2008?? ??2009 学年度第二学期期末考试题( 党原中学 2008??2009 学年度第二学期期末考试题(卷) 八年级 英语
题 号 得 分 一、词汇(30’) A)用所给词的适当形式填空.(每空 1’, 共 10’) (litter) money than Mr More.
  1.Mr Green has
  2.What’s the
  3.He
  4.Everyone was
  5.Thanks for (different) between them? (watch) TV when I came back yesterday. (surprise) at the news. (invite) me to your birthday party. (build) in our city. 一 二 三 四 五 六 七 八 总 分

  1.过时的

  2.argue with sb
  4.fashionable

  3. 给 某 人 打 电 话 clothes
  5. 支 付 possible
  7.各种各样的
  9. 直 到 …… 才 with…

  6. as much as

  8.a part-time job
  10. compare …

  6.We can see many beautiful
  7.
(lucky), he wasn’t hurt badly. (skate) more than two years. (suggest) from her. (collect) when I grow up.

  8.The girl has been
  9.I often get good
  10.I want to be a
B) 根据汉语提示填空.(每空 1’ 共 10’)
  1.I have less (空闲时间) than before.
  2.His haircut is
  3.We all were (时髦的)and original. (吃惊的) at his action. (而今再也)

  4.My mother doesn’t play the piano
  5.He was hurt
  6.Would you like to collect
(严重) than I thought. (邮票) (毕业)

  7. I’ll be an English teacher when I
  8.There is a lot of (交通) on the road.
(带给) me a
  9.My grandma came over to my house and book .
  10.The woman has been (谈) for two hours. C)英汉互译.(每空 1’ 共 10’)
二. 单项选择.(每空 1’共 20’) ( )
  1. I’ll become an astronaut . A. in ten years B. ten years ago C. after ten years D. ten years later ( )
  2.It’s hot cold all the year round in Kunming. It’s called “SpringCity”. A. neither; or B. neither; nor C. both ;and D. either; or ( )
  3.My mother doesn’t like doing housework at home .She usually much time shopping in the supermarkets. A. spends B. costs C. takes D. pays ( )
  4.He his pen at home yesterday morning . A. left B. missed C. forget D.took ( )
  5. He read all books the last one. A. and B . besides C. except D. beside ( )
  6. He said he care of the little dog . A. took B .has taken C. will take D. would take ( )
  7.Do you know if we will go to the cinema tomorrow ? I think we’ll go if we too much homework. A. will have B. had C. won’t have D . don’t have ( )
  8.He hardly ever exercises, he? A. does B. do C. doesn’t D. don’t ( )
  9.--have you been studying in his school??For 2 years. A.How much B. How often C. How long D. How soon ( )
  10.I’ll have holiday this year. A. 21 days B. a 21-day C. a-21 days D. a-21-day ( )
  11.Music is as as sports among young people . A. more popular B. most popular C. popular D. so popular ( )
  12.We can do the work better with money and people. A. little, fewerB. fewer , less C. less , fewer D . few little
( )
  13.Have you ever to the moon? A. gone B. been C. got D. reached ( )
  14. Would you mind the electric fan (电扇) please? It’s very hot in the room. A. turning down B. turn up C. turning on D. to turn off ( )
  15.We have learned 10 English songs this term. A. at all B. at once C. at times D. at least ( )
  16. He asked the boy in the street. A. not play B. don’t play C. not play to D. not to play ( )
  17. I think the room is too small for us . A. to live B. living in C. to live in D. live in ( )
  18.Don’t copy homework. ? A. do you B. will you C. can you D. could you ( )
  19.is wrong to copy other students’ homework. A. This B. That C. It D. There ( )
  20.-- will the meeting be ready? --In an hour. A. How soon B. How often C. Hoe far D. How long 三.句型转换.(每小题 1’ 共 10’)
  1.The old man can hardly dress himself.(反意疑问句) The old man can hardly dress himself, ?
  2.He is too young to go to school.(同义句) He isn’t
  3.”I like dogs” said Li Lei.(同义句) Li Lei said
  4.I spent two days on this work.(同义句) It me two days
  5.There will be some There to go to school. dogs. do this work.

