状元源 http://zyy1
  00.com/ 免注册、免费提供中学高考复习各科试卷下载及高中学业水平测试各科资源下
宣城市 2011 届高三第二次调研测试 英 语
本卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,满分 150 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷 第一部分:听力理解 (共两节。满分 30 分) 回答听力部分时,请先将答案标在试卷上。听力部分结束前,你将有两分钟的时间将你 的答案转涂到客观题答题卡上。 第一节(共 5 小题; 每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1. When will Mr. Addison return? A. On Monday afternoon. B. On Friday morning. C. On Thursday night.
  2. What time did the second baseball game finally start? A. At 3:
  45. B. At 4:
  45. C. At 5:
  45.
  3. Who is the man? A. Tom's doctor. B. Tom's boss. C. The woman's doctor.
第二节 (共 15 小题;每题
  1.5 分,满分
  22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小 题,每小题 5 秒钟;听完后,每小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。
  6. What is the relationship between the two speakers? A. Salesman and customer. B. Employer and employee. C. Policeman and driver.
  7. How much was the woman made to pay in all? A. $35 B. $
  50. C. $
  65. 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。
  8. Where does this conversation take place? A. In the man's garden. B. In a flat building.
  9. What is the woman looking for? A: A two-bedroom flat. B. A ground-floor flat.
  10. What does the woman think of the flat? A. It is satisfying on the whole. B. It is too small to live in. 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。
  11. What was the robber wearing?
载 状元源打造最全的免费高考复习、学业水平考试复习资料,更多资料请到状元源下载。
C. In the woman's house. C.A three-bedroom flat. C. It is too expensive to buy.
状元源 http://zyy1
  00.com/ 免注册、免费提供中学高考复习各科试卷下载及高中学业水平测试各科资源下
A. A black dress. B. Tennis shoes. C. A red sweater.
  12. Who is the robber? A. A man who robs women in the shop. B. A man who dresses up like a woman. C. A woman who robs men in the street.
  13. What can we learn from the conversation? A. The robber is really quite harmless. B. Such a case has never been heard before C. The man speaker has been robbed several times. 听第 9 段材料,回答第 14 至 16 题。
  14. What will the woman probably do if she is caught in a thunderstorm? A. Stand on the ground. B. Try to find a house. C. Put herself in water.
  15. What does the man think of taking a bath during a thunderstorm? A. It is dangerous. B. It is acceptable C. It is unbelievable. 16 What does the woman think about the man's action? A. It is not usual B. It makes no difference C. It is quite reasonable. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
  17. Who is the speaker? A. A tourist guide. B. A park manager. C. A restaurant host.
  18. What is the speaker mainly talking about? A. A well-known park. B. A historic tree C. A famous commander.
  19. What do we know about the Washington Elm? A. People didn't know how old it was. B. It was much older than people had thought. C. Washington couldn't have commanded his army under it.
  20. What can we learn from what the speaker said? A. Some historical stories are untrue. B. The tree is growing very Well now. C. The Washington Elm was destroyed before the celebration. 第二部分:英语知识运用(共两节。满分 45 分) 第一节:语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
  21. -- I doubt whether I can be admitted to my dream university in two months. -- . Everything is possible. A. Don't mention it B. Never give up C. Behave yourself D. It depends
  22. -- What do you think of the set of popular science books? -- It couldn't be better! It many problems we are interested in exploring. A. covers B. consults C. measures D. writes
  23. -- Are we going sightseeing sometime next month? -- No. The plan at the second meeting. A. was cancelled B. would cancel C. has cancelled D. had been cancelled
  24. The that the injured should be sent to the hospital without delay turned out to be wise. A. benefit B. account C. occupation D. command
  25. Housing prices much higher now if the government hadn’t taken measures to control housing dealing. A. were B. had been C. would be D. would have been
  26. Johnson was to blame for the incident. But his positive attitude, we forgave him
载 状元源打造最全的免费高考复习、学业水平考试复习资料,更多资料请到状元源下载。
状元源 http://zyy1
  00.com/ 免注册、免费提供中学高考复习各科试卷下载及高中学业水平测试各科资源下
because "Every man has his faults." A. in view of B. in search of C. for fear of D. in exchange for
  27. The 3G cell-phone must be of great use and convenience to wants to get the information through the Internet quickly. A. who B. whichever C. whoever D. whomever
  28. -- I am going to Sidney for further studies next month. -- That's fantastic. Can you keep emailing me you are there? A. though B. because C. until D. while
  29. I was told that 11:15 flight would take us to Beijing in time to reach Tsinghua University. A. the; a B. a, the C. the; / D. /; the
  30. It was in the garden of her old house she grew up she dug up a pot of silver and gold. A. that; where B. where; that C. which; what D. what, which
  31. As we know, Mark is a investor (投资者) who does research on market before he buys things. A. lucky B. generous C. patient D. cautious
  32. He supposed he'd be late for the film The King's Speech he ended up getting there ahead of time. A. but B. or C. so D. for
  33. So far the majority of cloned animals have suffered from some different serious disorders, died soon after birth. A. many of which B. many of whom C. many of them D. many of that
  34. Not a single word when about his family and his experiences in the beginning. A. the young man said, asked B. did the young man say, asked C. the young man said, asking D. did the young man say, to ask
