2012 考研英语词汇练习二及答案
2010 年 11 月 12 日 海天考研

  1. You should keep calm during your test. Do not be nervous. A. oral B.platform C.rude D.shield
  2. Our guide gave us a detailed of this painting but we still do not understand. A. authority B.interpretation C.instruction D.institution
  3. Our is London. But the plane took us to Paris. A. departure B.donkey C.destination D.discount
  4. Generally speaking, there is always a generation in every country. A. gap B.break C.globe D.equality
  5. Careful planning and hard work will our final success. A. enclose B.ensure C.discharge D.deny
  6. He to his roommate for being so rude yesterday. A. worried B.doubted C.apologized D.dissolved
  7. When you take a picture, you should carefully to get a sharp picture. A. focus B.object C.preserve D.fix
  8. The Chinese food in the United States is usually for American people. A. exchanged B.altered C.modified D.cooked
  9. There are approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students. A. double B.joint C.orginate D.diverse
  10. He has a bad impression of his in the office. A. colleagues B.bullets C.barbers D.audience
  11. His eyes with rage but he did not dare to say anything. A. flashed B.wicked C.voted D.protested

  12. The list is arranged according to the professions of the audience. A. respective B.responsible C.resource D.resolution
  13. This is our . So you can do what you need to do here. A. substance B.schedule C.notice D.noun
  14. That rich man has been dead for a long time but his is still not known to the public. A. sausage B.shelf C.portion D.will
  15.I could have such a situation but I didn’t. A. forecast B.overcome C.shed D.urged
  16.I prefer a typewriter to an automatic one. A. mechanic B.manual C.merchant D.mental
  17.If you want to stop for a moment, just press the ‘’ button on your tape recorder. A. toilet B.thumb C.violin D.pause
  20.I have three terrible English examinations this week. A. observed B.operated C.undergone D.suffered
  21.This is a purely problem, not a political one. A. additional B.advantage C.announce D.academic
  22.The TOEFL score for entering this program is 6
  00. A. less B.sandy C.stain D.minimum
  23.The best example of a paradox is the proverb ‘More , less speed’. A. haste B.range C.possession D.purse
  24.This company provides a very good service for its products. A. maintenance B.merit C.philosophy D.pigeon
  25.There is more in meat than in vegetables. A. dam B.protein C.cash D.bloody

  26.Do not in the exam. This will do you no good. A. coin B.disaster C.cheat D.resort
  27.Because of the boring , we need to take a vacation every year. A. routine B.surgery C.rifle D.sake
  28.We need to the purpose of the experiment again. A. clarify B.cheek C.claim D.clap
  29.I great success for my study in this university. A. disgust B.proceed C.pioneer D.anticipate
  30.From the from this examination, we know it is too easy for the students. A. feedback B.frost C.outline D.overlook
  31.He drove very fast to that red car. A. scatter B.overtake C.site D.sponsor
  32.Slides are sometimes called film. A. whistle B.vigorous C.robot D.transparent
  33.Professor Smith the most important part in his paper. A. omitted B.disputed C.designed D.chased
  34.This knife is made of steel and it can be used for a long time. A. mixed B.alloy C.champion D.grasp
  35.The theory of was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world. A. determination B.distribution C.discipline D.evolution
  36.Mr. Green has recently been to director of the president’s office. A. pushed B.purchased C.promoted D.promised
  37.We don’t think that his ability has been well developed. A. possible B.potential C.underneath D.vital

