年小学六年级统一检测英语试题(样卷) 2011 年小学六年级统一检测英语试题(样卷)
(时间:60 分钟,满分 100 分) 听力部分 第一部分 听力部分 (40 分) 一、听音选择。听句子,将句子中所含内容的序号填在括号里。 (每小题读两遍) 分) (10
)
  5. After dinner Tim is going to the cinema. 笔试部分 第二部分 笔试部分 (60 分) 六、按顺序写出 26 个大小写字母,书写不规范的不给分。 分) (13
(
检测证号
题号 一 得分 评卷人
听力部分 二 三 四 五 六 七
笔试部分 八 九 十 十一 十二
总分
七、找出不同类的单词, 将其序号填在括号里。 分) (7 ( )
  1.A.black B.colour C.purple D. blue ( )
  2. A. cake B. bread C.hot dog D. food ( )
  3. A. summer B. season C. fall D. winter ( )
  4.A.buy B .sang C. ate D. learned ( )
  5.A.taller B. older C .mater D. longer ( )
  6.A.bored B. washed C .tired D. excited ( )
  7.A.river B. lake C. forest D. house 八、根据图片或中文提示写出适当的单词,注意单词形式及书写。 分) (10
  1. A: What do you have for lunch on Tuesdays?
( )
  1. A. q B. p C. g ( )
  2. A.VCD B. DVD C. BBC ( )
  3. A. eight B. eighteen C. eighty ( )
  4. A. 2869534 B. 2865439 C. 2869543 ( )
  5. A. cleaner B. writer C. reporter ( )
  6. A. duck B. pig C. dog ( )
  7. A. pink B. purple C. black ( )
  8. A. March B. May C. June ( )
  9. A. reading a book B. drawing pictures C. writing a letter ( )
  10. A. have a toothache B. have a headache C. have a sore throat 二、听音标号。听句子,按顺序给图片标上序号。 (每小题读两遍) 分) (5
姓名
B: I have
and
班级
( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 三、听音选择。听问句选择答语,将其序号填在括号里。 (每小题读两遍) 分) (5 ( )
  1. A. She’s happy. B. He’s happy. C. I’m tired. ( )
  2. A. Yes, he does. B. No, she doesn’t. C. She likes apple. ( )
  3. A. I like storybooks. B I have
  3. C. I can see
  3. ( )
  4. A. Yes, there is. B. There is one. C. Yes, it is. ( )
  5. A. Hamburger. B.Beef C. Apple. 四、听音判断。听对话,判断图片正(T)误(F)(每小题读两遍) 分) 。 (10

  2. This is my

  3. A: What day is it today? B:
  4. This is Miss White. She
  5. I
It’s
(星期五) (教)English.
(看)TV last weekend.
学校

  1.
2
3

  4.

  5.

  6. My father is a
( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 五、听音判断。听短文,判断下列句子的正(T)误(F) 对话读两遍) (10 分) 。( ( ( ( ( )
  1. Tomorrow is the Monday. We have no classes. )
  2. Tomorrow we are going to have a big dinner. )
  3. I’m going to play ping-pong with my father. )
  4. Tim’mother is going to buy something.
  7. A: How did you go to Beijing? B:I went by
  8. A: Where is my car? B: It’s (在??? ???下面)the desk.

  9.Can you
(捉)butterflies?
English books. Some are Chinese books. There is a phone on the desk, too. There are two chairs beside the desk. One is for Billy and the other is for his sister. There is a map of America on the
九、补全对话, 将序号写在横线上。 分) (5 Gina: Let's have a picnic tomorrow. Tom: Frank: I like hamburgers, bananas. What about you Mary? Mary: I like strawberries and chicken. Gina: Yes, I do. I like eggs and tomatoes, too. Tom: I like carrots and oranges. G, F, and M: Yes, we do. Tom: 十、按要求答题,注意书写。 (10 分)
  1. is. there. a. the. in. park. rive(?)(连词成句)
wall. There is a map of the world on the wall, too. Billy and his sister like their bedroom very
A. What about you, Tom? B. That sounds great. C. Do you like chicken? D. OK. Let's go shopping. E.Do you all like Coke?
much. ( ( ( ( ( )
  1. The bedroom is small, and it’s clean. )
  2. There are two desks in the bedroom. )
  3. There are some Chinese books on the desk. )
  4. There are two maps on the wall. )
  5. The chairs are for Billy and his brother B

  2. going. you. where .this. are . afternoon (?)(连词成句)

  3. you. one. I .am. than. older. year (.)(连词成句)

  4.我能帮助你吗?(翻译成英语)

