d. Both Melbourne and Sydney wanted to be the capital. e. The government held a contest to the design of the capital. f. People began to build Canberra in 19
  13. g. The Federal Government moved to the new city.
)
  57. When the pig put his question to the chicken, the chicken
A. answered in the same way as the chicken. (
C.asked the same question as the pig’s. D.received the same reply as the chicken’s . )
  59.The pig was angry with the cow because. A. the cow showed he
 

相关内容

2011年九年级2月份英语考试卷.docnew

   英 语 科 试 卷 说明:本卷满分 120 分,考试时间 90 分钟,考试结束时,只交答题卷。 听力部分(共 25 分) 听力部分( 一、听力理解 (本大题共四部分,共 25 分) 听力理解 本大题共四部分, A)听句子,根据句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题。 听句子,根据句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题。 每小题听一遍。 (每小题 每小题听一遍。 每小题 1 分,共 5 分) ( 1. What does the woman want to do? 2. ...

2011年春九年级期中英语试题【听力材料】

   20102010-2011 学年度第二学期期中考试 九年级英语听力材料 九年级英语听力材料 A、听句子.(每小题听一遍) 、听句子 (每小题听一遍) 1. My friend is a doctor. He works in a hospital. 2. I went to a very interesting place yesterday. I saw lots of famous paintings from all over the world. 3. The weather rep ...

2011-04英语四级口语考试题试

   口试场景 序号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Part 6 Part 8 Part 4 Part 3 Part 2 场景设置 Section 3 餐馆就餐 Section 4 在麦当劳和肯德基 Section 1 宾馆住宿 Section 3 房屋设施 Section 1 问路 Section 6 乘飞机 Section 8 出国通关 Section 1 电话 Section 3 在银行 页码 75~79 80~84 99~104 110~114 80~84 156~161 ...

2011大学英语四级词汇(带音标).doc

   四级大纲单词 a art.一(个);每一(个) onaband [ ] vt.丢弃;放弃,抛弃 ability [ ] n.能力;能耐,本领 able [ ] a.有能力的;出色的 abnormal [ ] a.不正常的;变态的 aboard [ ] ad.在船(车)上;上船 about [ ] prep.关于;在…周围 above [ ] prep.在…上面;高于 abroad [ ] ad.(在)国外;到处 absence [ ] n.缺席,不在场;缺乏 absent [ ] a.不在场 ...

2011年大学英语四级考试口试大纲及样题.

   2011 年大学英语四级考试口试大纲 编辑提醒 2011 年上半年大学英语四级考试将在 6 月 18 日 09:00~11:20 举行,下半年将在 12 月 17 日 09:00~11:20 举行,为了帮助大家有效的报考复习,考试大外语站点编辑收集整理了 相关信息供大家参考,希望对大家有所帮助,考试大祝大家顺利通过考试! 考试介绍 考试中心 考试时间 计分规则 报名条件 考试培训 考试大纲 成绩查询 机考解析 证书样张 口试大纲 口语考试成绩合格者由教育部高等教育司发给证书,证书分为 A、 ...

2011年6月份英语四六级写作常见问题答疑

   2011 年 6 月份英语四六级写作常见问题 答疑 英语四级、 英语四级、英语六级考试写作常见问题 1.脑子里想好中文的意思,再把它翻译成英文,这样的思路对吗? 脑子里想好中文的意思,再把它翻译成英文,这样的思路对吗 脑子里想好中文的意思 很多同学都是想好中文再翻译成英文。严格说来,即使对学习英语多年的人来说,在写作时 想做到完全用英文思考都是极难达到的一种近乎神话的理想境界。 关键是中文思考的程度? ?英文修养极高的人在写作时可能已经很少意识到自己是在用那种语言、 很难区分自己在什 么时候 ...

2011的英语四级考试改革

   2011 的英语四级考试改革了 级大一的同学们,大学英语考试改革了!!! !!!经过 可亲可爱的 10 级大一的同学们,大学英语考试改革了!!!经过 2009 年 12 所高校进行机考试点之后, 年四级机考就要全面推广了。 月在全国 180 所高校进行机考试点之后,2011 年四级机考就要全面推广了。 在查阅了许多资料之后,我不得不说的是:四级机考,这个,真的很难。 在查阅了许多资料之后,我不得不说的是:四级机考,这个,真的很难。 新四级机考主要有三大不同: 新四级机考主要有三大不同: 首先 ...

