小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟 2011 小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟 模拟试卷
一、找出划线部分读音与众不同的单词。(10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )
  1. A. big )
  2. A. work )
  3. A. sorry )
  4. A. yesterday )
  5. A. hear )
  6. A. map )
  7. A. three )
  8. A. food )
  9. A. not )
  10.A. names B. six B. wall B. brother B. family B. pear B. stamp B. those B. foot B. no B. apples C. nice C. whose C. some C. day C. ear C. face C. their C. book C. ink C. faces D. miss D. watch D. does D. Monday D. near D. cat D. these D. good D. ant D. balls
二、请你按要求完成下列各题。(10 分) (I)
  1. shoes(单数)
  2. bus(复数)
  3. don't(完全形式)
  4. me(主格)
  5. too(同音词)
  6. he(物主代词)
  7. 努力工作(译成英语)
  8. let us(缩写形式) 第 1 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟

  9. short(反义词)

  10. over there(汉语意思) (II)翻译下面的短语
  1. 二瓶果汁
  2. 到这来
  3. 在树下
  4. 双胞胎兄弟
  5. how much
  6. thanks a lot
  7. look after
  8. put on
  9. 在天空中
  10. 穿红衣服的女孩
三、根据题意,用所给词的适当形式填空。(10 分)
  1. Can I have (a) orange?
  2. She (like) to play the flute.
  3. He (have) got a skipping rope.
  4. Please give (I) a cup of tea.
  5. Let's go (shop) with my mother!
  6. Da Ming comes from China,he is (China).
  7. How many (hour) are there in a day?
  8. Lucy (look) like her father. 第 2 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟

