高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
天水市三中高三级第一次月考英语试题 天水市三中高三级第一次月考英语试题
第 I 卷(95 分)
第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 英语知识运用(共三节, 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项。 ( )
  1.measure A. treat B.treasure C. break D. team ( )
  2.praise A.arise B. influence C. fantastic D. absence ( )
  3.perfect A. persuade B.perhaps C.sneaker D. merchant ( )
  4.question A. population B.pollution C.graduation D. suggestion ( )
  5.therefore A.gather B. healthy C.mouth D.bath 第二节 语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
  6.In memory of China’s Youth’s Day, celebration evening took place on our campus. It was success. A.a; / B.the; the C.a; a D.the; a
  7. are cheap enough to be accessible to the students in schools. A.All of reference these books B.All these of reference books C.These all reference books D.All these reference books the cost of the damage?
  8.Will $200 I’m afraid not. I need at least $100 more. A.do B.include C.cover D.afford
  9. John, you are caught late again. Oh, . A. not at all B. just my luck C. never mind D. that’s my luck .
  10. Shelly had worked hard for her biology examination so that she could be sure of passing it at her first . A.assistance B.appetite C.attempt D.aid
  11.Impressive the record is ,it fades next to the story of Amstrong’s struggle against disease. A.as B.unless C.although D.while
  12. in an atmosphere of affection is what people wish for. A.The orphans are educated B.The orphans’ being educated C.The orphans educating D.The orphans to be educated
  13. people, All they are old or young ,rich or poor , have been trying their best to help those in need since the disaster . A.even if B.whether C.no matter D.however
  14.Will you attend the press meeting to be held this afternoon? But I anything about it. A.wouldn’t be told B.am not told C.haven’t told D.haven’t been told
  15.Stop making so much noise the neighbor will start complaining. A.or else B.but still C.and then D.so that
  16.Can I pay the bill by check? Sorry, sir. But it is the management rule of our hotel that payment be made in cash. A.shall B.need C.will D.can . How can it be satisfactory?
  17.Written in a hurry,
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-1-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
A.they found many mistakes in the report C.there are plenty of mistakes in the report
B.Sam made lots of mistakes in the report D.the report is full of mistakes

  18. Could it be in the restaurant in you had dinner with me yesterday you left behind your keys and wallet? A.which, which B.which, that C.that, where B.She was moved so deep D.Much deeply as she moved D.where, where
  19.that tears came to her eyes. A.She was very moved C.So deeply was she moved

  20. My money , I must go to the bank to draw some of my savings out before I’ve none in hand. A. run out B. running out of C. has run out D. to run out 第三节 完型填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出可以填入空白处 的最佳选项。 Sometimes I really doubt whether there is love between my parents. They are very busy working to 21 the family. They don’t act in the 22 ways that I read in books or I see on TV. 23 flowers to each other on Valentine’s Day is even more 24 . One day, my mother was sewing a quilt(床罩). I 25 sat down beside her and looked at her. “Mom, is there love between you and Dad?” I asked her in a 26 voice. My mother stopped and raised her head with 27 in her eyes. She didn’t answer immediately. Then she 28 her head and continued to sew the quilt. At last my mother said: “Susan,” she said, “Look at this thread.Sometimes it appears, but most of it 29 in the quilt. The thread really makes the quilt strong and 30 . If life is a quilt, then love should be a 31 . It can hardly be seen anywhere or anytime, but it’s really there. Love is 32 .” The next spring, my father suddenly got sick seriously. When they returned from the hospital, mother looked rather pale and it seemed 33 of them had had a serious illness. Every day in the morning and dusk, my mother helped my father 34 slowly on the country road. father had never My been so 35 .Along the country road, there were many beautiful flowers, green grass and trees. The sun gently glistened through the leaves. All of these 36 the most beautiful picture in the world. “Dad, how are you feeling now?” I asked him one day. He said gently. “ 37, I just like walking with your mom. I like this kind of life.” 38 his eyes, I know he loves my mother deeply. 39 I thought love meant flowers, gifts and sweet kisses. But from this 40 , I understand that love is just a thread in the quilt of our life. Love is inside, making life strong and warm.
  21.A.hold B.support C.live on D.keep
  22.A.romantic B.friendly C.lovely D.active
  23.A.Taking B.Passing C.Buying D.Sending
  24.A.no problem B.on purpose C.out of the questionD.out of reach
  25.A.silently B.eagerly C.peacefully D.anxiously
  26.A.loud B.low C.excited D.tender
  27.A.interest B.fear C.excitement D.surprise
  28.A.bowed B.raised C.hung D.stretched
  29.A.loses B.turns out C.disappears D.comes up
  30.A.easy B.lasting C.long D.comfortable
  31.A.needle B.cloth C.thread D.sheet
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-2-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家

