届上学期高三年级第一轮复习( 安徽省合肥八中 2011 届上学期高三年级第一轮复习(四)考试英语试卷
本试卷分第 1 卷(选择题_)和第 II 卷(非选择题)两部分。全卷满分 150 分,考试时 间:150 分钟。所有答案均要答在答题卷上,否则无效。考试结束后只交答题卷。 第 I 卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。 每段对话后有一个小题, 从题中所给的 A、 C 三个选项中选出最佳选项, B、 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下 一小题。每段对话仅读一遍。
  1.Where does the conversation take place? A.At a school. B.At the doctor’s. C.In a company.
  2.How old is the man’s brother? A.17 years old. B.19 years old. C.21 years old.
  3.What will Peter do on Saturday? A.Go rafting with Simon. B.Go rafting with the woman. C.Go on a picnic with Simon.
  4.What time is it now? A.8:
  10. B.8:
  30. C.8:
  50.
  5.Where is the woman from? A.Canada. B.Australia. C.America. 小题; 第二节 (共 15 小题;每题
  1.5 分,满分
  22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中 选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题, 每小题 5 秒钟;听完后,每小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6~7 题。
  6.Where does the conversation take place? A.In the office. B.In a street. C.At the post office.
  7.What will the man do at 10 o’clock next Friday? A.Work in the office. B.Type some words. C.Have an interview. 听第 7 段材料,回答第 8~10 题。
  8.What kind of weather does England have according to the woman? A.Quite changeable but OK. B.Wet but sometimes warm. C.Good except spring and autumn.
  9.What does the woman think of the English people? A.Sometimes friendly. B.Cold all the time. C. Cold at first but friendly later.
1
www.chinaedu.com
B.She probably comes from Britain. C.She prefers the country life in Britain. 听第 8 段材料,回答第 11~13 题。
  11.What does the man want to do after he graduates? A.He wants to be a French language teacher. B. He hopes to go abroad for further education. C.He’d like to work for a hotel or travel agency.
  12.What is the woman’s major? A.History. B.Computer science. C.French.
  13.How does the woman pay for college? A.She has got a part-time job. B.She has received a scholarship. C.Her parents will pay for it. 听第 9 段材料,回答第 14~17 题。
  14.Why has Bruce behaved strangely these days? A.Because he will part from his classmates. B.Because he was late for school for once. C.Because his father has been promoted.
  15.What is his father? A.A lawyer. B.A clerk in a bank. C.A doctor.
  16.What is the relationship between Bruce and his classmates? A.Very bad. B.Very good. C.A doctor.
  17.Which of the following is TURE about Bruce? A.He is often late for school. B.The teachers don’t like him at all. C.He likes playing soccer very much. 听第 10 段独白,回答第 18~20 题。
  18.How can we find a book on a particular A.Searching the shelves. B.Finding the certain order. C.Looking up a card index.
  19.What kind of books can’t be borrowed from the library? A.Ordinary books. B.Reference books. C.Books on a particular subject.
  20.Where can we find old issues on newspapers? A.On microfilm. B.In the reference section. C.In the ordinary section. 第二部分:知识运用(共两节, 第二部分:知识运用(共两节, 满分 45 分) 第一节:单项填空( 小题, 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并标在答题卷上。
  21.?I don’t suppose they could have finished their experiment, they? ? , they are still doing it in the lab. A.could; Yes B.didn’t; No C.have; No D.couldn’t; Yes
  22.?I regret such a silly mistake in the English exam. ? you keep on trying, I don’t really mind whether you can come out top in your class.
2
www.chinaedu.com
A.making; So long as B.to have made; As soon as C.to make; Once D.having made; The moment 23 . Mum, please let us, Lily and me, go to visit the new provincial museum tomorrow, ? A.can you B.will you C.shall we D.may we
  24.? the team finished most of their research work? ?Yes, but the rest rather difficult. A.Has, are B.Has, is C.Have, are D.Have, is
  25.?How long have you been studying in No. 8 Middle School? ?More than two years. ?So it will be less than one year you graduate from it. A.when B.before C.after D.since
  26. Cars play an important role in modem life, but they also cause many problems like air pollution. A.should B.can C.must D.will
  27. the Internet is , I do not think it is a good idea to spend too much time on it. A.When; greatly beneficial B.As; a great benefit C.While; of great benefit D.Now; of no benefit
  28. Sarkozy’s policy goes through, France will raise the retirement age If two years to 62 by 20
  18. A.from B.in C.by D.between
  29. that he has to qualifications in his new job, Patrick plans to gain the necessary skills by taking a part-time course. A.To concern B.To be concerned C.Concerning D.Concerned
  30.?I saw no more than one copy of the dictionary they referred to. Will you go and buy ? ?No, I’d rather find in other bookstores. A.one; the other B.it; one C.one; it D.it; the others
  31.In part of China, some people still have difficulty gaining to social services. A.approach B.help C.access D.benefit
  32.?I’ve heard that he is seriously injured in the accident. ? . He’s being treated in hospital. A.I hope not B.I’m sure C.I don’t think so D.I’m afraid so
  33.This website is for those of us who can’t it to Tibet to enjoy the beautiful scenery. A.go B.take C.get D.make
  34.?Were all the supplies for the people carried to the flood-stricken areas? ?No, only some of them nearly all the roads there cut off. A.it was; with B.they were; because C.there were; for D.there was; because of
  35.After the whistle rang, the coach appeared in the field. Behind him the team wearing black and white suits.
3
www.chinaedu.com
A.had B.walked C.was followed D.led 完型填空( 小题; 第二节 完型填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36?55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出 可以填入空白处的最佳选项,并标在答题卷上。 ONCE again, I was in new school. 36 was a girl in my class named Paris. That’s where the similarities 37 . I was tall and she was small. I was one of the 38 in the class while she was the youngest. I was awkward and shy. She wasn’t. I couldn’t stand her, considering her my 39 . 40 she wanted to be friends. One day, she invited me 41 and I said yes I was too shocked to say no.42 no one had invited me over to play before.But this girl, who wore the 43 fashions, wanted to see me.She lived on the fourth floor in a two-room place with her mother, her stepfather, her two brothers and her sister- When we got to the room she shared with her sister, she took out a big case of Barbies which was my next 44 .I would have thought she'd outgrown them.I had 45 played with them.But we sat on the floor of a walk-in cupboard laughing as we 46 crazy stories about the Barbies.That's when we found out that we both wanted to be 47 when we were older.We both had wild 48 . We had a great day that afternoon.Our jaws (下巴) 49 from smiling so much.She showed me her 50 , which had mostly come from a designer clothing store (时 装设计店) down the block.The woman who owned it used her as a 51 sometimes for her newspaper ads and gave her clothes in exchange. Paris had the whole 52 charmed.The bookstore owners lent her fashion magazines, the 53__ gave her free passes and the pizza place let her have free pieces.Soon I was 54 in her magic world.We slept over at each other's houses, spent every free moment together.My dark hair grew out and I learned to love being tall. Paris, my first real friend since childhood, helped me get through the 55 teenage years and taught me an amazing and very surprising thing about making friends: your "worst enemy" can turn out to be your best friend.
  36.A.It B.So C.She D.I
  37.A.ended B.started C.came D.began
  38.A.youngest B.shortest C.oldest D.tallest
  39.A.enemy B.friend C.sister D.rival
  40.A.And B.But C.So D.Or
  41.A.off B.up C.over D.in
  42.A.However B.Actually C.Therefore D.Besides
  43.A.modem B.new C.late D. latest
  44.A.surprise B.joy C.delight D.happiness
  45.A.once B.ever C.never D.yet
  46.A.made for B.made up C.put up D.made into
  47.A.writers B.singers C.dancers D.designers
  48.A.laugh B.imaginations C.behaviors D.experience
  49.A.harmed B.ached C.injured D.wounded
4
www.chinaedu.com

