七年级下 Unit(5?
  8) 一.Phrases
  1.一定 肯定-
  2.确定,弄清楚
  3.对某人/某事满意
  4.等候 等待
  5.迫不及待
  6.描述某人/某事
  7.至少
  8.最多
  9.记 得去做某事
  10.记得曾做过某事
  11.忘记做某事
  12.忘记做过某事
  13.为了
  14.命令某人做某事
  15.命令某人不要做某事
  16. 为某人订/点某物
  17.(机器等)有毛病,出故障
  18.按。。。顺序 。。
  19.服从命令
  20.把。。摆放 (排好)
  21.订一张二人餐桌
  22.相当 。 好
  23.不错
  24.参加
  25.读书
  26.说谎
  27.说真话/ 说出真相
  28.讲故事
  29.讲笑话
  30.从。。辨别。 。 。
  30.对某 人说
  31.对某人说。。 。。
  32.和某人谈话
  33.谈论/议论 二.汉译英
  1.我不能确定什么时间回来 。
  2.明天一定会下雨。
  3.一定要做到正确的遵照说明书的要求。
  4.对不起,让你久等了。
  5.他们正在等医生来。
  6.英国的天气如何?既不太冷也不太热。
  7.北京冬天的天气比广州冷多了。
  8.有许多人躺在沙滩上。
  9.这箱子太沉,我搬不动。
  10.尽管外面在下大雨,他们还在工作。
  11.离开房间时,请记得关灯。
  12.谢谢你帮我学数学。
  13.为了 能得到好座位他早早到了。
  14.你穿多大号码的鞋子。
  15.他哥哥 1990 年参了军, 他参军 10 多年了。
  6.他总是积极的参加我们学校的运动会。
  17.你可以点菜了吗/
  18.起床太晚对你的身体有害。
  19.李娜是最受欢迎的明星之一。 三.选择 .Let’s go to the shop.
  1. My leather tennis shoes are worn out.I need another pair. --A. Me too B.My pleasure C. OK D.Sure
  2.Isaw him the key the lock, turn it and open the door. A. pointing, in B. put, in C. putting, to D. point, to
  3.The drink is delicious I enjoy it very much. A. too, to B. so, that C. such, that D. enough, to
  4.Sue wants to take this summer vacation, but she isn’t sure where to go. A. a shower B. a trip C. money D. notes
  5. It was careless you to have left your clothes outside at night. My God! A. of, So did I B. of, So I did C. for, So was I D. for, So I was
  6.We’ll go to the farm and gelp the farmers with the apple-picking if it tomorrow. A. won’t rain B. will be raining C. doesn’t rain D. isn’t raining
1

