八年级英语期中测 八年级英语期中测试卷 英语期中
单项选择( 小题; 二.单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,计 15 分) 单项选择
  25.He is so that we all believe what he said. A. helpful B. generous C. smart D. honest
  26. is your school? Only ten minutes’ walk. A. How long B. How soon C. How often D. How far
  27.Could you say about it, please? I’d like to know. A. nothing else; more B. anything else; most C. anything other; most D. something else; more
  28.Max was very careless. He over the plates when he walked past the table. A. passed B. moved C. knocked D. went
  29.The waiter was friendly and welcomed me a smile his face. A. to wear; on B. with; in C. to wear; in D. with; on 30 I hope you can give me . A. some advices B. some advice C. some advise D. some advises
  31. Did you enjoy at the party, Jimmy? Yes, Mum I enjoyed very much. A. yourself; ourselves B. yourselves, myself C. yourself; myself D. yourselves, ourselves 32 September25th was one of days in 2008 because Shenzhou VII was sent up successfully on that day. A. exciting B. more exciting C. the most exciting D. much exciting
  33. There may be people in the park today than yesterday because it is raining heavily. A. more B. less C. many D. fewer
  34. In American English, football is called . A. soccer B. football C. American football D. British football
  35. Is this schoolbag yours? No. Mine is this one. A. as small as B. as big as C. the same size as D. not the same size as
  36. In Home Economic classes, the students learn how to . A. cook and sew B. read and write C. sing and dance D. drive and swim
  37. You won’t become a good artist if you don’t practice . A. to speak English B. speaking English C. to draw D. drawing
  38. Don’t smoke or drink . You should keep healthy A. too much B. much too C. too many D. many too
  39. I bought a new pen last Saturday, I can’t find it now. A. or B. for C. but D. and 三.完形填空(共 10 小题;每小题 1 分,计 10 分) 完形填空( 小题; 完形填空
八年级英语期中试卷 第 1 页(共 8 页)
There are four seasons in most of the countries. But the weather is not always the same. In England, winter is not very cold and summer is not very hot. There is not a great __40between summer and winter. Do you know why? England has a warm winter and a cool summer because it is an 41country.In winter the sea is warmer than the land. The winds __42the sea bring __43air to England. In summer the sea is cooler than the land. The winds from the sea bring cool air to England. The west winds blow over England all the year around. They blow from the southwest. They are wet winds. They also bring 44to England. So England has 45rain all the year .Sometimes it rains heavily. The west of England is wetter than the east. In Canada they have four seasons, too. But the average( 平均 )temperature is very low. Spring is usually very 46in most part of the country. It comes in February. People can still go skating in some places. Summer is usually very cool. Early in the morning the weather is so cold that people usually wear sweaters. Autumn comes 47summer. Canadians like to watch maples(枫叶) in the park or on the hills. They are really beautiful. Winter is the__48 season of the year. It’s often freezing cold. There is thick ice on the river or lake. Children like to go skating there. Of course, they should wear warm, thick coats, __49they will catch a cold.
  40.A. different B. difference C. same D. unlike
  41. A. land B. island C. big D. small
  42. A. from B. to C. come D. go
  43. A. hot B. cold C. warm D. cool
  44. A. wind B. snow C. rain D. wet
  45. A. a little B. a few C. a bit of D. a lot of
  46. A. warm B. hot C. cool D. cold
  47. A. after B. before C. with D. in
  48. A. cold B. colder C. coldest D. warmest
  49. A. and B. or C. but D. so 四.阅读理解(共 12 小题;每小题 2 分,计 24 分) 阅读理解( 小题; 阅读理解 阅读下面短文, 阅读下面短文,从每小题所给 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。 、 、 、 四个选项中选出最佳选项。 (A)
THE SCHOOL NEWS
School Trip
June 8th, 2008
