2011 年考研英语(二) 考试真题及参考答案
完型填空试题: 完型填空试题: "The Internet affords anonymity to its users ?a boon to privacy and freedom of speech. But that very anonymity is also behind the explosion of cybercrime that has 1 across the Web. Can privacy be preserved 2 bringing a semblance of safety and security to a world that seems increasingly 3 ? Last month, Howard Schmidt, the nation’s cyberczar, offered the Obama government a 4 to make the Web a safer place ?a “voluntary identify” system that would be the high-tech 5 of a physical key, fingerprint and a photo ID card, all rolled 6 one. The system might use a smart identity card, or a digital credential 7 to a specific computer, and would authenticate users at a range of online services. The idea is to 8 a federation of private online identify systems. Users could 9 which system to join, and only registered users whose identities have been authenticated could navigate those systems. The approach contrasts with one that would require an Internet driver’s license 10 by the government. Google and Microsoft are among companies that already have sign-on” systems that make it possible for users to 11 just once but use many different services. 12 , the approach would create a “walled garden” in safe “neighborhoods” and bright “streetlights” to establish a sense of community. Mr. Schmidt described it as a “voluntary ecosystem” in which individuals and organizations can complete online transactions with 14 ,trusting the identities of the infrastructure that the transaction runs 15 .'"
Still, the administration’s plan has 16 privacy rights activists. Some applaud the approach; others are concerned. It seems clear that such an initiative push toward what would 17 be a license” mentality. The plan has also been greeted with 18 by some experts, who worry that the “voluntary ecosystem” would still leave much of the Internet 19 .They argue that should be 20 to register and identify themselves, in drivers must be licensed to drive on public roads.
  1.A.swept B. skipped C. walked D. ridden
  2.A.for B. within C. while D. though
  3.A.careless B. lawless C. pointless D. helpless
  4.A.reason B. reminder C. compromise D. proposal
  5.A.information B. interference C. entertainment D. equivalent
  6.A.by B. into C. from D. over
  7.A.linked B. directed C. chained D. compared
  8.A.dismiss B. discover C. create D. improve
  9.A.recall B. suggest C. select D. realize
  10.A.released B. issued C. distributed D. delivered
  11.A.carry on B. linger on C. set in D. log in
  12.A.In vain B. In effect C. In return D. In contrast
  13.A.trusted B. modernized C. thriving D. competing
  14.A.caution B. delight C. confidence D. patience
  15.A.on B. after C. beyond D. across

  16.A.divided B. disappointed C. protected D. united
  17.A.frequently B. incidentally C. occasionally D. eventually
  18.A.skepticism B. tolerance C. indifference D. enthusiasm
  19.A.manageable B. defendable C. vulnerable D. invisible
  20.A.invited B. appointed C. allowed D. forced 完型填空参考答案: 完型填空参考答案: 1-5 ACBDD 6-10 BACCA 11-15 DBACA 16-20 CDACD
其他客观题答案: 其他客观题答案: 21-25BBDAA 26-30DBCBB 31-35BDCDB 36-40DCBAC 41-45EDCFG 考研英语 2011 考研英语 (二)小作文 suppose your cousin LI MING has just been admited to a university write him/her a letter to: (
  1)Congratulate him/her,and (
  2)give him/her suggestions on how to get prepared for university life you should write about 100 words on ANSWER SHEET
  2.
DO not sign your own name at the end of the letter,Use "zhangwe 小作文范文: 英语 (二)小作文范文: A Letter to Liming Jan-15-2011 Dear Liming, Congraduate on you success in passing the entrance examination. Now, please allow me to give you some suggestion during your holidays. First of all, you should read. Because it makes a full man. Reading during the holiday helps you get the habit of it that when you become a freshman. College life is so plentiful but reading is the most important thing. Second, to do some housework can bring you another feelings. Once you get into the college, you must do the things for yourself, including washing, clear the room and shedule your daily life and etc. However, reading and housework doesn’t mean all of your holiday. You need contact with your friends or communicate with them. The reason is that old friends will be in your memory and new friends will be there. And we all know that the friendship among senior school. From the things I mentioned above, hope they will bring you a richful life in your college. Zhangwei 考研英语 英语( 2011 考研英语(二)大作文范文题目 write a short essay baesd on the following chart.in your writing,you should:
  1)interpret the chart and

  2)give your comments you should write at least 150 wrods write your essay on answer sheet 2(15points)
英语二大作文范文(文都版) 英语二大作文范文(文都版) As can be seen clearly from the chart, the market share taken by domestic car brands increased rapidly from 25% in 20008 to nearly 35% in 2009, while conversely, the market share owned by Japanese car brands dropped by 10% from 35% in 2008 to 25% in 20
  08. What’s more, the market share taken by American car brands is on the upward trend, from 10% to nearly 15%. Three reasons, in my opinion, can account for the changes in car market in these two years. First, the rise of Chinese cars is of little surprise as we have seen Chinese enterprises’ commitment to developing self-owned technologies, which not only free them from potential risks, but also bring about long-term benefit. Second, Japanese cars, which used to be highly praised for their outstanding quality and superior stability, is now reeling from a crisis of confidence. Last, the improvement of American cars’ performance must be attributed to the smart marketing strategy employed by American sellers. They launched a lot of marketing campaigns designed specially for Chinese market, which won them applaud as well as benefit.
In order to maintain the good momentum of development, domestic cars should on one hand stick to their self-independent policy, and on the other, learn some experiences from Japanese car’s failures and Americans’ success.
 

