2011 年自考英语:自考英语 二)模拟试卷(
  1) 年自考英语:自考英语(二 模拟试卷 模拟试卷( ) 代码:0015 代码 Ⅰ.Vocabulary and Structure (10 points,1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案。 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案。
  1.He can't the meaning of this poem because it's too vogue. A.stick with B.work on C.work out D.refer to 【】
  2. We that the plan should be fully discussed before being put into execution. A.want B.prefer C.hope D.wish 【】
  3. Middle school students are heavily burdened home assignments. A.for B.in C.on D.with 【】
  4. , he can speak two foreign languages. A.Child as he is B.A child as he is C.Child as is he D.A child as is he 【】
  5. their differences, they fell passionately in love with each other. A.As for B.Owing to C.Despite D.Through 【】
  6. The peace talks were because of disagreement. A.put up B.held on C.put off D.slowed down 【】
  7. Different people react in different manners to psychological pressures and tensions they in their lives. A.are faced with B.are faced C.are faced in D.are faced for 【】
  8. English, they have to study a second foreign language. A.Except B.Except for C.Beside D.Besides 【】
  9. Many sleepwalkers do not seek help and so are never put on record, means that an accurate count can never be made. A.that B.it C.which D.what 【】
  10. The security department suspected him giving information to a foreign company. A.of B.at C.for D.in 【】 Ⅰ.Vocabulary and Structure (10 points,1 point for each item) 1C 2B 3D 4A 5C 6C 7A 8D 9C 10A Ⅱ. Cloze Test(10 points, 1 point for each item) 下列短文中有十个空白, 每个空白有四个选项。 下列短文中有十个空白, 每个空白有四个选项。 根据上下文要求选 出最佳答案 佳答案。 出最佳答案。 Yellow fever is a disease of warm lands that is found mainly along the shore of the Atlantic Ocean. It was first 11 in the Americas, but may well have come from Africa and reached the New
World with or soon after Columbus. Until about fifty years ago, yellow fever was still one of the most 12 diseases in the United States, 13 many died in repeated outbreaks. An outbreak which was to lead 14 surprising developments was one that happened in Cuba during the Spanish-American War. 15 , an army group under Major Walter Reed was sent there in June, 1900 16 orders “to give special attention to questions concerning the cause and prevention of yellow fever”. In a daring group of experiments using human beings, Major Reed proved the truth of an idea advanced in 1881 by a Cuban doctor, that the city type of mosquito 17 the disease. The successful result of these experiments gave 18 to another and still more important idea: kill off the city type of mosquitoes and there will be no more yellow fever. 19 , these mosquitoes are one of the easiest types to destroy. They are 20 in pools of quiet, warm water, within a short distance to people's home.
  11.A.seen B. looked into C. noticed D. felt
  12.A.feared B. fearing C. fear D. felt
  13.A.which B. where C. that D. how
  14.A.for B. in C. to D. at
  15.A. As results B. As the result C. As result D. As a result
  16.A.for B. on C. with D. in
  17.A.passed on B. passed to C. passed over D. passed away
  18.A.time B. result C. birth D. order
  19.A.Unfortunately B. Fortunately C. Consequently D. Subsequently
  20.A.fed B. lived C. made D. born Ⅱ. Cloze Test(10 points, 1 point for each item) 11C 12A 13B 14C 15D 16C 17A 18C 19B
20D
Ⅲ. Reading Comprehension(30 points, 2 points for each item) 从下列每篇短文的问题后所给的四个选择项中选出一个最佳答案。 从下列每篇短文的问题后所给的四个选择项中选出一个最佳答案。 Passage One Questions 21 to 25 are based on the following passage. Many a young person tells me he wants to be a writer. I always encourage such people, but I also explain that there's a big difference between “ being a writer ” and writing. In most cases these individuals are dreaming of wealth and fame, not the long hours
alone at a typewriter. “ You ? ve got to want to write, ” I say to them, “ not want to be a writer ” . The reality is that writing is a lonely, private and poor ? paying affair. For every writer kissed by fortune there are thousands more whose longing is never rewarded. When I left a 20 ? year career in the U.S. Coast Guard to become a freelance writer ( 自由撰稿者 ), I had no prospects at all. What I did have was a friend who found me in my room in a New York apartment building. It didn't even matter that it was cold and had no bathroom. I immediately bought a used manual typewriter and felt like a genuine writer. After a year or so, however, I still hadn ? t gotten a break and began to doubt myself. It was so hard to sell a story that barely made enough to eat. But I knew I wanted to write. I had dreamed about it for years. I wasn't going to be one of those people who die wondering, What if? I would keep putting my dream to the test ?? even though it meant living with uncertainty and fear of failure. This is the Shadowland of hope, and anyone with a dream must learn to live there.
  21. The passage is meant to . A. warn young people of the hardships that a successful writer has to experience B. advise young people to give up their idea of becoming a professional writer C. show young people it's unrealistic for a writer to pursue wealth and fame D. encourage young people to pursue a writing career 【】
  22. What can be concluded from the passage? A. Genuine writers often find their work interesting and rewarding. B. A writer's success depends on luck rather than on effort. C. Famous writers usually live in poverty and isolation. D. The chances for a writer to become successful are small. 【】
  23. Why did the author begin to doubt himself after the first year of his writing career? A. He wasn't able to produce a single book. B. He hadn't seen a change for the better. C. He wasn't able to have a rest for a whole year. D. He found his dream would never come true. 【】
  24. “ ... people who die wondering, What if? ” (Line 3, para.
  3) refers to “ those ” . A. who think too much of the dark side of life B. who regret giving up their career halfway C. who think a lot without making a decision
D. who are full of imagination even upon death 【】
