安徽省百校联盟 2011 届高三第一次联合考试 英 语 试 题 考生注意:
  1.本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 150 分,考试时间 120 分钟。
  2.请将各卷答案填在试卷后面的答题卷上。
  3.本试卷主要考试内容,高中综合。 第Ⅰ卷(共 105 分) 第一部分听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 l.5 分,满分
  7.5 分) 听下面五段对话。每段对话后有一小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并在答题卡上将该项涂黑。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1.HQW old is the woman's bicycle possibly? A.One year old. B.Two years old. C.Three years old.
  2.Which is TRUE about Bob? A.He has lived in Seattle for many years. B.He has been expecting to visit Seattle. C.He has been to Seattle many times.
  3.What can we know from the conversation? A.The man's team didn't play well last season. B.The man's team did a good job last season. C.The man missed half of his season.
  4.What is the probable relationship between the two speakers? A.Doctor and patient. B.Employer and employee. C.Travel agent and customer.
  5.Where does the conversation most probably take place? A.On a plane. B.In a theater. C.On a train. 第二节(共 15 小题;每小题
  1.5 分,满分
  22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。听每段对话或独白前.你将有时间阅读各 个小题, 每小题 5 秒钟; 听完后, 各小题将给出 5 秒钟的作答时间。 每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6?8 题。
  6.What can we learn about the man? A.He was seriously ill. B.He was tired of learning. C.He was excused by the woman.
  7.What did the woman do with the man? A.She allowed him to see his grandfather. B.She went together with him to the hospital. C.She was very angry and would punish him.
  8.What is the woman like? A.She is strict with her students.
B.She is cold to her students. C.She is generous to her students. 听第 7 段材料,回答第 9?11 题。
  9.Why does the man want his phone disconnected? A.He is moving away. B.He's got a new number. C.He can't afford it.
  10.What is the man's phone number? A.733-^56-88
  96. B.737-567-96
  78. C.377-765-87
  69.
  11.Why does the woman want to know the man's birthday? A.For personal reasons. B.For politeness. C.For security purposes 听第 8 段材料,回答第 12?14 题。
  12.When did the club open again? A.On the twelfth. B.On the thirteenth. C.On the fourteenth.
  13.What will the woman do on Saturday? A.Visit Ann. B.Play tennis. C.Go to see her family.
  14.Why is the man looking for today's newspaper? A.To get some important news. B.To find out what films are on this week. C.To find out today's date. 听第 9 段材料,回答第 15?17 题。
  15.Which is TRUE about the overcoat the woman first tries on? A.It's a dark gray one. B.It's 100 percent nylon. C.It's a bit small for the woman.
  16.How much does the woman pay for what she buys'? A.$1
  70. B.$ 2
  50. C.$ 2
  15. .
  17.What can we learn from the conversation? A.The woman likes a second-hand overcoat. B.The woman tries on two overcoats. C.The blue jacket doesn't fit the woman well. 听第 10 段材料,回答第 18?20 题。
  18.When did the speaker and Matt arrive at the activity center? A.On Friday evening. B.On Saturday morning. C.On Saturday afternoon.
  19.How many people were there altogether in the speaker's group? A.
  8. B.
  10. C.
  12.
  20.What did the speaker and Matt do on Saturday afternoon? A.They went to the caves. B.They went rock-climbing. C.They took photos. 第二部分英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节:语法和词汇知识(共 l5 小题;每小题 l 分,满分 l5 分)
从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂 黑。
  21.?I’ve eo"^ to say goodbye.I'm flying home on Sunday. ?Well. A.Help yourself. B.Have a safe trip and remember me to your parents. C.I'm longing to see you. D.I couldn't agree more.
  22.People who get less than six hours of sleep per night have an increased of dying early. A.custom B.practice C.disadvantage D.risk
  23.Be patient with your students it takes time for them to adjust to their new way of school life. A.and B.so C.as D.or
  24. People working 10 or 11 hours a day are more likely to suffer from heart problems than who go off duty after seven hours. A.those B.that C.these D.them
  25.We haven't seen each other for many years, so I am quite the plan that we have a party this weekend. A.in place of B.in favour of C.in honour of D.in need of
  26.Rain is pouring down from the sky without any sign of stopping.Farmers begin to worry about their crops since it as long as 24 hours. A.would rain B.had rained C.was raining D.has been raining
  27.?What sort of house do you want to have? Something big? ?Well, it be really huge ? ize isn't so important. A.needn't B.mustn't C.can't D.won't
  28.?Wow, so many books here! How can you find the one I need? ?Yhat's easy.The books are by subject. A.djudged B.remarked C.classified D.furnished
  29.While to foreigners, you must try to make yourself by using body language if necessary. A.speaking? understand B.spoken; understand C.speaking; understood D.spoken; understood
  30.If Tom my advice, he wouldn't have lost his job. A.should follow B.had followed C.followed D.would follow
  31.The education reform plan took one year and nine months to draw up, public opinions were called for, A.to which B.during which C.from which D.from whom
  32.Not until the next morning how serious the situation was. A.did she realise B.had she realised C.she realised D.she had realised

