届高三英语一轮复习: 安徽省 2011 届高三英语一轮复习:数 词 强 化 训 练

  1. martyrs have heroically laid down their live s for the people. a. Thou sand upon thousand of b. Thousand and thousan ds of c. Thousands upon thousands of d. Thousand and thousand of
  2.They received of letters about their TV programs. a. dozen b. dozen and dozen c score d. dozens
  3.Who is that man, in the front row? a. one b. the one c. first d. the first
  4.We h ave produced this year as we did in 19
  93. a. as much cotton twice b. as twice much cotton c. much as twice cotton d. twice as much cotton
  5.The earth is about as the moon. a. as fifty time big b. fifty times as big c. as big fifty time d. fifty as times big
  6.The population of many Alaskan ci ties has in the past three years. a. more than doubled b. more doubled than c. much than doubled d. much doubled than
  7.The moon is about in diameter as diameter as the earth. a. one-three as large b. one three as large c. one-third as large d. one third as large
  8.Five hundred yuan a month enough to live on. a. is b. are c. is being d. has been
  9. of the buildings were ruined. a. Three fourth b. Three four c. Three-fourths d. Three-four
  10.Consult for questions about earthquakes. a. the six index b. index six c. sixth index d. index numbering six
  11.She went to the countryside . a. in the morning at nine/on Jun e first,1968 b. on June first,1968/in the morning at nine c. at nine in the morning/on June first,1968 d. on June first,1968/at nine in the morning
  12.Three-fourths of the surface of the earth covered with water. a. are b. is c. were d. be
  13.This month the production of stainless steel in our steelworks has increased 2,000 tons. a. with b. in c. on d. by
  14.With the miniaturization of the structural components the weight of these electric devices has decreased 30 percent. a. as b. with c. in d. by
  15.The Olympic Games are held . a. every four years b. every four year c. every fourth years d. every four-years
  16.As he is not in good health, he goes to his factory only just to learn something about the progress of experiment.
a. once a week b. one week c. one time a week d. one a week
  17.Three students in this university come from the South. a. of ten b. out of in ten c. out of ten d . in tens
  18.Strings of the same thickness made of nylon are . a. five times stronger than those b. five time stronger than those c. five times strong than those d. five times stronger as those
  19.the wheels of the old wagon are nearly those of a modern car. a. twice the size of b. twice size of c. twice sizes of d. twice the size of
  20.One day on the moon is . a. two Earth week long b. two Earth weeks long c. two Earth weeks longer d. two Earth weeks length Key: 1C 2D 3D 4D 5B 6 A 7 C 8 A 9 C 10 B 11 C 12 B 13 D 14 D 15 A 16 A 17 C 18 A 19 A 20 B
 

相关内容

安徽省2011届高三英语一轮复习:数词强化训练

   届高三英语一轮复习: 安徽省 2011 届高三英语一轮复习:数 词 强 化 训 练 1. martyrs have heroically laid down their live s for the people. a. Thou sand upon thousand of b. Thousand and thousan ds of c. Thousands upon thousands of d. Thousand and thousand of 2.They received of le ...

人教大纲版2011届高三二轮专题复习讲义完形阅读综合突破试题(九)(英语)

   人教大纲版 2011 届高三二轮专题复习讲义完形阅读综合突破试题 (九) 英语) (英语) (英语 1 (2009?益阳高三模拟) I was watching Sportscenter last night when one of those “human interest” stories came on and really grabbed my attention. The 1 was about a professional sport Bass fisherman named C ...

2011届高三英语一轮复习必备精品专题二:重点词组

   高中英语辅导网 http://www.yingyufudao.com 2011 届高三英语一轮复习必备精品 SB1 A ( unit1??unit 12) 专题二:重点词组 高考解读 【高考导航】 2011 高考命题趋向分析: 1. Break down 和 break up 的辨析在前几年考察的频率特别的高, 最近几年不同的省份也多少有所考察。 车坏了、桥塌了、和谈失败了、人的精神和健康一下子垮了要用 Break down。学校放假、婚姻解体、人 群散开要用 break up 当然,还有其 ...

2011届高考英语一轮复习课件:写作强化

   OPEN-ENDING COMPOSITION 开放性写作出题方式: 开放性写作出题方式: 1 根据结果,解释原因 根据结果, What happened? 2根据事件,接续故事 根据事件, 根据事件 What happened next? What did you do with...? What should you do...? How will you introduce your school to them? 3提出问题,给出建议 提出问题, 提出问题 写作注意原则: 写作注意原 ...

北大附属中学2011届高三英语精品资料-英语写作

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 届高三英语精品复习资料: 北大附属中学 2011 届高三英语精品复习资料: 英语写作 【命题趋向】 书面表达题旨在测试考生的英语表达能力,考查其是否能够运用英语知识和技能进行交 际的能力。 2007 年全国试卷总共有 19 套,三套为新课标试题,广东新课标卷作文是两篇,分值为 40 分。山东新课标卷作文是一篇,但是分值为 30 分。只有海南和宁夏共同使用的新课标试 卷, 分值仍然为 25 分。 其它省市试卷作文分值一般都 ...

