B3U
  1) (Go for it B3U
  1) 八年级英语 下) ( 第一单元检测试卷
姓名 姓名
选择正确的词语填空。 一、.选择正确的词语填空。 选择正确的词语填空
  1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I.
  2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years.
  3. He is ill and he can eat (more; less) food, so he gets quite weak.
  4. The (more; much) we get together, the (happy; happier) we’ll be.
  5. David has (less; fewer) money than Anna has. 把括号中的汉语翻译成英语。 二.把括号中的汉语翻译成英语 把括号中的汉语翻译成英语
  6.?Do you have a little (空闲时间)? ?Yes, I do. Why? ?I want to talk about something with you.
  7.I think I will be in a high school (四年以后).
  8.?What do you think about in the future? ?I think students will all study at home (用 电脑).
  9.Which movies will (得奖) next year?
  10.?Can you (吹喇叭)? ?A little. ?Then join us, please. 理解句意, 三.理解句意,填补所缺部分。 理解句意 填补所缺部分。
  11.Thursday is the f __day of a week.
  12. Yesterday it rained very h, so I didn’t go out. in the countryside very much.
  14. Do you have any l time? I
  13. My parents enjoy l want your help.
  15. The computer is an important i .
  16. There will be less p in 100 years. after a few days.
  18. Do you have a c card?
  17. We will have a long v
  19. The other students kept their eyes c right away.
  20. Their lives will be a lot b than it is now. 根据句意,用括号内所给词的适当形式填空。 四、根据句意,用括号内所给词的适当形式填空。
  21. She wants to be a (science) when she grows up.
  22. There is a tall (build) in front of the post office.
  23. I can do my homework by (I).
  24. Today is Sunday. Let's go (skate).
  25. Please buy some (toothbrush) for them.
  26. They (not have) any classes next week.
  27. Betty (write) to her parents tomorrow.
  28. Look at those clouds. It (rain).
  29. He (read) an English book now.
  30. Look! Many girls (dance) over there. 按要求改写下列句子, 五.按要求改写下列句子,每空一词。 按要求改写下列句子 每空一词。
  31. They clean the classroom every day. (用 tomorrow 代替 every day) They the classroom tomorrow.
  32. Will the flowers come out soon? (作肯定回答) , .
  33. We'll go out for a walk with you. (改为否定句) We out for a walk with you.
  34. Nanjing will have a fine day. (改为一般疑问句) Nanjing a fine day?
  35. The students will work in the supermarket. (对划线部分提问) the students ? 单项选择。 六、单项选择。 ( )
  36. ? Will people live to be 300 years old? ?. A. No, they aren't B. No, they won’t C. No, they don't D. No, they can't ( )
  37. There will be pollution this year than last year. A. fewer B. much C. less D. many ( )
  38. I think people here are friendly. Do you agree me? A. with B. to C. on D. from ( )
  39. ?Where is Miss Wang? ?She went to Hainan Island last week and will return six days. A. ago B. later C. behind D. in
1
( )
  40. ? will they play? ?They will play football. A. What subject B. What sport C. What food D. What language ( )
  41. I will see you again . A. a day B. every day C. one day D. everyday ( )
  42. I hope your dream will . A. come true B. come out C. come in D. come on ( )
  43. Everyone wants to to the moon for vacations. A. walk B. run C. swim D. fly ( )
  44.This coat doesn't fit him well, as he has a huge body and the coat issmall. A. so; such B. so; so C. such; such D. such; so ( )
  45. ?How many birds can you see in the trees? ?I can see birds in them. A. hundreds of B. five hundreds C. hundred of D. five hundreds of 根据汉语意思完成下列句子,每空一词。 七、根据汉语意思完成下列句子,每空一词。
  46. 没有人知道将来会发生什么事。 No one knows what will happen
  47. 电脑如今被人们广泛地使用。 The computers widely people today.
  48.你认为哪一张画最好看? Which is the nicest picture?
  49. 他的叔叔是一名宇航员。 他去年在太空站工作。 His uncle is an . He worked on a last year.
  50. 我到临沂后,我就爱上了这座城市。 I this city after I got to Linyi. 完形填空。 八、完形填空。 A We live in computer age (时代). People 51 scientists, teachers, writers and even students use computers to do all kinds of work. But more than 30 years ago, 52 couldn't do much. They were very big and expensive. Very 53 people were interested in them and knew how to use them. Today computers are smaller and 54 . But they can do a lot of work; many people like to use them. Some people 55 have them at home. Computers become very important because they can work 56 than people and make fewer mistakes. Computers can 57 people do a lot of work. Writers now use computers to 58 . Teachers use them to help teaching. Students use them to 59 . Computers can also remember what you 60 them. Computers are very useful and helpful. They are our friends. Do you want to have a computer? ( )
  51. A. like B. as C. and D. with ( )
  52. A. students B. scientists C. teachers D. computers ( )
  53. A.few B. a few C. little D. a little ( )
  54. A. cheap B. cheaper C. more expensive D. expensive ( )
  55. A. even B. still C. already D. yet ( )
  56. A. fast B. faster C. slow D. slower ( )
  57. A. help B. make C. stop D. use ( )
  58. A. write B. play C. study D. learn ( )
  59. A. sing B. study C. dance D. watch ( )
