98 年英语专业四级词汇与结构真题
PARTⅤ GRAMMAR & VOCABULARY [15 MIN] There are twenty-five sentences in this section. Beneath each sentence there are four words or phrases marked A, B, C and D. Choose one word or phrase that correctly completes the sentence.
  41. John is __ hardworking than his sister, but he failed in the exam. [A] no less [B] no more [C] not less [D] no so
  42. She remembered sever, d occasions in the past __ she had experienced a similar feeling. [A] while [B] before [C] that [D] when
  43. If your car __ any attention during the first12 months, take it to an authorized dealer. [A] shall need [B] should need [C] would need [D] will need
  44. The indoor swimming pool seems to be a great deal more luxurious than__ [A] is necessary [B] being necessary [C] to be necessary [D] it is necessary
  45. __, he can now only watch it on TV at home. [A] Obtaining not a ticket for the match [B] Not obtaining a ticket for the match [C] Not having obtained a ticket for the match [D ] Not obtained a ticket for the match
  46. The children prefer camping in the mountains __ an indoor activity.
[A] to [B] than [C] for [D] with
  47. Language belongs to each member of the society, to the cleaner__ to the professor. [A] as far as [B] the same as [C] as much as [D] as long as
  48. __ he needed money for a new car, he decided not to borrow it from the bank. [A] Much as [B] Much though [C] As much [D] Though much
  49. The Clarks haven't decided yet which hotel [A] to stay [B] is to stay [C] to stay at [D] is for staying
  50. His strong sense of humor was __ make everyone in the room burst out laughing. [A] so as to [B] such as to [C] so that [D] such that
  51. __ enough time and money, the researcher would have been able to discover more in this field. [A] Giving [B] To give [C] Given [D] Being given
  52. You __ Mark anything. It was none of his business. [A] needn’t have told [B] needn't tell [C] mustn't have told [D] mustn't tell
  53. The membership card entitled him certain privileges in the dub. [A] on [B] in [C] at [D] to
  54. Obviously, the Chairman's remarks at the conference were __ and not planned. [A] substantial [B] spontaneous [C] simultaneous [D] synthetic
  55. For the success of the project, the company should __ the most of the opportunities at hand.
[A] obtain [B] grasp [C] catch [D] make
  56. Failure to follow the club rules __ him from the volleyball team. [A] disfavored [B] dispelled [C] disqualified [D] dismissed
  57. The discovery of new oil-fields in various parts of the country filled the government with __ hope. [A] eternal [B] infinite [C] ceaseless [D] everlasting
  58. At first the company refused to purchase the equipment, but __ this decision was revised. [A] subsequently [B] successively [C] predominantly [D] preliminarily
  59. The local police are authorized to __ anyone's movements as they think fit. [A] pause [B] halt [C] repel [D] keep
  60. Have you ever received __ of what has happened to her? [A] the word [B] words [C] word [D] the words
  61. Twelve is to three four is to one. [A] what IS] as [C] that [D] like
  62. Things went well for her during her early life but in her middle age her __ seemed to change. [A] affair [B] luck [C] event [D] chance
  63. Although I spoke to her about the matter several times, she took little __ of what I said. [A] remark [B] warning [C] notice [D] attention
  64. The scheme was __ when it was discovered it would be very costly.
[A] resigned [B] surrendered [C] released [D] abandoned
  65. Yesterday my aunt bought some new __ for her flat at the seaside. [A] furniture [B] furnitures [C] possession [D] possessions Keys:
  41. A
  42. D
  43.B
  44.A
  45. C
  46. A
  47. C
  48.A
  49.C
  50. B
  51. C
  52. A
  53.D
  54.B
  55. D
  56. C
  57. B
  58.A
  59.B
  60. C
  61. A
  62. B
  63.C
  64.D
  65. A
 

相关内容

98年英语专业四级词汇与结构真题

   98 年英语专业四级词汇与结构真题 PARTⅤ GRAMMAR & VOCABULARY [15 MIN] There are twenty-five sentences in this section. Beneath each sentence there are four words or phrases marked A, B, C and D. Choose one word or phrase that correctly completes the sentence. ...

2008年英语专业四级真题

   2008 年英语专业四级真题 TIME LIMIT: 135 MIN PART I DICTATION [15 MIN] Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be done at normal speed, listen and try to understand the mean ...

李桂春:英语专业四级考试词汇与语法训练营

   本文由wolin1919贡献 pdf文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 www.TopSage.com 大家网 1/2 2010 年英语专业四级备考资料最新书籍下载汇总 专四词汇 专业四级考前恶补之语法词汇WORD下载 专四词汇恶补之十篇电子书下载 专四词汇冲刺练习共 15 期电子书下载 专四填空训练及答案解析 70 篇电子书下载 英语专业四级词汇与语法模拟练习及答案解析 19 篇电子书下载 专四考试词汇与语法模拟题及 ...

