江南十校 2011 年高考二模冲刺卷
英 语 试 题
YCY 考生注意事项:
  1.答题前,务必在试题卷、答题卷规定的地方填写自己的姓名、座位号和准考证号。
  2.答第工卷时,每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卷上对应题目的答案标号涂黑。 如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。
  3.答第Ⅱ卷时,必须使用
  0.5 毫米的黑色墨水签字笔在答题卷上书写,要求字体工整、 笔迹清晰。必须在题号所指示的答题区域作答,超出答题区域书写的答案无效,在试题 卷、草稿纸上答题无效。
  4.考试结束,务必将试题卷和答题卷一并交回。
第 I 卷(共两部分,共 115 分)
第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1.What happened to the man? A.He lost the way to his hotel. B.He lost the important papers. C.He forgot to take his papers.
  2.Why will the woman go to the post office? A.Because she’ll have letters to deliver. B.Because she is fond of stamp collecting. C.Because the man asks her to buy some stamps.
  3.What time is it now? A.10:30 B.11:00 C.9:30
  4.How did the man’s parents find the movie? A.His mother liked it but his father didn’t. B.Neither of them thought highly of it. C.Both of the parents didn’t like it.
  5.Who did the woman take to the opening ceremony? A.Jane. B.Anny. C.Mary. 第二节 (共 15 小题;每题
  1.5 分,满分
  22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小 题,每小题 5 秒钟;听完后,每小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第 6 段材料,回答第
  6、7 题。
-1-

  6.Why does the lady need a hat? A.To do some cleaning. B.To match her dress. C.To keep warm.
  7.What colour is her evening dress? A.red B.blue C.black 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。
  8.Why won't Mr.Stone come to the clinic tomorrow? A.Because he will not be available. B.Because the clinic will be closed. C.Because Dr.Milton won't be there.
  9.What day is it today? A.Tuesday. B.Wednesday. C.Thursday.
  10.At that time will Mr.Stone come to the clinic? A.5:20 p.m., Tuesday. B.6:30 p.m., Wednesday. C.6:15 p.m., Thursday 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。 。
  11.What are the two speakers talking about? A.Using the left hand. B.Operating a machine. C.Designing a machine.
  12.What is the possible relationship between the two speakers? A.Husband and wife. B.Boss and secretary. C.Fellow workers.
  13.What can we learn from the conversation? A.Left-handers can't run the machines. B.The woman only uses her right hand. C.The woman is more skilful than the man. 听第 9 段材料,回答第 14 至 16 题。 。
  14.Where does the conversation most probably take place? A.At the woman’s home. B.Inside a restaurant. C.At the man’s home.
  15.What does the woman ask the man to do? A.To help her cook some fish. B.To help himself to some soup. C.To have a taste of some tea.
  16.What can we learn from the conversation? A.The woman must have seen the man's wife. B.The man’s wife is having the meal with him. C.The man knew the woman could cook very well. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 。
  17.What did Nicholas do at eighteen months? A.He began to learn French. B.He read some newspapers. C.He took telephone messages.
  18.Why was Nicholas bored and unhappy at the two schools? A.He was often given too much homework to do. B.He almost couldn’t learn anything special. C.His teachers often corrected his spelling.
  19.Who offered to help Nicholas finally? A.His classmates. B.His parents. C.A college.
-2-

