八年级上期中考试 AB 卷 英语试卷 公共部分 姓名 学号 班级 听力部分(略 听力部分 略) 单项选择: 一、 单项选择: (11 分)
  1. Which goes , a plane, a train or a car? A plane, of course. A. fast B. faster C. fastest D. the fast , the city or the country?
  2. Which do you like A. good B. well C. better D. best
  3. Do you live the farm? A. in B. on C. at D. of
  4. Li Ming is at swimming than I . A. good B. looking C. better D. best
  5. When shall we meet at the zoo gate. Let’s make a quarter to eight. A. / B. it at C. at D. it have a rest?
  6. You are tired, Father. A. Let’s B. Why C. Why not D. Why not to
  7. Would you like to go to buy some food? . A. Yes, I would B. Sure, I’d like C. Yes, I’d love to D. Sure, I shall go to go there.
  8. It’s quite far. You can A. catch a bus B. on a bus C. by bus D. ride a bus
  9. Excuse me, a bank near here? Sorry, I’m new here. A. where’s B. who’s C. is there D. is it
  10. It’s cold (冷的 outside. Please keep the windows 冷的) . 冷的 A. open B. opened C. close D. closed
  11. Paul is the shortest man on the team, he is the fastest. A. and B. but C. so D. for 用所给词的正确形式填空: 二、 用所给词的正确形式填空: (6 分)
  1. This mooncake is (good ) of the three.
  2. Who gets up ( early ) in your family? My father does. (do ) his homework in the evening. But now he
  3. John usually ( watch ) TV. He ( finish ) the homework tomorrow morning.
  4. Katy thinks living in the country is ( interesting ) than living in the city. ( two ) turning on the left.
  5. Walk along this street, take the
  6. You’d better ( ride ) a bike. 单词拼写: 三、 单词拼写: (7 分)
  1. Shall we go to the ( 动物园 ?
  2. Why not meet a little 动物园) 早一点)? (早一点)?
  3. And he lives on the ( 第十五 floor of the building. 第十五)
  4. He always gets out of the ( 电梯 ) on the 第十二) (第十二)
  5. September is the ( 第九 month of a year. 第九)
  6. We live in a ( 地方 called Gum Tree. 地方)
  7. She is good at (游泳 . 游泳) 游泳 句型转换: 四、 句型转换: (14 分)
  1. Shall we go shopping? ( 改为同义句 改为同义句) go shopping?
  2. Let’s have a picnic. (改为同义句 改为同义句) having a picnic? 改为同义句
  3. She often goes to work by bus. ( 改为同义句 She often 改为同义句) to work.
  4. Mr. Brown is watching a football game now. ( 用 tomorrow evening 改写句子 改写句子)
225596
  70.doc 第 1 页 共 10 页
Mr. Brown a football game tomorrow evening.
  5. Jim is giving us a talk about English names. ( 用 next Tuesday 改写句子 改写句子) us a talk about English names Jim
  6. Excuse me , where is the nearest hospital ? (改为同义句) 改为同义句) Excuse me, can I to the nearest hospital?
  7. They use tractors to do farm work. (对划线部分提问) 对划线部分提问) they use to do farm work? 完形填空: 六、完形填空: (10 分) 阅读理解: A 七、 阅读理解: (10 分) TV PROGRAMMES(节目) (节目) Channel 1 18:00 Around China 18:30 Children’s programme 19:00 News Weather(天气) report (天气) 19:40 Around the world(世界) (世界) 19:30 20:10 TV play: Sisters 21:00 English for today 21:15 Popular music 21:55 Talk show Channel 2 17:45 Computers today 18:10 Foreign arts 18:30 English classroom 19:00 Animal world 19:25 China’s 99 20:20 Sports 21:00 TV play: Guo Lanying 21:45 English news 22:05 On TV next week

