金卷教育,用实力打造品牌
八年级英语目标教学检测题
(检测时间:90 分钟 满分 100 分)
Class:
Name:
Marks:
Written Test Part(80 分)
I.单词释义。(6 分) ( )
  1. I am fond of playing volleyball. A. hate B. enjoy C. am afraid of ( )
  2. He always takes care of me at school. A. all the time B. in the daytime C. at least half an hour ( )
  3. Let’s have a game. Who can reach the farm first? A. be on the way to B. get to C. arrive ( )
  4. You can see many flowers here and there in our school. A. a kind of B. plenty of C. a lot of ( )
  5. He felt angry. A. worried B. serious C. unhappy ( )
  6. The doctor visited his patients in hospital. A. illness B. healthy men C. sick men II.单项选择。(12 分) ( )
  1. Which do you prefer, milk or coffee? I prefer coffee milk. A. to B. than C. on ( )
  2. Eating is not good for your health. A. too little B. much too C. enough too ( )
  3. would you mind making with the foreign people after games? A. friend B. a friend C. friends ( )
  4. On my way home, I met an old friend of mine. A. to B. / C. at ( )
  5. I am not good English. Will you please help me it? A. with, at B. at, to C. at, with ( )
  6. Close the windows! It’s windy. It. A. rained B. rain C. is going to rain ( )
  7. I got. I had the wrong direction. A. lost B. lose C. losing ( )
  8. --What’s? --There are great changes everywhere in China. A. going right B. going on C. going ahead
八年级英语(上)目标检测题七 第 1 页 共 6 页
金卷教育,用实力打造品牌
)
  9. You should do best to finish your work on time(按时). A. yours B. yourselves C. your ( )
  10. CBA means . A. 中国篮球协会 B. 全美篮球协会 C. 国际篮球协会 ( )
  11. The Olympic Rings have the colors of. They stand for the five parts of the world. A. blue, yellow, black, green and red B. blue, yellow, black, green and white C. blue, yellow, grey, green and white ( )
  12. He is to take care of himself. A. enough old B. enough C. old enough Ⅲ. 情景交际。(12 分) (A). 根据情景,选择正确的上句或者下句。 ( )
  1. -- --Much better, thank you. A. How are you feeling today? B. What happened to you? C. What can I do for you? ( )
  2. --Sorry. I filled the form by mistake yesterday evening. -- A. Shame on you. You’re too careless. B. Don’t make the same mistake again! C. It doesn’t matter. ( )
  3. ?Must we lift the heavy boxes now? A. Yes, you may not. B. No, you mustn’t. C. No, you don’t have to. ( )
  4. -- --She spends more than half an hour there. A. How often does she spend in the reading-room every week? B. How long does she spend in the reading-room every week? C. How much does she spend in the reading-room every week? ( )
  5. --Why not go with us? -- A. I’m afraid not. My right hand is painful. B. Sue. I’d be glad to. C. I don’t think so. I’ll go with you next time. ( )
  6. -- --Yes, he swims well. A. Is he good at swimming? B. Are you good at swimming? C. Does he swim very well? (B) 句子排序,完整对话。 ( )
  7. A: How should we prevent(预防)it effectively(有效地)? ( )
  8. B: Hi, May I ask you some questions, Dr Wang? ( )
  9. C: We should form a nice living habit. We must eat balanced diet and do more exercise. ( ) 10 .D: Oh, sure, but we mustn’t be afraid of catching a cold. It’s a very common disease. ( )
  11. E: Yes, please. ( )
  12. F: I often have a bad cold. Is it going to be very serious for me? Ⅳ. 句型转换,按照要求完成下列句子改写,每空填一词,并注意大小写。(10 分)
  1. You’d better take a message for her.(改写为否定句)
八年级英语(上)目标检测题七 第 2 页 共 6 页
(
金卷教育,用实力打造品牌
You take a message for her.
  2. Call him back! (改写为否定句) him back!
  3. There will be more roads in our town.(改写为一般疑问句) _ __ __ more roads in your town?
  4. They must not sweep the floors today.(对划线部分提问) they the floors?
  5. He had to take his brother to the doctor’s.(对划线部分提问) he to take his brother?
  6. Going to bed early and getting up early will keep you active in the daytime.(改为同义句) Going to bed early and getting up early will keep you active .
  7. Our English teacher is good at telling jokes.(改为同义句) __ _ telling jokes. Our English teacher Ⅴ. 完型填空。(10 分) Food is very important to our 1 .Everyone needs to eat well 2__ he or she wants to have a strong body. Our minds, __3__ our bodies, always the need best food. This kind of food is knowledge(知识). We start 4 knowledge when we are very young. Studying on our own 5 us the most knowledge. When we get 6 , we should enjoy reading and learning about all kinds of things. If we 7 accept(接受)answers without 9 and get thinking about 8 , we never learn well. When we study in the right knowledge on our own, we enjoy learning. We 10 learn more and understand better. ( )
  1. head B. mouth C. health D. country ( ) 2 . so B. if C. before D. until ( )
  3. A. in B. to C. like D. by ( )
  4. A. get B. gets C. got D. getting ( )
  5. A. brings B. takes C. sends D. makes ( )
  6. A. young B. old C. younger D. older ( )
  7. A. ready B. often C. just D. first ( )
  8. A. it B. them C. her D. they ( )
  9. A. day B. way C. time D. place ( )
  10.A.either B. both C. also D. last Ⅵ. 阅读理解。根据短文内容,选择正确答案。(20 份) (A) When you cut your skin, you bleed(流血). If a person loses a lot of blood (血), he will become ill and may die. Blood is very important. People have known that. At one time, some people even drank blood to make them strong! When doctors understand how blood goes around inside the body, they try ways of giving blood to people who need it. They take blood from the healthy people and give it to people who need it. This is called “blood transfusion”. The blood goes from the arm of the sick person.
八年级英语(上)目标检测题七 第 3 页 共 6 页
金卷教育,用实力打造品牌