  60. A. put in B. put on C. put into D. put up B 根据短文内容和首字母提示完成句中所缺单词。 根据短文内容和首字母提示完成句中所缺单词。 In England winter is not very cold and summer is not very h 61 .There is a great d 62 between summer and winter. Why is it? England has a warm winter and a c 63 summer because it is an island(岛) c 64 .In winter the sea is w 65 than the land. The winds from the sea t 66 warm air to E 67 . In summer the sea is c 68 than the land. The winds from the sea t 69 cool air to England. The southwest winds blow over(吹遍) England all the year. They blow from the s 70 .So England has a lot of rain. 阅读理解。 九、阅读理解。 A Peter was an inventor. His job was to invent new things, and he worked when he had an idea. His workroom was in his house, so he could work whenever he wanted to. Sometimes he worked seven days a week and sometimes he didn’t work for days. He did all his work right at home, but he left the house to go to meetings sometimes. Peter usually got up at about five o’ clock. He made some tea and started to work at six. He drank tea all day?he couldn’t work without it?but he didn’t eat anything until in the evening. First, Peter cleaned the workroom and turned on the answer-phone because he couldn’t talk to people when he
2
had an idea. Then he started to work. He usually had a rest after two or three hours, but he didn’t leave the workroom. He did something different to help him relax. Sometimes he did some exercise, and sometimes he listened to music. He usually stopped working at about nine o’ clock in the evening. He thought about his work most of the time, even when he was out. He was interested in what was around him and he liked looking for new ideas and new problems to solve. 阅读短文, 阅读短文,完成句子
  71. Peter was an .
  72. Peter did his work at home, but he left his house to have sometimes.
  73. When he was working at daytime he didn’t anything until in the evening.
  74. He the answer-phone because he couldn’t talk to others.
  75. To relax, he often did some exercise and in his workroom. B We are all busy talking about and using the Internet, but how many of us know about the history of the Internet? Many people are surprised when they find that the Internet was set up in the 1960s. At that time, computers were large and expensive. Computer networks(网络) didn’t work well. If one computer in the network broke down, then the whole network stopped. So a new network system(系统) had to be set up. It should be good enough to be used by many different computers. If part of the network was not working, information could be sent through another part. In this way the computer network system would keep on working all the time. At first, the Internet was only used by the government, but, in the early 1970s, universities, hospitals and banks were allowed to use it too. However, computers were still expensive and the Internet was difficult to use. By the start of the 1990s, computers become cheaper and easier to use. Scientists had also developed software(软件) that made “surfing(浏览)” the Internet more convenient (方便). Today it is easy to get on-line and it is said that millions of people use the Internet every day. Sending e-mail is more and more popular among students. The Internet has now become one of the most important parts of people’s life. 阅读短文, 阅读短文,选择正确答案 ( )
  76. The Internet has a history of years. A. about 40 B. less than 30 C. more than 45 D. nearly 35 ( )
  77. Scientists set up a new network system to . A. make the computer cheaper B. make the system work well C. make the computer go well D. develop new softwares ( )
  78.The Internet was widely used in the . A.1960s B.1970s C.1980s D.1990s ( )
  79.The underlined words “get on-line” in Chinese mean . A.上机 B.上网 C.接线 D.买电 脑 ( )
  80.Which of the following is NOT true? A. In the 1960s computer network system went wrong easily .B. Computers are much cheaper than before. C. Today the Internet is used everywhere. D. People had enough softwares to get on-line fifteen years ago. 书面表达。 十、书面表达。 提示: 提示:我喜欢英语,我想在 10 年以后当一位英语老师。我要尽可能教好我的学生。我要尽量用英语讲 课。我要努力使我的课讲得生动有趣。另外,学生们都喜欢听老师讲故事,所以我要经常给学生讲英语 故事,使他们对英语感兴趣,从而能提高他们的听力。我相信我能成为一个好老师的。词数:80 左右
3
Unit 1 一、
  1. fewer
  2. fewer
  3. less
  4. more; happier
  5. less
  6. free time
  7. in four years
  8. on computers
  9. win award
  10. play the trumpets
  11. fifth
  12. heavily
  13. living
  14. leisure
  15. invention
  16. pollution
  17. vacation 18 credit
  19. closed
  20. better 二、
  21. scientist
  22. building
  23. myself
  24. skating
  25. toothbrushes 三、A.
  26.
  1. won't have
  27. will write
  28. will / is going to rain
  29. is reading
  30. are dancing B.
  31. will clean
  32. Yes, they will
  33. won't go
  34. Will, have
  35. Where will, work 四、
  36. B
  37. C
  38. A
  39. D
  40. B
  41. C
  42. A
  43. D
  44. D
  45. A 五、
  46. in the future
  47. are, used by
  48. do you think
  49. astronaut, space station
  50. fell in love with 六、A) 51?55 ADABA 56?60 BAABC B)
  61.hot
  62. difference
  63. cool
  64. country
  65. warmer
  66. take
  67. England
  68. cooler
  69. take
  70. southwest 七、
  71. inventor
  72. meetings
  73. eat
  74. turned on
  75. listened to music 76-
  80. ABDBD 八、One possible version: I like English. I want to be an English teacher in ten years. I'll teach my students as well as possible. I'll give my lessons in as much English as I can. I'll try my best to make my lessons lively and interesting. Besides, we all like listening to stories. So I'll try often to tell my students stories in English, so that they'll be interested in English and can improve their listening. I believe that I can become a good teacher.
4
 

