必修四 必修四
Module 6
Ⅰ.单词拼写
  1.A (神秘的) light came from the deserted house.
  2.Worms are very simple (生物).
  3.The simple plan (进化) into a complicated scheme.
  4.The sign above the elevator (暗示) that smoking is not allowed.
  5.We are (怀疑的) about what he said.
  6.?Hey, what just happened to my computer? It suddenly froze and then came back on again! ?Oh, it seems that the computer has been a by the “love” virus!
  7.?Do you really believe there is human race in outer space? ?So far there has been no proof that people from other planets do e.
  8.Some movies and television programs have more negative effects than p effects on the way young people behave.
  9.We are warned that if we continue to destroy the environment, many more animals and plants will become e.
  10.The sea c down after the storm. 答案:
  1.mysterious
  2.creatures
  3.evolved
  4.indicates
  5.sceptical
  6.attacked
  7.exist
  8.positive
  9.extinct
  10.calmed Ⅱ.根据句意,用所给单词或短语的适当形式填空

  1.He is interested in the of the computer over the past 20 years.
  2.Much of the crime in this area drug abuse.
  3.The of the killer was still unknown.
  4.The team's success was largely her efforts.
  5.You have had to the new system.
  6.The work was done her instructions.
  7.I think I'll the fruit salad.
  8.The weather in this area is very .
  9.I'd like to thank Simon, who's been very with his time.
  10.The idea for the book a visit to India. 答案:
  1.evolution
  2.is related to
  3.identity
  4.due to
  5.adapt to
  6.according to for
  8.unpredictable
  9.generous
  10.grew out of Ⅲ.完成句子
  1.他移居美国后孩子们能很好地适应变化。 When he moved to America, the children the change very well.
  2.他不可能单独完成那项工作。 he can finish the work alone.
  3.因栖息地正受到破坏,这一物种已濒于灭绝。 This species has nearly because its habitat is being destroyed.
  4.他的科学实验使这个问题非常清楚。 His scientific experiments the problem.
  5.不要说别的,让我们谈正题。 Don't say nothing else. Let's . 答案:
  1.adapted to
  2.It is unlikely that/It's not likely that
  3.died out
  4.threw light on
  5.come straight to

  7.go
the point Ⅳ.单项填空
  1.Jim a man in the park. A.attacked by B.attacking C.was attacked by D.was attacked at 答案:C 由句意可知,此处指吉姆在公园遭到一个男子袭击,故选 C。
  2.Mary her coat with red buttons on it at the Lost and Found. A.sorted B.looked C.claimed D.proved 答案: 考查动词辨析。 C sort“分类”; look “看, 瞧”; claim“认领, 宣称”; prove“证 明”。句意:玛丽在失物招领处认领了上面有红色纽扣的上衣。据句意应选 C。
  3.The school has come for failing to rush the boy who fell ill into hospital immediately. A.attacked B.to attack C.in attack D.under attack 答案:C 句意:这所学校因未能立即把这个生病的男孩送进医院而受到非难。under attack“受到抨击”,under 表示“在……之中”,后面的名词前不加冠词。故答案为 D。
  4.The practice of hanging clothes across the street is a common in many cities. A.sign B.appearance C.look D.sight 答案:D 考查名词辨析。sign“记号”;appearance“外表;出现”;look“面貌,外 表,外观”;sight“景象”。根据上下文应选 D 项。
  5.Most students have little trouble college life. A.adopting B.adopting to C.adapting D.adapting to 答案:D 考查名词辨析及其搭配。adopt“采纳,收养”,为及物动词,可排除 A、B 两项;adapt“适应”,且往往与介词 to 搭配表示“适应(某种环境)”,故答案选 D。
  6.(2010葫芦岛市四校联考) If you can get challenges to encourageannoy you, more can be achieved than you thought in the first place. A.rather than B.less than C.other than D.more than 答案:A 句意:如 果你能使机遇激励你而不是惹你生气,那么你就能从中得到比你 一开始想得到的多很多。rather than“而不是”;less than“比……少”;other than“除…… 之外”;more than“不仅仅是;多于”。
  7.It is reported that animals at a speed 100 times faster now than any time in the past since the dinosaurs were wiped out. A.have died out B.are dying out C.had died out D.were dying out 答案:B 考查动词时态。主句用的是一般现在时,根据句意,从句用现在进行时,表 示“动物正在以比过去快 100 倍的速度灭绝”。故应选 B。
  8.During an earthquake, the great part of damage and loss of life were caused collapse of buildings and other effects rather than from the quakes themselves. Which is wrong? A.on account of B.duing to C.owing to D.by reason of 答案:B 根据句意可知,此处表示“由于,因为”,A、C、D 都正确;B 项应为 due to。
  9.She is young, but that's . A.at this point B.up to a point C.to the point D.beside the point 答案: A 项指“就在这时”; 项指“在某种程度上”; 项指“切中要害; D B C 切题”; D 项指“不重要,不相干”。句意:她很年轻,但这并不重要。据句意应选 D 项。