  20.Which of the following is TRUE? A.The four-year-old college student lacks social life. B.Nicholas’ parents ignored their son’s education. C.Nicholas MacMabon could speak earlier than read. 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
  21.?What would you like to eat here? ?__ _ except the noodles? which are not to my taste. A.Anything B.Nothing C.Something D.Everything
  22.The song “In Spring’ has brought national fame to Xuriyanggang, won the second place in the 2010 Avenue of Stars Finals. A.when B.what C.where D.who
  23.Whenever advised to diet, the overweight lady would say, "What’s the of working so hard to lose weight, only to gain it back again?" A.concern B.matter C.effect D.point
  24.?Nooks on medicine again! Are you going to be a doctor? ?No, I hope to be,. A.although B.though C.however D.yet
  25.His first baby was born soon after he got married, which seemed to have his sense of responsibility. A.brought down B.brought out C.turned down D.turned out
  26.I didn’t make his failure public to avoid seeing his look, A.embarrassing B.pleased C.embarrassed D.pleasing
  27.?Do you want me to pick you up at the airport tomorrow? ?No, thanks.My parents me then. A.will have met B.will be meeting C.have met D.were meeting
  28.?Why didn’t you let me know it this morning? you concentrate on the important exam. ?_ A.Help B.Helping C.To have helped D.To help
  29.After so many disasters, we should __ __ greater importance to harmony with nature. A.attach B.contribute C.apply D.devote
  30.?What impresses you most about your hometown? ?The street, the length of which is four times _ it was eight years ago. A.that B.as C.than D.what
  31.Nowadays road conditions have been greatly improved nationwide, thus _ much convenience to the disabled. A.bringing B.bring C.brought D.to bring
  32.The adopted son resembles his birth mother so much that she _ well recognize him. A.could B.can C.might D.may
  33.?What? You’ve given up working in the northern city? ?Yes.There was often such a terrible sandstorm there _ I could hardly see on the way to and from work. A.that B.because C.as D.which
-3-
34 . The villagers are extremely thankful to him, without whose help the road to the village . A.can’t be built B.couldn’t have been built C.mustn’t be built D.mustn’t have been built
  35.?Could you like to go for a walk with me on this lovely spring morning? ? ? A.What for B.How come C.Why not D.What if 第二节 完型填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36?55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项,并在答题卡上涂黑。 Have you ever asked yourself this question: what’s your favorite of all the wonderful gifts? As some people acknowledge 9 one of the greatest things we’ve been given is 36 We are free in what we think and feel, and 37 in what we say and do.You see, we enjoy freedom to 38 religion, freedom of speech, freedom of scientific research, and freedom of literary and artistic creation. 39 women’s part, they enjoy equal freedom in marriage and divorce.Yes, life does put us in severe 40 at times, 41 we are still free in choosing how to 42 to them. However, many in this world deny(拒绝) freedom or simply don’t realize 43 .They just 44 in their misery(痛苦) and 45 it on their parents, their childhood, their health, or merely their 46 problems, which show they are short of money.They 47 stand up and take responsibility for their own lives and their own 48 .The truth is that we’ve been given the power to 49 love and joy in our lives, 50 happens to us. 51 has ever been or will ever be strong enough to _52 our freedom away from us. So, my friends, please don’t 53 your freedom. Just enjoy it, cherish (珍爱) it, and use it every day of your life! Keep it in mind that you are 54 to create the type of life you have wanted.The choice is 55 you!
  36.A.wisdom B.freedom C.power D.strength
  37.A.ever B.even C.yet D.still
  38.A.involve with B.adjust to C.believe in D.depend on
  39.A.In B.At C.To D.For
  40.A.backgrounds B.difficulties C.chances D.occasions
  41.A.so B.and C.though D.but
  42.A.reflect B.handle C.react D.deal
  43.A.one B.it C.many D.them
  44.A.eat up B.fall behind C.sit back D.act out
  45.A.comment B.focus C.concentrate D.blame
  46.A.financial B.typical C.physical D.mental
  47.A.unlikely B.always C.never D.readily
  48.A.value B.happiness C.interest D.benefit
  49.A.share B.show C.donate D.choose
  50.A.what B.where C.whatever D.however
  51.A.None B.Anyone C.No one D.Someone
  52.A.take B.bring C.break D.carry
-4-