  25. “Shadowland” in the last sentence refers to . A. the wonderland one often dreams about B. the bright future that one is looking forward to C. the state of uncertainty before one's final goal is reached D. a world that exists only in one's imagination 【】 21A 22D 23B 24B 25C Passage Two Questions 26 to 30 are based on the following passage. Britain almost more than any other country in the world must seriously face the problem of building upwards, that is to say of accommodating a considerable proportion of its population in high blocks of flats. It is said that the Englishman objects to this type of existence, but if the case is such, he does in fact differ from the inhabitants of most countries of the world today. In the past our own blocks of flats have been associated with the lower-income groups and they have lacked the obvious provisions, such as central heating, constant hot water supply, electrically operated lifts from top to bottom, and so on, as well as such details, important notwithstanding (然而 as easy facilities for disposal of dust and rubbish and storage 然而), 然而 places for baby carriages on the ground floor, playgrounds for children on the top of the buildings, and drying grounds for washing. It is likely that the dispute regarding flats versus (对, 对抗 对 对抗) individual houses will continue to rage on for a long time as far as Britain is concerned. And it is unfortunate that there should be hot feelings on both sides whenever this subject is raised. Those who oppose the building of flats base their case primarily on the assumption (设想 设想)that everyone prefers an individual home and 设想 garden and on the high cost per unit of accommodation. The latter ignores the higher cost of providing full services to a scattered community and the cost in both money and time of the journeys to work for the suburban resident.
  26. We can infer from the passage that . A. English people, like most people in other countries, dislike living in flats B. people in most countries of the world today are not opposed to living in flats C. people in Britain are forced to move into high blocks of flats D. modern flats still fail to provide the necessary facilities for living 【】
  27. What is said about the blocks of flats built in the past in Britain?
A. They were mostly inhabited by people who did not earn much. B. They were usually not large enough to accommodate big families. C. They were sold to people before necessary facilities were installed. D. They provided playground for children on the top of the buildings. 【】
  28. The word “ rage ” (Line
  10) means “” . A. be ignored B. develop with great force C. encourage people greatly D. be in fashion 【】
  29. Some people oppose the building of flats because . A. the living expenses for each individual family are higher B. it involves higher cost compared with the building of houses C. they believe people like to live in houses with gardens D. the disposal of rubbish remains a problem for those living in flats 【】
  30. The author mentions that people who live in suburban houses . A. do not have access to easy facilities because they live away from the city B. have to pay a lot of money to employ people to do service work C. take longer time to know each other because they are a scattered community D. have to spend move money and time travelling to work every day 【】 26B 27A 28B 29C 30D Passage Three Questions 31 to 35 are based on the following passage. Brazil has become one of the developing world ? s great successes at reducing population growth - but more by accident than design. While countries such as India have made joint efforts to reduce birth rates, Brazil has had better result without really trying, says George Martine at Harvard. Brazil's population growth rate has dropped from
  2.99% a year between 1951 and 1960 to 1 ? 93% a year between 1981 and 1990, and Brazilian women now have only
  2.7 children on average. Martine says this figure may have fallen still further since 1990, an
achievement that makes it the envy of many other Third World countries. Martine puts it down to, among other things, soap operas (通俗 通俗 电视连续剧) 分期付款) 电视连续剧 and installment (分期付款 plans introduced in the 分期付款 1970s. Both played an important, although indirect, role in lowering the birth rate. Brazil is one of the world ? s biggest producers of soap operas. Globo, Brazil's most popular television network, shows three hours of soaps six nights a week, while three others show at least one hour a night. Most soaps are based on wealthy characters living the high life in big cities. “ Although they have never really tried to work in a message towards the problems of reproduction, they describe middle and upper class values ?? not many children, different attitudes towards sex, women working, ” says Martine. “ They sent this image to all parts of Brazil and made people conscious of other patterns of behavior and other values, which were put into a very attractive package. ” Meanwhile, the installment plans tried to encourage the poor to become consumers. “ This led to an enormous change in consumption patterns and consumption was incompatible (不相容的) with 不相容的 不相容 unlimited reproduction, ” says Martine.
  31. According to the passage, Brazil has cut back its population growth . A. by educating its citizens B. by careful family planning C. by developing TV programmes D. by chance【】 【】
  32. According to the passage, many Third World countries . A. haven?t attached much importance to birth control B. would soon join Brazil in controlling their birth rate C. haven?t yet found an effective measure to control their population D. neglected the role of TV plays in family planning【】 【】
  33. The phrase “ puts it down to ” (Line 1, Para.
  3) is closest in meaning to “ ” . A. attributes it to B. finds it a reason for C. sums it up as D. compares it to 【】
  34. Soap operas have helped in lowering Brazil?s birth rate because . A. they keep people sitting long hours watching TV B. they have gradually changed people?s way of life C. people are drawn to their attractive package D. they popularize birth control measures 【】