Students in Junior Two had a great time on the school trip on Children’s Day. They went to Blue Water Aquarium by bus. The teachers were very happy because the students cleaned the buses after the trip. American Visitors
八年级英语期中试卷 第 2 页(共 8 页)
Sixteen visitors from America arrived at our school on June 3rd, Saturday, And they have visited a few places of interest in Beijing. Football World Here’s a good news for football fans! Our school football team goes to the final .The final will be held in South Hill School in Moonlight Town on Sunday, June 18th.We need your support! School Concert There’ll be a concert in our school on June 30th. Some students will show their talents (才能)by singing, dancing and playing the piano at the music ball.
  50.Junior Two students on Children’s Day. A.visited Beijing B.watched a match C.took a trip D.gave a talent show
  51.On June , there’ll be a concert in our school. A.1st B.3rd C.9th D.30th
  52.We can infer(推断 )that the football fans in our school will go to the to cheer for our team. A. Our school B. Blue Water Aquarium C. America D. Moonlight town (B) This weekend Bob and his friends went to a mountain. When they got there, they put up their tents(帐篷) and then rode their horses to the forest to see how the trees were growing. In the afternoon, when they were going back, it started to snow. Then minutes later, they couldn’t find the road. Bob knew there were two roads. One road went to the camp(营地), and the other went to his house. But all was white now. Everything was the same. How could he and his friends go back to the camp? Soon Bob had an idea. Maybe the horses could help them. They can let the horses take them back! But what would happen if the horses took the road to his house? That was going to be a long trip. It was getting late. They rode on and on. At last the horses stopped. Where were they? No one could tell. Bob looked around. What was that under the tree? It was one of their tents!
  53. Bob and his friends went to the forest to . A. put up their camp B. find their way home C. look at the mountain in the snow D. see the trees
  54. Bob and his friends couldn’t find their way back because . A. there was only one road to the camp B. they didn’t know where they were
八年级英语期中试卷 第 3 页(共 8 页)
C. there were no roads in the mountain at all D. the white snow covered(覆盖) everything
  55. The horses stopped because . A. it was getting late B. they were tired after running for a long way C. they knew that they got to the camp D. they saw Bob’s house
  56. The story happened . A. on a cold winter day B. on a dark rainy evening C. at their school D. in summer (C) Will it matter if you don’t take your breakfast? A short time ago, a test was given in the US. People of different ages, from 12 to 83,were asked to have a test. During the test, these people were given all kinds of breakfast, and sometimes they got no breakfast at all. Scientists wanted to see how well their bodies worked when they had eaten different kinds of breakfasts. The results show that if a person eats a right breakfast, he or she will work better than if he or she has no breakfast. If a student has fruit, egg, bread and milk before going to school, he will learn more quickly and listen more carefully in class. The result is opposite to what some people think. Having no breakfast will not help you lose weight(减轻体重).This is because people become so hungry at noon that they eat too much for lunch. They will gain weight (增加体重 )instead of losing it. You will lose more weight if you reduce your other meals.
  57. During the test, the people were given . A. no breakfast at all B. different foods or sometimes none C. very rich breakfast D. little food for breakfast
  58. The results show that . A. breakfast has great effect (影响)on work and studies. B. breakfast has little to do with a person’s work C. a person will work better if he only has fruit and milk. D. girl students should have little for breakfast.