But there are two problems. First, it does not always work. Sometimes people die when they have blood transfusion. Later, doctors find that we do not all have the same kind of blood. There are four groups O, A, B and AB. We all have blood of one of these groups. They also find that they can give any kind of blood to people of group AB. But they find that they must give A group blood to A group people and B group blood to B group people. I have O group blood and the doctor told me that I could give blood to anyone else safely. There is another problem. To give blood of the right kind, doctors have to find a person of the right blood group. Often they can not find a person in time. If they have a way to keep the blood until someone needs it, they can always have the right kind of blood. At first they find they can keep it in bottles for fifteen to twenty days. They do this by making it very cold. Then they find how to keep it longer. In the end they find a way of keeping blood for a very long time. We call a place where we keep money a “bank”. We call a place where we keep blood a “blood bank”. One day, when you grow up, you may decide to give blood to a “blood bank”. In this way you may stop someone from dying. Or perhaps one day you become ill. You may need blood. The “blood bank” will give it to you. ( )
  1. From the passage, we learn that sometimes people die when they have blood transfusions because they . A. are unhealthy people B. have lost a lot of blood C. are not given the right kind of blood D. are AB group people ( )
  2. Which of the following is true? A. Doctors can give any kind of blood to the writer. B. The writer can give blood to B group people. C. The writer has never had a blood transfusion. D. The writer has the same kind of blood as his father. ( )
  3. People set up the “blood bank” so that they can. A. give the right kind of blood to the people who need it in time. B. keep different groups of blood as much as possible. C. make it easier to sell or buy blood D. keep blood for more than twenty hundred years ( )
  4. From the last paragraph(段落) of the passage, we learn that. A. the writer thinks it’s good to give blood to a “blood bank” B. we may become ill if we give blood to a “blood bank” C. many people died because they lost a lot of blood D. blood is more important than money ( )
  5. The writer doesn’t talk about in the passage. A. how important blood is to us B. the four groups of blood C. where the blood bank is D. what “ blood transfusion” is (B) Most Americans enjoy moving from place to place. For example, they often drive their cars
八年级英语(上)目标检测题七 第 4 页 共 6 页
金卷教育,用实力打造品牌
120 to 160 kilometers away just to have dinner with a friend or even fly to Europe just for watching a football math. In some states only one person in five lives in a place for more than five years. One may be born in one city, and go to school in another. He may finish his middle school in two or three cities, and then attend( 出席) a college far across the country. When he has entered business, he may possibly(可能地)move from job to job. Moving from one job to another, which is called “job-hopping”, is a very common practice in the United States. Job-hopping does good to workers, because every change of a job gives them a chance to move up to a higher position(位置) and to get better pay. And job-hopping also give bosses the chance to get new ideas and skills(技巧) that different people bring to their companies(公司) and factories. ( )
  6. According to (根据) this passage, Americans often travel. A. in order to have dinner with their friends B. in order to watch football matches C. to enjoy themselves D. in order to find a job ( )
  7. In some places in America, for more than five years. A. most people stay in one place B. about 20% of the people live in one place C. the owners of houses stay in one place D. the owners of five houses stay in one place ( )
  8. In the USA job-hopping . A. has become a custom (风俗) B. had helped young people to attend a college C. has helped students to enter business D. has helped workers in traveling ( )
  9. The writer thinks . A. job-hopping does good only to the bosses B. job-hopping does good neither to the workers nor to the bosses C. little of the job-hopping D. highly of the job-hopping ( )
  10. The writer wants to say . A. if the country is rich. Probably people don’t like to move B. in the USA people probably like to change their homes when they get new jobs C. job-hopping may cause trouble in the country D. job-hopping may cause some people to lose theirs jobs Ⅶ. 书面表达。(10 分) 请以“How to Keep Healthy”为题,写一篇 80 字左右的短文。
八年级英语(上)目标检测题七 第 5 页 共 6 页
金卷教育,用实力打造品牌
期中试题
笔试部分参考答案 I.16 BABCCC II. 15 AACBC 610 CABCA 1112 AC III.(A) 16 ACCBAC (B)712 BEACFD IV.
  1. had better not
  2. Don’t call
  3. Will there be
  4. When mustn’t ; sweep
  5. Where did; have
  6.in the day
  7. does well in V. 15 CBCDA 610 DCBBB VI. 15 CBAAC 610 CBADB VII. How to Keep Healthy As we know, keeping healthy is important to us. But what should we do to keep healthy? First, we should eat healthy food, drink a lot of water and do more exercise. Food can give us energy. Doing exercise can make us strong. Second, we should change clothes often , wash ha nds often, keep the air fresh and clean and do house cleaning often to stop germs from getting into our bodies. At last, we should go to see a doctor at once if we don’t feel well.
八年级英语(上)目标检测题七 第 6 页 共 6 页
 