  33.A truly creative person is able to with fresh ideas from a story told time after time. A. come on B.come along C.come up D.come out
  34.Stephen Hawking has expressed his opinion ? humans might one day be able to make spaceships capable of such speeds that time on board would slow down. A.that B.whom C.which D.what
  35.I really don't know I put my wallet. A.where was it B.it was where that C.where was it that. D.where it was that 第二节完形填空(20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白 处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 "A parcel arrived for you today," my father told me, as we were driving home from work."It's quite big." "Oh, really?" I wondered out loud."Have you 36 anything? Maybe from Amazon or eBay or something…?" my father continued. "No, Dad. I'm 37 only one thing, but that should arrive in a(n) 38 ." On Sunday, I will participate in a(n) 39 activity with some friends,' and.I had asked Bluebell if she could send me some of her homemade smile cards to 40 on the day.Since smile cards would have fit into an envelope,'! couldn't imagine what else could be in the 41 I became increasingly 42 as we continued to drive home.As soon as we arrived, I 43 to open the package.It had a neat, hand-written label (标签)on it."There might be something easy to 44 inside," my father said, as he handed me some scissors. careful when you open "Be it." The package was filled with all sorts of kindness 45 I First, some beautiful colorful posters with kindness ideas and 46 fell onto the floor.There were also loads of wrist bands (护腕) which I will 47 at our kindness activity. 48 , there were three envelopes in , the package??two of them had the most cleanly and neatly 49 smile cards, and the third had a wonderful card inside, which 50 , "Thank you very much for your kindness..loads of . love, Bluebell." "This is really 51 ," my father said.My mother and sister enjoyed the package as well. Bluebell put . biggest 52 on all of our faces! When I had asked her for some of her the homemade smile cards to 53 some kindness during our activity, I never expected to 54 such a wonderful package filled with all sorts of kindness and inspiration! You have 55
  36.A.ordered
  37.A.preferring
  38.A.poster
  39.A.sports
  40.A.make up
  41.A.package
  42.A.curious
  43.A.wanted
  44.A.lose
  45.A.talents
  46.A.articles made my day.Bluebell! B.searched C.desired D.paid B.wanting C.preventing D.expecting B.parcel' C.envelope D.e-mail B.afterschool C.kindness D.business B.write down C.hand in D.give out B.card C.letter D.envelope B.surprised C.hopeful D.terrible B.walked C.rushed D.stopped B.break C.use D.pick B.gifts C.books D.activities B.music C.poets D.poems

