年自学考试英语( 模拟试题( 2011 年自学考试英语(二)模拟试题(五)
2011-4-2 13:31:27 来源:环球网校(edu24oL) 频道:自学考试 分享至微博
I. Vocabulary and Structure
Now many major employers are beginning to demand the completion of school.
A. more than B. rather than C. other than D. better than
Her powers of persuasion were to no .
A. advantage B. avail C. vain D. use
If you in ignoring my instructions, I shall have to punish you.
A. insist B. consist C. persist D. assist 转自环 球 网 校 edu24ol.com
It has taken him a long time to the fact that he won’t be able to go to college.
A. come to terms with B. in terms of
C. in light of D. used to
There are always those who would substitute fantasy lives the rewards of real activity.
A. of B. with C. from D. for
we understand what Jet Lag is, we can go some way to overcoming it.
A. In that B. That C. Now that D. Unless
from the point of view of society is necessary labor is from his own point of view voluntary play.
A. What B. That C. Which D. Although
The programme was televised to the whole world.
A. lively B. alive C. live D. life
It is not how much time you allocate for study that but how much you learn when you do study.
A. accounts B. counts C. amounts D. court
The degree and the ways a school encourages participation in games, sports and cultural pursuits are likely to contribute to the student’s attitude towards leisure.
A. in which … in which B. from which …with which
C. of which … in which D. to which …in which
II. Cloze
Advertising is different from selling. Salesmen depend 11 the person-to-person approach in trying to persuade consumers to buy. Advertising, 12 , has to reach consumers indirectly through messages on radio and television, in the newspapers, or even on handbills(传单) given to you in the street.
Once again, the purpose of advertising is to sell goods. This means that the advertiser is going to try to make you think you want something ? his something ? 13 you need it or not. 14 , the advertiser is creating a(n) 15 for his product. This is fine. Remember, all the goods being produced today have to be sold. And you cannot buy something if you do not know about it.
All consumers are influenced by brand names. Advertisers try to get people 16 to a brand because they know that, in later years, many of the consumers will 17 to this brand. Therefore, commercials are repeated over and over again on radio and television. We soon get to know them by 18 . Some advertisers stay with particular radio or television stars, and consumers come to 19 a product with a famous person.
You are probably wondering, at this point, whether advertising is good or bad. Actually, it may be 20 of both, but decide for yourself.

  11. A. for B. at C. on D. with

  12. A. but B. however C. while D. yet 转自环 球 网 校 edu24ol.com

  13. A. how B. that C. if D. whether

  14. A. In other words B. In any case
C. In addition D. In contrast

  15. A. order B. demand C. command D. request

  16. A. use B. to use C. used D. to used

  17. A. object B. stick C. oppose D. prefer

  18. A. heart B. mind C. soul D. brain

  19. A. connect B. join C. combine D. associate

  20. A. little B. a little C. few D. a few
III. Reading Comprehension
Passage One
A normal conversation between strangers involves more than talk. It also involves the dynamics of space interaction. If one person gets too close, the other person will back up. If the first person invades the other’s space again, the other will back up again. The person who finds himself or herself backing up is trying to increase the distance of the comfort zone. The person closing in is trying to decrease that distance. Most likely neither person is fully aware of what is going on.
In the 1960s American anthropologist (人类学家) Edward T. Hall was a pioneer in the study of human behavioral use of space. His field of study became known as proxemics. Hall said that personal space for Americans can be defined as having four distinct zones: the intimate zone within 18 inches of your body for whispering and embracing; personal zone of 18 inches to four feet, for talking with close friends; social zone of four to 10 feet, for talking with acquaintances; and the social zone of 10 to 25 feet, for talking to strangers or to a group.
Historians say that our standards of personal space began with the Industrial Revolution in the 18th century. In cities such as London and New York, people of different social and economics classes were suddenly crammed (塞满,塞进) together, so they unconsciously developed a commonly understood rule of polite behavior and space to restrict the area around them.
People exhibit nonverbal messages of discomfort when their zones are violated. Invaded people might pull at their hair, become rigid, or even become angry. As Hall noted in his work, a comfortable conversation needs to include the range of human personal space.