  38.Our talks promise a good future for our cooperation. A. interior B.insurance C.initial D.invisible
  39.The can help people to see very small objects. A. metropolitan B.microphone C.microscope D.microwave
  40.Physically we feel comfortable. But , we suffer a lot. A. psychologically B.moderately C.naturally D.precisely
  41.Mary has a view of our future. But nobody believes what she said. A. portable B.primary C.possession D.positive
  42.Nobody knows his for helping us. A. motive B.motion C.mood D.moral
  43.Both sides agree to establish a zone between the south and north. A. midst B.mild C.mention D.neutral
  44.This is a moment for our research. We should be careful. A. critical B.belt C.conscience D.copper
  45.This textbook is for the students, not for the beginners. A. observation B.transportation C.advanced D.transfer
  46.When I read the newspaper, I always read the first. A. headlines B.headquarters C.heaven D.horizon
  47.They our house at $10,0
  00. A. count B.vanish C.weave D.assess
  48.When he studied at college, Jack was supported by a . A. treatment B.assistance C.scholarship D.protein
  49.Even as , he made several wonderful inventions. A.a stock B.a representative C.an undergraduate D.a gulf
  50.An emergency is very important in case of fire.
A. exit B.deposit C.discharge D.elaborate 答案: 答案:
  1.A
  2.B
  3.C
  4.A
  5.B
  6.C
  7.A
  8.C
  9.D
  10.A
  11.A
  12.A
  13.B
  14.D
  15.A
  16.B
  17.D
  18.D
  19. A
  20.C
  21.D
  22.D
  23.A
  24.A
  25.B
  26.C
  27.A
  28.A
  29.D
  30.A
  31.B
  32.D
  33.A
  34.B
  35.D
  36.C
  37.B
  38.C
  39.C
  40.A
  41.D
  42.A
  43.D
  44.A
  45.C
  46.A
  47.D
  48.C
  49.C
  50.A
 

相关内容

2012考研英语徐绽_词汇总汇

   绽词汇笔记( 2010 考研英语徐绽词汇笔记(一) 最基本的构词是根词 就是不好去拆分的词 构词是根 英语最基本的构词是根词,就是不好去拆分的词,比如 land : Mainland lowland highland 即其本身既 单词,又可以构成其他词 所谓根词,即其本身既是单词,又可以构成其他词的语素。 下面重点讲的是拆分前缀 后 较简单的 下面重点讲的是拆分前缀, 缀和词根。 从一个比较简单的单词来 先 大家刨析前缀 给大家刨析前缀,后缀,词根: 知道, 了解,认识词根 go, 其一个变 ...

2012考研英语资料

   第四章 1、解释荷载横向分布、荷载横向分布影响线、荷载横向分布系数。 2、简述荷载横向分布系数常用的计算方法和适用范围。 3、用杠杆法求荷载内力支点处的 m0 ,用刚性横梁法求跨中的 mc ,对 1、2、3 号梁分别画 人群、车辆作用下 m 用沿桥纵向的变化图。 (结合例题) 4. 由第三题已求得数据求在公路?I 级荷载作用下跨中最大弯矩及支点处的最大剪力值。 (1 号梁,计算跨径 l 0 =19.5m) 5.计算荷载横向分布的等刚度原则。 6.以 266 页的图 2-4-6 为例求跨中横梁 ...

四级英语词汇练习题123

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

2012考研英语写作必背36篇美文素材

   精选新概念必背优秀文章 36 篇 1 - 经典教材精选的美文 这个优秀文章 36 篇是我从新概念三、 四的教材里精心挑选出来的, 其中新概念 三 20 篇和新概念四的 16 篇,从贴近考研英语的角度来筛选,剔除了大部分的记叙 文和说明文题材,主要就是论说文了。 这些精选出来的文章作为必须背诵的素材。原来的文档很多都有或多或少的小 错误。这里我都精心对照过,并且尽力避免出现错误。 以前那个版本只有 20 篇文章 (新三 12 篇,新四 8 篇) ,有网友反映排版使用不 是很方便,这里重新排版。 ...

【2012考研英语】新东方魔鬼训练营8天攻克8000词汇

   中华英语学习网www.100yingyu.com 官方总站:www.100xuexi.com 0 EP/EPI ①on, upon, over ② side → not centric ephemeral epiphyte epitaph epithet hypocrisy hypothermia hypothet ical thermal thermocouple thermonuclear thermo cline adj. n. n. n. n. crit ics n.毛病 adj. ...