  7.The students are having an English exam. Their teacher is standing the classroom. A. in front of B. in the front of C. at the head of D. in the front .
  8.Smoking is bad for your health. You’d better A. give up it B. give it up C. take out it D. take it out
  9. Can you give me a hand? I need to carry the box away. --. A.Don’t say so B.No problem C.Sure of D. B and C
  10.Please be sure it back to me in time. A. give B. to give C. giving D. gives the bus stop. A. for B. at C. with D. /
  11.Look! Many people are waiting
  12.--fine weather it is! Yes. Let’s go to the park to fly kites. A. What B. How C. What a D. How a
  13. Where is the patient? I don’t know. He in the bed just now. A. lie B. lain C. lay D. lied . We have to stay at home instead of going fishing.
  14.It’s raining A. badly B. hardly C. heavily D. strongly
  15.--? It’s sunny but cold. A. What day is it B. How’s the weather like C. What’s the weather like D. What’s the date
  16. How’s it going these days? --. A. I’m fine, thank you B. It’s great, thanks C. I’m pretty good. D.Thank you very much
  17. It’s hot. Let’s go swimming. --. A. Don’t say that B. That’s nothing C. You’re welcome D. That sounds great
  18.Linda has read many novels by English writers. Now she would like to read novels by countries. writers from A. some, other B. other, some C. some, any D. some, another
  19. What do you think of his performance? He looked at first. A. loudly B. worried C. nervous D. quiet
  20. it was yesterday because of the storm! A.What bad weather B. What a bad weather C. How bad a weather D. How bad weather
  21.--terrible weather it is! The radio says that it’ll get later in the day. A.What a, bad B. What, worse C. How, bad D. How a , worse
  22.--? Size
  8.Can I try one on? A.How much is it B. How many do you want C. What time is it D. What size do you wear
  23. Who helped you with your English? --! I learned it all by myself. A.Nobody B. Anybody C. Someday D. None
  24. Nice to meet you, Mike. . Everything is OK . Thanks. A. What are you doing B. What is it doing C. How are you going D. How is it going
  25.The price of this computer is the of the three. A. smallest B. biggest C.highest D. tallest
  26.There’s cooking oil left in the house. Would you go to the supermarket and get ? A. little, some B. little , any C. few, some D. few, any
  27.The small vellage lies the trees. It’s far and quiet. A. on B. between C. in D. among
  28. Please be careful when you the bridge. Thank you very much. A. across B. thuough C. go cross D. cross
2
七年级下 Unit(9--
  12) 一.短语
  1.许多 2….的数量
  3.决定
  4.决定做某事
  5.同意 某人
  6.不同意某人
  7.同意做某事
  8.意见一致
  9. 举行聚会
  10.备考
  11.迷路
  12.帮助某人做某事
  13. 洗衣服
  14.喜欢 二 . .汉译英
  1.拉好小提琴需要多加训练.
  2.他每天花许多时间练习说英语.
  3.我很高兴他们同意我了.
  4.他喜欢读书,而不喜欢洗衣服.
  5.他们的教室不如我们的大.
  6.他迷路了,我帮他找到了他父亲.
  7.今天早上我们到北京.
  8.中国因瓷器而闻名
  9.你不必为我担心,我能照料自己了.
  10.长江比中国的任何一条河流都长.
  11.长江比日本的任何一条河流都长.
  12.在英国你得靠左(车道)行驶.
  13.旅客们只有下了飞机才能使用手机
  14.熟能生巧. 三.选择
  1.The number of the students in our school eight hundred. A. are B. have C. is D. has
  2.He decides a car when hes money is enough. A. buy B. buying C. buys D. to buy
  3.I’m very tired. I don’t feel like anything today. A. to do B. doing C. does D. do
  4.The boy often plays football after class and plays piano at the weekends. A. /, the B. the, the C. the, / D. /, /
  5.I took the classes her while she was sick last week. A. for B. to C. with D. in
  6. What does he soap operas? He doesn’t like it. A. think over B. think about C. think hard D. think of
  7. Do you know the MP3 player last week? Sorry, I have no idea. A. how much did she pay for B. how much will she pay for C. how much she paid for D. how much she will pay for
  8. Can I use your bike for a while? Yes. You may use bike . Tom’s bike is here and I can use . A. my, his B. my, mine C. your, his D. his, mine
  9.Because he went to London first, he in the street soon. A. lost B. get lost C. was lost D. was lose
  10. What do you think of the food? It smells and eats . A. good, good B. well, well C. well, good D. good, well
3
八年级上(1?
  4) 一.短语
  1.躺下
  2.躺在床上
  3.说谎
  4.步行
  5.在…..脚下
  6.六英尺高
  7.一条建议
  8.一些建议
  9.给某人提建议
  10. 向某人征询建议
  11.直到…才
  12.听见某人正在做某事
  13.听说某 人 做 过 某 事
  14. 收 到 某 人 的 来 信
  15. 听 说 有 关
  16. 听 说 过 ….
  17. 多 久 一 次
  18. 多 长 ( 时 间 )
  19. 多 久 以 后
  20. 多 远
  21. 多 少 次
  22. 一 周 一 次
  23. 至 于 , 关 于
  24. 好 像
  25.也,又
  26.与…一样
  27.与…不同
  28.患感冒
  29.发烧
  30.患胃痛
  31.患牙疼
  32.看牙医
  33.对…有好处
  34.对…有害
  35.擅长.善于做….
  36.与…处得好
  37.紧张, 有压力
  38.此时,现在
  39.立刻,马上
  40.刚才
  41.片刻 ,暂 时
  42.同时
  43.为…制定计划
  44.计划做某事
  45.送给某人 某物
  46.送往他处,撵走
  47.派人去请
  48.派遣,解雇
  49.发 射 ,呈报 使(价格)上升50 使下降 使下达
  51.以…而著名
  52.作 为….而出名 53 作完某事
  54.数百,成百上千
  55.数千,成千上万
  56.200 万
  57.乘坐公共汽车58 视….而定59 离开某地
  60. 动 身 到 某 地 去
  61. 离 开 … 去 ……
  62. 把 某 物 落 在 某 地
  63.把某人单独留下 二. .汉译英
  1.地上有一个钱包.
  2.请给我一些有关如何学好英语的建议.
  3.怎么了/
  4.像这样有多久了?
  5.你量体温了吗?
  6.不严重.
  7.我希望你很快感觉好起来.
  8.她的生活方式和你的一样还是不用?
  9.孩子不能总是依赖父母.
  10.坐在汽车里的那个人是吉姆的爸爸.
  11.王先生将离开北京去巴黎.
  12.王先生明天将动身去纽约出差.
  13.他走一个星期了. 三.选择 . Look! Here is a notice “No Swimming!”
  1. May I swim in the lake, Dad? No , you A. may not B. mightn’t C. mustn’t D. needn’t
  2. Must I wait for you here now? No, you . You may be back in half an hour. A. don’t have to B. mustn’t C. can’t D. shouldn’t
  3. Sonia, is this pencil case ? Yes, it’s . A. his, hers B. hers, her C. your, his D. your, mine
  4.It’s time us our class. Let’s go into the classroom. A. of, to begin B. of, beginning C. for, to begin D. for, beginning
  5.I study for a test working with a group. A. in B. by C. at D. to
4