2000年英语专业四级真题

   2000 年英语专业四级真题 TEST FOR ENGLISH MAJORS (2000) -GRADE FOURPART I SECTION A WRITING (45 MIN) COMPOSITION Write on ANSWER SHEET ONE a composition of about 150 words on the following topic: College life should be varied and colourful. And extracurricul ...

1994年英语专业四级真题

   1994 年英语专业四级真题 Part I Reading Comprehension (35 minutes) Directions: There are 4 passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked [A], [B],[C] and [D]. You sh ...

1995年英语专业四级真题

   1995 年英语专业四级真题 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. ...

2004年英语专业四级真题答案

   录音文字材料、参考答案及详细解答 听力原文 PART Ⅱ DICTATION MONEY Money is accepted across the world as payment for goods or services. People use money to buy food, clothes and hundreds of other things. In the past, many different things were used as money. People on ...

最新英语专业四级核心词汇(整理版)

   普特英语听力网 www.putclub.com 英语专业四级核心词汇 英语专业四级核心词汇 1.alter v. 改变,改动,变更 2.burst vi.,n. 突然发生,爆裂 3.dispose vi. 除掉;处置;解决;处理(of) 4.blast n. 爆炸;气流 vi. 炸,炸掉 5.consume v. 消耗,耗尽 6.split v. 劈开;割裂;分裂 a.裂开的 7.spit v. 吐(唾液等) ;唾弃 8.spill v. 溢出,溅出,倒出 9.slip v. 滑动,滑落;忽 ...

《浅析英语专业四级词汇与语法部分内容效度》

   《浅析英语专业四级词汇与语法部分内容效度》 浅析英语专业四级词汇与语法部分内容效度》 浅析英语专业四级词汇与语法部分内容效度 摘要: 英语专业四级考试(TEM?4)以及专业八级(TEM?8)是我国唯一专门为高等院校英语专业 学生设计的大规模考试,这两种考试的人数尽管没有考大学英语四,六级的人数多,但是 这两场考试对英语专业学生来说是相当重要的。我们都知道对于英语专业的学生来说,英 语专业四级以及八级证书占有相当重要的地位,在以后的找工作当中,招聘单位也许会让 你拿出一个证明你是英语专业学生的 ...

英语统考词汇与结构真题

   词汇与结构真题 词汇与结构真题 1、He helped me my homework. A with C about B to D of 2、- For tonight's homework, do pages 40 and 41 in the workbook. - Professor Hones, I think that is work. A too much B much the more C too hard D hardest 3、I fell and hurt myself w ...

热门内容

高三英语下册联考测试题1

   外语下载在线 http://down.tingroom.com 高三联合考试 英语试卷 英语试卷 审核 刘彦利 本试卷分 I 卷(选择题)和 II 卷(非选择题)两大部分,共 150 分,考试时间 120 分钟。 第I卷 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 ...

福建工程学院广播电台周日英语动感社区English workshop广播稿

   院广播电台 周日栏目 English workshop 英语动感社区 2011/3/13 English workshop 英语动感社区 播出时间: 播出时间:2011/3/13 播音: 播音:陈宏明 陈颖冰 张寒 opening: Dynamic opening: B: Fashionable voyage, beautiful songs. Here is English Workshop. 最时尚的漫游,最炫听的音乐,沐浴在电波当中的新老听众朋友们,大家傍晚 好!这里是福建工程学院广播 ...

0CHRE往事追忆_2011年职称英语教材理工类新增文章汇总

   灿烂的语言,只能点缀感情,如果我沉默,代表我真的喜欢你 26、自由代表的是内心永久的孤独。 、自由代表的是内心永久的孤独。 27、现实太假,还是自己太傻? 、现实太假,还是自己太傻? 28、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 29、生活的真正意义是:生下来,活下去。 、生活的真正意义是: 生下来,活下去。 30、年龄不是差距,身高不是距离。 、年龄不是差距,身高不是距离。 31、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 3 ...

2010年全国公共英语二级考试题集

   2010 年全国公共英语等级考试二级试题集 ??????单项选择 ??????单项选择 题目要求: 题目要求:从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空 、 、 、 四个选项中, 白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑. 白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑. 1. Nancy is not coming tonight. But she ! A. promises B. promised C. will promise D. had promised 2. We've made so ...

福建省上杭一中2010届高三模拟考试英语试题doc

   福建上杭一中 福建上杭一中 2010 届 高 考 模 拟 考 试 上杭 英语试题 2010.5.28 21. When cruel man was hurting the children, there were no adults around who were able to stophurting. A. the, the B. the, 不填 C. a, 不填 D.a, a 22. The parade we ntthe streets to celebrate the tradit ...