  35. What is Martine?s conclusion about Brazil?s population growth? A. The increase in birth rate will promote consumption. B. The desire for consumption helps to reduce birth rate. C. Consumption patterns and reproduction patterns are contradictory. D. A country?s production is limited by its population growth. 【】31D 32C 33A 34B 35B 【】 Ⅳ.Word Spelling (10 points,1 point for two items) 将下列汉语单词译成英语。作为提示,每个单词的词类、 将下列汉语单词译成英语。作为提示,每个单词的词类、首字母 及字母数目均已给出。 及字母数目均已给出。
  36.请求 恳求 v. s 请求;恳求
  37.电子的 a. e 电子的; 请求 电子的
  38.运动员 n. s
 

相关内容

2011年高考英语听力必记词汇

   1、月份 12 months:Abb. January Jan. February Feb. March Mar. April Apr. May May.June Jun. July Jul. August Aug. September Sep(t) 。October Oct. November Nov. December Dec. 2、星期 Seven days:Abb. Sunday Sun. Monday Mon. Tuesday Tue. Wednesday Wed(s) 。 Thu ...

2011年高考英语词汇表

   2011 年高考英语词汇表 A absence n. 不在,缺席 absent a. 缺席, 不在 accent n. 口音,音调 according to ad. 按照, 根据 account n. 账目;描述 ad (缩) =advertisementn.广告 addvt.添加,增加 addition n. 增加; (算数用语)加 address n. 地址 admire v. 钦佩; 羡慕 admission n. 准入, 接纳 advance v. 推进,促进;前进 advantag ...

2011年高考英语作文预测

   2011 年高考英语作文题目预测之一:环境保护 假如你是李华,现任你们学校的学生会主席。你将代表学生会起草一份倡议书,号召全 校同学行动起来,为环保运动做出自己的努力。同时下周六学校将组织同学 在全市进行环保宣 传活动,征召志愿者到校学生会报名。 注意:(1)短文应该包括以上所提供的主要信息,可适当发挥;(2)词数:120 左右; (3)倡议书格式以提供,不计入总词数;(4)参考词汇:征召(新人) recruit。 15 May, 2010 Dear brothers and sisters ...

2011年中考英语词汇表D

   2011 年中考英语 词汇表 D 词汇前标有▲是理解词汇,其余是掌握词汇 三人称单数现在时用 does) 家程教育 jiachengjiaoyu doctor n. 医生,大夫,博士 dog n 狗 dollar door down n. 元(美国、加拿大、澳大利亚等国货币单位) n. 门 ad. 向下 prep. 沿着,沿…而下 ▲downstairs ad. 在楼下,到楼下 draw (drew, drawn) v. 绘画,绘制,拉,拖,提取(金钱) v & n. 梦,梦想 di ...