2011年职称英语考试技巧

   本文由yangdh301312贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 1、词汇、阅读理解、完型填空所占分值最高(合计高 达 75 分),放到前面来做, 2、词汇、阅读理解、完型填空都是部分来自教材,放 到前面来做,记忆比较深刻,答题成功率较高。 3、 阅读判断放到最后,是因为本题根据经验蒙答案 (具 体方法后面详述)成功率可拿到全部 7 分中的 3 分,这 样可以腾出时间给需要查词典即可稳拿分数的词汇题。 4、 《牛津英语同义词词 ...

2011年职称英语考试技巧

       本文由yangdh301312贡献     doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机 查看。     1、词汇、阅读理解、完型填空所占分值最高(合计高 达 75 分),放到前面来 做, 2、词汇、阅读理解、完型填空都是部分来自教材,放 到前面来做,记忆比较深 刻,答题成功率较高。 3、 阅读判断放到最后,是因为本题根据经验蒙答案 (具 体 方法后面详述)成功率可拿到全部 7 分中的 3 分,这 样可以腾出时间给需要查词典 即可稳拿分数的词汇题。  ...

2011年考研英语(一)考试大纲

   2011年考研英语(一)考试大纲 年考研英语( 年考研英语 在同学们的千呼万唤中, 《2011全国硕士研究生入学统一考试英语(一)考试大 纲》终于与同学们见面了,万学 "海文根据2011年考研英语大纲与2010年考研英语大纲的对 比,对2011年考研英语(一)的考查要求和内容进行了全面分析。 2011年全国硕士研究生入学统一考试 《英语 (一) 考试大纲》 与去年相比没有任何变化。 总体来说, 研究生入学英语考试的主要测评目标仍分为语言知识和语言技能, 2011年的新大 纲也保持了这一持续性 ...

热门内容

大学英语四级语法

   可可英语 http://www.kekenet.com 大学英语四级语法精要 大学英语四级语法精要 Ⅰ动词(时态,语态,用法,省略,一致性等) 动词(时态,语态,用法,省略,一致性等) 1. 时态 1)现在完成进行时态 (have/has been + -ing 分词构成): 动作或状态从过去某时开始,继续到 现在完成进行时态 现在,可能继续下去,也可能刚刚结束. I’ve been writing letters for an hour. I’ve been sitting in the ...

2010年3月英语七年级第一次月考试卷

   2009 年第二学期初一年级英语学科第一次阶段性答题卷 年第二学期初一年级英语学科第一次阶段性答题 答题卷 一.听力部分 听力部分 1.C 2.C 3.B 4.B 5.A 6.C 7.B 8.B 9.A 10.B 11.C 12.C 13.C 14.C 15.C 16.B 17.C 18.B 19.C 20.B 二.笔试部分 1.选择填空 选择填空 21.D 22.A23.B 24.B 25.D 26.D 27.A28.B 29.D 30.A 31.C 32.B33.D 34.C 35.B ...

英语的16种时态

   英语的 16 种时态 英语共有十六种时态,其表现形式如下(以 study 为例) 一般时 现在 study 过去 studied 将来 will study 进行时 be studying be studying wil be studying 完成时 have studied had studied will have studied 完成进行时 have been studying had been studying will have been studying would have ...

大学英语四级翻译题讲解

   Make for " When the bell for the end of the class rang, we all made for the canteen. " He made for the door. " The dog made for the stranger. It can do no good for you " It can do no good for you to sleep all day long. " It can do no good for you ...

初中英语替换练习

   替换练习 解题指导: 该类题常常以以下几种情况进行考察: 1.描述释义,也叫概念释义,即用一种情况来对某词进行解释. eg. huge= very big glass= cup made of glass agree = say yes/ have the same idea 2.同义词释义.指用意义相同或相近的词进行替换. eg. nearly = almost difficult = hard perhaps = maybe fast = quickly 3.否定释义.即对某些词用相反的 ...