  6.My friend Lucy often goes to school . A.on feet B. on foot C. by foot D. take the bus he gave us!
  7. A. What an important advice B. What important advice C. How important advice D. How an important advice
  8.I hardly knew anything about it you told me. A. since B. after C. until D. when
  9. How do you know that she likes playing the guitar? I often hear her it after class. A. to play B. played C. play D. plays
  10. Do you hear her in the next room? Yes, it sounds perfect. A.sings B. to singing C./ D. singing do you go to Qingdao? Oh, I have never been there before .
  11.--A. How long B. How far C.How soon D. How often
  12. chicken, she doesn’t like it at all. A. As for B. But for C. As if D. As to
  13.Though their parents work in faraway cities to make money, those “stay-home children”can Themselves. A. look out of B. come up with C. take care of D. catch up with
  14.The weather in my country is same that in Japan. A. a , to B. the, as C. /, to D. the, with
  15.Jack has for a week. A. have B. had C. caught D. got
  16. I think drinking milk is good our health. Yes.I agree you. A. for, with B. to , to C. with, to D. at, with
  17. I feel really before the interview. Take it easy. Sure you are the best. A. patient B. serious C. stressed out D. cool
  18. May I speak to Mr Smith? Sorry. He isn’t here . A. at the moment B. a moment ago C. at any moment D. on the moment
  19.--? Nothing serious, but a bit tired. Better have a rest now, dear. A. Is that all B. Is there anything else C. What’s this D.What’s the matter with you
  20. I fell off my bike and hurt myself yesterday. --. You’d better be more careful. A. Congratulations B. That’s funny C. All right D. I’m sorry to hear that
  21.I hope Jim with us next Sunday. A. to go B. go C. going D. will go
  22. It’s easy the problem
 

相关内容

2011中考总复习英语七年级(提纲)配练习题!....珍藏版!

   七年级下 Unit(5?8) 一.Phrases 1.一定 肯定-2.确定,弄清楚3.对某人/某事满意 4.等候 等待 5.迫不及待 6.描述某人/某事7.至少 8.最多9.记 得去做某事10.记得曾做过某事 11.忘记做某事12.忘记做过某事 13.为了14.命令某人做某事 15.命令某人不要做某事 16. 为某人订/点某物 17.(机器等)有毛病,出故障 18.按。。。顺序 。。 19.服从命令20.把。。摆放 (排好)21.订一张二人餐桌22.相当 。 好23.不错24.参加 25.读 ...

2011中考英语作文题目预测及范文

   2011 年中考英语作文题目预测及范文 一、关注时事 H1N1 流感 ★ 范文 01. 根据中文大意和英文提示词语,写出意思连贯、符合逻辑、不少于 60 词的短文.所给英 文提示词语供选用.请不要写出你的校名和姓名. 世界上已有许多国家发现了新型 H1N1 流感病毒(H1N1 flu virus)病例.据了解,人感染该 病毒后会出现咳嗽、 发烧、 疲劳等症状.为了加强同学们的预防意识, 世纪中学生英语报> (21 正在举办征文活动, 请你给该报投稿, 描述感染该病毒的症状并谈一谈为了预 ...

初中英语全册英语复习提纲(2011最新最全精华)

   梦幻网络( http://www.7139.com ) 数百万免费课件下载,试题下载,教案下载,论文范文,计划总结 初中英语全册英语复习提纲(2011 最新最全 精华) Unit 1 Where’s your pen pal from? 一.短语: 短语 1 .be from = come from 来自于2. live in 居住在 3. on weekends 在周末 4 .write to sb = write a letter to sb 给某人写信;写信给某人 5 .in the ...

新目标英语七年级上册Unit 2自主探究在线练习题

   乔登美语新目标英语七年级上册 Unit 2 自主探究练习题 听力练习 Listening comprehension 一.听句子,选择与句子内容相符的图片 1. 4. 2. 5. 3. 二.听对话,判断下列句子的正误(T / F) ( ( ( ( ( ) 6. It’s Gina’s ruler. ) 7.It’s Bob’s book. ) 8. It’s Jane’s eraser. ) 9.Tony’s backpack is blue. )10.It’s Tom’s dictiona ...