  32.A.in the quilt
  33.A.either
  34.A.walk
  35.A.rude
  36.A.appeared
  37.A.In other words
  38.A.Seeing
  39.A.Once
  40.A.process
B.out of the quilt B.both B.run B.polite B.consisted of B.To tell the truth B.Reading B.Though B.suffering
C.outside C.neither C.wander C.gentle C.took on C.In my opinion C.Witnessing C.When C.procedure
D.inside D.every D.exercise D.careful D.formed D.On the contrary D.Observing D.Unless D.experience
阅读理解( 小题。 第二部分 阅读理解(共 25 小题。第一节每小题 2 分,第二节每小题 1 分;满分 45 分) 第一节 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A I stole your dog today. No, I didn't set a foot on your house, but from the condition of your dog, I can imagine what it looks like... The word" rubbish" comes to mind. I found her along a road, with a heavy chain wrapped around her neck, still attached to rotten boards from her doghouse. Not only did I know that most of the town people had already ignored her, judging by the place where I found her, but I knew that if she had gotten into the woods, the "cross" that she dragged behind her would have wrapped itself around a tree until starvation or thirst killed her. She has a beautiful name now. Already in the first week she has come to look more like she should. Her eyes sparkle and she has learned to wag her tail in greeting. She has stopped flinching( 畏缩 )when I make a sudden movement, because she knows now that I won' t beat her. In fact, she rarely leaves my side. She's even become brave enough to bark at a cat and today I looked out of the window as she attempted to play with other dogs. No, it’s clear that she does not miss you or her former life on a chain. It' s not clear yet whether she'll remain here or whether I'll find her a loving home where she can count on more individual attention than I can give her, but one thing is certain, this is a bit of stolen" property" which is never returning to you. So sue me, accuse me, plead with the court that she is rightfully yours... I' m convinced that this is the best" crime" I've ever committed. Hardly anything has pleased me more than the day when I stole your dog. I need only look into her beautiful brown eyes to know that she'd defend my decision with her life. If we have one prayer, it is that you will not replace her, and if we have one special day to celebrate together, it is the day I stole your dog and the day she stole my heart.
  41. What's the author's attitude towards the former owner of the dog? A. Puzzled. B. Angry. C. Shocked. D. Satisfied.
  42. It can be inferred from the passage that. A. the dog is not lovely B. the dog tried to find a kind master C. the dog was treated badly by its former master D. the author will be charged with stealing the dog
  43. All the following statements showed us the dog’s recovery from her nature except. A. not missing her former master B. barking at a cat C. playing with other dogs D. waving her tail to make greetings
  44. What did the author think of his theft? A. He was afraid of being punished. B. He thought he had to do it. C. He believed that the law would allow him to do so. D. He did it with pride. B Robert Capa During his first years in Paris, Capa worked mainly on local photo. It was not until 1936 that he
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-3-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
got his big break. He was sent to cover the Spanish Civil War and, as a result, his work started to appear regularly in top magazines and newspapers. It was his picture of a Loyalist Soldier Falling to His Death which brought him international repute and became powerful symbol of war. In 1936, shortly after the Spanish War, Capa worked in New York for a while. However, he quickly returned to Europe on the outbreak of World War II and stayed there for six years. His photographs of the Normandy Invasion became some of the most memorable war photographs in history, and he received the Medal of Freedom Citation for his work. Capa's job as a war photographer often put him in great personal danger, but despite the risks his motto was always: "If your pictures aren't good enough, you aren't close enough." However, on 25 May 1954, Capa's luck ran out. He was working on an assignment in French Indochina when he stepped on a land mine. He was killed instantly. Today Robert Capa is considered one of the finest war photographers of all time. He was all exceptional photojournalist who used his camera to express and record the horror of the events around him. Not surprisingly Capa hated war, especially his often passive role in it. "it's not always easy to stand aside and be unable to do anything except record the sufferings around one." he said.
  45. How did Robert Capa get his "big break"? A. He went abroad and commanded the Spanish Civil War. B. He began to write for top magazines and newspapers. C. Before 1936 he was well received as a war photographer. D. He became very famous as a war photographer.
  46. Why was Robert Capa given the Medal of Freedom Citation? A. Because he joined the Second World war bravely. B. Because of his photographs taken during the war. C. Because he worked in Europe where he stayed for about 6 years. D. Because he died from stepping on a land mine.
  47. By saying "If your picture aren't good enough, you aren't close enough." Capa wanted to tell others. A. to take pictures good enough, you can't avoid going to the front at the risk of losing their own lives B. to be a good photographer, you are never too close to nature C. it is important to be close enough to the objects when pictures are taken D. it is not their fault not to have some good pictures to be praised
  48. What can we infer from the last paragraph? A. Capa is well known as one of the finest war photographers. B Capa felt sorry for the horror and sufferings caused by the war and not being able to help. C. Capa felt sorry to be a war photographer and suffered a lot from the job. D. Capa hoped there wouldn't be any war in the world in future. C Fifteen years after the fall of the Berlin wall, a private museum is rebuilding a 200-metre section of it. The site, close to Checkpoint Charlie, the famous Cold War border crossing, is meant to satisfy tourists. The new copy consists of large concrete(混凝土) pieces taken from the actual wall. But it must follow a slightly different course because of new buildings on the site of the original wall. Alexandra Hildebrandt, the manager of the Checkpoint Charlie museum, said it would remind people of the history when East and West Berlin were separated by the wall. Some young people tend to forget it. After World War II, Berlin was divided into four parts: the Soviet, US, UK, and French. Each had a part of the city under its control. At first, the citizens of Berlin were allowed to move freely. However, as the Cold War continued, movement became restricted( 受限制的 ). The border between West Germany and East Germany was closed in 19
  52.
www.ks5u.com -4版权所有@高考资源网
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
Work on a wall around the three western parts began on August 13, 1961 in East Berlin. It was backed
 

