2010年自考综合英语 一)_模考试题 参考答案 年自考综合英语(一 模考试题 参考答案(
  1) 模考试题_参考答案 年自考综合英语
一、单选题 单选题
  1. She can jump180cm. A. as high as B. as highly as C. so high as D. so highly as
  2. I am looking forward to . A. to see you B. to seeing you C. seeing you D. see you
  3. You arefor this accident. A. to be blame B. to be blamed C. to blame D. blamed
  4. It is a miracle that Johnthe air crash while all the others were dead. A. survived B. survived in C. survived from D. was survived
  5. Taking notes can help you to rememberthe teacher says. A. that B. what C. where D. which

  6. They haveto meet me at the airport. A. assigned B. ready C. arranged D. settled
  7. His article is better thanin the class. A. anyone else's B. anyone’s else C. anyone else D. anyone’s
  8. Not many people were actuallyher plan. They did not object to it openly, though. A. in the interest of B. in line with C. in favor of D. in the common with
  9. It’s important for the government to make reasonablepolicies. A. economic B. economical C. economy D. economics
  10. I agree with Stephenbut not entirely. A. at some extent B. until a certain point C. to some extent D. to some point
  11. Teresa wasn’t the only one in the car,. A. There was some other B. It was someone else C. There was someone else
D. It was another one
  12. She couldn’t decide whether to stay or for Nanjing at once. A. left B. will leave C. leaving D. to leave
  13. Jack and Mary are going to married when they return from abroad. A. make B. take C. get D. have
  14. What is closely relatedEnglish reserve is English modesty. A. with B. on C. in D. to
  15. the beautiful weather there, he felt he had overcome his depression and tiredness. A. But for B. Instead of C. Thank to D. Apart from
  16. Well, let’s put our heads together and find to the problem. A. an answer B. a solution C. a way D. a method
  17. in an atmosphere of simple living was what his mother wished for. A. The boy’s being educated B. The boy being educated
C. The boy was educated D. The boy who was educated
  18. I understand you need some money. How do you want? A. many B. any C. some D. much
  19. Neither my sisterever been to Boston. A. or me have B. nor I have C. or I have D. nor me has
  20. you hurry up, you’ll miss the train. A. In case B. Except C. Unless D. If
  21. It’s timeabout the pollution problem in the city. A. everything is done B. anything will be done C. nothing to be done D. something was done
  22. Bob tried in vain to talk his little brother some money from their mother’s purse. A. to steal B. to stealing C. into stealing D. into steal
  23. When I saw Jane, I stopped and smiled, but sheme and walked away. A. refused
B. ignored C. denied D. missed
  24. Littlethe danger he is in. A. he realizes B. he has realized C. does he realize D. he does realize
  25. The book lists the phenomena and explains the reason. A. as well B. only C. excessively D. as well as
  26. Parents love their children with a devotion no return. A. which they ask for B. for which they ask C. for which they ask for D. which they ask
  27. If you had come here yesterday, you him. A. would see B. would have seen C. saw D. had seen
  28. alone, I turned on the radio for company. A. Be B. Been C. Being D. Having been
  29. I don’t expect you the exam again.
A. fail B. to fail C. failing D. to be failed
  30. It him only half an hour to finish his homework, and he most of the evening watching TV. A. cost, paid B. took, used C. took, spent D. used, spent 二、阅读理解题 阅读理解题
  1. This was the end. It was her father who laid down the rules in her family and there was never any appeal, any second chance. After protracted discussion and her repeated pleas she had been allowed this weekly visit to the disco run by the church youth club, provided she caught the nine-forty bus without fail. It’d put her down at the “Crown and Anchor” at Cobb’s marsh, only fifty yards from her cottage. From ten fifteen her father would begin watching for the bus to pass the front room where he and her mother would sit half-watching the television, the curtains drawn back. Whatever the programme or weather, he would then put on his coat and come out to walk the fifty yards to meet her, keeping her always in sight. Since the Norfolk Whistler had begun his killings, her father had an added justification for the mild domestic tyranny which she half-realized, he thought right in dealing with his only child and rather enjoyed. The concordat had been early established:“You do right by me, my girl, and I’ll do right by you.”She both loved him and slightly feared him and she dreaded his anger. Now there would be one of those awful rows in which she knew she couldn’t hope to look to her mother for support. It would be the end of her Friday evenings with Wayne and Shirl and the gang. Already they teased and pitied her because she was treated like a child. Now it would be total humiliation. Her final desperate thought was to hire a taxi and chase the bus, but she didn’t know where the cab rank was and she hadn’t enough money; she was sure of that. She could go back to the disco and see if Wayne and Shirl and the gang between them could lend her enough. But Wayne
was always skint (身无分文的)and Shirl too mean and by the time she had argued and cajoled(哄 骗)it would be too late.
  1. What was the girl’s problem now? A. The bus was late B. She was late for the nine-forty bus C. She was afraid to encounter the Norfolk Whistler D. Her father would not come out to meet her on her way home
  2. Why did the girl think "This was the end"? A. She had seen the Norfolk Whistle coming B. She would never be able to get home C. Her parents would give her a hard time D. She would never be allowed to visit the disco again
  3. How long would it take her to get to the "Crown and Anchor"by bus? A. 40 minutes or so B. About half an hour C. Over an hour D. Hard to tell
  4. Which of the following statements is probably true? A. Her father had been strict with her ever since the Norfolk Whistler began his killings B. Her father had always been strict with her since her childhood C. She dreaded her father because he was always angry with her D. Whatever happened her mother always sided by her
  5. "She was sure of that."This means that she was sure A. she could catch up with the bus if she took a taxi B. she could not borrow any money from either Wayne or Shirl C. she did not have enough money on her to hire a taxi D. she would never be able to get home in time
  2. Are some people born clever, and others born stupid? Or is intelligence developed by our environment and our experiences? Strangely enough, the answer to both these question is yes. To
some extent our intelligence is given us at birth, and no amount of special education can make a genius out of a child born with low intelligence. On the other hand, a child who lives in a boring environment will develop his intelligence less than one who lives in rich and varied surrounding. Thus the limits of a person’s intelligence are fixed at birth, but whether or not he reaches those limits will depend on his environment. This view, now held by most experts, can be supported in a number of ways. It is easy to show that intelligence is to some extent something we are born with. The closer the blood relationship between two people, the closer they are likely to be in intelligence. Thus if we take two unrelated people at random from the population, it is likely that their degree of intelligence will be completely different. If on the other hand we take two identical twins they will very likely be as intelligent as each other. Relations like brothers and sisters, parents and children, usually have similar intelligence, and this clearly suggests that intelligence depends on birth. Imagine now that we take two identical twins and put them in different environments. We might send one, for example, to university and the other to factory where the work is boring. We would soon find differences in intelligence developing, and this indicates that environment as well as birth plays a part. This conclusion is also suggested by the fact that people who lives in close contact with each other, but who are not related at all, are likely to have similar degrees of intelligence.
  1. Which of these sentences best describes the writer’s point in Paragraph 1? A. To some extent, intelligence is given at birth B. Intelligence is developed by the environment C. Some people are born clever and others born stupid D. Intelligence is fixed at birth, but is developed by the environment
  2. It is suggested in this passage that. A. unrelated people are not likely to have different intelligence B. close relation usually have similar intelligence C. the closer the blood relationship between people, the more different they are likely to be in intelligence D. people who lived in close contact with each other are not likely to have similar degrees of
intelligence.
  3. Brothers and sisters are likely to. A. have similar intelligence B. have different intelligence C. go to the same university D. go to the same factory
  4. In Paragraph 1 (line
  5), the word "surrounding"mean. A. intelligence B. life C. environments D. housing
  5. The best title for this article would be. A. On Intelligence B. What does Intelligence Mean? C. We are Born with Intelligence D. Intelligence Is Developed by Environments 三、语音题 语音题
  1).t(y)pical
  2).l(oo)se
  3).publi(sh)
  4).p(oi)son
  5).(j)ean
  6).f(ue)l
  7).init(ia)te
  8).f(or)eign
  9).produc(tion)
  10).gr(ow)th
  11).aver(a)ge
  12).w(ar)ning