  9.I was watching TV when the UFO arrived?(对划线提问) you arrived?
  10. Lesson 8 is very difficult.. He can’t understand it. (同义句) _difficult for him Lesson 8 is 四.句子翻译(每小题 1’ 共 5’)
  1、你唱歌多久了?
when the UFO
understand.

  2、周末总下雨, 是吗?

  3、我应该为妈妈买什么呢?

  4、你介意给我一个小一点的吗?

  5、昨天晚上九点你在做什么?
五.补全对话.(每空 1’共 5’) A:1 B:My hobby is making kites. A: 2 B:For about two years. A: 3 B:I use bamboo and silk. A: 4 Babout one hundred. A:Can you teach me? B:Of course. If you like . A:Thank you so much. B: 5
__? have you been doing that? do you make them ? kites have you made?
robots in our life.(否定句) be robots in our life.

  6.Jim is ill. Let’s go and see him after school.(反意疑问句) Jim is ill.Let’s go and see him after school, ?

  7.” My grandpa doesn’t like coffee,” said Bob.(同义句) Bob said that grandpa
like coffee.
__

  8.I spent forty yuan on this Chinese-English dictionary?(对划线提问) _did you _ on this Chinese-English dictionary?
六.改错.(每小题 1’共 5’)
  1.He’s been waited for ten minutes. A B C D
  2.Paul and I are good friends, are we?
A B C D
  3.People don’t need to spend too many money. A B C D
  4.Would you mind help me with my English? A B C D
  5.People are different in different country. A B C D 七、完型填空(阅读文章,在每个空白处天一个恰当的词,使文章通顺.)(每空 1’共 10’) When I grow up, I want 1 (be) an English teacher .I think 2 (be) a teacher is very great. Because teachers are uaually very great. They try their best 3 (help) their students 4( get) much knowledge, and learn how __5(face) the world. My father is an English teacher, he 6__ (teach) English in a middle school for twenty years, he also7__ ( wish) me to be a teacher in the future. The Olympic Games8 (hold) in Beijing in 2008, English is very important. So I want to be an English teacher .At that time ,I can teach the studentd how to speak English ,and how to make friends with the foreigners .And now I study hard at all the subjects,especially English. Every morning , I keep 9__ (listen ) to English on radio.My headteacher ,an old English once said to me ,” Never give up, your dream _10 (come)” true.
  1.
  2.
  3.
  4.
  5. __
  6.
  7.
  8.
( )
  2.Mr and Mrs Green enjoyed the country because . A. there were many children B. there was an old man C. it was far from the city D. it was quiet and clean ( )
  3.Mr and Mr Green took a walk. A. in the afternoon B. early in the morning C. after breakfast D. in the evening ( )
  4.The old man said ,”Yes I do” here means . A. I like to live in this place B. I like the people here C. I like to sit in the warms D. I like to go out for a walk ( )
  5. The old man sometimes liked the people to ,but sometimes he didn’t. A. ask him questions B. keep the place quiet and clean C. come and visit D. make interesting things 九。书面表达(5’) 请根据提示,以“My favorite Kind of Clothes”为题,写一篇 80 个词左右的 短文。
  1.What kind of clothes do you wear?
  2.Why do you choose to wear these kinds of clothes?
  3.What can clothes tell you about a person? My favorite Kind of Clothes

  9.
  10. 八.阅读理解。(10’) Mr and Mrs Green lived in a big city.One summer they went to the country for their holiday.They enjoyed it very much,because it was a quite, clean place. One day they went for a walk earlyin the morning and met an old man.He lived on a farm, and he was sitting in the warm sun in front of his house.Mr Green asked him ,”Do you like to live in this quite place? ” The old man said ,”Yes ,I do.”Mr Green said ,”What are the good things about it?” The old man answered ,”Well ,the people here know each other. They often come and Visit me, and I often go and visit them. And there are a lot of children here.” Mr Green said “That’s in teresting ,and wahat are the bad things?” The old man taught for a moment and then said,”Well ,the same things, really.” ( )
  1.Mr and Mrs Green went to the country. A. to see the old man B. to spend their holiday C. to see quiet place D. to have a walk
 