相关内容

2010年重庆中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 重庆市 2010 年初中毕业暨高中招生考试 英 语 试 卷 (全卷共八个大题 满分:150 分 考试时间:120 分钟) 全卷共八个大题 满分: 考试时间: 分钟) 注意: 卷的答案做在答题卡上, 注意:全卷分为第 ...

七年级第二学期第一次月考英语试卷

   七年级第二学期第一次月考英语试卷 评分 听力部分(20 分) 一、⒈( 二、⒍( 三、⒒( ) ⒉( ) ⒎( ) ⒓( ) ⒊( ) ⒏( ) ⒔( ) ⒋( ) ⒐( ) ⒕( ) ⒌( ) ⒑( ) ⒖( ) ) ) 四、⒗⒘⒙⒚⒛ 笔试部分(80 分) 一、根据句意及首字母完成单词。(10 分) 1.What l do you speak? 2.The boy is from Japan. He speaks J 3.W . to our school. We are kind to ...

2011年春八年级期中英语试题【听力材料及参考答案】

   2010?2011 学年度第二学期期中测试 2010?2011 学年度第二学期期中测试 八年级英语听力材料 A. 听句子,选出句子中所包含的信息。 本题读一遍) 听句子,选出句子中所包含的信息。 本题读一遍) ( 1. You could write a letter to him . 2. He is working on the space station these days. 3. My answer is different from yours. 4. Li Mei was so ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   http://www.djpw88.com 2011 年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 楼口中学:陈劲松 第一部分 选择题(共 80 分) 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

河南省沈丘县中英文学校2010-2011学年七年级第一学期第三次月考英语试题(无答案)

   中英文学校 2010?2011 学年度第一学期第三次月考 七年级英语试卷 词汇( Ⅰ.词汇(30 分) 词汇 (A)根据句意和首字母补全单词。(10 分 1.My English is p . 2. G to meet you. 3.Help y to some fis h,kids. 4. -Could you help me with my English?.-No p 5.I would like some apple j (B)选择方框中所给词的适当形式填空。(10 分) help ...