相关内容

2011年考研英语小作文题目和范文

   2011 年考研英语小作文题目和范文: 51. Directions: Write a letter to a friend of yours to 1) recommend one of your favorite movies and 2) give reasons for your recommendation. You should write about 100 words on ANSWER SHEET2. Do not sign your own name at the end ...

02-08年考研英语二历年真题及答案

   2002 Directions:Translate the following passage into Chinese and put your translation on the ANSWER SHEET. Since 1981,farmers in Holland have been encouraged to adopt“green”farming techniques that were thought to benefit plant and bird life.Farmers ...

2010年6月英语四级考试真题及答案

   本资料由学生范文网(http://www.xsfanwen.com)为您收集整理。 为您收集整理。 本资料由学生范文网 为您收集整理 2010 年 6 月英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be ...

011年考研英语二大纲解析及备考指南

   011 年考研英语二大纲解析及备考指南 由跨考教研室编写 9 月 2 日,《2011 全国硕士研究生入学统一考试英语(二)考试大纲》公布,与去 年英语(二)大纲相比,2011 考研英语(二)考试大纲 没有任何变化。为了帮助大 家对英语(二)大纲有更深刻的认识,笔者从考试性质、评价目标和试卷结构三个 角度,对 2011 年英语(二)考试大纲的考查要求和 内容进行解析。 一 考试性质 英语(一)是针对学术硕士研究生的考生,英语(二)是针对专业硕士研究生的考 生。 专业硕士研究生主要包括会计硕士等 ...

2011年考研英语(二)考试真题及参考答案

   2011 年考研英语(二) 考试真题及参考答案 完型填空试题: 完型填空试题: "The Internet affords anonymity to its users ?a boon to privacy and freedom of speech. But that very anonymity is also behind the explosion of cybercrime that has 1 across the Web. Can privacy be preserv ...

2009年12月大学英语四级考试真题及参考答案

   2009 年 12 月大学英语四级考试真题及参考答案 2009 年 12 月 20 日 09:10:39 来源:新华网综合 月大学英语四级考试真题( 2009 年 12 月大学英语四级考试真题(A 卷) 2009 年 12 月四级真题参考答案 A 卷 听力 听力真题(第一段) (第二段) (第三段) 短对话 长篇对话第一篇 长篇对话第二篇 (第一段) 第二段) 第三段) 阅读理解 复合式听写答案 完形填空 完型填空参考答案 翻译 翻译参考答案 月大学英语四级考试真题( 2009 年 12 月 ...

2011年考研英语小作文冲刺急训之介绍信

   2011 年考研英语小作文冲刺急训之介绍信 范文解析: 范文解析: Directions: Your close friend in college, Li Ming, is going to pursue his postgraduate study in the foreign university where you studied before. Write a letter of no less than 100 words to your former teacher Profe ...

2009年12月大学英语四级真题及参考答案

   大学英语四级考试真题系列 2009 年 12 月大学英语四级考试真题及答案 Part Ⅰ Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Creating a Green Campus. You should write at least 120 words following ...

2001年1月大学英语四级考试试题及参考答案

   学英语,练听力,上听力课堂! 学英语,练听力,上听力课堂! Part Ⅰ Listening Comprehension(20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversati ...

2001年1月大学英语四级考试试题及参考答案

   欧文英语编辑整理 www.OwenEnglish.cn 2001 年 1 月大学英语四级考试试题及参考答案 Part Ⅰ Section A Listening Comprehension (20 minutes)  Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what w ...

热门内容

高中英语语法定语从句混淆的其他复合句课件

   一. 介词加关系代词 1.[1983] The doctor is leaving for Africa next month. A. the nurse is talking to him B.whom the nurse is talking C. the nurs is talking to D. Who the nurse is talking 2. [1985] He didn't know which room . A. they lived B. they lived in C ...

高校英语专业四级考试大纲

   高校英语专业四级考试大纲 总 则 2000 年出版的《高等学校英语专业英语教学大纲》(以下简称《大纲》)规定,高等 学校英语专业基础阶段的主要教学任务是“传授英语基础知识,对学生进行全面的、严格的 基本技能训练,培养学生实际运用语言的能力、良好和学风和正确的学习方法,为进入高年 级打下扎实的专业基础”。(《大纲》,2000:2) 同时,《大纲》指出,“为了帮助各校和有关部门了解执行本教学大纲的情况,教育部 委托全国高校外语专业教学指导委员会英语组在第四学期和第八学期分别实施全国英语专 业四级 ...

新东方英语背诵文选集

   新东方背诵文选全集 www.iselong.com 新东方背诵文选全集 01 The Language of Music A painter hangs his or her finished pictures on a wall, and everyone can see it. A composer writes a work, but no one can hear it until it is performed. Professional singers and players h ...

闽教版小学英语四年级下册第五课

   There are seven days in a week Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday (Sun.) (Mon.) (Tue.) (Wed.) ( Thur.) (Fri.) (Sat.) 1 What day is today? It’s… It’s Tuesday 闽教版四年级英语下册 Unit 3 school subjects Lesson5 English Chinese math comput ...

2011年全国硕士研究生入学统一考试英语一试题答案和评分参考

   2011 年全国硕士研究生入学统一考试 英语一试题答案和评分参考 一、英语知识应用:每小题 0.5 分,共 10 分。 英语知识应用: 1.C 2.D 3.B 6.B 7.A 8.D 11.B 12.C 13.D 16.D 17.A 18.D 4.B 9.C 14.C 19.A 5.A 10.A 15.B 20.C 二、阅读理解 A 节:每小题 2 分,共 40 分。 Text 1 21.[C] received acclaim. 22.[B] modest. 23.[D] overesti ...