  5.What’s the weather like today?(根据实际情况回答问题)
十一、单项选择。选择最合适的一项内容,将其序号填在括号里。 分) (5
(
  1). We usually stay home Saturday afternoon. A. at…in B. at…on C. in…at D. on…on (
  2). A: It’s a white shirt, is it yours? B: No, is yellow. A. I B. my C. mine D. me (
  3). any men in the room ? A. Is there B. Are there C. There aren’t D. There isn’t (
  4).Yesterday my parents and I our house. A. are cleaning B. cleaned C. are going to clean. D. clean.
阅读短文,根据短文内容选择你认为正确的答案。 阅读短文,根据短文内容选择你认为正确的答案。 短文内容选择你认为正确的答案 Brain is a school boy. He's twelve. He lives in Shanghai now. He is from England. He studies in a junior middle school. He gets up at five every day. He has breakfast at seven after that; he goes to school with his friends. They have four classes in the morning and two in the afternoon. In the evening he does his homework at home, but he often watches TV on Saturday evening. Brain likes drawing. He joins an art club. He likes reading story books. Now he is reading an English book in his room.
  6.Brain is a . A. student B. girl C. teacher
  7.Brain gets up every day. A. at seven B. early C. at six
  8.Brain does his homework . A. every morning B. at school C. at home
  9.Brain likes . A. English and Chinese B. playing football C. drawing and reading
  10.Brain has classes at school every day.
A. four B. six C. five 附加题 用所给词的适当形式填空(10 分)
  1. What’s (she) name?
  2. Who are (their)?
  3. We are good (friend).
  4. My brother (have) a nice shirt.
  5. This is my mother, she(like)apples.
  6. Let's (go)here at six.
  7. Nice (meet) you.
  8. Her sister has two (pencil-box)
  9. He is (swim)now.
  10. She is 12 (year) old.
(
  5)-do you usually do at the weekend? --I play football. A. Where B. When C. What D. How 十二、阅读理解。 (10 分) A 阅读短文,判断句子正( 阅读短文,判断句子正(T)误(F) 。 This is Billy and his sister’s bedroom. It’s not very big, but it is very clean. There are two beds in the room. There is a desk between the beds. There are some books on the desk. Some are
 

相关内容

2011年小学英语六年级统一检测试题

   年小学六年级统一检测英语试题(样卷) 2011 年小学六年级统一检测英语试题(样卷) (时间:60 分钟,满分 100 分) 听力部分 第一部分 听力部分 (40 分) 一、听音选择。听句子,将句子中所含内容的序号填在括号里。 (每小题读两遍) 分) (10 ) 5. After dinner Tim is going to the cinema. 笔试部分 第二部分 笔试部分 (60 分) 六、按顺序写出 26 个大小写字母,书写不规范的不给分。 分) (13 ( 检测证号 题号 一 得分 ...

pep小学英语六年级下册单元测试题正式版

   南村乡中六年级英语(下册)基础测试 南村乡中六年级英语(下册)基础测试 姓名 班级 第一单元 一、单词、词组。 (英汉互译)30 更高的 更矮的 更强壮的 年龄更大的 更年轻的 更滑稽的 更大的 更重的 更长的 更瘦的 更小的 脚(复数) centimeter than little think kilogram tail size wear meter each squid ton lobster shark deep sperm whale killer whale seal 二、a.写 ...

2011年春九年级期中英语试题【听力材料】

   20102010-2011 学年度第二学期期中考试 九年级英语听力材料 九年级英语听力材料 A、听句子.(每小题听一遍) 、听句子 (每小题听一遍) 1. My friend is a doctor. He works in a hospital. 2. I went to a very interesting place yesterday. I saw lots of famous paintings from all over the world. 3. The weather rep ...

2011年春八年级期中英语试题【听力材料及参考答案】

   2010?2011 学年度第二学期期中测试 2010?2011 学年度第二学期期中测试 八年级英语听力材料 A. 听句子,选出句子中所包含的信息。 本题读一遍) 听句子,选出句子中所包含的信息。 本题读一遍) ( 1. You could write a letter to him . 2. He is working on the space station these days. 3. My answer is different from yours. 4. Li Mei was so ...

PEP小学英语六年级第二学期期中测试试题(含听力材料)

   PEP 小学英语六年级第二学期期中测试试题 听力部分(40 分) 听录音, 选出与录音相符合的一项, 一、 听录音 选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在 题前的括号里。 题前的括号里。(10 分) ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. when ) 2. A. short ) 3. A. parents ) 4. A. Light ) 5. A. she ) 6. A. match ) 7. A. have a cold C. have a sore nose ( ( ) 8. ...

2011年大学英语四级词汇表(免费下载)

   本文由zhenshi420贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 英语四级词汇 英语四 英语四级词汇 abbreviation abide abolish absent absorption abstract absurd abundance accessory accord acknowledge acquaint action adhere adjacent adjoin adjustable administration a ...

2011年大学英语四级备考资料下载汇总

   2011 2011年大学英语四级备考资料下载汇总 2009年12月大学英语四级(CET-4)真题试卷WORD下载 2009年12月大学英语四级(CET-4)真题试卷WORD下载 月大学英语四级(CET 真题试卷WORD 1993年 2008年 月大学英语四级听力原文+试题+答案+mp3 33套 +mp3( 1993年1月-2008年6月大学英语四级听力原文+试题+答案+mp3(33套) 原创]大家版收藏级大学英语四级历年真题大全(89 07年39套 (89[原创]大家版收藏级大学英语四级历年 ...