相关内容

八年级英语仁爱版(上)期中试题及答案

   金卷教育,用实力打造品牌 八年级英语目标教学检测题 (检测时间:90 分钟 满分 100 分) Class: Name: Marks: Written Test Part(80 分) I.单词释义。(6 分) ( ) 1. I am fond of playing volleyball. A. hate B. enjoy C. am afraid of ( ) 2. He always takes care of me at school. A. all the time B. in the ...

八年级英语听力材料及答案

   八年级英语听力材料及答案 八年级英语听力材料及答案 听力材料 一 听对话, 选择相应的图片。 每个对话仅读一次。 附 mp3 原文录音) ( 原文录音) 1.A: What do you usually do on weekends? B: I usually exercise. 2.A: What’s the matter, David? B: I have a stomachache. 3.I’m taking walks, going fishing and going bike ri ...

八年级英语仁爱版(上)期中试题及答案

   金卷教育,用实力打造品牌 八年级英语目标教学检测题(7) 期中试题 (检测时间:90 分钟 满分 100 分) Class: Name: Marks: Listening Test Part(20 分) I. 听句子,找出与所听内容相符的图片.(5 分) II. ( ( ( 听问句,选择合适的应答句. (5 分) ) 6. A. No, thank you. B. Not at all. C. I want a shirt. ) 7. A. Thank you all the same. B ...

青岛中考英语试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 秒钟的时间完 ...

09青岛英语中考试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 友情提示: 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 ...

