(
  5.1
  85.
  21) )
根据图表回答问题. 图表回答问题 一,Look and answer questions 根据图表回答问题.
Weather Report
Jinan Xi'an rainy cold cloudy hot snowy cool rainy cool sunny hot snowy cold windy cold cloudy cloudy sunny hot windy rainy cool rainy cold windy Qingdao snowy cold cloudy rainy cool windy cold sunny hot windy cool snowy cold Beijing sunny hot windy cold sunny hot snowy cold rainy cool windy hot cloudy cool
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
Example: On Monday, what's the weather like in Jinan? : It's rainy and cold.
  1. On Monday, what's the weather like in Xi'an?

  2. On Wednesday, what's the weather like in Qingdao?

  3.On Tuesday, what's the weather like in Beijing?

  4.On Sunday, what's the weather like in Xi'an?

  5.On Saturday, what's the weather like in Jinan?

  6.On Friday, what's the weather like in Qingdao?

  7.On Thursday,what's the weather like in Beijing? ,
读文章根据文章意思答题. 二.Read and write 读文章根据文章意思答题. ( 一) Let' Shanghai, It's Sunday today. Let's go to Shanghai. In Shanghai, visit(参观 参观) it's very warm and sunny. We can visit(参观) a park and a Then(之后 之后)we school. Then(之后)we can play table tennis. In the evening, hotel(酒店 酒店). we can watch TV in the hotel(酒店). 判断对错 ( ( ( ( ( )
  1.Today is Saturday. it' )
  2.Today it's warm and snowy in Shanghai. )
  3.We )
  3.We can visit a school and a park in Shanghai. friend' )
  4.We can watch TV in the friend's house in the evening. )
  5.After(…… 之后 ) we visit a school and a park in )
  5.After(……
Shanghai, Shanghai, we can play tennis. ( 二) John: John: Mom, today is Saturday. I want to play football. Can TI wear my new T-shirt? can' It' Mom: No, you can't. It's cold and rainy today. John: tomorrow(明天 明天)? John: Really? How about tomorrow(明天)? Mom: Tomorrow is cool and sunny. You can wear your shirt. 回答问题: 回答问题: today?
  1.What day is today?

  2.What's the weather like today?
选择
( )
  3. What day is tomorrow? Tomorrow is . A. Sunday B.Friday C.Monday ( )
  4. What's the weather like tomorrow? Tomorrow is . A. sunny and cold B. sunny and cool C. Snowy and cold 判断 )
  5.John can' Ttoday. ( )
  5.John can't wear his T-shirt today. )
  6.John tomorrow. ( )
  6.John can wear his shirt tomorrow. 连词组句. 三,Write sentences 连词组句.
  1. in like What' What's weather the Jinan

  2.
my
I
Can
dress
wear

  3. my
I
Can
skirt
wear
new

  4. Qingdao like
What' What's
weather the in

  5. sunny
it
Is

  6. play
Let' Let's
football

  7. today
warm
It' It's
选择填空. (5 四,Choose 选择填空. 分) ( ( today? )
  1. it snowy today?
A. Is (
B. Am
C.It' C.It's It
D. Can
)2 today. )
  2. hot today. B. Is C.It' C.It's It D. What
A. It (
)3 Harbin. )
  3.It is cloudy Harbin. B. on C. for D. in front of
A. in (
)4 )
  4.It is cold today. your sweater. B. Take off C.Wear C.Wear D. Open up
A. Put on (
)5 today? )
  5.?Is it snowy today? . they B. Yes, they are Yes, it' D. Yes, it's not
No, A. No, it is No, isn C. No, it isn't
五.Look and choose 看图选择. 看图选择.
Take your raincoat.
Open up your umbrella.
Hold on to your hat.
Put on your sunglasses.
Put on your boots.
 

相关内容

PEP小学英语四年级下册假期作业unit4

   (5.185.21) ) 根据图表回答问题. 图表回答问题 一,Look and answer questions 根据图表回答问题. Weather Report Jinan Xi'an rainy cold cloudy hot snowy cool rainy cool sunny hot snowy cold windy cold cloudy cloudy sunny hot windy rainy cool rainy cold windy Qingdao snowy cold ...

PEP小学英语四年级下五一假期作业

   (4.28-5.4) 4.28-5.4) 一.Read and match(连线) (连线) hot cool cold warm rainy windy cloudy snowy sunny 二.Look,write and say(看图表,做天气预报员) , (看图表,做天气预报员) Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday Jinan rainy cold snowy cool sunny hot windy co ...

人教版(PEP)小学英语四年级下册教案unit4

   四年级英语 集体备课小组成员:余新月 总第 教时 Unit4 It’s warm today 第一课时 一、教学目标 知识与能力 上课教师结合学情对 本课教案的修订意见 (第二次、三次备 1、 能听说认读本课主要单词: warm, cool, hot, cold, weather, jeans, 课: ) pants,socks,shoes 2、学会运用 It's cold/hot/cool/warm in... It's warm today. Let's play football. 过 ...