  9. “Here you are. ”“(thank).”
  10. She (watch) TV every evening. 四、根据提供的情景,选择正确的句子,将其标号填在题前的括号内。(8 分) A. Let's go to the zoo. C. Good evening, Dad. E. This is Mr Zhang. G. Come and sit here. ( ( ( ( ( ( ( ( B. Can you spell “window”? D. Good night. F. Look at the new car. H. It's my favourite colour.
)
  1. 傍晚见到父亲说: )
  2. 你想说这是我最喜欢的颜色: )
  3. 你想叫人拼写窗户这个单词,可以说: )
  4. 你叫汤姆过来坐,可以说: )
  5. 你想请别人欣赏这辆红色法拉利小轿车,可以说: )
  6. 想邀请别人一起去动物园,可以说: )
  7. 睡前对母亲说晚安,应表达为: )
  8. 你向 Helen 介绍一下张老师,应该说:
五、选择填空。(30 分) ( )
  1. What's this in English? a jeep. B. That's C. It's D. it is
A. This is (
)
  2. Where's the bag? B. They are here. C. There are. D. Here are.
A. It's in the car.
( )
  3. What's that man?
第 3 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
A. He's my brother. B. Yes,he is. C. She's a teacher. D. He's a teacher.
( )
  4. It's my new car. A. / B. a C. is D. isn't
( )
  5. a cat. A. This ( B. This's C. This is D. That
)
  6. Look the nice car. B. and C. at D. in
A. to (
)
  7. It's nine o'clock. I must . B. go to home C. to go home D. go the home
A. go home
( )
  8. you see the blackboard? A. Do ( B. Are C. Is D. Can
)
  9. Please give a cup of tea. B. he C. I D. him
A. she (
)
  10. It's time play games. B. on C. for D. to
A. in (
)
  11. The man the photo is my father. B. on the C. in the D. under
A. in ( A. I (
)
  12. name is Mike. B. My C. Me D. mine
)
  13. Who is the ? He is my uncle. B. man C. woman D. girl
A. boy (
)
  14. you like this jacket?
第 4 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
A. Are ( B. Do C. Can D. What
)
  15. is my umbrella? It's over there. B. What C. Whose D. how
A. Where (
)
  16. What's that English? B. in C. on D. under
A. for (
)
  17. Look! The cat is . B. run C. ran D. running
A. walk (
)
  18. Whose gloves are they? my . B. They're, mother's C. They're, mother D. It's, mother
A. It's, mother's (
)
  19. The boys are from Tokyo. They are . B. English C. Japanese D. Chinese
A. China (
)
  20. There are on the table.
A. two bottles of milk B. two bottles milk C. two bottles of milks D. two bottle of milk ( )
  21. “Can I help you?”“I'd like bags of rice. ” B. a C. little D. one
A. some (
)
  22. “What would you like?”“I'd like to eat.” B. apple C. meat D. some orange
A. something
( )
  23. Look! Some meat in the box. Some apples in the basket. A. are,are ( B. is,is C. are,is D. is,are
)
  24. I would like . D. some bananas
A. some banana B. eat some bananas C. some bananas eat ( )
  25. Please give me two bottles of .
第 5 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
A. milk B. waters C. milks D. oranges
( )
  26. Well,would you like to drink? A. some thing ( B. anything C. some things D. something
)
  27. would you like breakfast? B. What,for C. What,at D. How,for
A. What,with ( )
  28. I want some
A. meats B. waters C. cakes ( )
  29. What about ? A. something to eat (
D. breads
B. to eat something C. something eat
D. eat something
)
  30. “Do you want orange?”“No,I'd like bottle of orange.” B. an,an C. the,an D. an,a
A. a,an
六、从Ⅱ栏中选出能对Ⅰ栏中的句子做出正确反应的应答语。(18 分) (I) ( ( ( ( ( ( ( ( )
  1. Don't be late again. )
  2. May I have a cup of tea? )
  3. I like the red fan. )
  4. What's that on the desk? )
  5. Where's Dad? )
  6. Shall we go to the zoo by bike? )
  7. Whose kite is this? )
  8. Can I have a look at your dress? A. A new watch. B. Me,too. C. I see. D. Sure. E. Perhaps he's in the study. F. It's Bob's,I think. G. Good idea. H. Yes. Here you are.
(II)
第 6 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )
  1. Could you help me, please? )
  2. Thanks a lot. )
  3. Let's put the books in the box. )
  4. Can you carry it? )
  5. Who's on duty today? )
  6. Is it empty? )
  7. What day is it today? )
  8. Is that bag heavy? )
  9. Are we all here today? )
  10. Let me help you. A. OK. B. You're welcome. C. It's Monday. D. No,it's full. E. lam. F. No,it's light. G. Certainly. H. No. Li Lei isn't here. I. No,thanks. J. Yes,I can.
七、在下列各句 A、B 或 C 中找出与划线部分意义相近的词或句子。(14 分) ( )
  1. Wang Hai does well in English. B. is good at C. is writing
A. likes (
)
  2. I'd like some melons. B. I like C. I need
A. I want (
)
  3. Let me see. B. watch C. think over
A. look at (
)
  4. How does she go there? B. do C. get
A. get up (
)
  5. We have three lessons this afternoon. B. glasses C. classes
A. texts (
)
  6. We'll go and get some bananas. 第 7 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
A. sell ( B. want C. buy
)
  7. A: It's hot inside. Please open the window.
B: Pardon? A. Please say it again. ( B. I'm sorry. C. All right.
)
  8. Where are you from? I'm from China. B. I'm Chinese. C. I'm in China.
A. I'm from Chinese. (
)
  9. Tom! This is my uncle. B. my mother's sister. C. my father's sister.
A. my father's brother. (
)
  10. What's the time? It's a quarter to one. B. 1:45 C. 12:45
A. 1:15 (
)
  11. What's the weather like in Shanghai?
A. What's the weather in Shanghai? B. How is the weather like in Shanghai? C. How is the weather in Shanghai? ( )
  12. Can I play the video games now? I'm afraid you can't. B. That's OK. C. Please don't.
A. You're welcome. (
)
  13. We're going to the cinema.
A. We're going to do it. B. We're walking in the cinema, C. We're going to see a film. ( )
  14. Our teacher walks to school on foot every day.
A. Our teacher goes to school on foot every day. 第 8 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
B. Our teacher works every day. C. Our teacher likes walking every day. 八、连词成句,注意大小写和标点符号。(10 分)
  1. things,in,are,the,now,the,car
  2. you,what,wrong,is,with
  3. you,let,help,me
  4. is,the,what,weather,today,like
  5. you,me,please,could,help
  6. are,what,they,colour
  7. many,minutes,hour,there,how,are,in,an
  8. him,give,please,water,a,of,bottle
  9. to,I,put,the,ball,in,the,box,want
  10. fox,wolf,friends,and,are 第 9 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
九、选择正确答案。(10 分) Jack is a teacher of English. He is not young,but he is not old. He has a round face and black hair. He is tall. There are fifty students in his class. They all like him. Now it's in the afternoon. Look,some students are working in the classroom. Jack is there, He is helping them to study English. He is a good teacher, he is too. and a good friend of them all. ( )
  1. What does Jack do?
A. He is a worker. B. He is a teacher. C. He is a doctor. D. He's a nurse. ( )
  2. What colour is his hair?
A. It's black. B. His heir is white. C. It is brown. D. He has yellow hair. ( )
  3. How many students are there in his class?
A. There are fifteen students in his class. B. There's fifty. C. He has fifty. D. There're fifty in it. ( )
  4. Jack is a good teacher,isn't he?
第 10 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
A. Yes,he isn't. B. No,he is. C. Yes,he's. D. Yes,he is. ( )
  5. What are the students doing in the classroom?
A. They are walking there. B. They are doing their lessons. C. They are helping their teacher. D. They are good friends of Jack. 参考答案: 一.
  1. C
  6. C
  7. A
  2. C
  8. A
  3. A
  9. C
  4. C
  5. B