【2011年天津中考英语学科考生必备复习资料】外研版英语_七年级上册单词_横版打印版

   七年级上册 Module 1 *meet v. 认识,遇见 *first adj. 第一 *English n. 英语 lesson n. (一节)课 class n. 班级 *student n. 学生 Miss n. 女士;小姐(对未婚女 性的称呼) twelve num. 十二 year n. ……岁 thirteen num. 十三 *too adv. 也 *from prep. 从……来 *close v. 关闭 open V. 打开 match v. 相称;匹配 *write V ...

2011年中考英语全程总复习

   2011 年中考英语全程总复习 年中考英语全程 英语全程总复习 初一至初三全程英语知识点总结及练习 初一年级(上) 【知识梳理】 I. 重点短语 1. Sit down 2. on duty 3. in English 4. have a seat 5. at home 6. look like 7. look at 8. have a look 9. come on 10. at work 11. at school 12. put on 13. look after 14. get up ...

2010九年级英语中考总复习

   优思数学-新人教版初中数学专题网站 WWW.YOUSEE123.COM 09 中考新目标英语第一轮复习资料 课本重点复习 Grade Seven (A) 1. What’s her family name? (P5) ● family name= last name 姓 ●姓名顺序: 姓名顺序: 姓名顺序 英美人的名在前,姓在后。 英美人的名在前,姓在后。如:Jim Green 中,Jim 是 first name/ given name, family name/ last name; 中 ...

仁爱英语七年级上册第二单元复习资料

   Unit 1 一,教学目标 类 别 语 言 内 容 课 次 要 求 掌 握 1 知道字母名称的读音 2 了解单词的重音,能够准确地读出所学单词 3 初步了解元音字母的读音规则 4 初步了解语调的变化 good, morning, hi, hello, I , am, I'm, are, you, yes, nice,to,meet, too, welcome, China, 1A thank see, let, us,let's begin, stand up,please,class, 1 ...

英语辅导报牛津七年级A第一单元练习题

   英语辅导报牛津七年级 A 第一单元练习题 第一单元练习笔试部分(共 80 分) 一. 根据英文解释,写出单词:(10 分) 1. not tall 3. be from 2. the parent of your father or mother 4. an activity (活动) that you enjoy doing in your free time 5. Saturday and Sunday 二. 下面各组单词中均有一个与其它三个发音不同,希望你能找到它:(10 分) ( ( ...

英语七年级上册Unit 8 练习题及学习重点

   Unit 8 When is your birthday 学生自主学习教材解读与能力培养试题 一.学习重点 【短语】 how old 多大 school trip 郊游 basketball game 篮球赛 English speech contest 英语演讲比赛 volleyball game 排球赛 school day 学校上课日 【句型】 When is your / his / her birthday? It’s… 【口语】 When is your birthday? My ...

热门内容

外研社英语九年级(上)Module4_Great_inventions测试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 外研社英语九年级( 外研社英语九年级(上)Module4 Great inventions 测试题 第 I 卷 ( 选择题 55 分) 一,单项选择 (本题共 25 分,每小题 1 分) 单项选择 从每小题 A, B, C,D 中选出一个能填入句中空白出的最佳选项 , , , 中选出一个能填入句中空白出的最佳选项. 1. Yo ...

英语听力打印资料

   Choose Optimism--By Rich De Vos If you expect something to turn out badly, it probably will.Pessimism is seldom disappointed. But the same principle also works in reverse. If you expect good things to happen, they usually do! There seems to be a na ...

2010年北京市宣武区中考英语一模试题及答案

   北京市宣武区 2009-2010 学年度英语第二学期第一次质量检测 九年级英语参考答案及评分标准 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。 4 分,每小题 1 分) (共 1.A 2.C 3. C 4. B 2010. 5 二、听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.C 6.C 7.A 8.B 9.A 10.B 11.A 12.C 13.A 14.B 15.A 16.C 三、听对话,记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. Tom ...

英语初中考作文汇集学习啊

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个: 不得法 不得法。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利? 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常流利。 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来 ...

看美剧学英语DVD

   看美剧学英语 DVD- 1 X 战警 3 阿甘正传 鲍比 毕业生 别惹蚂蚁 冰河世纪 冰河世纪 2 博物馆之夜 超级无敌掌门狗 看美剧学英语 DVD- 7 16 街区 V 字仇杀队 爱定你杀定你 爱情故事 保持缄默 本能 2 碧海追踪 冰上街舞 颤aD航班 93 成 人式 看美剧学英语 DVD- 13 拜金女郎 变脸 冰血暴 成为朱莉娅 大白鲨 2 单身男子俱乐部 德州电锯杀人狂 -前传 第六日 发射失败 防火墙 看美剧学英语 DVD- 2 超人归来 超人特工队 触不到的恋人 穿普拉达的魔鬼 ...