PEP小学英语五年级下册

   Unit 1 This Is My Day About ad. 大约;到处;四处 prep. 关于;在各处; 四处 At prep. 在(几点钟);在(某处) climb mountains 爬山 do morning exercises 晨练 eat breakfast 吃早饭 eat dinner 吃晚饭 either a. 两方任一方的; 二者之一 conj. 二者之 一;要么…… ad. (用于否定句或短语后)也 evening n. 傍晚,晚上 get up 起床 go hikin ...

PEP小学英语五年级上册假期作业

   英语假期作业 一.看图写单词 看图写单词 1.There is a in the city. 2.There are two near the tree. 1.Is there a bookshelf? flowers? 2.Are there any flowers? bookshelf? 3.Are there any books on the bookshelf? tree? 4.Is there a tree? 5.Is mountain? 5.Is there a mountain ...

PEP小学英语五年级上册假期作业三

   一.Read and write. The mouse is the box. The mouse is the box. The mouse is the box. The mouse is the box. The mouse is the box. The mouse is the box. The mouse is the box. 二.Read and write. 1. There is an air-conditioner the wall. 2. There is an ai ...

人教版(PEP)小学英语四年级下册教案unit2

   PEP 小学英语四年级下册教案 汉川市南河乡姜岭中心小学 余新月 Unit2 What Time Is It ? 上课教师结合学情对 执笔人:余新月 本课教案的修订意见 (第二次、三次备 课: ) 第一课时 一、教学目标: 教学目标: 知识与能力:1.能够听、说、认读本课时的主要单词和词组: music class , P.E. class , English class , breakfast , lunch , dinner . 2.能认读句型:What time is it ?并做出相 ...

人教版(PEP)小学英语五年级下册教案unit4

   五年级英语 集体备课小组成员:余新月 总第 教时 Unit4 What are you doing 课 题 教 学 目 标 第一课时 Let’s lean 知识 目标: 目标: 能力 目标: 目标: 情感 目标: 目标: Let’s chant 课 型 New lesson 能够听、 读、 说、 写动词短语的 ing 形式: drawing pictures , doing the dishes , cooking dinner , reading a book , answering th ...

八年级下册英语unit1

   博 锐 精 品 教 育 初二下册英语学习第一课时 一、知识讲解 ◆Unit 1 Will people have robots? 目标语言:Make predictions. 目标语言 重点句型:1.Will there be less pollution?Yes,there will./No,there won't. 重点句型 2.Everything will be free. 3.They'll study at home on computers. 4.I think there w ...

PEP小学英语四年级下册期中检测题

   PEP 小学英语四年级下册期中检测题 一.找出划线部分发音不同的单词,将其序号填入括号内。10 分 B. cat C. gate ( ) 4. A. fan ( ) 1. A. face ( ) 2. A. milk B. ice-cream C. rice ( ) 5. A. white ( ) 3. A. desk B. she C. dress 二 选出不同类的单词。10 分 1.( ) A. skirt B. pants C.short D.jacket 2.( ) A. lunch ...

热门内容

九年级英语常错题复习课件

   一,单词: ill(反义词) well cold (反义词)hot (比较级,最高级) worse remember (反义词) forget worst driver visit (名词) health(形容词)healthy drive (名词) visitor answer match(复数) reply (同义词) matches have fun doing Teachers' Day make English fun what to say why not do sth? be ...

七年级下册英语单词

   七年级下册单词表 Unit1 pal 好朋友 pen pal 笔友 Canada 加拿大 France 法国 Japan 日本 the United States 美国 Australia 澳洲;澳大利亚 Singapore 新加坡 the United Kingdom 英国 country 国家 Sydney 悉尼 New york 纽约 Paris 巴黎 Toronto 多 伦 多 Tokyo 东 京 live 居 住 language 语 言 Japanese 日 语 ; 日 本 人 ...

2012年考研英语语法难点精析

   多种学习资料的免费下载地址:http://ll66261.ys168.com/ 《考研英语语法难点精析》 考研英语语法虽然不单独出题,但是阅读、 翻译、作文无不用到语法, 语法能不过关,获得高分几无可能。让我们回顾一下英语语法中的部分难 点,相信大家会有所斩获! 【语法难点精析之被分隔的定语从句】 定语从句一般紧接被它所修饰的先行词;但有时候它和先行词之间有 可能插入其他成分,使它与先行词分隔开来,这种定语从句叫作被分隔的 定语从句,在阅读文章时会经常遇到这种情况,在阅读是要注意识别先行 词 ...

初中英语教学反思1

   初中英语教学反思 即墨市北安中学 刘元英 初中英语教学反思一文是从事多年初中英语教学工作的英语教师, 结合日常教学工作中 的点点滴滴,总结的几点教学反思. 学会英语,不但多了一对耳朵,一双眼睛,和一条舌头,甚至是多了一个头脑!因为语 言是人类思维的工具, 认识世界的工具, 掌握一种语言也即掌握了一种观察和认识世界的方 法和习惯.从事多年初中英语教学工作的我,结合日常工作中的点点滴滴,总结以下几点教 学反思: 教学反思一 教学反思一,初中英语教师应有情感意识 反思 从教育心理学的角度看,学习过 ...

新视野大学英语听说教程(第三册)第二版(郑树棠)

   Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> Listening Short conversations 1. C 2.D 3.A 4.D 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A 10.B Long conversation 1.A 2.C 3.B 4.B 5.D Pas ...