  47.A.get rid of B.make good use of C.keep out of D.take possession of
  48.A.In conclusion B.In addition C.In short D.In fact
  49.A.machinemade B.manmade C.homemade D.shopmade
  50.A.told , B.spoke C.wrote D.read
  51.A.amazing B.funny C.crazy D.accidental
  52.A.card B;' tear C.spot D.smile
  53.A.raise B.spread C.collects D.teach
  54.A.find B.discover C.receive D.accept
  55.A.completely B.partly C.hardly D.nearly 第三部分 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题 卡上将该项涂黑。 A It s just a small, white envelope stuck among the branches of our Christmas tree. has been It there for the past 10 years or so.It all began because my husband Mike hated Christmas?the commercial aspects of Christmas-overspending.Knowing he felt this way, I decided one year to avoid the usual presents.The idea came in an unusual way. Our son Kevin, who was 12 that year, was wrestling at the junior level at the school he attended; and shortly before Christmas, there was a match against a team sponsored by a church.These youngsters, dressed in ragged clothes, presenting a sharp contrast to our boys in their beautiful dresses and shoes.As the match began, I was alarmed to see that the other team was wrestling without headgear, a kind of light helmet designed to protect a wrestler's ears.It was a luxury that the poor team obviously could not afford.Well, we ended up defeating them.Mike, seated beside me, shook his head sadly, "I wish just one of them could have won," he said. "They have a lot of potential, but losing like this could take the heart right out of them. " That's when the idea for his present came.That afternoon, I went to a local sporting goods store and bought wrestling headgear and shoes for the youngsters and sent them anonymously (匿名 地) to the church.On Christmas Eve? I placed the envelope on the tree, the note inside telling Mike what I had done and that this was his gift from me.His smile was the brightest thing about Christmas that year and in the following years. For each Christmas, I followed the tradition.The envelope became the highlight of our Christmas.It was always the last thing opened on Christmas morning and our children, ignoring their new toys, would stand with wide-eyed expectation as their dad lifted the envelope from the tree to show its contents.As the children grew, they joined. May we all remember the reason for Christmas, and the true Christmas spirit this year and always.God bless ? ass this along to your friends and loved ones.
  56.The author avoids usual Christmas presents because her husband . A.likes cheap Christmas presents B.likes expensive Christmas presents C.dislikes spending much on large Christmas presents D.dislikes spending much on unmeaningful Christmas gifts
  57.The underlined word "luxury" in Paragraph 2 means "". A.something of poor quality B.something abundant C.something strange D.something expensive

  58.From the passage we can infer that in character the husband is . A.modest and mature B.kind and practical C.strong-willed and vain D.optimistic and outgoing
  59.What is the most exciting thing for the family at Christmas? A.Preparing gifts. B.Exchanging gifts. C.Opening the envelope. D.Writing Christmas cards. B Hikosaburo Yasuda of Nakano, Japan, plans to buy an iPad to keep up with junior members in his computer club."It's important to always try new things, otherwise you get left behind," he says. Yasuda is 95 years old. and his colleagues, looking for He easier ways to search the Web and send e-mail, represent a potential market for Apple (AAPL) iPad. company has 's The sold
  3.27 million iPads since its launch
 

相关内容

福建省四校2011届高三第一次联考试题(英语)

   2010?2011 学年高三年级第一次统一考试 英 语 试 题 (试卷满分:150 分;考试时间:120 分钟) 第 I 卷(选择题,共 115 分) 第一部分 听力 (共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读 下一小题。每段对话仅读一遍。 1.When could Su ...

广西桂林市、防城港市2011届高三第一次联合模拟考试(英语)扫描版

   高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识! 高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识! 高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识! 高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识! 高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识! 高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkxx.com | 我们负责传递知识! 高考学习网-中国最大高考学习网站 Gkx ...

盐城中学2011届高三第一次模拟考试英语试题及答案2011.4

   届高三年级 年级第一次模拟考试 盐城中学 2011 届高三年级第一次模拟考试 英语试题 试题( 英语试题(2011. 4) ) 命题人:胡甸林 王寿国 陈s审核:陈相泉 谭雨青 蒋守海 第一卷(选择题, 第一卷(选择题,共 8 5 分) 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上答案转涂到答 题卡上。 第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 共 小题; 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小 ...

江苏省扬州市2010-2011学年度高三第一学期期末调研测试试题(英语)

   江苏省扬州市 2010-2011 学年度高三第一学期期末调研测试 试题(英语) 试题(英语) 本试卷分五部分。 分钟。 本试卷分五部分。满分 120 分。考试时间 120 分钟。 第一卷(选择题 选择题, 第一卷 选择题,共 85 分) 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1 分.满分 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答 ...

湖北省八校2011届高三第一次联考--英语(扫描版)

   taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 taoti ...

山东省青岛市2011届高三第一次模拟试题(英语)

   世纪金榜 圆您梦想 www.jb1000.com 山东省青岛市 2011 届高三第一次模拟试题 英语 本试卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分,共 12 页,满分 150 分。考试时间 120 分钟。考试结束后,将答题卡和 答题纸一并交回。 注意事项: 1.答卷前,考生务必用 2B 铅笔和 0.5 毫米黑色签字笔(中性笔)将姓名、准考证号、考试科目、试 卷类型填涂在答题卡规定的位置上。 2.第Ⅰ卷每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应的答案标号涂黑;如需改动,用橡皮擦干净 后,再选涂其他答案标号 ...