2011牛津小学英语5b期中试卷及听力材料

   11.4 听力部分 (共 30 分) 共 一、听录音 A. 听辨单词 (每小题 1 分,满分 5 分) 选出所听句子里含有的那个选项。读两遍。 ( )1. A. Tuesday B. Thursday C. thirsty ( )2. A. walk B. talk C. take ( )3. A. beautiful B. butterfly C. beautifully ( )4. A wash B. watch C. catch ( )5. A.work B. walk C. word ...

大风小学六年级英语下册unit2综合测试题

   大风小学六年级英语下 综合测试题 大风小学六年级英语下册 unit2 综合测试题 一、在四个选项中,就划线部分发音不同的单词和补一个发音相同的把序号写在前面的括号里。 分) 在四个选项中,就划线部分发音不同的单词和补一个发音相同的把序号写在前面的括号里。 (4 在四个选项中 ( School:class:name:No. ( ( ( )( )( )( )( ) 1.A.coat ) 2.A.count ) 3.A.book ) 4.A. badly B.rose B.now B.foot B ...

PEP小学英语五年级第二学期第五单元测试题(含听力材料)

   PEP 小学英语五年级第二学期 小学英语五年级第二学期 英语五年级 第五单元测试题 第五单元测试题 听力部分( 听力部分(满分 50 分) 一、听音,选择。 听音,选择。 ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1、A. play )2、A. water )3、A. 1st )4、A. draw )5、A. fifth )6、A. clean )7、A. day )8、A. June )9、A. It’s in May. C. It’s in Apr.. ( )10、A. How are yo ...

热门内容

《英语论文写作》教学大纲

   《英语论文写作》教学大纲 一,课程名称:英语论文写作 二,课程类别:专业必修课 三,教学时数:周学时数 2,总学时数 34 四,学分:2 五,开课时间:第 5 学期 六,开课专业:英语专业 七,教学对象:英语专业本科 八,教学目的: 本课程是针对英语专业三年级学生开设的写作课程.根据《大纲》在写作方 面的要求, 该课程的教学目的在于培养学生撰写课程论文及毕业论文的能力, 要求学生对文献材料有一定的综合分析能力, 并能用自己的语言表达个人观点和 意见, 同时还要求学生学会正确地引用他人的观点, ...

浙江省温州十校联合体2011届高三上学期联考(英语)

   高考资源网( www.ks5u.com) ,您身边的高考专家 2011 届第一学期十校联合体高三期初联考 第一学期十校联合体高三期初 英 语 试 卷 (考试时间:140 分钟 满分 考试时间 分钟; 满分:150 分 ) 考试时间 说明:本次考试有两张答题卡, 小题; 说明:本次考试有两张答题卡,一张填涂听力答案第 1-20 小题;另一张填涂除听力以外的 选择题答案第 1-65 小题。 小题。 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 听力测试分为第一、第二两节。注意:回答听 ...

英语学习_新视野大学英语听说教程第二版_第一册_答案_必备

   新视野大学英语听说教程第一册(第二版)参考答案 弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 Unit 1 Click Here for Language Learning Short Conversations 1.B 2. C 3. A 4.C 5.D 6.C 7. C 8.A 9.B 10.D Long Conversation 1.A 2. B 3.B 4. D 5. A Understanding a Passage 1. A 2.A 3. C 4. ...

英语网络学习助我当上了外交官

   外贸业务英语:网络学习助我当上了外交官 来源:考试大 2007/9/14 【考试大:中国教育考试第一门户】 模拟考场 视频课程 字号:T T "心想事成"、"美梦成真"是我们每一个人想往美好人生、实现个人崇高理想的一种愿望,但 这可能与我们的现实生活有一定的时空距离。 如果把这种愿望与为实现这个目标而相应地采 取某些具体行动有机地结合起来,则成功的概率会大大地提高。对此,我个人有着切身的感 受,因为我的一个渴望和实际行动改变了我的人生道路。 我原先在一 ...

[高考必看]2009高考英语最新热点作文预测14篇

   2009 高考英语最新热点作文预测 14 篇 (2008-11-27 13:04:40) 热点 1: 翟志刚首次太空行走 2008 年 9 月 25 日,中国成功地将三人小组送入太空,其中航天员翟志刚在太空首次行走,这是我国自 2003 年以来最具有挑战性的太空任务.请简单介绍此次 “神舟七号”的有关情况.内容包括: 1.这是一次具有历史使命的飞行,而且技术上的成果基本都是我国自主研发的. 2.这次的任务主要是太空行走,它将有助于中国在未来几年内建立中国的第一个空间站. 注意:载人飞船 ma ...