  10. C
二.(I)
  1. shoe
  2. buses
  3. do not
  4. I
  5. two
  6. his
  7. work hard
  8. let's
  9. long/tall
  10. 在那边
第 11 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
(II)
  1.two bottles of juice
  2.come here
  3.under the tree
  4.twin brothers
  5.多少
  6.多谢
  7.照看
  8.穿上
  9.in the sky
  10.the girl in red 三.
  1. an 元音开头的词前要用冠词 an。
  2. likes she 为单数第三人称所以动词要用单数和第三人称形式。
  3. has he 为第三人称单数,动词要用单数第三人称形式,have 变成 has。
  4. me 动词 give 后要用宾格形式。
  5. shopping go shopping 为固定短语。
  6. Chinese 此处 Chinese 译为“中国人”。
  7. hours How many 后要加复数名词。
  8. looks Lucy 作语语,为第三人称单数,所以动词也用单数第三人称形式。
  9. Thanks 惯用法。
  10. watches she 为第三人称单词,动词 watch 也用单数第三人称形式,以 ch 结尾的词加 es. 四.
  1. C 五. C
  1.
  2. H
  3. B
  4. G
  5. F
  6. A
  7. D
  8. E
由于是单数, 回答时用 It's。 不选择 A 是因为 What's this in English 第 12 页 共 15 页 小升初
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟
的回答用 It is…而不用 This is…
  2. B
  3. D D。
  4. A
  5. C
  6. C
  7. A
  8. D
  9. D
  10. D
  11. A
  12. B
  13. B
  14. B
  15. A
  16. B
  17. D
  18. B
  19. C
  20. A
  21.A
  22.A 此处,物主代词前不能用冠词。 this is 不能缩写。 look at 为常用短语,“表示看……”。 情态动词后要用动词原形,go home 为固定短语。 此处用情态动词 can 更准确。 动词 give 后要用宾格形式。 It's time to+动词原形为习惯用法。 在照片上用 in. 此处要用形容词性物主代词。 根据回答中的 uncle,故用 B。 句中 like 为动词,所以用 Do 提问。 根据回答得知问“伞在哪?”,所以要选 A。 in English 为固定用法,in 为用的意思。 is 与现在分词搭配,组成进行时。 gloves 为复数,所以要用 they are;所有格要在名词后加's。 Tokyo 为东京,在日本,所以选择 C。 there are 后要加复数形式,milk 为不可数名词,所以要选 A。 bags 为复数。所以选择 some。 something 为不定代词,用在此处,意为“想吃点什么”。 第 13 页 共 15 页 小升初 单数回答用 B。 此句问的不是“那个男人是谁”而是问“那个男人是干什么的”所以选
小升初英语模拟试卷 小升初英语模拟试卷 模拟