相关内容

八年级英语下册_第一单元检测试卷_人教新目标版定稿

   B3U1) (Go for it B3U1) 八年级英语 下) ( 第一单元检测试卷 姓名 姓名 选择正确的词语填空。 一、.选择正确的词语填空。 选择正确的词语填空 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less ...

八年级英语下册_第一单元检测试卷_人教新目标版定稿

   B3U1) (Go for it B3U1) 八年级英语 下) ( 第一单元检测试卷 选择正确的词语填空。 一、.选择正确的词语填空。 选择正确的词语填空 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less) food ...

六年级英语下册第一单元练习题

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 六年级英语 Unit 1 单元练习 2007-2008 学年度第二学期 (答题时间 60 分钟,满分 100 分) 内容 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 听力部分( 听力部分(满分 50 分) 一、Listen and choose(听录音, 选出跟录音相符合的一项,并将其字母编号填在 ( 题前的括号里 ) (每小题 1 分,共 10 分) ( 学 校 )1. A. p ...

小学三年级英语下册第一单元测试卷

   小学三年级英语下册第一单元测试卷 听力部分 一、听录音,把所听到信息前面的字母填在括号内,每个句子听两遍。(5 分) ( )1. A. boy B. girl C. teacher D. student ( )2.A. apple B. ant C. bag D.school ( )3.A. eggs B. elephants C. ducks D.dogs ( )4.A. welcome B. where C. sorry D.what ( )5.A. you B. I C. new D. ...

八年级英语下册 第一单元检测试卷 人教新目标版

   人教新目标八年级英语( 人教新目标八年级英语(下)第一单元检测试卷 班级 一、词汇考查。 A.选择正确的词语填空。 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less) food, so he gets quite w ...

人教新目标版七年级下册英语期中习题集

   七年级下册英语期 七年级下册英语期中复习集 册英语 一、句型转换 1. The bank is next to the supermarket.(就划线部分提问) (就划线部分提问) the bank? 2. I like dogs because they are very clever.(就划线部分提问) (就划线部分提问) you like pandas? 3. Jim comes from America.(就划线部分提问) (就划线部分提问) Jim from? 4. She ...

(冀教版)四年级英语上册第一单元英语检测试卷

   四年级英语上册第一单元英语检测试卷 姓名 班级 一、看图,将单词写在图下的横线上。 看图,将单词写在图下的横线上。 ???? ???? ?????? ???? ???? 二、看图,将单词写在相应位置。 看图,将单词写在相应位置。 seat bell wheel tire chain 三、连线。 连线。 Turn left. Go up the stairs. Go straight. Turn right. 四、填空。 填空。 小学资源网投稿邮箱: xj5u@163.com 1-- 1. L ...