  53.A.admit
  54.A.unique
  55.A.because of
B.deny B.special B.in return for
C.tolerate C.free C.in charge of
D.accept D.open D.up to
第三部分:阅读理解(共 20 小题,每题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑。 A Children today are crazy about roller skating, for it’s easy and fun.After supper on week-days, anytime on weekends and especially any day in school holidays, so many roller skaters flow into streets, squares, parks and playgrounds.What a beautiful sight! But a long time ago, roller skating was a different story.Before 1750, the idea of skating didn't exist.That changed because of a man named Joseph Merlin, whose work was making musical instruments.In his spare time he liked playing the violin.Merlin was a man of ideas and dreams.People called him a dreamer. One day Merlin received an invitation to attend a fancy dress ball.Very pleased and a little excited, he accepted it.As the day of the party came near, Merlin began to think hard how to make a grand entrance at the party.A strange idea struck him one day?he would get a lot of attention if he could skate into the room. He tried different ways to make himself roll.Finally, he decided to put two wheels under each slice.These were the first roller skates.Very proud of his invention, he couldn’t wait for the special day to come, when he would arrive at the party on wheels while playing the violin. On the night of the party Merlin did as he had planned, rolling into the room playing his violin.Quite astonished, all present cast their eyes over him.Then, unexpectedly, came one problem.Merlin had no way to stop his roller skates.He rolled on and on.Suddenly, he ran into a huge mirror that was hanging on the wall.Down fell the mirror, breaking to pieces.Nobody forgot Merlin’s grand entrance for a long time! .
  56.Merlin was considered a dreamer because he _ A.always dreamed while sleeping B.invented the roller skates C.often gave others surprises D.had very rich imagination
  57.Merlin roller skated into the room in order to __ __. A.arrive at the party on time B.impress the party guests C.test his new roller skates D.make the host satisfied
  58.The main point the writer tries to make in the last paragraph is __ __. A.the party guests laughed at Merlin B.the roller skates needed improving C.Merlin succeeded beyond expectation D.Merlin got himself into great trouble
  59.The text is mainly about __. A.an unusual party B.the origin of roller skating C.a funny musician D.the great joy Merlin brought B Doing yoga regularly offers many benefits, including making you feel better about your body as you become stronger and more flexible (柔韧的), strengthening your muscles, reducing stress, and improving your mental and physical health.But will it help you lose weight? Practicing any type of yoga will build strength, but some types may not raise your heart rate
-5-
enough to help you carry out your weight-loss plan.It depends on the type of yoga you select and how frequently you practice it. In order to lose weight, you must eat healthily and burn calories by doing exercise that raises your heart rate on a regular basis. Some types of yoga, such as Iyengar, in which yoga poses are held for several minutes with a resting period between each pose, will build muscles and improve your posture (姿势) .but will not give you the workout you need to lose weight. If you plan to make yoga your primary form of exercise, you must do a 90-minute yoga class at least three tim
 

相关内容

安徽省江南十校2011届高三二模冲刺卷(英语)

   江南十校 2011 年高考二模冲刺卷 英 语 试 题 YCY 考生注意事项: 1.答题前,务必在试题卷、答题卷规定的地方填写自己的姓名、座位号和准考证号。 2.答第工卷时,每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卷上对应题目的答案标号涂黑。 如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。 3.答第Ⅱ卷时,必须使用 0.5 毫米的黑色墨水签字笔在答题卷上书写,要求字体工整、 笔迹清晰。必须在题号所指示的答题区域作答,超出答题区域书写的答案无效,在试题 卷、草稿纸上答题无效。 4.考试结束,务必将 ...

江南十校2011年高考二模冲刺卷 英语参考答案

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

聊城市2011届高三第二次模拟试题(英语)

   山东省聊城市 2011 年高考模拟试题(二) 英 语 试 题 本试卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分,满分 150 分。考试用时 120 分钟。 注意事项: 1.答题前,考生务必用 0.5 毫米黑色签字笔将自己的姓名,座号、准考证号、县区写 到答题卡和试卷规定的位置上。 2.第Ⅰ卷每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑;如需 改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。 3.第Ⅱ卷必须用 0.5 毫米黑色签字笔作答,答案必须写在答题卡各题目指定区域内相 应的位置;如需改动,先划 ...

江苏省南通市海门中学2011届高三模拟试题(英语)

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 届高三模拟试题(英语) 江苏省南通市海门中学 2011 届高三模拟试题(英语) 第 I 卷(共 85 分) 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节(共 5 小题:每小题 1 分,满分 5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你有 10 秒钟的时间来回答有关 ...

北京市海淀区2011届高三二模考试(英语)含答案(2011海淀二模)

   2011 海淀二模 英 2011. 05 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. B 2. C 3. A 4. C 5. B 语 参考答案及评分标准 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 6. C A 7. A 13. B 8. A 14. C 9. B 15. A 10. C 11. B 12. 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 拼写错误不计分; ...

2011届山东高三一模英语阅读表达专题训练

   2011 届山东高三一模英语阅读表达专题训练 枣庄一模】 【2011 枣庄一模】 答案: 76.Opening up will make China change the world. 77.know little about China 78.To continue to take in what the world offers and transform it into something typically Chinese. 79.And once it does, its peo ...