  35. The key word in the sentence has been , so it doesn't make any sense to us. A. picked up B. left out C. held up D. made out 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的 最佳选项。 Being the head of a high school for many years, I grew tired of budget meetings, funding cuts, and many other administrative chores (零星工作) and started to dream of retirement. Sitting in traffic on a weekday morning, I would find my mind 36 . I would imagine spending time with my grandchildren, quiet evenings with my 37 , traveling, or rediscovering some great books. I told myself that I wouldn't 38 myself up for any committees, any classes, or anything requiring a schedule. My first day of retirement came 39 ! I cooked a great breakfast for my wife and me, _40 read the paper, cleaned a bit of the house, and wrote a few letters to friends. On the second day, I cooked breakfast, read the paper. On the third day ... This is retirement? I tried to tell myself that it was just the transition (过度), that those 41 moments were right round the corner, and that I would 42 them soon enough. But something was 43 . A former colleague asked me a 44 . A group of students were going to Jamaica (牙买加) to work with children in the 45 neighbourhood. Would I 46 my new-found "happiness" and
载 状元源打造最全的免费高考复习、学业水平考试复习资料,更多资料请到状元源下载。
状元源 http://zyy1
  00.com/ 免注册、免费提供中学高考复习各科试卷下载及高中学业水平测试各科资源下
return to the students, just this once? One trip. That's all. My bags were 47 and by the door. The trip was very inspiring. I was 48 not only by the poverty I saw but also by the sense of 49 of the young people on the trip. 50 I returned home, I offered to work one day a week with a local youth organization. The experience was so positive that I was soon volunteering nearly full-time, working with students across North America to assist them in their 51 work. Now, it seems that the tables have turned. Some days I am the teacher, and other days I am the student. These young people have reawakened my 52 to social justice issues by 53 me to learn more about the situation in the world today, where people are still poor and 54 because of greed, corruption and war. Most importantly, they have given me the opportunity to continue to participate in helping to find solutions. In return, I help them do their charitable projects overseas. I've gone from 55 one school to helping oversee (监督) the construction of schools in twenty-one countries!
  36. A. resting B. changing C. coming D. wandering
  37. A. wife B. student C. teacher D. boss
  38. A. sign B. put C. look D. draw
  39. A. by far B. in total C. at last D. above all
  40. A. worriedly B. angrily C. relaxedly D. anxiously
  41. A. golden B. uncertain C. dangerous D. difficult
  42. A. dismiss B. predict C. provide D. enjoy
  43. A. missing B. interesting C. amazing D. exciting
  44. A. document B. present C. favour D. question
  45. A. rudest B. poorest C. cleanest D. worst
  46. A. announce B. appreciate C. interrupt D. sought
  47. A. displayed B. broken C. sold D. packed
  48. A. beaten B. deserted C. frightened D. moved
  49. A. balance B. direction C. responsibility D. humour
  50. A. When B. Until C. Unless D. Although
  51. A. dull B. voluntary. C. different D. quick
  52. A. suggestion B. approach C. commitment D. adjustment
  53. A. wishing B. allowing C. ordering D. challenging
  54. A. regret B. compromise C. operate D. suffer
  55. A. leaving B. building C. running D. repairing 第三部分:阅读理解 (共 20 小题;每小题 2 分, 满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A A brief act of kindness brings an unexpected insight (领悟). I was shopping at a department store and had just boarded the clown escalator (电动扶梯) when I noticed a woman standing to the side. She looked about 65, and her expression told me she was scared. I turned toward her and asked, “Do you need help?" As the escalator continued moving, I heard the woman reply softly, “I’m afraid." There was a hint of doubt in her voice. "Want me to come back and get you?" I called to her. She nodded. But by the time I reached her, the woman had reconsidered. "I don't think I can do it", she said. I was suddenly aware that I had made a far greater investment than I expected. "I know we can
载 状元源打造最全的免费高考复习、学业水平考试复习资料,更多资料请到状元源下载。
状元源 http://zyy1
  00.com/ 免注册、免费提供中学高考复习各科试卷下载及高中学业水平测试各科资源下
do it," I said. "I can hold on to you." She looked down at the beast (庞然大物). Then her eyes came back to mine, looking doubtful "This has never happened to me before," she said, as much to herself as to me. I felt that her sudden fear had to do with the escalator's mechanical nature, its basic inhuman untrustworthiness. I took her arm. "Shall we?" She made a little sound of alarm as we stepped on, but we'd passed the point of no return. She relaxed slightly as the stairs moved us downward. "I don't understand this at all," she said. As we neared the bottom, her grip (紧握) tightened again, but we did fine. "I'm so grateful." She began. "It was nothing," I said. "I was happy to do it." Happy? Yes. I do very little to help others. I am busy caring for a family and working full time. For a brief moment, I had a flash of insight into why someone would become a nurse or a social worker or a priest. When I helped the woman, I felt pure and whole, purposeful. It was a happier moment than I'd had in weeks.
  56. Why did the old woman look scared at first? Because . A. she was afraid to talk to strangers. B. she didn't dare to go down the escalator. C. she couldn't carry her heavy things downstairs. D. she felt she might be robbed of her things.
  57. What does the sentence "I don't think I can do it" imply? The old woman couldn't . A. hold on to the escalator. B. give the author a hand. C. accept the author's help. D. afford to buy necessary things.
  58. We know from the text that the old woman . A. bought so many things. B. was very thankful to the author. C. couldn't go out shopping alone. D. believed in the author from the beginning.
  59. The author learned from the experience that . A. she should become a social worker. B. she should firs
 