  59. According to the passage, some people think that if you don’t have breakfast you will . A. be healthier B. work better C. lose weight D. lose your way
  60. The word “reduce” in the last sentence means A. 增加 B. 减少 C. 放弃 D. 享用
  61.Which of the following is not right? A. It’s bad for your health to have no breakfast B. Too little for breakfast and too much for lunch may make you fatter. C. If you don’t eat much for lunch and supper, you may lose weight. D. The more breakfast you have, the more quickly you will learn in class.
八年级英语期中试卷 第 4 页(共 8 页)
II.非选择题部分(67 分) 非选择题部分( 非选择题部分
词汇运用( 五.词汇运用(计 12 分) 词汇运用 根据句子的意思,用括号中所给汉语提示或英语单词的适当形式填空。 共 12 根据句子的意思, 用括号中所给汉语提示或英语单词的适当形式填空。 (共 ( 小题; 小题;每小题 1 分,计 12 分)
  62.It’s (不流行)to wear such a hat.
  63.Do you like reading (杂志)about geography?
  64.I am sorry to say that he has the (最少的)money of the three.
  65.He is smart and he can always answer the questions (正确地)
  66. Mr Zhou often helps people problems.(解决)
  67. What about (邀请) the old friends to our birthday party?
  68. In autumn,(leaf)turn yellow and fall off trees.
  69. Hi, children, look after (you)while climbing hills.
  70. Old Brown likes to sit by the river and enjoy the (beautiful)of the sunset.
  71. He told us not only the names but also their stories. (hero)
  72. How often do you go to the piano lessons? (two)a week.
  73. Thank you for to let me go there. (agree) 六.任务型阅读 (共 10 空, 每空 1 分,满分 10 分)(每空 1 词) 任务型阅读 每空 Today we have many ways to learn and enjoy ourselves. But why do many people still do some reading every day? First, reading books is fun. You can always keep yourself happy if you like reading. This is especially useful when the weather is bad. It is a relaxing hobby too. You can really become lost in a book. Next, you can read a book almost anywhere: in a car, in a waiting room, on a plane, in bedeven in the bath. All you need is a book! Reading is a convenient( 方便 的 )hobby as it is easy to stop and then start again. Another good reason for reading books is that it is useful. if you read as a hobby you will get better and better at it. This means that you will read faster and will become better at understanding what you read. As your reading improves, you will find your school work becomes much easier. Many school subjects depend on good reading and as you read, you learn more and more. Some people say that reading is out of date. That is not true. You have to be able to read to use a computer and ,the better you read, the better your computer skills will be. Reading is hardly out of date. What other hobby could be more useful or more enjoyable! 74 is a good hobby Reason 1 It’s fun because it can help people Reason2 It’s convenient because it can go on Reason3 It’s because useful it can Conclusion 结论) (结论 It’s the most useful and
八年级英语期中试卷 第 5 页(共 8 页)
stay75and help them spend their__76quicky .
77__and it may start or 78easily at any time.
make people’s understanding 79__and help people learn 80and faster.
enjoyable __
  81.Many people lose 82in books, so it is 83out of date.
缺词填空( 七. 缺词填空(共 10 空;每空 1 分,计 10 分) 根据短文内容和首字母提示, 在下文空格处填入适当的词使短文完整。每空一词) 根据短文内容和首字母提示, 在下文空格处填入适当的词使短文完整。每空一词) ( An American housewife k84__ a monkey as a pet. She has had the m 85 for thing about this monkey is that it can w 87 dishes. many years. The most i 86 It washes the dishes for the woman every day. It likes to wash dishes. It will s 88 hour after hour washing dishes. It n 89__ breaks a dish. But sometimes it washes and over again. If the woman tries to stop it, it then g 91 the same dishes o 90 angry. It begins to throw the dishes e 92 . But this does n__93happen very often. 书面表达( 八.书面表达(计 35 分) 书面表达 B.作文。(20 分) 作文。 作文 某英语刊物正在进行 “我的母亲” 的征文活动。 请帮助 Lili 根据下面的材料以 “我 的母亲”写一篇短文 。 写作要求:
  1.根据中文意思和英文提示词语,写出意思连贯、符合逻辑的短文。
  2.可以适当增加一些内容。中文提示内容不必逐句翻译。
  3.注意书写工整,卷面整洁。
  4.
 