(2011济南二模)山东省济南市2011届高三第二次模拟考试试题(英语)扫描版

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 www.ks5u.com -1- 版权所有@高考资源网 高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 www.ks5u.com -2- 版权所有@高考资源网 高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 www.ks5u.com -3- 版权所有@高考资源网 高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 www.ks5u.com -4- 版权所有@高考资源网 高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 www.ks5u.co ...

2011上海市普陀区高三二模英语卷

   2010 学年度第二学期普陀区高三质量调研英语试卷 第一卷 (共 105 分) 共 第一部分 听力 I. Listening Comprehension Part A Short Conversation (10 分) 2011.4 (17~24 写在第二卷答题纸上 其余选择题 请按题号涂在相应的答题卡上 ~ 其余选择题,请按题号涂在相应的答题卡上 请按题号涂在相应的答题卡上) Direction: In part A, you will hear ten short conversatio ...

2011届钻石卡英语学习计划??四级以上

   2011 届考研英语基础阶段一学习计划 四级以上) 届考研英语基础阶段一学习计划 四级以上) ( 2011 届考研英语基础阶段一学习计划(四级以上) 届考研英语基础阶段一学习计划(四级以上) 基础阶段一学习计划 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程 体验全部外教一对一课程: 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程:http://www.pacifi ...

2011届中考最后综合冲刺卷(英语) (14

   届中考最后综合冲刺卷(英语) 2011 届中考最后综合冲刺卷(英语) 考生须知: 1. 本试卷分试题卷和答题卷两部分。满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2. 答题时,必须在答题卷密封区内写明校区、考场、座位号、姓名、班级等内容。答题必须书写在 各规定区域之内,超出答题区域的答案将被视为无效。 Ι.听力部分(25 分) 小题, 摘自双语报) 一、听短对话,回答问题(共 5 小题,计 5 分)(摘自双语报) 听短对话,回答问题( 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 ...

热门内容

新视野大学英语第二版第二册读写教程翻译题答案

   她连水都不愿意喝一口,更别提留下来吃饭了.much less She wouldn't take a drink , much less would she stay for dinner. 他认为我在对他说谎,但实际上我讲的是实话.whereas He thought I was lying to him, whereas I was telling the truth. 这个星期你每天都迟到,对此你怎么解释?account for How do you account for the f ...

2010 江苏英语高考 语法命题趋势

   2009 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 冠词 时态语 态 定语从 句 名词性 从句 非谓语 动词 动词短 语 形容词 副词 代词 虚拟语 气 情态动 词 主谓一 致 日常交 际 介词短 语 连词 倒装 省略 名词 习语 特殊句 式 21 22 25 23 34 26 24 27 35 28 22 21 29 30 31 32 33 2008 21 33 24 2007 21 23 27 33 25 2006 2005 21 2 ...

浅谈小学生英语学习兴趣的培养与保持

   浅谈小学生英语学习兴趣的培养与保持 在新课程标准下的小学英语教学中,教师要培养和保持学生较浓的学习兴趣,应该把握 良机,创设语言环境,引发学生的兴趣和求知欲;充分研究教材,认真备课,在各个教学环 节中增加趣味性;注重“以人为本”,发挥学生主体作用;建立新型师生关系,重视师生情 感交流,培养兴趣等。 一、小学生英语学习兴趣的培养。 兴趣是最好的老师。一个成功的英语教师要在教学中有意识地培养学生对英语的持久 兴趣,激励学生不断处于较佳的学习状态之中,使他们对英语乐学、善学、会学。因此,课 堂教学 ...

2007年12月大学英语六级答案

   2007 年 12 月大学英语六级答案 答案: Part II Reading Comprehension (Skimming and Scanning) .Section A 11.C 12.B 13.A 14.C 15.B 16.D 17.B 18.C 19.A 20.B 21.A 22.B 23.D 24.B 25.C Section B 26.D 27.C 35.B Section C 28.D 29.A 30.C 31.D 32.B 33. A 34.D 36.squarely 3 ...

2009年高考英语对话填空专项训练含答案(四)

   蓝天家教网 http://www.ltjiajiao.com 伴你快乐成长 本资料来源于《七彩教育网》 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 年高考英语对话填空专项训练含答案( 2009 年高考英语对话填空专项训练含答案(四) ( 1 ) --You looked worried this evening, dear. What's the trouble? -- I'm going through the telephone b__(1)__. It's o ...