相关内容

20ll宣城二次调研测试英语试题答案

   状元源 http://zyy100.com/ 免注册、免费提供中学高考复习各科试卷下载及高中学业水平测试各科资源下 宣城市 2011 届高三第二次调研测试 英 语 本卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,满分 150 分,考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷 第一部分:听力理解 (共两节。满分 30 分) 回答听力部分时,请先将答案标在试卷上。听力部分结束前,你将有两分钟的时间将你 的答案转涂到客观题答题卡上。 第一节(共 5 小题; 每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 ...

南通市2011届高三第二次调研测试英语

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

08年北京中考英语 试题答案(word版)下载

   学而思中考网 www.zhongkao.com 学而思中考网 www.zhongkao.com 学而思中考网 www.zhongkao.com 学而思中考网 www.zhongkao.com ...

湖北省高考冲刺武大华工高中2009年高三二月调研测试(英语)

   湖北省高考冲刺武大华工高中 2009 年高三二月调研测试 英语试题 第一部分: 共两节, 第一部分:听力 (共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标 在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 1.Where does the conversation most probably ta ...

测试英语面试题精华

   一,Why are you interested in working for our company? 1。Because your company has a good sales record. 2。Because your operations are global, so I feel I can gain the most from working in this kind of environment. 3.Because I think my major is suitabl ...

青岛中考英语试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 秒钟的时间完 ...

高考英语翻译+试题+答案+作文浙江

   这次旅行到那个城市是大开眼界,对每个人来说都快要结束了,所有的年轻人们在我们的小组开始反思它的意思。我们__21the第一个晚上我们已经抵达。我们都进了市场的城市22__the年轻人能体验它的能量。但是我们真正看到了简单的__23__我们所有人- - - -破旧的房子,孩子们在破烂,人们乞求钱走回家时,24…下一个低的桥,我们遇到25无家可归的人,追求家庭有点干燥的土地上睡觉的商人一夜。我们不得不跨过尸体,如同我们发现我们的方式穿越了黑暗。 (贫困)是贫困的__27__比任何我所能想像的年轻的 ...