临江三中初三年级第一次月考试题(英语)

   试题大全 http://shiti.xinfanwen.com 老牌教育资源站点,无须注册,天天更新! 临江三中初三年级第一次月考试题(英语) 临江三中初三年级第一次月考试题(英语) 试题 听力部分( 听力部分(20 分) Ⅰ听句子,选择适当的答语.句子读一遍 ( ) 1. A.Sorry, I haven't B. Sorry, I don't. C. Yes, I do. D. Yes, I know. ( ) 2. A. Don't say that B. No, it isn,t. ...

海淀区九年级第一学期期中练习英语试卷答案及评分参考2011.11

   海淀区九年级第一学期期中练习 英语试卷答案及评分参考 2010.11 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. B 2. A 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. B 11. C 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. David 18. May 19. ...

八下英语第一次月考

   2009-2010 八年级英语下第一次月考 班级 姓名 成绩 一.选择填空:25 分 ( ) 1. The book is of famous stories. A. filled B. fill C. full ( ) 2. He seems a little . A. sad B. sadly C. sadness ( ) 3. She used to late, but now she is used to early in the morning. A. get up; get up ...

初二英语第一次月考试题

   ??????上?????????装???????????订??????????线?????????? --???????下????-???装???????????订-????线??????? 初二 英 语 第一次月考试题 听力部分(共 10 分) 一词语辨音:选出你在句子中听到的单词。每个句子读一遍。(5 分) 1.A. Maybe B.My C.Say 2.Alike Blie C.lay 3.A.interesting B.impossible C.important 4.A.bad B ...

2010高二英语第一次月考

   2009-2010 年第二学期高二英语第一次月考 第二学期高二英语第一次月考 命题人:林王丽 2010/03/15 (Units1-3) 一,听力 (每题 1 分,共 20 分) 第一节(共 5 小题;每题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项 中选出最佳选项,并标在答题卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的 时间来回答有关小题和阅读下一小题.每段对话仅读一遍. 1. What will they have ? A. ...

热门内容

英语翻译

   1.这场给人类带来巨大灾难的战争对这样一个诗人产生了什么影响呢?(impact on) How did the war, which brought terrible disasters to mankind, impact on such a poet? 2. 做母亲的有时候不能察觉她们所宠爱的孩子们的过错,这样做的结果会使孩子们再次犯同样的过错。(be blind to)Mothers are sometimes blind to the faults of their beloved c ...

大学英语四级作文模板

   大学四级作文模板 1. 对 观 (1) … has become a hot topic among people recently. Opinions vary from person to person. Some people are inclined to think that … On the contrary, there are still many people who won’t agree, and they claim… Those who criticize… arg ...

小学英语的重要性

   小学英语的重要性 一、现在小学生学习英语的十大心理现状: 1、 平时语文、数学时间紧,我没有时间学英语。2、现在没有学好英语没有关系,反正初中 还会学英语。再说了,我三、四年级都没有听说要学英语。前面没有学,现在也学不好。 3、英语太难了!要我朗读英语和记单词简直就是要我的命。 4、太好了,今天有英语课,我总算可以让自己从紧张的学习中休息一下了。 5、明天没有英语,我可以不带英语书去了。 6、上英语课了,怎么英语老师上节课说了要听写吗? 7、他们的英语作业怎么批改了,我的怎么还在呢?啊!我的 ...

美式的英语口语【绝密】

   学英语口语 out of……:表示不处在……状态中,如:she's out of danger. 她已脱离危险。 print 是印刷、出版, out of print 意思就是(书)不再印行,绝版。与此相对的 是 in print, 在出售,在发行,己出版。the book is still in print. 这本书仍 在发行。 Have you ever heard of the movie ChangJiang Number 7? 你听说过电影《长江 7 号》吗? 可以用来询问他人是否 ...

新时代交互英语视听说第4册VideoScript

   视听说 Level 4 视频文本 Unit01 Talia: It’s all so incredible, Mom. I’m working on a story about one of the national soccer players, Nick Crawford… No, that’s the thing. He knows that one of his teammates has framed him. And I believe he’s innocent. [Knock ...