2011年中考英语考纲??单词、词组默写

   P107+108 页。 初三英语考纲词汇默写 中文+词性 能够;有能力的 adj. 能力;才能 n. 关于 prep. 大约;到处;四处 adv. 在……上面 prep. 在国外 adv. 接受;认可 v. 令人惊讶的 adj. 车祸,事故;意外的事 n. 精确地 adv. 加;增加 n. 地址 n. 英文 中文+词性 得到;实现 v. 穿过;横过 prep. 扮演 v. 行动 n. 积极的;主动的 adj. 活动 n. 男演员 n. 女演员 n. 加上 v. 活着的 adj. adj.1、 ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   2011 年黄冈市中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 黄冈市中考英语模拟试题 中考英语模拟试题( 选择题( 第一部分 选择题(共 80 分) 听力(共两节, 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   http://www.djpw88.com 2011 年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 楼口中学:陈劲松 第一部分 选择题(共 80 分) 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

2011年考研英语小作文题目和范文

   2011 年考研英语小作文题目和范文: 51. Directions: Write a letter to a friend of yours to 1) recommend one of your favorite movies and 2) give reasons for your recommendation. You should write about 100 words on ANSWER SHEET2. Do not sign your own name at the end ...

2011年中考英语复习:易错集锦大全

   学而思教育?学习改变命运! 南京中考网 nj.zhongkao. com 中学英语易错集锦大全 211 道题 (精华珍藏版) 本人所整理收集内容基本囊括初中阶段英语易错内容大全 1.Because he was ill yesterday, so he didn’t go to work. (×) Because he was ill yesterday, he didn’t go to work. (√) He was ill yesterday, so he didn’t go to w ...

2011年考研英语(2)完整答案(考试吧版)

   中国教育培训第一门户??考试吧 中国教育培训第一门户??考试吧 ?? 考试吧: 考研英语(二 答案 完整版) 答案(完整版 考试吧:2011 考研英语 二)答案 完整版 1??5 ACBDD ??5 6??10 BACCB ??10 11??15 DBACA 11??15 ?? 16??20 ADACD 16??20 ?? 21??25 ADCBD 21??25 ?? 26??30 26??30 DBCAA ?? 31??35 31??35 BDCDB ?? 36??40 36??40 AD ...

热门内容

大学英语听力3 答案

   大学英语听力 3 答案 Lesson 1 Part A 1-5 b b a a a Part B 1. b b c a d 2. strong \ handsome \ Spanish \ Italian \ Arabic \ swimming \ football \cooking \ sewing \ ironing Passage 1.2) (√ ) 3) (√) 6 (√) 8(√) 10(√) 2. dinner things some sewing \ tired immedia ...

大学英语视听说教程-2

   Unit 2 Green Spaces in Cities 江西信息应用职业技术学院 孙敏 淘花/百度专用 1 Teaching context Time Allotment: Unit 2 Section B (50 m) Chapter:Green Spaces in Cities Teaching aims:The teaching of this text aims to enable students: to master the new words and useful phra ...

中国人翻译时最易犯错的30句英语

   中国人翻译时最易犯错的英语句子 人翻译时最易犯错 译时最易犯 1.我很喜欢它。I like it very much. I very like it × 2. 这个价格对我挺合适的。The price is right. The price is very suitable for me. × Note:suitable(合适的、相配的)最常见的用法是以否定的形式出现在告示或通知 : 上,如:下列节目儿童不宜。The following programme is not suitable f ...

二年级英语2A期末训练题(1)

   期末训练 训练题 二年级英语 2A 期末训练题① 班级 姓名 (大小写 一、写出下列字母的左邻右舍。 大小写) 写出下列字母的左邻右舍。 大小写) ( Bb Vv Pp Ee Ss Mm Ii Yy Kk 根据中文 选出相应的英文, 括号写出相应的序号 中文, 写出相应的序号。 二、 根据中文, 选出相应的英文,在括号写出相应的序号。 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1、毛衣 )2、桌子 )3、大的 )4、医生 )5、土豆 )6、蝴蝶 ) 7、馅饼 )8、果汁 )9、糖果 )10、 ...

2010高考全国I卷英语试题及答案

   绝密★ 绝密★启用前 2010 年普通高等学校招生全国统一考试 英 语 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分.第一卷 1 至 l4 页.第二 卷 15 至 16 页.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回. 第一卷 注意事项: 注意事项: 1. 答题前.考生在答题卡上务必用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将自己的姓名,准 考证号填写清楚,并贴好条形码.请认真核准条形码上的准考证号,姓名租科目. 2. 每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动, 用 ...