相关内容

七年级英语第二学期期末考试试卷

   初中英语辅导网 http://www.yingyufudao.cn/ 七年级英语第二学期期末考试试卷 第一卷 (选择题,共 70 分) 选择题, 第一部分 听 力 共四项, 一、听力测试 (共四项,20 分)(略) 第二部分 笔 试 二、单项选择 (20 分) (A) 选出能替换划线部分的选项,保持句意不变。( 分) 选出能替换划线部分的选项,保持句意不变。(5 。( 21. Yesterday’s meeting was not interesting. A. boring 22. Jac ...

初二英语第二学期期末

   首都师范大学附属育新学校中学部 2003??2004 学年度第二学期期末考试试卷 初 二 英 语 (笔 笔 班级 姓名 成绩 试) 2004.6.23 题答在机读卡上;其余试题答在试卷上) (试卷 1-75 题答在机读卡上;其余试题答在试卷上) 听 力 部 分 (共 20 分, 每小题 1 分) 共 看图,听对话,选择与对话一致的图片。 共 一、 看图,听对话,选择与对话一致的图片。(共 5 分) A 1. ( ) 2. ( B ) 3. ( C ) 4. ( D ) 听对话,选择与对话一致 ...

初二英语第二学期期末答案

   首师大附属育新学校中学部 2003-2004 学年第二学期期中考试试卷 初 二 英 语 (笔 试) 试 题 答 案 笔 听力稿 看图,听对话,选择与对话一致的图片。 共 一、 看图,听对话,选择与对话一致的图片。(共 5 分) 1. M:Hi, Sarah, how long have you been playing in the water? W:Oh, I’ve been playing for five hours 2. W:Would you mind not playing ba ...

五年级牛津英语第二学期期末试卷(B卷)听力材料及答案

   五年级牛津英语第二学期期末试卷(B 卷)听力材料及答案 (注: 听力材料均念二遍) Part I Listening(听力部分) I. Listen and choose the word in the sentence you hear on the tape. (听句子,选出你所听到的 单词) 1.The book is beside my chair. 2.Tom was outside the police station. 3.We have got a beautiful clo ...

a12009-22010学年度第二学期期末考试 高一英语

   南京师大附中江宁分校 2009 南京师大附中江宁分校 2009-2010 学年度 第二学期高一期末英语试卷 学期高一期 英语试卷 命题人: 命题人: 审阅人: 审阅人: [考生注意事项 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分。满 考生注意事项] 考生注意事项 分 100 分,考试时间 100 分钟。第 I 卷(选择题)答案须用 2B 铅笔填涂在客观 题答题卡上,第 II 卷(非选择题)答案须填写在答题纸上。请考生根据题目序 号将答案填写在相应的位置,一定不要弄错顺序。 ...

10-11学年第二学期大学英语I(A卷)期末考试参考答案与评分细则

   参考答案与评分细则 2010-2011 学年 第一学期(A) 大学英语 I 期末考试 学期( ) Part I 1 C 14 C 2 A 15 C Listening Comprehension 3 D 16 C 4 C 17 A 5 A 18 D 6 D 19 B 7 A 20 B 8 C 21 D 9 D 22 C 10 D 23 A 11 C 24 B 12 C 25 C 13 B 第一大题听力共 25 小题,每题 1 分,共 25 分。答对 1 题得 1 分,答错不得分。 Part ...

贵州省铜仁地区普通高中2009?2010学年度第二学期期末考试试卷(高一英语)

   学年度统考试题 贵州省铜仁地区 2009-2010 学年度统考试题 高 一 英 语 Class __ Senior 1 Name: No. : 第一卷(选择题) 第一卷 英语知识运用(满分 第一部分 英语知识运用 满分 50 分) 第一节 语音知识(每小题 1 分) 从 A,B,C,D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部 分读音相同的选项. ⒈ adapt A. add B. cave C. vase D. water ⒉ honest A. ahead B. which C. h ...