英语词汇练习

   中考英语词汇训练[1] 中考英语词汇训练 1. Let's go to(一家) Chinese restaurant. 2. My elder brother is (一个) university student. 3. The poor old man is (一个) honest person. 4. The foreign visitors will be (能) to come tomorrow. 5. Later a neighbour told me (关于) him. 6. T ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

《考研英语词汇词根联想记忆法》

     俞敏洪:1962年出生于江苏省江阴市,1980年考入北京大学西语系,本科毕业后留校任教;1991年从北大辞职,进入民办教育领域,1993年创办北京新东方学校。现任新东方教育科技集团董事长、中国青年企业家协会副会长、中华全国青年联合会委员、民盟中央教育委员会副主任。   新东方教育科技集团是由成立于1993年的北京新东方学校发展壮大而来,现已占据北京85%、全国50%的出国培训市场,并在北京、上海、广州、武汉、西安、天津、南京、成都、重庆、沈阳、深圳、扬州、多伦多、蒙特利尔等地设有20多 ...

《考研英语词汇词根联想记忆法》

   作者简介?俞敏洪《考研英语词汇词根+联想记忆法》作者简介 俞敏洪:1962 年出生于江苏省江阴市,1980 年考入北京大学西语系,本科毕业后留校任 教;1991 年从北大辞职,进入民办教育领域,1993 年创办北京新东方学校.现任新东方教育 科技集团董事长,中国青年企业家协会副会长,中华全国青年联合会委员,民盟中央教育委 员会副主任. 新东方教育科技集团是由成立于 1993 年的北京新东方学校发展壮大而来, 现已占据北京 85%,全国 50%的出国培训市场,并在北京,上海,广州,武汉,西安, ...

新东方考研英语词汇电子讲义

   新东方在线 [www.koolearn.com] 网络课堂电子教材系列 考研词汇 5500 考研词汇5500 考研词汇 主讲: 主讲:刘一男 欢迎使用新东方在线电子教材 A Angle n.角 Alps 阿尔卑斯山 Altai阿尔泰山 1, 浊清互变 p/b t/d k/g f/v 2, 平卷音互换 s/sh c/ch t/th p/ph 3,近亲字母互换 r/l/n er el acid n.酸,尖酸的 a.酸的 an a ang =ac ache v.痛,刺痛 n.疼痛,酸痛 acute ...

热门内容

英语影评和英语日记

   You! Consider… YOU. In all time before now and in all time to come, there has never been and will never be anyone just like you. You are unique in the entire history and future of the universe. Wow! Stop and think about that. You're better than one ...

自考英语二课文译文习题 Unit 8

   Unit 8 Text A Jet Lag: Prevention and Cure 时差综合症的预防和治疗 The problem of Jet Lag is one every international traveller comes across at some time. But d o you have to suffer? Understand what it is, and how a careful diet can minimize its worst effect s, ...

初中英语学法指导材料

   初中英语学法指导材料 初中英语学法指导材料 辉县市第一初中 杨明亮 学生进入初中阶段以后就要接触到一门新课程??英语。 多年以来常常有学 生觉得学习英语难, 所以有很大一批学生对英语学习失去信心, 最终放弃了英语。 但是,根据我的教学经验,只要善于指导学生、鼓励学生,让他们树立学好英语 的信心,并指导他们坚持下去,结合适当的习题练习,我想每个学生一定都能讲 英语学得非常棒的。下面我结合自己的教学经验谈谈对学生的英语学法指导。 一、注意指导学生培养语感 英语语感是人们对英语语言的感觉,它包括人 ...

84分英语的经验

   84 分英语的经验 说到英语,我现在终于相信一句话??付出就一定会有回报!我今年英语 84 分,这是我做 梦都没有想到的,以下时我复习英语的若干经验,希望能对大家有帮助。 先说说我的英语基础吧, 我进大学以后每个学期考试最怕的就是英语, 所幸没有被关过, 但是基本上就是 65 到 70 分的水平, 我一直不明白有些家伙的高分是怎么考出来的, 因为我 觉得那简直是不可能的任务。我没有提前考四级,因为没有这个资格,就在大二下学期(要 求过四级的时间)考的,之后六级考了两次,是在大三的六月份那次过 ...

高二英语单词

   Unit1 inspiration n.灵感; 鼓舞人心的人(或事物) perspiration n. 汗 水 ; 出 汗 undertake vt.&vi.(undertook, undertaken) 着手 做;从事;承担 obvious adj.显然的;明显的 within prep. 在……里面; 在……范围之内 quote n.引语;引文; (常用复数)引号 agriculture n.农学;农业 gravity n.重力;引力;地心吸力 radioactivity n.放 ...