  1. If you want to know something about Japan, which of the following programmes would be the best one? A. Weather report. B. China’s 99 C. Around the world D. Animal world .
  2. You are a basketball fan(球迷). You may watch TV at (球迷) A. 19:00 on Channel 2 B. 19:45 on Channel 1 C. 20:20 on Channel 2 D. 21:45 on Channel 1
  3. How long does the TV play “ Sisters ” last(持续)? (持续) A. 30 minutes B. 50 minutes C. 90 minutes D. 120 minutes
  4. You can watch the programme if you want to learn English on TV. A. News in English B. English classroom C. English for today D. All the above(上面). (上面)
  5. The English news on CCTV-2 lasts about minutes45 A. 25 B. 20 C. 30 D. 40 书面表达: 根据下图, 的短文( 八、 书面表达: (10 分) 根据下图,写一篇关于 Aunt Peggy’s farm 的短文(大 约 5―― 个句子) 短文要求正确、达意、连贯。 ――8 个句子) 短文要求正确、达意、连贯。 ,短文要求正确 , ――
八年级上期中考试 英语试卷 A1 试卷 班级 姓名 学号 二、单项选择: 单项选择:
  12. Katy likes reading more than drawing. I really agree A. at B. to C. about D. with on his farm.
  13. Uncle Li has some A. sheep B. monkey C. cow D. chicken it nine.
  14. At ten o’clock? It’s too late. Let’s
225596
  70.doc 第 2 页 共 10 页
her.
A. take B. make C. get D. give in the next room now?
  15. Can you hear someone A. read B. reads C. to read D. reading
  16. Do you think right to throw things into the bear cage? A. it is B. that is C. he is D. there is
  17. First right, second left, and third right again. She finds really hard to travel around a big city. A. it B. her C. now D. that .
  18. We don’t use animals to do farm work A. no more B. much more C. any more D. no longer
  19. I am going at home. I don’t want to go out. A. stay B. to stay C. be D. staying Saturday morning?
  20. Are you going to have a picnic A. in B. at C. on D. / 用所给词的正确形式填空: 三、用所给词的正确形式填空:
  7. You have to wait here. It ( rain 下雨 outside now. 下雨)
  8. Lily and Lucy often go ( boat ) in the lake on Sundays ( big ) in China.
  9. The city of Shanghai is ( many ) animals on the farm, Ji Wei or John?
  10. Who has 单词拼写: 四、 单词拼写:
  8. There are many ( 绵羊 on the farm. 绵羊) ( 指……看) you on the map.
  9. Let me 看
  10. Hello, may I speak to David ? Hi. This is David ( 说话 说话). 句型转换: 五、句型转换:
  8. Which is your favourite animal, a cat, a dog or a rabbit? (改为同义句) 改为同义句) Which do you , a cat, a dog or a rabbit?
  9. We have some classes on Sunday. (改为否定句) 改为否定句) We classes on Sunday.
  10. Is he going to teach us English next term(学期)? (作否定回答) 作否定回答) (学期) , he . 完形填空: 六、 完形填空: (10 分) Most children like watching TV. They think TV can bring 1 a lot of happiness 快乐) (快乐). They can also learn 2 and know many things about the country(国家)and 国家) the world( 世界 ) . My son always sits 3 TV after school. I always 4 ( 世界) to him. “Why not 5 something new? How about 6 ? Would you like 7 the radio(收音机)?” But he thinks he can learn 8 and more (收音机) easily on TV. Why? Because he can hear and watch at the same time. But he can’t hear anything on the book and he can’t see anything over the radio(收音机). (收音机) Many children watch TV only on Saturday or Sunday. They are always busy with their lessons. But my son 9 TV every day. He sometimes has a lot of homework 10 . I tell him, “ Work must come first”. He finishes it quickly, then he watches TV. So he goes to bed late. He can’t have much time to rest.
  1. A. they B. their C. them D. theirs
  2. A. a lot of B. little C. quite a lot of D. a lot
225596
  70.doc 第 3 页 共 10 页