  13).va(gue)
  14).cr(oo)ked
  15).crea(ture)
  16).engin(ee)ring
  17).(phar)macist
  18).cl(ie)nt
  19).a(g)ent
  20).(sure)ly 四、完形填空题 完形填空题
  1. lead;respects;existence;never;aware;cases;whose;fear;in a word;from
  1. Friend is better than fortune. Friend is worse than poison in some. The above two statement are opposite and seem to be unreasonable but they can be explained as follows: The latter implies all evil friends whous astray(误入歧途). The former refers to all good friends who drive us towards good. My ideal friend is of course a good friend goodness is shown below: He has no bad liking, as smoking and drinking. He studies diligently so as not to waste his golden time. At home he honours his parents and loves his brothers; at school hehis teacher and sympathized with his schoolmates. He treats those truly who are true to him. Hespeaks of other’s evils nor boasts of his own merits., he has all the good characters better than mine. I can follow him as a model. By his precepts(箴言)I amof the danger of doing a wrong action. By his help I am freeall difficulties.Indeed, if I have such a person as my friend, I shall neverdifficulty and I shall know the of the word“failure”. 五、填空题 填空题
  1. It is widely believed that every word has a correct meaning, that we learn thesemainly from teachers and grammarians, and that dictionaries andbook are the highest authority in matter of meaning and usage. Few people ask by what the writers of dictionaries and grammars say what they say. I once got into an argument with anwoman over the of the word and offered to look it up in the. The English woman said firmly,“What for? I am English. I was born and brought up in. The way I speak is .”Such confidence about one's own
language is not among the English. In the United States, however, anyone who is willing to quarrel with the dictionary is regardedout of his mind. 六、问答题 问答题
  1. After Lois Diaz Talty was insulted by the teenager, she was committed to.
  2. David and his wife could not send their thanks to the donor’s family because.
  3. “It doesn’t matter if you are born in a duck-yard as long as you come from a swan’s egg.” This sentence means .
  4. If you seriously wish to get the most out of college, you .
  5. Mr. Grayson want the Thinking Machine to help him to know.
  6. Andersen’s books are full of.
  7. For years my plans have been safe, but they have become known to my competitors?in the small detail, and in time for them to steal my customers.
  8. It was important for Mr. Grayson to keep his business plans secret because.
  9. An elderly man had collapsed whileand an ambulance rushed him to King County Hospital.
  10. Yet before the day ended, I received phone calls from two managersfrom my competitor. 七、翻译题 翻译题
  1. 他的父母历经了千辛万苦供他上学。
  2. 请原谅他,毕竟这是他第一次犯这样的错误。
  3. 三十年前,人们没有意识到计算机可以做这么多的事情。
  4. 即使杰克不在这儿,他也会通过电子邮件与你保持联系。
  5. 我们现在居住的地球在很久很久以前就形成了。
  6. 抓紧时间,否则你会错过最后一班火车的。
  7. 在国外,如果你想与那里人交流,必须首先克服语言障碍。
  8. 你们刚刚参观过的地方曾经是一所监狱。
  9. 我想他在雨季之前完成这个项目是不成问题的。
  10. 中国足球队的表现辜负了人民对他们的期望。 试卷答案
一、单选题 单选题
  1. 答案: a
  2. 答案: c
  3. You arefor this a
 