八年级英语(仁爱版)上册语言点归纳

   八年级英语(仁爱版) 八年级英语(仁爱版)上册语言点归纳 焰渊 发布于: 2008-10-31 19:38 1. almost(反义词)never 3.ski(现在分词)skiing 5.arrive(同义词)reach (1) 词组 1. during the summer holidays 2. between…and… 3. cheer sb. on 4. prefer doing sth. 5. quite a bit/a lot 6. plan to do sth. 7. have ...

八年级英语(仁爱版)上册语言点归纳

   八年级英语(仁爱版)上册语言点归纳 Unit 1 Playing Sports ] Topic 1 What’s your favorite sport? 重点词语: 1. almost(反义词)never 3.ski(现在分词)skiing 5.arrive(同义词)reach 2.win(过去式)won(名词)winner 4.famous(比较级)more famous 6.leave(过去式))left 8.healthy(同义词)fit(名词)health 7.popular(最高 ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

计算机专业英语2模拟4试题及答案

   计算机专业英语模拟试题 计算机专业英语模拟试题 一、Vocabulary(词汇,30 分) Vocabulary(词汇, (一)Translate the following words and expressions into Chinese.(写出下列词组 的汉语,共 10 分,每题 1 分) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. operating system 操作系统 requirements analysis 需求分析 network security 网络安全 ...

考研英语阅读理解模拟试题及答案(二)

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 考研英语阅读理解模拟试题及答案(二) Passage 6 We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But most mistakes are about people. Did Jerry really care when I broke up with Helen? When I got that great job, di ...

热门内容

AAJPM往事追忆_英语学习_雅思听力特点和学习方法_必备

   灿烂的语言,只能点缀感情,如果我沉默,代表我真的喜欢你 26、自由代表的是内心永久的孤独。 、自由代表的是内心永久的孤独。 27、现实太假,还是自己太傻? 、现实太假,还是自己太傻? 28、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 29、生活的真正意义是:生下来,活下去。 、生活的真正意义是: 生下来,活下去。 30、年龄不是差距,身高不是距离。 、年龄不是差距,身高不是距离。 31、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 3 ...

2009年高考试题??英语(四川卷)解析版1

   高考资源网(. com) 您身边的高考专家 2009 年普通高等学校全国统一考试(四川卷) 英 语 选择题) 非选择题)两部分。 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分。第 I 卷 1 至 11 页,第 II 卷 12 至 14 页。满分 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束,将本试卷和答题卡一并交回。 分钟。考试结束,将本试卷和答题卡一并交回。 第 I 卷(选择题,共 100 分) 注意事项: 1. 答第 I 卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目涂写 ...

财务英语专业术语

   流动资产 CURRENT ASSETS: 现金 Cash on hand 银行存款 Cash in bank 有价证券 Marketable securitiea 应收票据 Notes receivable 应收帐款 Accounts receivable 坏帐准备 Provision for bad debts 预付帐款 Advances to suppliers 其他应收款 Other receivables 待摊费用 Deferred and prepaid expenses 存货 I ...

英语学习_考生必看:英语四级690个高频词汇(免费下载)_必备

   考生必看: 考生必看:大学英语四级 690 个高频词汇 弃我去者, 昨 弃我去者, 日之日不可 留 乱我心者, 乱我心者, 今 日之日多烦 忧 .alter v. 改变,改动, 变更 2.burst vi.,n. 突然发生, 爆裂 3.dispose vi. 除掉; 处置; 解决;处理(of) 4.blast n. 爆炸; 气流 vi. 炸,炸掉 5.consume v. 消耗,耗尽 6.split v. 劈开;割裂; 分裂 a.裂开的 7.spit v. 吐(唾液等);唾 弃 8.spil ...

新标准英语第第一模块

   Module1 Unit 1 The Great Wall 学习任务:These postcards are great! It’s a picture of the Great Wall 功能:讲述关于某个地方或某件事物的情况。 教学流程:1.热身复习 老师热情地问候学生们,欢迎他们在暑假过后回到学校。 老师可以询问学生们在假期里都去了哪些地方,做了哪些事 情,有没有特别有趣的经历。建议他们通过展示图片和照片 介绍相关的情况,可以使用句型“It’s a picture of.__It's ...