江苏省如皋市2009届高三第一次统一考试(英语)

   高考资源网(www.ks5u.com) ,您身边的高考专家 江苏省如皋市 2009 届高三第一次统一考试 英语试卷 第一卷 注意事项: 注意事项 1.答第一卷前,考生务必将自己的姓名,准考证号,考试科目用铅笔涂写在答题卡上. 2.每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑.如需改动,用橡 皮擦干净后,再选涂其它答案标号.不能答在试卷上. 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 做题时,先将答案标在试卷上.录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上. 第一 ...

江西省重点中学盟校2011届高三第二次联考英语

   360 题库网(http://www.360tiku.com) 专业试题、课件、教案等下载站! 江西省重点中学盟校 2011 届高三年级第二次联考 英 语 试 题 主命题:贵溪一中 李筱玲 辅命题:白鹭洲中学 廖晓华 余江一中 倪爱珍 第 I 卷(三部分 共 115 分) 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项,并标在试卷的相应位置。 ...

广东省广州东莞五校2011届高三第一次联考(英语)

   高中英语辅导网 http://www.yingyufudao.com 2011 届高三级第一次阶段综合测试五校联考 英语科试卷 (全卷满分:150 分 考试时间:120 分钟 考试形式:闭卷 全卷满分: 考试时间: 考试形式:闭卷) 全卷满分 选择题的答案全部涂填在答题卡上) (选择题的答案全部涂填在答题卡上) 共两节; Ⅰ.语言知识应用 (共两节;满分 45 分) 第一节: 完形填空 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 1-15 各题所给的 ...

扬州市2009届高三第一次调研测试英语阅卷分析

   009 高三第 次调研测试英语阅卷分析 英语阅卷 扬州市 2009 届高三第一次调研测试英语阅卷分析 本次扬州高三英语调研测试和南通联考,试题按照 09 年江苏高考《考试说明》设计,重视英语基础 知识,更重视英语能力的考查,强调新课程、新课标理念,综合考查了高中英语重点知识和综合运用语 言的能力,听力和任务型阅读难度较大。要出色地解答试题,学生需要有较扎实的基础知识和基本技能、 逻辑严密且较地道的英语思维方式。从各分项得分情况来看,听力、任务型阅读和书面表达有待进一步 提高,下一阶段的复习中 ...

热门内容

七年级下册英语期末测试题(一)(人教版)

   七年级下册英语期末测试题( )(人教版) 七年级下册英语期末测试题(一)(人教版) 人教版 一. 词组互译(10 分) 1.弹钢琴( play the piano ) 3.做作业( do homework ) 4.起床( 5.come from( 来自 ) front of( 在……的前面 ) 8.ride a bike( 骑自行车 ) tennis( 乒乓球 ) 2.一双,一对( a pair of ) get up ) 7.in 6.What about…?( ……怎么样? ) 9.th ...

英语翻译

   Unit1 1. Monochronic time dominates most business in the United States. 单时制时间在美国商务活动中占主导地位。 2. Americans do not want to wait; they want results now. 美国人不希望等待;他们现在就要结果。 3. Polychronic time means being involved with many things at once. 多时制的意思是在同一时间关 ...

英语单词学习1

   2010 新课标中考英语单词分类速记?不规则动词表 1.A-A-A 型(无变化的动词) cut-cut-cut let-let-let hit-hit-hit put-put-put cost-cost-cost hurt-hurt-hurt read/ri?d/-read[red]-read[red] 2.A-A-B 型(现在式和过去式同形) beat-beat-beaten 3.A-B-A 型(现在式和过去分词同形) come-came-come become-became-become ...

【九年级英语知识点汇总辅导】经典必备

   【九年级英语知识点汇总辅导】经典必备 九年级英语知识点汇总辅导】 Unit 1 How do you study for a test? I. Words: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. frustrate v. 使失望,使沮丧 adj. 令人沮丧的 frustrating/frustrated pronunciation n. pronounce ...

高一英语伴你成长的 答案

   Module 1 Unit 1 【单项练习一】 单项练习一】 一、单项选择 1、B 6、C 11、B 16、B 2、C 7、A 12、C 17、A The human body Body language 3、B 8、C 13、B 18、D 4、A 9、B 14、B 19、B 5、A 10、B 15、B 20、D 二、词性转换和动词填空 2、Dressed 1、improvement 5、hesitation 6、greeting 三、选词填空 1、B 6、D 3、appearance 7、 ...