相关内容

2011年自考综合英语(一)模考试题及答案(1)

   2010年自考综合英语 一)_模考试题 参考答案 年自考综合英语(一 模考试题 参考答案(1) 模考试题_参考答案 年自考综合英语 一、单选题 单选题 1. She can jump180cm. A. as high as B. as highly as C. so high as D. so highly as 2. I am looking forward to . A. to see you B. to seeing you C. seeing you D. see you 3. Yo ...

2011年考研英语(2)完整答案(考试吧版)

   中国教育培训第一门户??考试吧 中国教育培训第一门户??考试吧 ?? 考试吧: 考研英语(二 答案 完整版) 答案(完整版 考试吧:2011 考研英语 二)答案 完整版 1??5 ACBDD ??5 6??10 BACCB ??10 11??15 DBACA 11??15 ?? 16??20 ADACD 16??20 ?? 21??25 ADCBD 21??25 ?? 26??30 26??30 DBCAA ?? 31??35 31??35 BDCDB ?? 36??40 36??40 AD ...

2010年6月英语四级考试真题及答案

   为您收集整理。 本资料由 Jo 为您收集整理。 月英语四级考试真题 2010 年 6 月英语四级考试真题 "版权所有 "机密★启用前 试卷代号:A 大学英语四级考试 COLLEGE ENGLISH TEST -Band Four(4XSH 1) 试题册 注意事项 一、将自己的校名、姓名、准考证号写在答题卡 1 和答题卡 2 上,将本试卷代号划在答 题卡 2 上。 二、试题册、答题卡 1 和答题卡 2 均不得带出考场,考试结束,监考员收卷后考生才可 离开。 三、仔细读懂题目的说明。 四、在 ...

2010年自考综合英语(一)模考试题及答案

   2010 年自考综合英语(一)模考试题及答案 2010 年自考综合英语 一)_模考试题 参考答案 年自考综合英语(一 模考试题 参考答案(1) 模考试题_参考答案 一、单选题 单选题 1. She can jump180cm. A. as high as B. as highly as C. so high as D. so highly as 2. I am looking forward to . A. to see you B. to seeing you C. seeing you ...