  50.A.books B.paintings C.food . D.outfits
  51.A.writer B.outfits C.model D.exchange
  52.A.family B.neighborhood C.class D.school
  53.A.colleges B.clothing stores C.restaurant D.movie theater
第三部分:阅读理解( 小题; 第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项,并标在答题卷 上。 A Nine out of 10 people have run up unsecured debt and many fear they will never be able to pay back what they owe, a survey has claimed. Around 89% of people aged between l|8 and 35 said they owed money on a credit card, loan or overdraft, the research showed. A third of people admitted they did not think- they would ever be debt-free, 54% of whom said they would always need to borrow money in order to fund the lifestyle they wanted. One in five of these people also claimed they were not worried about the possibility of their debts being passed on to their next of kin if they died before they were repaid. Just over half who owed money said they did not feel in control of their debt, with 8% admitting they had needed to ask for help with repayments from a friend or family member.Eight out of 10 people also told the research for discount website MyVoucherCodes.co.uk that they thought it was too easy to borrow money through their bank or on credit cards. Farhad Farhadi, MyVoucherCodes.co.uk’s personal finance expert, said: "The majority of British adults owe money m some way, shape or form, but to see that almost a third think they'll never be free c ^ from debt is quite alarming. "When borrowing money from any source, how you are going to repay it should always be in the back of your mind. "A lot of people don't-really think about 'die consequences of borrowing money and it can be easy to get complacent, but keeping it all under control should be a priority from the off.Only borrow what you really think you can afford to pay back."
  55.The best title for this passage is. A.I'll die in debt, say one in three B.Desperate British C.The beginning of the end D.Borrowing money from any source
  57.Which of the following is NOT true? A.Most British adults are in debt in some v/ay. B.It is hard for the British to borrow money through their bank.
5
www.chinaedu.com
C.Lots of people do not take repaying money seriously D.This passage is a warning for the British. 5
  8.What does the underlined phrase mean? A.end with B.from the start C.ever since D.fore ever
  59.What does Farhad mean by saying "the majority of British adults owe money in some way, shape or form"? A.It is natural to owe money m Britain so there in no need to worry. B.It is natural to owe money in Britain as long as you are in control. C.It does not matter to owe money in Britain if you are rich enough. D.It seems that the British enjoy owing money in some way.
B Holding a cell phone against your ear or stalling it in your pocket may be hazardous to your health. This paraphrases a warning that cell phone; manufacturers include in the small print that is often tossed aside when a new phone is purchased.Apple, for example, doesn't want iPhones to come closer to you than
  1.5 centimeters; Research In Motion, Blackberry's manufacturer, recommends
  2.5 centimeters. If health issues arise from cell phone use, the implications are huge.Voice calls - Americans chat on cell phones
  2.26 trillion minutes annually - generate $109 billion for the wireless carriers. Devra Davis, an epidemiologist who has worked for the University of Pittsburgh, has published a book about cellphone radiation, "Disconnect." The book surveys scientific research and con
 