  21.This passage is mostly about .
what nonverbal communication is
human conversation
the life of Edward T. Hall
human behavioral use of space

  22. Edward T. Hall identified .
talks between strangers
angry people
four zones of personal space
the Industrial Revolution
If you and a close friend began talking when you were eight feet apart, you will probably soon .
move closer together
move farther together
begin talking more softly
ask another friend to join the conversation
The third paragraph provides .
historical view on personal space
an economic reason for personal space
an overview of Edward T. Hall’s field of study
a definition of personal space
The word “dynamics” means .
difficulties
forces or influence that cause change
largeness
explosions so large that they are beyond belief
Passage Two
How often one hears children wishing they were grown up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasures and its pains, and the happiest person is the one who enjoys what each age gives him without wasting his time in useless regrets.
Youth is a time when there are few tasks to make life difficult. If a child has good parents, he is fed, looked after and loved whatever he may do. It is impossible that he will ever again in his life be given so much without having to do anything in return. In addition, life is always presenting new things to the child ? things that have lost their interest for older people because they are too well-known. But a child has his pains: he is not so free to do what he wishes to do; he is continually being told not to do things, or being punished for what he has done wrong.
When the young man starts to earn his own living, he can no longer expect others to pay for his food, his clothes, and his room, but has to work if he wants to live comfortably. If he spends most of his time playing about in the way that he used to break the laws of his parents, he may go to prison. If, however, he works hard, keeps out of trouble and has good health, he can have the great happiness of building up for himself his own position in society.
People can experience happiness if they .
always think of the past and regret it
value the present
are no longer young
become old and have much experience
When people were young, they used to .
be in charge of many businesses
have few things to think about and take on
look after their younger sisters and brothers
face a lot of difficulties
The pains of children lie in the fact that .
no one helps them make right decisions
they are often beaten by their parents
they can not be accepted and praised by others
D. they are not allowed to do what they like to do
Children are usually happy because .
old people lose interest in them
they are free to do wrong
they are familiar with everything going on around them
things are new to them
Which of the following is NOT needed for a young man to be happy?
A. Hard work B. Being free from troubles
C. Wealth D. Health
Passage Three
Can you remember the first time you learned how to ride a bike or drive a car? Learning these skills changed your life forever and opened up new horizons. Learning about computers can be like learning how to ride a bike or drive a car. Once you have invested the time to master the skills, you will never go back to the old days. The new technology is simply too convenient and too powerful.
Technological developments through the years have enabled us to do more with less effort. We have continuously looked for better ways of doing things. Each invention and new development
has allowed us to extend our capabilities. Today we see one of the most dramatic technologies ever developed ? the computer. It extends the capabilities of our minds.
Computers have saved organizations millions of dollars. Furthermore, these same computer systems have opened up new opportunities that would have gone undiscovered or neglected. The computer can multiply what we can do, and the return on investment (投资) is high. The growth of computer usage is surprising. On the other hand, the computer can do serious damage. Invasion of privacy , fraud, and computer-related mistakes are just a few shocking examples.
The computer is like a doubt-edged sword. It has the ability to cut us free from some activities, but it can also cut deeply into profits, personal privacy, and our society in general. How it is used is not a function of the current technology. It is strictly a function of how people decide to use or misuse this new technology. The choice is yours, and only through a knowledge of computer systems will you be able to avoid the dangers while enjoying the many, many benefits of the computer age.
The writer thinks learning about computers is like learning how to ride a bike or drive a car because .
it is simple and practical
it needs a lot of practice
it leads people to new life experiences
it takes much time to master the skills
The word “extend” in the second paragraph is closest in meaning to .
A. change B. multiply C. save D. master
According to the passage, computers bring people the following benefits EXCEPT .
A. avoiding mistakes B. saving money
C. making money D. opening up opportunities
According to the writer, the bad effects of computers can be avoided if we .
have sound knowledge of computer systems
tell people not to misuse computers
have strict rules over the use of computers
make more investments in the technology
This passage is probably written for .
A. computer teachers B. computer producers
C. computer learners D. computer programmers
IV. Word Spelling

  36. 完成,成就 n. a_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
  37. 被提名者 n. n _ _ _ _ _ _

  38. 反对 v. o_ _ _ _ _
  39. 热带的,炎热的 a. t_ _ _ _ _ _ _

  40. 多数,大半 n. m_ _ _ _ _ _ _
  41. 法律上的;合法的 a. l_ _ _ _

  42. 乐器,仪器 n. i_ _ _ _ _ _ _ _ _
  43. 危机 n. c_ _ _ _ _

  44. 下降,拒绝 v. d_ _ _ _ _ _
  45.竞赛,竞争 n. c_ _ _ _ _ _

  46. 人群,群 n. c_ _ _ _
  47. 预算 n. /v. b_ _ _ _ _

  48. 照相机 n. c_ _ _ _ _
  49. 自动的 a. a_ _ _ _ _ _ _ _

  50. 护照 n. p_ _ _ _ _ _ _
  51. 个性,人格 n. p_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

  52. 韵律,格律 n. r_ _ _ _ _
  53. 敏感的,灵敏的 a. s_ _ _ _ _ _ _ _

  54. 统计数字 n. s_ _ _ _ _ _ _ _ _
  55. 投票,选举 v. v_ _ _
V. Word Form

  56. The number of animals used in laboratory tests (decline ) over the last 20 years.

  57. But for his encouragement and help I ( not make) so much progress.

  58. In the US, one experiment in nerve regeneration involves (cut) a big nerve in a rat’s leg, leaving its leg paralyzed.