  23.D
  24.D
  25.A meat 为不可数名词,apple 为可数名词,所以用 D。 I would like 意为“我想要,想吃……”。后直接加名词。 milk 为不可数名词。

  26.D something 为不定代词,something to drink 意为“喝点什么”。这时 是想得到肯定回答,所以不用 anything。
  27.B
  28.C
  29.A
  30.D breakfast 为早饭。 cake 在此为可数名词,可变复数。 习惯用法。 orange 意为橘子
 

相关内容

2011小升初英语模拟试卷

   2011 小升初英语模拟试卷(含答案) 一、单项选择(20 分) ( ) 1. I in Class 5. Ben in Class 5, too. We classmates. A. is, am, are ( ) 2. My shoes A. are, weren’t ( the birds. A. an, the, a ( ) 4. -) 3. There’s B. am, is, are C. are, is, am there now. under the bed just now ...

小升初英语模拟试题_百度知道

   小升初英语模拟试题_百度知道ixiaohuai8288 一级 | 我的知道 | 消息(3) | 应用 | 退出 我的知道 我的提问 我的回答 为我推荐的提问 知识掌门人 应用 新闻网页贴吧知道MP3图片视频百科文库 帮助 | 设置 百度知道 > 教育/科学 > 职业教育 小升初英语模拟试题 悬赏分:15 | 解决时间:2010-8-19 14:20 | 提问者:???のa情 最佳答案 2010小升初英语测试题 笔 试 部 分 一.根据要求写出下列单词(5 ...

2010中考英语模拟试卷

   2010 年中考模拟试卷 (大同桥中学) 大同桥中学) 听力技能(三个部分, 小题, Ⅰ. 听力技能(三个部分,共 20 小题,计 20 分) 第一节,根据所听内容,选择相应的图片。听每段材料前,你将有时间阅读各个小题, 第一节,根据所听内容,选择相应的图片。听每段材料前,你将有时间阅读各个小题,每 秒钟;听完后, 秒钟的作答时间。 (共 小题, 小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。 共 4 小题,每小题 1 分) ( 1. What will Kate wear to ...

2009年中考英语模拟试卷(二)

   http://www.tongzhuo100.com 2009 年中考英语模拟试卷(二) 第 I 卷(选择题共 60 分) 二、单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) (冠词)21. Yesterday 8-year-old boy fell into the river. boy was saved by policeman. A. an, A, a B. an, The, a C. a, The, the D. a, An, the (代词)22. Did the a ...

小学六年级五育考核英语模拟试卷3

   小学六年级“五育”考核英语模拟试卷 学校_________ 班级______ 姓名_____ 学号____ ……………………………………………装…………………………订………………………线………………………………………… 2009.6 ( ) 5. It only takes him minutes to walk to school. A.10 B.15 C. 20 成绩 一. 听力(30 分) A.根据听到的句子或对话的顺序,用 1、2、3、4、5 给下列各图标上序号,序号填写在题下的 括 ...

2006-2007年中考英语模拟试卷

   2006扬州市中考英语 英语模拟试卷 2006-2007 年扬州市中考英语模拟试卷 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一,听力(共两节,计 20 分) A, 根据每小题所听到的对话, 从所给的 A, C 三个选项中选择符合题意的图画 B, (每 小题听一遍)(每小题 1 分,计 5 分) . 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. A. B. C. B. 听对话回答问题(每小题听2 ...