相关内容

安徽省合肥八中2011届上学期高三年级第一轮复习(四)考试英语试卷

   届上学期高三年级第一轮复习( 安徽省合肥八中 2011 届上学期高三年级第一轮复习(四)考试英语试卷 本试卷分第 1 卷(选择题_)和第 II 卷(非选择题)两部分。全卷满分 150 分,考试时 间:150 分钟。所有答案均要答在答题卷上,否则无效。考试结束后只交答题卷。 第 I 卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。 每段对话后有一个小题, ...

200很好的东西很好的东西7??2008学年度第一学期期末考试三年级英语试卷(PEP版)A卷

   1111111111111111111111111111111111111111111111111111111 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站:http://ha ...

北京市海淀区2011届高三二模考试(英语)参考答案(2011海淀二模)

   2011 海淀二模 英 2011. 05 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. B 2. C 3. A 4. C 5. B 语 参考答案及评分标准 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 6. C A 7. A 13. B 8. A 14. C 9. B 15. A 10. C 11. B 12. 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 拼写错误不计分; ...

海淀区九年级第一学期期中练习英语试卷答案及评分参考2011.11

   海淀区九年级第一学期期中练习 英语试卷答案及评分参考 2010.11 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. B 2. A 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. B 11. C 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. David 18. May 19. ...

高三英语第一轮复习策略1

   高三英语第一轮复习策略 一轮复习称为基础复习阶段,时间从暑假开学到春节前,约占整个高三复习 的一半时间左右。 开学初,我们备课组的全体教师经过讨论,确定了第一轮复习的特点、主要 内容,并根据学生具体情况制定有针对性和实效性的措施。 一、复习的主要内容和特点: 主要特点:基础知识过关,将三项语言知识(词汇、语法基本知识、课本上 的语言点)逐个落实,理顺英语学科知识的内在联系。并通过语言基础知识的复 习,使学生得到语言能力训练,从而达到语言的使用和交际。 复习的主要内容:考试大纲规定的 3500 ...

九年级英语试题一听力材料2011.04

   听力材料 Ⅰ、听力测试 A) 听录音,在每组句子中选出一个你所听到的句子,每个句子听一遍。(5 分) 1. Don’t smoke in class. 2. What do you think of computer games? 3. Would you mind cleaning the yard? 4. If I am rich, I’ll be able to help people. 5. We study English by working with groups. B) 听录 ...