  10.Most of them hope these discoveries can the origins of the human beings. A.throw light on B.come to light C.bring to light D.come to life 答案: 考查词组辨析。 A 句意: 他们大多数人希望这些发现能帮助弄清楚人类的起源。 A 项表示“帮助弄清楚, 阐明某事”; 项表示“显露”, B 是不及物词组; 项表示“使…… C 显露”;D 项表示“复活,苏醒”。根据句意应选 A 项。 Ⅴ.完形填空 (2009江苏重点中学模拟) The news report on TV that night was about __1__ in Ethiopia, Africa. The pictures were of people who were so __2__ that they looked like beings from __3__ planet, all skin and bone. The camera focused (聚焦) on one man so that he looked __4__ at me, sitting in my __5__ living room. All around was the sound of death for lack of food. It was __6__ that the world had not noticed this just now. You could hear the __7__ in the voice of the reporter. At the __8__ of the report he was silent. Paula started crying, then rushed __9__ to check our baby, who was sleeping __10__. I __11__ seeing the news pictures in my __12__. What could I do? I was simply a pop singer, a not very __13__ singer. __14__ I could do was to make records which no one would buy. But I would have a __15__. I would give the money of the next record to African hungry people. What __16__ would that do? It would be only a little money but it was __17__ than I could give just from my bank account (账户). We didn't __18__ much these years; __19__ some people would buy it because the money was __20__ Africa. But that was not enough, after all.
  1.A.war B.starvation C.thirst D.pollution 答案:B 由下文可知是关于饥荒的新闻报道。
  2.A.angry B.sad C.thin D.fat 答案:C 因为发生大饥荒,人们缺吃少喝,所以很瘦。
  3.A.one B.other C.the other D.another 答案:D another 表示另外的一个。
  4.A.up B.down C.directly D.straight 答案:C look directly at sb.“正视着某人”。
  5.A.small B.comfortable C.ugly D.big 答案:B 我的住宿条件应该和饥民的状况形成鲜明对比,应是 comfortable。
  6.A.supposed B.clear C.sure D.thought 答案:B clear“清楚的”。这句话的意思是:很清楚世人现在没有关注到这一现象。
  7.A.happiness B.sadness C.disappointment D.excitement 答案:B 报道人的语气应是充满了悲哀。
  8.A.end B.beginning C.course D.programme 答案:A at the end of“在……结尾”,为固定搭配。
  9.A.downstairs B.in C.out D.upstairs 答案:D upstairs“楼上”。
  10.A.gently B.soundly C.peacefully D.sweetly 答案:C sleeping peacefully“安静地睡着”。
  11.A.helped B.kept
C.enjoyed D.stopped 答案:B keep doing...“不停地做……”。
  12.A.mind B.heart C.head D.consciousness 答案:A in my mind“在我心中”。
  13.A.poor B.proud C.young D.successful 答案:D successful“成功的”。
  14.A.Which B.Whether C.All D.That 答案:C All I could do...“我能做的一切……”。
  15.A.try B.decision C.business D.bank 答案:A have a try“尝试一下”。
  16.A.good B.bad C.wrong D.right 答案:A good“好处,益处”。
  17.A.less B.more C.better D.worse 答案:B more than“多于”。
  18.A.borrow B.spend C.cost D.save 答案:D save“节省,储蓄”。
  19.A.regretfully B.unfortunately C.maybe D.sometimes 答案:C maybe“或许,可能”。
  20.A.for B.on C.over D.in 答案:A for“为了”。 Ⅵ.阅读理解 David Thomson is an electronics technician, trained by the US Navy. He observes that the wrist is surrounded by a force field that can broadcast emotions to other human beings. The ability to receive such force fields, Thomson believes, explains how one can sense another's fear, nervousness, aggression, panic, or friendliness. This theory of emotional communication occurred to Thomson when he told a psychiatrist (精神病医生), Jack Ward, that he was certain his own hypertension (高血压, Dr. 高度紧张)made those near him uncomfortable. To demonstrate the theory, Thomson constructed a transmitter (传 送器) capable of generating an electromagnetic field similar to that of a man surrounded by hyper anxiety (过度焦虑). For a year, with this in his pocket, Thomson made people miserable. He would find a hungry man delightedly preparing to eat a steak (牛排) in a restaurant, turn on the transmitter, and watch as the man became tense and irritable and finally left with his steak uneaten. In another test, Thomson cleared a crowded room in fifteen minutes. Such an exodus (成群外出) could not be due, Thomson observed, to personality problems alone. Dr. Ward, who had become Thomson's partner, insisted that there was already misery enough in the world. Thomson fashioned a “happiness transmitter”. Which can duplicate (复制) the force field of contented man. University psychologists in the United States report some encouraging results in current tests of the Thomson-and-Ward transmitter. The “happiness machine” has many possibilities, Thomson is considering its use near disturbed or anxious patients in hospitals, and in disorderly crowds. Tranquility (平静), like panic and violence, may be contagious (传染性的).
  1.The theory is based on belief in the existence of . A.complicated equipment
B.individual force fields C.nervousness D.aggression 答案:B 细节理解题。根据 The ability to receive such force fields, Thomson believes, explains how one can sense another's fear, nervousness, aggression, panic, or friendliness.可知这个原理基于这样一个信念:人周围存在一个可以传播 情感的个体力场。故正确答案为 B。
  2.The theory occurred to Thomson because he was convinced that people near him . A.could hypnotize him B.could make him feel uncomfortable C.were reading his thoughts D.were affected by his hypertension 答案:D 细节理解题。根据 that he was certain his own hypertension (高血压,高度紧 张)made those near him uncomfortable.可见他周围的人受到了他的高度紧张的影响。 故正确答 案为 D。
  3.What does the underlined word “contented” mean? A.rich B.sad C.satisfied D.angry 答案:C 前面讲到这是个快乐的传送器,所以 contented 应该是引起快乐的原因,故 contented 推测为“知足的,满足的”意思。故正确答案为 C。
  4.If the “happiness machine” is used near the wild people, they will become . A.wilder B.calmer C.madder D.weaker 答案:B 细节理解题。根据 Thomson is considering its use near disturbed or anxious patients in hospitals, and in disorderly crowds. 可知,Thomson 在狂热的人群周围放置这种设 备目的是想通过这种情感传染,使他们能够平静下来。故正确答案为 B。
 