新目标初一英语第一单元教案

   Unit 1 Where is your pen pal from? [设计思路] 本节课通过三个任务的完成引导学生运用 be from 和 live 谈论人们的国籍及居住 城市,在完成任务的过程中,综合运用目标语言,并通过与他人的合作交流,相互学 习和帮助,在思想和能力上得到提升。 任务一:我们的笔友来自哪里 这个任务让学生填写调查表,了解全班同学的笔友分别来自哪个国家以及居住在 哪个城市,同时让学生认识和了解一些国家和城市相关地理文化知识,拓展学生的视 野, 激发他们的兴趣。在完成任务的 ...

小学英语三年级下册第一单元试卷

   三年级( 三年级(下)英语单元测验卷(一) 英语单元测验卷( Class: Name: Mark: 听力部分(40 分) 你一定认识这些字母。听录音,写出你所听到的字母,大小写都要写。 (10 你一定认识这些字母。听录音,写出你所听到的字母,大小写都要写。 分) 1. 2. 3. 4. 5. 一、 二、你是小裁判。听音,打“√”或 “×”(10 分) 你是小裁判。听音 打“√”或 。 1.( ) 2. ( ) 3. ( ) 4. ( ) 5.( ) 你都认识这些单词。听音,选出你所听到的单词 ...

人教新目标版初中英语短语大集合

   初中英语短语归类 (1) Doing 类短语 1. allow doing sth 允许做某事 2. by doing sth 通过做某事 3. be always doing sth 总是做某事 4. be terrified of doing sth 害怕做某事 5. be afraid of doing sth 害怕做某事 6. be busy doing sth 忙于做某事 7. be against doing sth 反对做某事 8. be good at doing sth 擅 ...

热门内容

英语:高中英语新课程标准

   阳光家教网 www.ygjj.com 高考英语学习资料 高中英语新课程标准 第一部分 前言 当前我国社会发展和经济建设对公民的外语素质提出了更高的要求。高中阶段的外语教 育是培养公民外语素质的重要过程,它既要满足学生心智和情感态度的发展需求以及高中毕 业生就业、升学和未来生存发展的需要,同时还要满足国家的经济建设和科技发展对人才培 养的需求。因此,高中阶段的外语教育具有多重的人文和社会意义。 英语是高中阶段外语教育的主要语种。高中英语课程改革的主要目的是:建立新的外语 教育教学理念,使课程设 ...

英语六级真题阅读理解译文

   1999 年 1 月六级试题译文 六级试题译文 Passage one 很多美国人对有关食物的多数危险持极度歪曲、夸张的观点。马萨诸塞-阿姆赫特大学食品 科学及营养系主任佛卡斯?克拉斯代尔直率地说,如果被细菌污染的鸡肉的危险像一些人认 为的那样大,“大街上就会到处躺满中毒的人。”<br>虽然公众越来越要求安全食品,但世界 上没有这样的东西。伯克利的加里福尼亚大学生物化学系主任布鲁斯?阿密兹指出,一棵植 物中多达 10%的重量是天然杀虫剂。他说:“植物没有嘴和牙齿来保护自己,它们就 ...

仁爱英语八年级上期Unit 4 辅导练习题

   编辑:刘俊超 QQ: 1072286781 仁爱版英语八年级上 Unit 4 重点知识回顾与练习 I. 写出下列形容词的比较级与最高级. clear little far many thin many II.综合练习 1. There are some (sheep), two (goose) and three (wolf) in the zoo. 2. Do you want to share your joy (with; for: to) me? 3. Years ago, ...

小学第6册英语1单元1课时教案

   Unit 1 Topic: This is my day Function: talk about their daily life Structure: When do you get up/ eat breakfast/ go to school? I usually /sometimes / often ….. Task: Design a school map, talk about it in groups. lesson 1 Teaching aims: 1. Enable pu ...

四年级英语下册Unit 8课件1

   Unit 8 Open Day near 靠近 near the desk 靠近书桌 靠近书桌 " near the chair 靠近椅子 in the box 在盒子里 盒子里 on the box 在盒子上 盒子上 " What’s on the desk? " 桌子上有什么? 桌子上有什么 " There is a box on the desk. 有 " 桌子上有一个盒子. 桌子上有一个盒子 Look, find and say: " There is a/an……in/ ...