高考英语翻译+试题+答案+作文辽宁

   一位年轻小伙子即将要大学,逐渐从很多个月他坏了36个漂亮的跑车在经销商的展厅,和37他父亲很可能38它,就告诉爸爸这个才是他最想要的。 他在一天的早上定级父亲将他叫到自己的书房,告诉他,有39他这么出色的儿子。他递过儿子一个用漂亮的礼物盒。四十岁,但略感失望,年轻的男人发现41这个盒子里,一个可爱的书,42岁,他提出了他的声音,他的父亲和说。“43你所有的钱都给我一本书吗?”,冲出屋子44这本书在书房里 他没有接触(联系)他父亲一整年45有一天他看到,在严格的一位老人,他长得像他的父亲。46他 ...

高考英语翻译+试题+答案+作文上海

   大部分人都认为他们没有丰富的想象力。他们是__50__。每个人都有想象,但我们中的大部分人,一旦我们已经长大成人,忘记如何__51__它。创造力并不总是__52__与伟大的艺术作品或观点。人们在工作和闲暇的时间__53__比较有创意的方式来解决问题。也许你会有一个要达成的目标,是一项棘手的问题要答复或只是想扩展你的思维!这里有三个技术来帮助你。 该技术是指以建立人际关系__54__思想和试图找到它们之间的联系。首先,想想这个问题你必须解决或者这份工作你需要做的事。然后找一个图像、文字、思想或物 ...

高考英语翻译+试题+答案+作文重庆

   人们经常生病是因为我。36,他们几乎不能怪我,这很大程度上是自己的37岁。一个疲倦的人可能会得到38,特别是当他走到拥挤的地方和被污染的空气。39岁的突然转变是另一个因素。在炎热的夏季,人们打开空调刚刚回家。他们会轻易感冒。 我的最新受害者是一个精力充沛的学生。放学后,他仍然踢足球努力了两个小时。尽管40。他仍然去看电影了。然后,他回到家洗了冷水澡立即。 我抓住这个大好机会到41他。他的反应,试图42岁的我,但我已经43深进他的喉咙。他不停地打喷嚏(打喷嚏)和他的鼻子都是跑着去。44他穿上了一 ...

热门内容

英语句子

   1.abide by(=be faithful to ; obey)忠于;遵守。 2. be absent from…. 缺席,不在 3. absence or mind(=being absent-minded) 心不在焉 4. absorb(=take up the attention of)吸引…的注意力(被动语态)be absorbed in 全神贯注于… 近义:be engrossed ; be lost in ; be rapt in ;be concentrated on ; ...

新视野大学英语听说教程第三册第二版答案(完整个性版)

   新视野大学英语听说教程(第三册) 新视野大学英语听说教程(第三册)第二版 郑树棠) (郑树棠)答案 Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 6.A 2.D 7.D 3.A 8.C 4.D 9.A 5.B 10.B Long conversation 1.A Passage 1.B 2.A 3.C 4.C 5.C 2.C 3.B 4.B 5.D Radio program 1. a journalis ...

《句型转换---中考英语解题方法与技巧

   句型转换 龙首坝中学 孙 镇 "句型转换"题主要有两大类: 一是基本句式的转换;二是同义 句的转换. 基本句式的转换主要是指"肯 定句,否定句,一般疑问句,特 殊疑问句,反意疑问句和选择疑 问句,祈使句,感叹句"的转换. www.2xxyy.com 江苏省中小学英语教学 一,肯定句,否定句和一般疑问句的转换 这三种句型的转换有共同的规律可循,有 几个要点必须牢记.我们可以把各种句式归为两 大类:1,含有be动词,助动词和情态动词的句 子;2,只有行为动 ...

大学英语精读(第六册)

   presentation n.介绍,报告;提出,呈递 client n.委托人,当事人;顾客 obstacle n.障碍,障碍物,妨害 marketing n.营销 economics n.经济;经济学 accounting n.会计学 anthropology n.人类学 data n.资料,数据,信息 element n.要素 intend vt.想要,打算 precise a.精确的,严格的 significance n.意义,意味;重要性 economic a.经济的;经济学的 con ...

小学英语六年级上册第三单元测试题

   小学英语六年级上册第三单元测试题 一. 根据对话内容判断正误: Lily:Where are you going this afternoon? Jack:I’m going to shoe store. Lily:What are you going to buy? Jack:I’m going to buy a pair of shoes. Lily:When are you going? Jack:I’m going at 2 o’clock. (1) Lily is going to ...