2006年12月大学英语四级考试试题及答案

   本试题由大学生电脑主页【www.dxsdiannao.com】友情提供,欢迎访问获取更多资料和信息! ★★★★★ 2006 年 12 月 23 日大学英语新四级(CET-4)真题试卷 Part I Writing (30 minutes) 注意: 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minute to write a short essay on the topic of students selec ...

2005年1月大学英语四级考试试题真题及答案

   ★★★★★ 2005 年 1 月大学英语四级考试试题 Part I Section A (20 minutes) Listening Comprehension Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation ...

扬州市2010年初中毕业、升学统一考试英语试题及答案

   扬州市 2010 年初中毕业、升学统一考试英语试题 年初中毕业、 说明: 说明: 1.本试卷共 8 页,包含选择题(第 1 题~第 45 题,共 45 题)、非选择题(第 46 题~第 81 题,共 36 题)两部分。满分 120 分,考试时间为 100 分钟。考试结束后,请将本试卷和 答题卡一并交回。 2.答题前,考生务必将本人的姓名、准考证号填写在答题卡相应的位置上,同时务必在试卷 的装订线内将本人的姓名、准考证号、毕业学校填写好,在试卷第一面的右下角填写好 座位号。 3.所有的试题都必 ...

2001年成人英语三级试题及答案

   中华英语学习网 www.100yingyu.com 官方总站: 官方总站:圣才学习网 www.100xuexi.com 2001 年成人英语三级试题及答案 年成人英语三级试题及答案 Part I Reading Comprehension Passage 1 In order to learn a foreign language well, it is necessary to overcome the fear of making mistakes. If the primary goa ...

08年4月自考英语翻译试题及答案

   全国 2008 年 4 月自学考试英语翻译试题 Ⅰ.Multiple Choice Questions (30 points, 2 points for each) A. Directions: This part consists of ten sentences, each followed by four different versions marked A,B,C and D. Choose the one that is the closest equivalent of the ...

03年4月自考英语翻译试题及答案

   2003 年 4 月全国高等教育自学考试英语翻译试题 将答案写在答题纸相应位置上,否则不计分。 Part One Ⅰ。Multiple Choice Questions (30 points, 2 points for each) A. Directions: This part consists of ten sentences, each followed by four different versions marked [A], [B], [C], and [D]. Choose t ...

热门内容

2010年北京中考英语试题及答案

   四、21.A 22.A 23.B 24.C 25.B 26.A 27.D 28.D 29.D 30.A 31.C 32.D 33.D 34.C 35.B 五、36.A 37.B 38.D 39.D 40.B 41.D 42.A 43.A 44.C 45.B 46.C 47.D 阅读理解: 六、48.B 49.A 50.B 51.A 52.C 53.D 54.B 55.B 七、61.A 62.D 63.C 64.E 八、 65.Yes 66.It was poor 67.Beacuse the ...

商务英语应用文写作新

   商务英语应用文写作 第一部分 商务信函中,通常使用的职务名称 CEO (Chief Executive Manager) President Vice-president Director Managing Director Executive Director 1. General Manager/Executive Manager/Chief Manager 2. Manager 3. Deputy Manager 4. Associate Manager (襄理) 5. Departm ...

关于多媒体技术在英语教学中应用的思考

   第 4 卷 第 12 期 Vol. 4 No.12 Read and Write Periodical 读与写杂志 2007 年 12 月 De ce mbe r 2007 关于多媒体技术在英语教学中应用的思考 张映霞 (榆林林业学校 摘 陕西 榆林 719000) 活 要: 本 文 阐 述 了 多 媒 体 教 学 在 英 语 课 堂 教 学 中 的 利 与 弊 及 多 媒 体 教 学 在 课 堂 上 所 产 生 的 生 动 性 、 跃 性 , 对 学 生 学 习 兴 趣 培 养 等 方 面 ...

初三英语专项复习-形容词与副词

   初三英语专项复习 形容词和副词 (一) 1,形容词的用法 用法 例 句 补充说明 形容词作定语 时放在被修饰 词之前, 词之前,修饰 不定代词放在 后面 作定 This is an interesting book I have nothing important to 语 tell you 作表 The work is difficult She looks happy today 语 作宾 Please keep the room clean I find it very beautif ...

2010年12月英语六级试题答案(完整版)

   Part Ⅰ Writing My View on University Ranking In recent years, all kinds of University Ranking Lists can be found on some educational websites, or newspapers. The ranking standards also vary. These lists have great influence on students. They are ev ...