相关内容

小学英语三年级上学期期中考试试卷

   三年级英语期中考试试试题 一、 1、 、 情景会话。在括号中填写正确的选项。 (20 分) 情景会话。在括号中填写正确的选项。 ( 早晨到校见到老师,我们要说: 早晨到校见到老师,我们要说: A:Good morning : 2、 、 别人对你说“ 别人对你说“ How A: I’m Sam 3、 、 你应该怎样问别人的名字? 你应该怎样问别人的名字? A: How are you? 4、 、 B: What’s your name? B: Stand up are you?”你应该说: ” ...

黄兴中学2011年上学期期中考试九年级英语试卷

   年上学期期中考试九年级英语 英语试 黄兴中学 2011 年上学期期中考试九年级英语试卷 时量: 时量:120 分钟 满分: 满分:120 分 制卷: 制卷:黎翠双 Ⅰ.听力 第一节:根据所听到类容,选择相应的图画。 (共 小题, 第一节:根据所听到类容,选择相应的图画。 共 5 小题,计 5 分) ( 听下面的对话, 三个选题中选出最佳答案。 (共 第二节 对话理解 听下面的对话,从题中所给的 A B C 三个选题中选出最佳答案。 共 10 ( 小题, 小题,计 10 分) 听下面的对话,回 ...

初三第一学期期中考试英语试卷分析

   初三第一学期期中英语考试试卷质量分析 2004.11.15 威海十五中 此次考试全面考查了考生使用英语语言的能力,真正做到了三个有利于,即:① 有利于贯彻国家的教育方针,进一步推进素质教育,推进新一轮的课改理念,全面提 高教育质量,培养学生运用语言的能力和创新能力;②有利于减轻学生过重的学业负 担;③有利于指导今后的初中英语教学。 帮助学生成功是教育工作者的最大快乐, 本试卷立足面向广大学生的实际, 力求 科学性,做到了内容正确、题型多样、题意明确、结构合理,遵循了由浅入深、循序 渐进的原则 ...

%AC二学期期中练习高一年级英语参考答案

   海 淀 区 高 一 年 级 2009-2010 学 年 英 语 第 二 学 期 期 中 练 习 参考答案及评分标准 2010.4 . 第 I 卷(选择题 共 69 分) 听力理解( 小题, 一,听力理解(共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 1. A 2. C 3. A 4. B 5. A 6. C 7. A 8. C 9. B 10.A 11. A 12. B 13.C 14. C 15. A 语言知识运用( 小题, 二,语言知识运用(共 30 小题,每小题 1 分,共 30 分 ...

初二英语人教版(新目标)上学期期中试卷转载

   初二英语人教版(新目标) 初二英语人教版(新目标)上学期期中试卷 Ⅰ. 单项选择 (共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 1. ?How often do you have music classes? ? a week. A. Two B. Twice C. Second 2. Many funny stories told by our Chinese teacher make us A. laugh B. laughs C. to laugh to work? 3. How ...

2010?2011第一学期期中英语试卷分析

   小学英语试卷分析 一、课程目的 根据小学生的生理和心理发展需求, 小学阶段英语课程的目的是 激发学生学习英语的兴趣,培养他们英语学习的积极态度,使他们形 成初步用英语进行简单日常交流的能力,为进一步学习打下基础。 二、教学目标与要求 目前对小学英语教学共提出两个级别的要求,一级为小学三、四 年级的教学目标要求,二级为小学五、六年级的要求。具体的说,一 级目标包括以下五个方面:1.听、做方面:能根据听到的词语识别或 指认图片或实物;能听懂课堂指令并做出相应的反映;能根据指令做 事情;能在图片和 ...

小学三年级上学期英语期中考试试卷及试卷分析

   小学三年级上学期英语期中考试试卷及试卷分析 Listening &: ☆ I. Listen and tick.(听后打“√”。) eight nine II. Listen and number.(听后排序)。 ☆ III. Listen and tick.(听一听,在相应的句子上打“√”) 1. A. How do you do? B. How are you? 2. A. How are you? B. How old are you? 3. A. How old is she? B. ...