  59. Facts are terrible things if (leave) spreading and unexamined.

  60. Many other new techniques are now available that enable more researches ( do ) in the test tube.

  61. When (present) with a common use, sales managers tend to see sales problems.

  62. It is absolutely essential that all the applicants (interview) one by one.

  63. By the time you arrive in London, we ( stay )in Europe for two weeks.

  64. While exercising your imagination , you should be alone and completely ( disturb )

  65. The (far) away an object is from you, the smaller it looks.
VI. Translation from Chinese into English

  66. 众所周知,美国总统选举每四年一次。

  67. 每个人都应关心自己国家的未来。

  68. 他的肤色与他是否是个好律师无关。

  69. 如果你束手无策,就听其自然好了。

  70. 黑洞是什么,天文学家还没有完全解决这个问题。
VII. Translation from English into Chinese
The intelligent person, young or old, meeting a new situation or problem, opens himself up to it; he tries to take in with mind and senses everything he can about it; he thinks about it, instead of about himself or what it might cause to happen to him; he copes with it boldly, imaginatively, resourcefully; and if not confidently at least hopefully; if he fails to master it, he looks without shame or fear at his mistakes and learns what he can from them. This is intelligence. Clearly its roots lie in a certain feeling about life, and one’s self with respect to life. Just as clearly, unintelligence is not what most psychologists seem to suppose, the sa
 

相关内容

2011年自学考试英语(二)模拟试题(四)

   年自学考试英语( 模拟试题( 2011 年自学考试英语(二)模拟试题(四) 2011-4-1 16:11:27 来源:环球网校(edu24oL) 频道:自学考试 分享至微博 PART ONE Ⅰ.Vocabulary and Structure (10 points,1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案。 1.Not until quite recently that language was closely related to culture ...

自学考试英语二模拟试卷

   自学考试英语二模拟试卷 温馨提示:帮考网自考免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 温馨提示 帮考网自考免费练习题, 自考免费练习题 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案。 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案。 1.He can't the meaning oC this poem because it's too vogue. A.stick with B.work on C.work out D.reCer to 【】 2. We that t ...

2011年自学考试英语(二)模拟试题(六

   年自学考试英语( 模拟试题( 2011 年自学考试英语(二)模拟试题(六) 2011-4-2 13:32:19 来源:环球网校(edu24oL) 频道:自学考试 分享至微博 Part One (60 Points) I. 语法、词汇。用适当的词填空。从 A、B、C、D 四个玄想中,选出一个正确答案,并在答题纸上写 上所选答案的字母。(本大题共 25 小题,没小题 1 分。共 25 分。) Complete each of the following sentences with the mo ...

2011年中考英语模拟试题汇编(一) 短文填空

   2009 年中考英语模拟试题汇编(一) 年中考英语模拟试题汇编( 短文填空 (一) 词汇与改错(共 20 小题,每小题 1 分,计 20 分) 词汇与改错 (A) 根据括号中的汉语写出单词,使句子意思完整正确。 61. In China there are some important ( 节日 ), and people celebrate them in different ways. 62. When you talk with your parents, don’t always ( ...

全国2010年7月高等教育自学考试国际商务英语试题答案

   全国 2010 年 7 月高等教育自学考试国际商务英语试题 课程代码:05844 Ⅰ. Translate the following words and expressions from English into Chinese (10%) 1. income distribution of a market 2. set forth 收入分配的市场 陈述,提出 3. clean credit 光票信用证 4. equity investment 股票投资 5. akin to 同类 近似 ...

2011年考研英语(二)参考答案

   年考研英语( 2011 年考研英语(二)试题客观题部分参考答案 1-5 ACBDD 6-10 BACCA 11-15 DBACA 16-20 CDACD 21-25BBDAA 26-30DBCBB 31-35BDCDB 36-40DCBAC 41-45EDCFG 46 题翻译: 题翻译: 有谁会想到,在全球范围内,IT 行业产生的温室气体跟全球航空公司产生的一样多?占二 氧化碳总排量的 2%. 很多日常工作对环境造成了让人震惊的破坏作用。 根据你查询正确答 案的尝试次数,谷歌搜索引擎会插手 ...