中央广播电视大学2008-2009学年度第二学期 开放专科 期末考试英语写作基础试题

   试卷代号 : 2 1 5 2 座位号E口 中央广播电视大学 2 0 0 8 -2 0 0 9学年度第二学期"开放专科"期末考试 英语写作基础试题 2009 年7 月 |题号|一|二|三|总分| 1 分 数I |得分|评卷人| 一、 Wri te I I I I 分l a notice according to the following facts: ( 10 I I 本学期即将结束,借了学校图书馆图书的同学请检查自己有无过期书籍尚未归还。 895 |得分 l评卷人| I ...

五年级英语第二学期Unit3教案

   牛津小学英语 5B Unit 3 一 Hobbies 二 1 2 3 4 5 三 1 2 四 五 六 单元教学内容简析 本单元通过Mike 和Yang Ling 到Ben家做客,引出话题,谈论"兴趣爱好"。主要学习一 般疑问句Do you have any hobbies?及其答语Yes,I do.No,I don't 和主语为第三 人称单数时动词的用法。 单元教学要求 能听得懂、会说、会读和会拼写单词collect, a stamp, many,a ship, go s ...

小学英语四年级第二学期期末测试卷.doc

   小学英语四年级第二学期期末测试卷 Class Name Mark 听力部分(40 分) 听力部分 一、听录音,给下列图片编号,把编号写在图片下的括号里。听两遍。 (9.分) 1. ( ) ( ) ( ) 2. ( ) ( ) ( 3. ) ( ) ( ) ( ) 二、听录音,选出听到的句子。(10 分) ( ) 1. A. Please don’t eat in the classroom. B. Please don’t waste food. C. Please don’t draw t ...

热门内容

2010_海南英语高考_试题及答案

   本文由教育网址导航编辑整理 输入 www.0010100.com,掌握一手教育咨询,下载最新试卷,马上设为主页吧! 2010 年海南高考英语试题(word 版)及答案 年海南高考英语试题( d 第一部分听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题:每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳答案,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读 ...

2005年全国大学生英语竞赛初赛赛卷

   2005 年全国大学生英语竞赛初赛赛卷(A 级:适用于所有本科生) Part I Listening Comprehension (25 minutes, 30 points) Section A Dialogues (10 points) Directions:In this section, you will hear 10 short dialogues. At the end of each dialogue, a question will be asked about what ...

中考英语总复习:形容词副词用法

   中考英语总复习: 中考英语总复习:形容词副词用法专题精讲 -命题趋势 形容词是历年各省市中考必考知识点。从考查形式看,一般有单项选择、完形填空、词语运用等。所占分值通常为 2~4 分。从命题 意图看,侧重考查考生在具体语言环境中使用形容词的能力。 -考查重点 中考试题对形容词的考查涉及形容词原级,比较级和最高级的各种句型、形容词作定语的位置、易混淆的形容词用法辨析等。其中, 形容词比较等级句型、形容词修饰不定代词 something,anything,everything,nothing 时 ...

(湘少版)三年级英语下册课件 unit 13 第一课时

   Copyright 2004-2009 版权所有 盗版必究 " What shape is this? " It’s a triangle/rectangle/square/circle. Copyright 2004-2009 版权所有 盗版必究 Copyright 2004-2009 版权所有 盗版必究 巩固操练: Copyright 2004-2009 版权所有 盗版必究 Copyright 2004-2009 版权所有 盗版必究 Copyright 2004-2009 版权所有 盗 ...

北京大学2006年博士研究生入学考试英语真题(附绝对权威答案)

   北京大学 2006 年博士研究生入学考试试题 考试科目:英语 招生专业:全校各专业 考试时间:2006 年 3 月 18 日 研究方向:各研究方向 Part One: Listening Comprehension There are 3 sections in this part. In sections A and B you will hear everything ONCE ONLY. Listen carefully and then choose the correct answ ...