中考一轮复习新目标英语八年级(上)--学案(6)

   初三英语第一轮复习八上 Unit 11 一.词组: 词组 1.take out (take it out)拿出;取出 3.sweep the floor 拖地板(swept,swept) 5 .work on 从事,忙于 7. take care of 照看,照顾 9. feed sb with sth 用…喂某人 2.do/wash the dishes 洗餐具 4.make one’s bed / make the bed 整理床铺 6. do chores/housework 做家务; ...

牛津英语七年级第一学期阶段性测试试卷

   七年级英语阶段调研试卷 第 一卷(55 分) 一、听力测试(20 分) A.找出与所听句子相符的图画,将其序号填入左边的括号内。 ( )5. A. B. C. B.听录音,选择合适的应答句。 ( ) 6. A. Yes, he is B. Yes, he does C. No, she doesn’t ( ) 7. A. Every morning B. Tomorrow afternoon C. For half an hour ( ) 8. A. Millie’s B. It’s Mil ...

2011届高三第一轮词汇复习学案[牛津英语模块三]

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 江苏省沭阳高级中学 2011 届高三第一轮复习英语学案 Unit 1 The world of our senses (Module 3) 【考点释析】 1. How far are you going?(P2) how far 问距离有多远 How far is it from your home to school? 【拓展】how long 问做某事等持续多长时间 how soon 问某事或动作等多久以后才发生 h ...

淄博市08-09年上学期高三期末考试英语(附听力MP3及材料)(附答案)

   http://www.zhnet.com.cn 或 http://www.e12.com.cn 2008?2009 学年度第一学期阶段性检测 高三英语试题 本试卷分第 I 卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分;满分 150 分;考 试时间 120 分钟。 第 I 卷(共 105 分) 注意事项: 注意事项: 1.答第 I 卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目涂写在答题卡 上。 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如 需改动,用橡皮擦干净后,再选涂 ...

热门内容

英语听力理解的障碍因素及对策(2)

   ())( 年 ’ 月 第 " 卷第 " 期总第 ## 期 太原大学学报 D;?CB1- EA F14G?1B HB4I7C84=G J;-. "K;. " L?2K;. ## 文章编号: #!$# % &’$$( ())() % ))!" % )" )" 英语听力理解的障碍因素及对策 张启华 M 太原大学 教务处, 山西 太原 )")))’ N 摘要: 影响英语听力的障碍因素主要有心理障碍、 语言障碍和文 ...

外贸英语函电范文

   外贸英语函电范文 外贸英语函电范文 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程 体验全部外教一对一课程: 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程:http://www.pacificenglish.cn 2010 年 10 月 11 日星期一 100 80 60 40 20 0 外贸平台 邮件营销 2008 2009 2010 调查显示:我国外贸企业利用 ...

英语专业高级英语第一册第四课外婆的日用家当

   外婆的日用家当 艾丽斯?沃克尔 我就在这院子里等候她的到来。 我和麦姬昨天下午已将院子打扫得干干净净, 地面上还 留着清晰的扫帚扫出的波浪形痕迹。 这样的院子比一般人想象的要舒适, 它不仅仅是一个院 子,简直就像一间扩大了的客厅。当院子的泥土地面被打扫得像屋里的地板一样干净,四周 边缘的细沙面上布满不规则的细纹时, 任何人都可以进来坐一下, 一边抬头仰望院中的榆树, 一边等着享受从来吹不进屋内的微风。 麦姬在她姐姐离去之前将会一直心神不定: 她将会神情沮丧地站在角落里, 一面为自己 的丑陋面 ...

《新概念英语》第二册课文

   1. A private conversation Last week I went to the theatre. I had a very good seat. The play was very interesting. I did not enjoy it. A young man and a young woman were sitting behind me. They were talking loudly. I got very angry. I could not hear ...

国家地理高清英语网址

   觉得好就分享让更多的人学好英语了解世界,强大中华民族! 来源:国家地理加密频道 数字采集 文件格式:MP4 封装 编码:h.264 分辨率:720x480 太多了,就不一一上图了,挑着下吧!看来对多数人来说硬盘和网速是无法赶上时代的。 视频画面基本都这样 【进入后点击预览可以在线观看。 】 人文: [国家地理]【透视紫禁城:上】[MP4][中文字幕][354M]下载 下载地址: http://www.rayfile.com/files/af8aa9ab-eda4-11dd-a976-0014 ...