相关内容

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,必修4-6

   必修四 必修四 Module 6 Ⅰ.单词拼写 1.A (神秘的) light came from the deserted house. 2.Worms are very simple (生物). 3.The simple plan (进化) into a complicated scheme. 4.The sign above the elevator (暗示) that smoking is not allowed. 5.We are (怀疑的) about what he said. ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,必修4-5

   必修四 考 Module 4-6 4- 《走 向 高 考 》 高 考 总 复 习 考 首页 上页 下页 末页 必修四 考 Module 4-6 4- 《走 向 高 Ⅰ.词汇 词汇 考 考 》 1 . n. 山 顶 , 山 峰 n. 山 脉 高 考 总 复 习 adj. 多山的,丘陵起伏的 adj.多山的 多山的, 多山的 2.n. 平原 n. 高原 adj. 清 . 晰的,简单的, 晰的,简单的,坦率的 3.n. (海、湖、河等的 岸 n. 岸, . 河等的)岸 海 堤,银行 4.n. 山谷 ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,必修4-2

   必修四 必修四 Module 2 Ⅰ.单词拼写 1.The speed (限制) on this road is 70 mph. 2.His first speech as president made a strong (印象) on his audience. 3.They were marching forward despite the heavy rain because they had to reach the (目的地) before dark. 4.Keep all you ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,必修4-6

   必修四 考 Module 4-6 4- 《走 向 高 考 》 高 考 总 复 习 考 首页 上页 下页 末页 必修四 考 Module 4-6 4- 《走 向 高 Ⅰ.词汇 词汇 考 考 》 高 考 总 复 习 1.n. 脚印;足迹 . 脚印;足迹v. 印刷,冲洗 照 印刷,冲洗(照 片) 2.n. 动物,生物 . 动物, 3.n. 杂志,学报,期刊 n. 新闻记 . 杂志,学报, 者,新闻工作者 4.n. (珍奇动物等的 目击;发现 n. . 珍奇动物等的)目击 珍奇动物等的 目击; 视力 ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,必修三4-6综合

   必修三 Module 4~6 综合技能测试 ~ 本卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。满分 150 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 略 第二部分:基础知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 21.When I came in, he was lying on the sofa, a ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,天津必修二Module 4~6综合技能测试