吉林省长春市外国语学校2009-2010学年度七年级上学期月考英语试卷

   长春外国语学校初一年级第一次月考英语试卷 听力部分( 听力部分(25 分) (每小题 Ⅰ听句子,选出与内容相符的图片。 每小题 5 分) 听句子,选出与内容相符的图片。 ( 听句子,选出所包含信息。 (每小题 Ⅱ 听句子,选出所包含信息。 每小题 5 分) ( 6.A. G 7.A. Grace 8.A.hi 9. A. afternoon 10. A. is B. it B.J B. it’s B. hello C. P C. what’s C. Helen B. evening C. t ...

高一英语上学期期末试卷

   高中英语辅导网 http://www.yingyufudao.com 高一英语上学期期末试卷 高一英语上学期期末试卷 上学期 期 末 试 卷 听力训练(共两节, 第一部分 听力训练(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话,选出最佳选项。 1.How much will the woman pay for the tickets? A.1.5 pounds. B.4.5 pounds. 2.What does the wom ...

七年级下学期期中考试英语试题

   期中考试试题 七年级英语 一.听力部分(25 分) 听力部分 一)听下面五段小对话,每个对话后有一个小题,从题中所给的三幅图画中,选出最佳选项,并标 听下面五段小对话,每个对话后有一个小题,从题中所给的三幅图画中,选出最佳选项, 在试卷的相应位置上。每段对话读两遍。 在试卷的相应位置上。每段对话读两遍。 5 分) ( ( ) 1. Where does the woman come from? ( )7.A.My house is next to the hospital. B.My hou ...

热门内容

大学英语四级词汇和语法复习

   同学们好! 这一讲我们来学习四级英语中词汇的记忆方法。 一、四级词汇总量分析 大学英语教学大纲规定四级考试对词汇的要求是记忆 4200 个单词以及由这些词构成 的常用词组。根据研究分析大学英语四级考试历次真题,我们将四级词汇分为核心词汇(查 看核心词汇)和非核心词汇。核心词汇是历次大学英语四级考试试题中出现频率较高的词和 词汇考查重点,以及本身带有词组较多的词和多与其他词类搭配的词,有特殊用法的词,考 生可能不太熟悉的词。非核心词汇包括中学阶段可能已经掌握的词,只有一个意思,且仅表 示某一名 ...

英语单词专业四级词汇表

   abdomen n. 腹,腹部 abolish vt. 废止,废除(法律、制度、习俗等) aboriginal adj. 土著的,原来的 n. 土著居民 aborigine n. (澳洲的)土著;土人 abound vi. 多,大量存在,富于,充满 adapter n. 适配器,改编者 addict n. 入迷的人,有瘾的人 adhere vi. 粘附,胶着,坚持 v. 坚持 ◆adhere to 坚持;坚信;忠于 adherence n. 粘着,忠诚,坚持 adjacent adj. 邻近 ...

五月英语试卷

   八年级英语五月份检测 八年级英语五月份检测 五月份 (全卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。 出卷人:夏老师) 一、听力部分(20 分) I.听辨单词。从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出你所听到的单词,并将代 表该单词的字母填在题前的括号中。每个单词读一遍。 ( )1. A. such B. surprise C. suppose ( )2. A. told B. could C. hold ( )3. A. however B. forever C. never ( )4. ...

2009年12月大学英语六级考试真题及答案

   本资料由学生范文网(http://www.xsfanwen.com)为您收集整理。 为您收集整理。 本资料由学生范文网 为您收集整理 2009 年 12 月大学英语六级考试真题及答案 Part Ⅰ Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled Should Parents Send Their Kids to Art Clas ...

学前和小学的英语学习教师辅导新教法 A functional approach to integrated assessment of teacher support

   Available online at www.sciencedirect.com Linguistics and Education 20 (2009) 22 38 A functional approach to integrated assessment of teacher support and student discourse development in an elementary Chinese program Jingzi Huang a, , Bernard Mohan ...