  3. A. in front B. in the front C. in front of D. in the front of
  4. A. say B. speak C. tell D. talk
  5. A. to do B. do C. doing D. does
  6. A. read B. reading C. read books D. to read
  7. A. listen B. to listen C. to hear D. to listen to
  8. A. well B. better C. best D. good
  9. A. watch B. watches C. watching D. look at 阅读理解: B 七、 阅读理解: (10 分) 阅读理解:根据短文内容,选择正确答案。 阅读理解:根据短文内容,选择正确答案。 In England, traffic keeps to the left. Cars and buses and bikes all move on the left side of the road. So when you are in England, you must be very careful in the streets. Before you cross(横穿)a street, you must stop and look both(两者都)ways. Look right and look left (横穿) (两者都) and look right again. If the traffic lights are red, the traffic must stop. Then the people on foot can cross the road. If the traffic are green, the traffic can go. People on foot mustn’t cross. In the morning and in the evening when people go to or come from work, the streets are very busy. Traffic is the most dangerous then. When you go by bus in England, you have to be careful, too. Always remember(记住)the (记住) traffic moves on the left. Have a look first or you will go the wrong way. In many English cities(城市), there are big buses with two floors. You can sit on the (城市) second floor. From there you can see the city very well. It’s very interesting! .
  6. When you are in England, you must remember that A. you’d better go by bus B. the traffic goes on the left C. the streets are very busy D. there are many cars and buses on the road
  7. People on foot can go across the road when . A. the traffic lights are green B. they look to the right C. they come from work D. the road is clear .
  8. When you go by bus in England, you must be careful because A. you may go the wrong way B. there are too many buses there C. there are big buses with two floors D. there are not any traffic lights
  9. Some people enjoy sitting on the second floor of a big bus because . A. it is less dangerous B. it can make (使) roads safer C. they can have a better view (浏览)of the city 浏览) D. there are fewer passengers (乘客) there. 乘客)
  10. The best title(标题)for this passage(短文)is . (标题) (短文) A. Buses in England B. Traffic in England C. Travelling in England D. Traffic lights in England 八年级上期中考试 英语试卷 A1 试卷答题卷 班级 姓名 学号 公共部分 单项选择: (11 二、单项选择: ( 分) 1 2 3 4 5 6
  1. 7 8
  2. 9 10 11
三、用所给词的正确形式填空: 分) 用所给词的正确形式填空: (6 (
225596
  70.doc 第 4 页 共 10 页

  3.
  6.
  5. 单词拼写: (7 四、单词拼写: 分) (
  1.
  2.
  5.
  6. 句型转换: (14 五、句型转换: ( 分)
  2.
  1.
  4.
  6. 阅读理解: (10 七、阅读理解: ( 分) 1 A1 试卷部分: 试卷部分: 二、单项选择: 分) 单项选择: (9 ( 12 13 14 2

  4.

  3.
  7.

  4.

  3.
  5.
  7. 3 4 5
15
16
17
18
19
20
用所给词的正确形式填空: (4 三、用所给词的正确形式填空: 分) (
  8、 、
  9、 、
  7、 、 单词拼写: (3 四、单词拼写: 分) (
  8、
  9、
  10、 、 、 、 句型转换: (6
  8、 五、句型转换: 分) ( 、
  9、
  10、 、 、 完形填空: (10 六、完形填空: ( 分) 1 2 3 4 5 6 7

  10、 、
8
9
10
(10 分) 七、阅读理解: 阅读理解: ( 6 八、书面表达:(10 分) 书面表达: 7 8 9 10
八年级上期中考试 英语试卷 B1 试卷 班级 姓名 学号 二、单项选择:(9 分) 单项选择:
  12. They walk home after corn for the farmers. A. to choose (选择) B. choose 选择) C. to pick
  13. I get up Class
  2. A. the earliest of B. most early of C. earliest in us!
  14. Shhh! I hear somebody
D. picking D. most early in
225596
  70.doc 第 5 页 共 10 页
A. follow B. following C. walking D. leaving than his sister.
  15. Mike walks A. more faster B. much faster C. the fastest D. more quicklier
  16. The nearest hotel is about 3 kilometres . A. away B. far C. far away D. far from
  17. I am going to the book for about two weeks. A. borrow B. use C. lend D. keep my home.
  18. Our school is about three kilometers A. from B. away C. to D. at
  19. I think the blue dress is than the red one. A. very beautiful B. very more beautiful C. much beautiful D. much more beautiful
  20. You’d better the windows. It’s too cold outside. A. don’t open B. not open C. to not open D. not to open 用所给词的正确形式填空: 三、用所给词的正确形式填空:(4 分)
  7. Stop ( talk ) ! Let’s do some reading. ( travel ) around the big city.
  8. He finds it very hard ( quick ), the train, the bus or the car?
  9. Which goes
  10. I think ( sit ) in the sun is a good thing ( do ) in winter. 单词拼写: 四、 单词拼写:(3 分)
  8. Tom is the ( 强壮 of the three. 强壮)
  9. Cody often ( follow ) John. 危险)
  10. It is very (危险) to feed the tiger. 句型转换: 五、句型转换:(6 分)
  8. I have nothing more to say about it. (改为同义句) 改为同义句) I have more to say about it.
  9. There’s not an elephant show in the zoo today, I think. I there an elephant show in the zoo today.
  10. Ed is going to go fishing in the lake this Sunday. (用 often 改写句子) 改写句子) Ed in the lake. 完形填空: 六、 完形填空: (10 分) Mrs Mott is new in the town, and she wants to stay in a hotel. So she takes a 1 at the train station. She begins to talk after she gets 2 . Henry, the taxi driver, doesn’t like passengers (乘客) 乘客) 3 in the car. The woman talks and then asks him questions. But Henry points to (指向 his mouth and his 指向) 4 , and shakes (摇) his 指向 head. “Oh,” the woma
 