2011年高考英语口语考试要求

   年普通高考"英语听说 英语听说"考试要求 广东省 2011 年普通高考 英语听说 考试要求 根据《广东省普通高校招生考试改革调整方案》,广东省普通高考英语科考试从 2011 年开 始分别进行笔试与听说考试.其中,听说考试占英语科总分(满分 150 分)的 10%.经反复测 试和多方论证,制定广东省 2011 年普通高考"英语听说"考试要求. 一,考试范围与内容 根据普通高等学校对新生文化素质的要求,依据中华人民共和国教育部 2003 年颁布的 《普通高 ...

2011-04英语四级口语考试题试

   口试场景 序号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Part 6 Part 8 Part 4 Part 3 Part 2 场景设置 Section 3 餐馆就餐 Section 4 在麦当劳和肯德基 Section 1 宾馆住宿 Section 3 房屋设施 Section 1 问路 Section 6 乘飞机 Section 8 出国通关 Section 1 电话 Section 3 在银行 页码 75~79 80~84 99~104 110~114 80~84 156~161 ...

2001年4月份全国高等教育自学考试自考英语二试卷答案

   本文由自考乐园贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 ☆自考乐园心境随缘,诚与天下自考人共勉!! ! 俱乐部名称:自考乐园;俱乐部 id:5346389(请牢记它哦~在百度贴吧的搜索框中输入俱乐部 id,可以直接 进入俱乐部) ;俱乐部 url 地址:http://tieba.baidu.com/club/5346389(您也可以通过此 url 进入俱乐部. ) 2001 年 4 月份全国高等教育自学考试自考英语二参考答案 英 ...

自学考试 英语(二)应试指南

   自学考试 英语( 英语(二)应试指南 备考书目推荐: 备考书目推荐: 一、教材 《大学英语自学教程(下册) 主编:高远 高等教育出版社 》 二、辅助教材 1. 《考前语法突破》 2.《大纲词汇一本通》 曲航 编著 胥国红 曲航 李筱筝 编著 北京航空航天大学出版社 北京航空航天大学出版社 3.《大学英语自学教程(下册)自学与自测》 主编:高远 北京航空航天大学出版社 备考建议: 备考建议: 1.巧记单词:利用零散的时间,频繁反复 频繁反复地记忆单词; 频繁反复 2. 重视教材:尤其是课文中含 ...

热门内容

西大 硕士研究生学位英语考试(2003级)

   试卷 B Part I Section A Directions: In this section, you will hear 9 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each quest ...

中考英语复习“十二字诀”

   中考英语复习“十二字诀” 针对 2010 年中考的新形势,我们提出了回归基础、适当提高、灵活应变的十二字中考英语 高分策略,供各位同学参考。与之对应,我们还设计了一系列的相应措施和复习方案。 一、回归基础 1.充分利用早读 早读课是一节较为自由的课,师生之间可以进行一对一的交流,而且可以不拘形式。这 样有助于培养师生感情。而师生间融洽的情感对于激发学生学习英语的兴趣有着积极作用, 还能及时发现学生的发音、朗读、理解课文及语法概念上存在的问题,及时给予纠正、示范 和指导, 从而掌握学生实际水平 ...

2007河南专升本英语试题及答案

   2007 年普通高等学校选拔优秀专科生 进入本科阶段考试试题 英 语 Part Ⅰ. Word Formation (10 points) Directions: There are 10 incomplete statements in this part. You should fill in each blank with the proper form of the given word, and write the right answer in the brackets. 1. ...

开放英语(1)作业答案

   作业答案 作业 1 交际用语( 第一部分交际用语(每题 2 分,共 10 分) 1.A 2.A 3.B 4.B 5. A 第二部分 分) 词汇与结构( 词汇与结构(每题 2 分,共 40 6.B 7.A 8.C 9.C 10.C 11.B 12.B 13.C 14.C 15.C 16.B 17.A 18.B 19.B 20.A 21.B 22.A 23.C 24.C 25. A 句型变换( 第三部分句型变换(每题 3 分,共 15 分) 26. Is he a manager? 27. Do ...

戴尔英语09年互联网络投放策略规划书

   戴尔国际英语网络投放策略 策略 服务 策略 竞品情况-华尔街英语 从2007.8至今,华尔街英语共投放网页普通硬广告700万左右 费用分配上以每年10 月到次年1月冬季为主, 其他季节持续投入 竞品情况-华尔街英语 从2007.8至今,华尔街英语投放的主要媒体如下.红框内媒体为北 京区域领先垂直网络媒体,蓝框内为门户媒体. 北京挑房者网 联合早报网 MSN 新浪 雅虎 网易 中华网 泡泡网 太平洋电脑网 北青网 闪吧 希赛网 中国经济网 酷6网 喜满你 中国新闻网 起点中文网 西陆社区 华龙 ...