2008年中考英语模拟试卷(二)含听力原

   2008 年中考英语模拟试卷(二) 年中考英语模拟试卷( 第 I 卷(选择题共 60 分) 一,听力(共 20 小题,每小题 1 分,满分 20 分) 听力 共 小题, 第一节 根据每小题你所听到的对话,从 A,B,C 三幅图中找出与所听内容相符的选项.每段 对话读一遍. 运动) B. C. (运动)1. A. (食物 食物)2. A. 食物 B. C. (职业)3. A. 职业 B. C. (动物 动物)4. A. 动物 B. C. (标记 标记)5. A. 标记 B. C. 第二节 黄牛 ...

2006-2007年扬州市中考英语模拟试卷

   最有效的减肥药|减肥药排行榜|淘宝减肥药排行榜|什么减肥药最好|有效的减肥方法| |淘宝最有效的减肥药 |最有效减肥药排行榜|最有效的减肥方法| 减肥药排行榜 http://www.ty138.com 友情提供资料 20062006-2007 年扬州市中考英语模拟试卷 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一、听力(共两节,计 20 分) A、根据每小题所听到的对话,从所给的 A、B、C 三个选项中选择符合题意的图画(每小 题听一遍)(每小题 1 ...

2011年广东省中考英语模拟试卷(二)(付答案)

   2011 年广东省初中毕业生学业考试 试 室 号 一 1-25 得 分 座 位 号 说明:1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其 中听力部分 25 分) 。 2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。 3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求填写在密封线左边的空格内。 4.答题可以用黑色或蓝色钢笔、圆珠笔按要求写在试卷上,但不能用铅笔或红笔。 ( )5.What him worri ...

2011年广东省中考英语模拟试卷(一)(含答案)

   2011 年广东省初中毕业生学业考试 试 室 号 一 题 号 1-25 座 位 号 得 分 26-45 46-55 56-70 71-80 81-86 二 三 英语模拟试卷(一) 英语模拟试卷( 模拟试卷 四 五 六 合 计 说明: 1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其中听力部分 25 分) 。 2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。 3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求 ...

热门内容

牛津小学一年级英语1A期终题

   笔试部分 一、将单词和图片连线 四、看一看选一选 1. Is this a pencil? ( ) Yes, it is. ( ) No, it isn’t. 3. Is this a ruler? ( ) Yes, it is. ( ) No, it isn’t. ( ( 2. Is this a rubber? ) Yes, it is. ) No, it isn’t. 4. Is this a book? ( ) Yes, it is. ( ) No, it isn’t. doll b ...

实用英语口译教程(译林出版社)_冯建忠教授

   世界上还有人担心一旦中国的领导人换了,政策会不会 变。 Some people in the world are speculating that China’s policy might change once the country’s current leaders are not around. I have just answered that question. Our policy will not change, nor is it possible to be altere ...

华师大版中考英语单选易错100题(附答案)

   中考英语精选单选题错题 100 题 1 What do you think solve the problem ? A you can do B can you do C you can do to D can you do to 2 In the past he often made his sister, but now he is often made by his sister. A to cry; to cry B cry; cry C to cry; cry D cry; to ...

仁爱英语七年级(上)Unit 4 复习

   Unit 4 Topic 1 词汇: 1. 数词:21-101 注意:A. forty; eighty; B. 读音: ~teen 与 ~ty 2. 名词:可数名词与不可数名词的划分 3. 词形变换: also (同义词) too kilo (复数) kilos each (同义词) every watch (复数) watches mouse (复数) mice expensive (同义词) dear waiter (对应词) waitress try (第三人称单数) tries se ...

初二英语新目标八年级英语上第2单元

   What’s the matter? 更多资源xiti123.taobao.com 更多资源 What’s the matter? head finger neck stomach hand arm shoulder back wrist手腕 waist腰 toe 脚趾 elbow肘 knee leg foot face eyebrow ear tooth throat chin下巴 下巴 hair eyelash 睫毛 cheek脸颊 脸颊 forehead额头 额头 eye tongue ...