相关内容

呼场中学提高八年级英语口语交际能力的调查问卷

   呼场中学提高八年级英语口语交际能力的调查问卷 1、你喜欢英语吗? A.很喜欢 B. 一般 C. 不喜欢 2 你喜欢在课堂内说英语吗? A.很喜欢 B. 一般 C. 不喜欢 3、对于英语常用口语单词你都能记住吗? A.能够 B. 大部分 C. 很少 4、你能流利地使用日常英语对话吗? A. 能够 B. 基本能 C. 不能 5、当大家在讨论某个话题时,你能用英语完全表达出自己的看法吗? A. 能够 B. 一点点 C. 不能 6、英语课上你能理解老师的每一句话吗? A. 能够 B. 勉强 C. 不 ...

八年级英语教学总结

   教学总结 初二是初中教学最关键的一年, 本学期我担任了八年级两个班的 英语教学工作。由于是中途从另一个老师手里接班,一开始上课的时 候,对于教材和学生不是特别了解,因此花了一星期的时间作为磨合 期。下面我将从教材和学生两方面谈起。 我们所用的教材是外语教学与研究社出版的初二英语上册。 该教 材以素质教育思想为教材的指导思想,并不是单纯的英语语言教材, 而是有利于促进学生全面发展、培养学生创新和实践能力、具有丰富 文化内涵的教材。在课本的每一个模块都设计了“世界各地”内容, 让学生通过对文章的 ...

八年级英语期中考试质量分析

   八年级英语期中考试质量分析 永丰中学 一、试题评价 1、全面、准确地考查八年级学生在英语学习方面达到《新课程标准》所规定的八年级英语 水平的程度。试题做到了考查内容基于教材,但不受教材内容的制约,从而鼓励教师“用教 材去教,而不是教教材”的教学指思想。 2、 试题内容无论自编还是改编,选材充分考虑到英语语言使用的实际情况以及学生的实际生 活经验和社会发展状况,尽可能提供了语意相对完整的语境,选用真实、地道、典型的当代 英语素材。 3、试题的设计力求做到了科学、合理,使英语水平发展程度不同的学 ...

pep小学三年级英语下册全册教案

   Unit1 Welcome back toschool 第一课时 教学设计 二、教学目标 掌握句型 We have a new friend today.和 I’m from…(国家名)及其 Welcome。 听说几个国家的名称,如:America, Canada, China 能听懂会说 We have a new friend today. I’m from…. Welcome! 并能在实际情景中运用,要求模仿正确,语 调自然。 三、教学重点 句型:We have a new frien ...

广州市小学一年级英语口语第一册教材分析

   广州市小学一年级《英语口语》 广州市小学一年级《英语口语》第一册教材分析 小学一年级 渔沙坦小学 陈燕 指导老师:彭雪红 据我所知,许多英语教师都是担任高、中年级兼任低年年级口语,大家自然就 把主要精力与心思放在高、中年段的教学上,而低段英语口语的教学任务,老师们 往往希望能用最少的精力、最短的时间来完成准备的工作,大家在处理一年级英语 口语教材方面,都有自己的经验与见解。因为学生的差异都会直接影响着教师对教 材的处理,所以,我今天所说的只是我个人针对我所教过的学生的学习能力与水平 而采取的 ...