   必修二 Module 4~6 综合技能测试 本卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。满分 150 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 略 第二部分:基础知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 21.It is that you enjoy helping others rather th ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,天津必修三Module 4~6综合技能测试

   必修三 Module 4~6 综合技能测试 本卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。满分 150 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 略 第二部分:基础知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 21.When I came in, he was lying on the sofa, a n ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,必修4-1

   必修四 考 Module 1-3 1- 《走 向 高 考 》 高 考 总 复 习 考 首页 上页 下页 末页 必修四 考 Module 1-3 1- 《走 向 高 考 》 高 考 总 复 习 考 首页 上页 下页 末页 必修四 考 Module 1-3 1- 《走 向 高 Ⅰ.词汇 词汇 考 考 》 高 考 总 复 习 1.n. 罪,罪行 . 罪行n. 罪犯 2. n 预测 . 预测vt. 预言,预测 预言, 3. n. 资源 source n. . 4 . n. ( 常作 复 数 ) 范围 ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,必修4语法8

   必修四 必修四 语法 8 Ⅰ.高考寻踪 1.(2009江苏)Distinguished guests and friends, welcome to our school. the ceremony of the 50th Anniversary this morning are our alumni (校友) from home and abroad. A.Attend B.To attend C.Attending D.Having attended 答案:C 句意:尊敬的来宾朋友们,欢 ...

2011走向高考,贾凤山,高中总复习,英语,必修4语法8

   必修四 Module 4-6 4- 《走 向 高 考 》 高 考 总 复 习 专题探究 语法突破8: 语法突破 :非谓语动词 首页 上页 下页 末页 必修四 Module 4-6 4- 在全国各省市的高考英语试卷中, 在全国各省市的高考英语试卷中 , 年年必考的一项 语法就是非谓语动词。非谓语动词分为三类:不定式、 语法就是非谓语动词。非谓语动词分为三类:不定式、动 名词和分词。其特点是: 名词和分词。其特点是: 1.不定式 、动名词和分词可以作很多句子成分,但 .不定式、动名词和分词可以作 ...

热门内容

2010年 5月 CATTI 英语二级笔译 题目 必译题

   2010 年 5 月 CATTI 英语二级笔译 题目 昨天参加了 CATTI 二级笔译考试,先更正几个网上查到的信息: 1 笔译实务会发一张草稿纸 2 笔译实务的答卷并非 A4 空白纸,为 A2 大小 划有横线有指定答题区. 英译汉 必做题 In the European Union, carrots must be firm but not woody, cucumbers must not be too curved and celery has to be free of any ty ...

英语词组句子

   Module1 welcome back 欢迎回来 in class 在课堂上 其他的什么 what else 其他的什么 each other 彼此 the number of ….的数量 ask for 寻求 make you shy 使你害羞 best wishes 良好的祝愿 列个清单 make a list 列个清单 advise sb to do sth 建议某人做某事 British accents 英国口音 the best write it down 写下来 next to ...

加盟朗文成功英语

   加盟朗文成功英语 做成功人士 加盟朗文成功英语 开创培训事业新天地 关于我们 朗文成功英语中心是由中国国际教育产业投资 集团投资,作为终生领导管理学院的成员之一,我们 专注于英语教学、课程研发和语言文化交流,与世界 著名的语言课程研发机构和发行机构有着良好的长期 合作关系。 加盟代理级别 初级代理 代理金 4,800元/年 4,800元 中级代理 代理金 48,000元/年 48,000元 高级代理 代理金 98,000元/年 98,000元 初级代理商收益比例 12% 10% 9% 12% ...

高中英语 第三次月考 新人教版选修6

   十二月月考英语试卷 第Ⅰ 卷 (共 110 分) 共 第一部分听力(共两小节, 第一部分听力 共两小节,每小题 1.5 分,满分 30 分) 共两小节 满分 第一节( 小题; 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出 最佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关 小题和阅读下一小题,每段对话仅读一遍。 1. What is the relationsh ...

新概念英语第二册语法精粹及练习

   大家论坛 club.topsage.com 新概念英语第二册语法精粹及练习( 新概念英语第二册语法精粹及练习(一) 新概念二册语法精粹 一、一般现在时 一、一般现在时: 一般现在时: 1.构成:使用动词原形,第三人称单数须有变化。 .构成:使用动词原形,第三人称单数须有变化。 (1)直接加“s”, works,takes (2)以辅音加“y”结尾,变“y”为“i”,再加“es”, (3)以“o, s, x, ch, sh”结尾的动词加“es”, 2.功能: .功能: (1)表现在的事实、状态 ...