2010届高三英语一轮复习必备精品 SB1 A(unit 1-unit 12) 专题三 重点句型

   知识改变命运, 知识改变命运,学习成就未来 2010 届高三英语一轮复习必备精品 SB1 A ( unit1??unit 12) 专题三: 专题三:重点句型 高考解读 【高考导航】 高考导航】 2010 高考命题趋向分析: 高考命题趋向分析: 1.强调句式在近三年的高考题中均有考查,考生做此类题时,要注意强调句中 强调句 的变化和 it 句型的辨析 如:It be/has beensince; It be/will be?before; It bewhen 等句型.2010 年仍可能是高考设 ...

2011年高三英语一轮复习策略

   2011 年高三英语一轮复习策略 进入高三,同学们开始进入到第一轮复习。那么究竟应该怎样充分利用时间, 进入高三,同学们开始进入到第一轮复习。那么究竟应该怎样充分利用时间, 高效地完成复习任务,全面梳理知识点呢? 高效地完成复习任务,全面梳理知识点呢?特邀北京四中网校主讲名师方芳老 师给各位考生一些复习策略,希望备战2011年高考的学生谨记在心。 2011年高考的学生谨记在心 师给各位考生一些复习策略,希望备战2011年高考的学生谨记在心。 一、多听老师的,少自作主张 多听老师的, 虽然同学 ...

2010届高三英语一轮复习必备精1

   2010 届高三英语一轮复习必备精品 Module8 unit1 A Land of diversity 高考解读 【高考导航】 高考导航】 2010 高考命题趋向分析: 高考命题趋向分析: 1.means 是新课标的重点词汇 意思“方式,方法、手段”,单复数同形,作主语前有不同 意思“方式,方法、手段” 单复数同形, 词修饰,谓语动词的单复数区别为考查的重点; 词修饰,谓语动词的单复数区别为考查的重点;固定短语和同义词辨析是另一个考查的重 位于句首时,主句用部分倒装; 点;短语的特殊用法: ...

2011届高考英语一轮复习语法考点(4)

   www.tesoon.com 天星教育网,因你而精彩!版权所有,侵权必究! 届高考英语(通用版) 备战 2011 届高考英语(通用版)一轮复习 专题 04 【考纲解读】 考纲解读】 名词性从句是复合句的一种, 前几年高考主要考查宾语从句中用陈述语序以及连接词 的选择等问题;近几年对名词性从句的考查趋于复杂灵活,往往把它与定语从句和状语从 句的知识点放在一起考查,对名词性从句的考查主要有语序问题、时态的呼应问题和连接 词的选择。2009 年全国卷及地方卷对名词性从句的考查占了较大比例,有 18 ...

2011届高考英语一轮复习讲解:情景交际

   2011 届高考英语一轮复习讲解:情景交际 届高考英语一轮复习讲解: 【知识要点】 知识要点】 对情景交际的考查是英语高考中的一种潮流。它的目的主要在于考查考生对英语知识的理解及应用,从 而检测出考生对英语的驾驭能力。 国家高中英语新课标列出了 11 个方面共 66 个功能意念项目以及 24 个话题项目。下面是最常用的一些 情景交际语境。 1.Introduction(介绍  介绍) 介绍 ?This is Mr Smith. ?Nice/Glad/Pleased to meet ...

热门内容

2007年绍兴市市中考英语试题和答案

   最有效的减肥药|减肥药排行榜|淘宝减肥药排行榜|什么减肥药最好|有效的减肥方法| |淘宝最有效的减肥药 |最有效减肥药排行榜|最有效的减肥方法| 减肥药排行榜 http://www.ty138.com 友情提供资料 浙江省 2007 年初中毕业生学业考试绍兴市试卷 英语 岁月无痕|丰胸精油|丰胸产品排行榜|丰胸精油排行榜 |什么丰胸产品好|丰胸产品|岁月无痕评价|什么丰 胸产品最好|最好的丰胸产品|岁月无痕怎么样|岁月无痕丰胸|岁月无痕效果|岁月无痕官网|丰胸产品哪种好| 吃什么可以丰胸|岁 ...

英语时态

   英语时态分为16种:一般现在、一般过去、一般将来、过去将来时,以及这四者的进行时、完成时和完成进行时。在这里,我们重点讲解一下最常见的11种时态的用法和注意事项。 1. 一般现在时 A 表示现在发生的动作、情况、状态和特征。If it is not too much trouble, I would like a cup of tea. B) 习惯用语:这个要在平时自己积累,因为习语太多,我不做过多解释。 Ie: Believe it or not, his discovery had cre ...

大学英语三级期末口试题目

   1. Do you think that human beings are more aggressive than animals? When do people become aggressive? What aggressive acts do you associate with human beings? (Unit 6) No,Being aggressive is the required instinct as animals,but human being is the a ...

大学体验英语2(四级)上机口语与答案

   Unit 1 You’ll really like him Vocabulary Task Answers 1. c 2. b 3. a 4. e 5. d 6. f Script 1. A: Hello, my name is Elizabeth. B: Hi, Elizabeth. I’m Jason. 2. A: This is my friend Taka. B: Hey, Taka. How’s it going? 3. A: I’d like to introduce our ne ...

牛津高中英语4模块内容列表pdf格式

   Unit 1 Advertising (p. 1) Welcome to the unit (p.1) Reading Advertisements (p. 2) An online article Reading strategy: reading expository writing (p. 3) Word power Using suffixes (p. 6) Sales and marketing (p. 7) Grammar and usage Direct speech and ...