七年级英语

   七年级英语( 七年级英语(1) 1. Greet people 问候 greet people∶向人问候,与什么人表达问候的意思。 一般日常问候 Hello/ Hi 初次见面相互问候 Nice to meet you. How do you do? 特别问候 How are you? Fine. thank you./I'm very well, thank you./I'm OK./I'm all right (1)Look and listen. . Please listen and ...

四级英语作文

   个句子, 背 7 个句子,作文拿 100 分 作文模板: 1)先背 3 个句子 1 Nowadays with the rapid development of advanced ……., mo re and more….. are commonly and widely used in everyday li fe.(讲重要性) 2 The popularity of digital …will have great influence on our work, study and eve ...

9年级英语短语

   1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 9 年级英语短语 unit1 study for a test 为考试而学习 Vocabulary lists 词汇表 by taking notes 通过记笔记 listen to tapes 听磁带 ask sb for help 向某人求助 more specific 更详细的 the best way to 。。 ...

三年级英语教案

   小学三年级英语教学计划 付涵玉 一、基本情况 三年级共有学生九十多人,他们聪明活泼、勤奋好学,这些学生基本上 都未曾接触过英语,他们对英语感到好奇,对英语都有着十分浓厚的兴趣。 二、教材分析 本册是小学开设英语的第一学年第一学期使用, 本册教材具有以下几个 特点: 1、注重学生语言运用能力的培养,突出语言的实践性和交际性,同时也突 出语言的真实性和实用性。 2、 注重学生自学能力和学习策略的培养, 为学生的进一步学习或终身学习 奠定基础。 3、注重中外文化的双向交流,使学生通过学习,培养未来 ...

三年级英语教案

   Unit 1 Hello 学习目标与要求: 1、能听懂,会说 Hello./ Hi. Goodbye./ Bye-bye. I’m… What’s your name? My name’s … 并能够在实际情景中进行运用。 2、能够听说,从读 crayon, pencil, pen, eraser, ruler, pencil-case, book, sharpener, bag, school., 并能用英语介绍文具。 3、能听懂所接触的指示语,并能按照指令做出相应的动作。 A 部分 第一 ...

热门内容

2008 全国大学生英语竞赛 初赛 C类 答案

   2008 年全国大学生英语竞赛参考答案(C 类) Part I Listening Comprehension (25 minutes, 30 marks) Section A (5 marks) 1. B 2. B 3. A 4. C 5. C Section B (10 marks) 6. B 7. A 8. C 9. C 10. A 11. A 12. C 13. A 14. B 15. A Section C (5 marks) 16. C 17. C 18. B 19. B 20. ...

提高英语写作能力的原则

   提高英语写作能力的原则 一)渐进性原则。要坚持“句?段?篇”的训练程序,由易到难,循序渐进。在英语写作的初始阶段,要始终注意培养学生良好的写作习惯,狠抓基本功训练。在学生掌握了基本句型并能写出简单句子后,再要求学生根据一些体例写出小段的文章。在段落写作中要引导学生分析段落的结构、段落的中心句、句与句之间的逻辑关系、写作手法等,这样有利于下一步一篇文章的写作。在文章写作中要教会学生如何构思文章、如何运用正确的写作技巧等。 (二)多样性原则。要坚持训练形式的多样化及写作文体的多样性。从形式上而言, ...

高一英语必修四unit1知识点

   Unit One Women of achievement by Show Warming up Women of achivement achievement n.功绩,成绩 eg:quite an achievement了不起的成就 sense of achievement成就感 achieve v.完成,达到 achievable adj.可完成的 achiever n.成功人士 习题练习: 习题练习: When we visited my family home,memory cam ...

中央电大2010年7月英语听力(1)试题

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

七年级英语期中考试试卷

   七年级英语期中考试试卷(问卷) 七年级英语期中考试试卷(问卷) 请同学们注意:所有的答案填在答卷中才有效 请同学们注意:所有的答案填在答卷中才有效。 一.按顺序写出 26 个英语字母(包括大小写)(26 分) 二.单项选择(24 分) ( )1 . 下列各组字母中全部是元音字母的是 。 A. a, e, o, r B. a, i, u, e C. o, u, e, n ( ) 2. This is . It’s black. A.clock B.clocks C.a clock ( ) 3. ...