2011 年奚仲中学过程性评价
新目标八年级英语
山东薛城奚仲中学八年级下学期 英语诊断性检测( 英语诊断性检测(Units1-
  3) ) 第一卷(70 第一卷(70 分)
I.单项选择 ( )
  1. Some scientists think that it may take years to make robots do the same things as us. A. hundreds of B. two hundreds of C. two hundreds D. two hundred of ( )
  2. Does anyone know in the future? A. what will our life be like B. what is our life like C. what our life is like D. what our life will be like ( )
  3. Toby often talks but does . So everybody says he is a good boy. A. little, many B. less, more C. more, less D. less; less ( )
  4. I hear she’ll be back a week. A. after B. in C. from D. at ( )
  5. Did he give you anything else the book? A. but B. besides C. beside D. except ( )
  6. ?No one knows she will be when she grows up. ?Maybe she will be a computer programmer. A. how B. if C. what D. who ( )
  7. There is going to a robot show Monday morning. A. be; in B. have; in C. be; on D. have; on ( )
  8. I’m afraid there a heavy rain this afternoon. A. will be going to B. will C. will have D. will be ( )
  9. there was something wrong with the bike. A. There seems B. It seemed that C. He seemed D. It seem that ( ) 10 . ? ?I argued with my best friend. A. How were you? B. What’s wrong? C. Can I help? D. Good morning? ( )
  11. Jenny’s little brother is too young to himself. A. wear B. dress C. put on D. dress in ( )
  12. This coat doesn't fit him well, as he has a huge body and the coat is small. A. so; such B. so; so C. such; such D. such; so
奚仲中学八年级英语 第 1 页 共 9 页
2011 年奚仲中学过程性评价
新目标八年级英语
( )
  13. Though the little girl stays at home , but she doesn’t feel . A. lonely; lonely B. alone; alone C. lonely; alone D. alone; lonely ( )
  14. That interesting movies made us . A. laugh B. to laugh C. laughing D. laughed ( )
  15. I don’t want to talk the telephone. A. it about on B. about it by C. about it on D. it about by ( )
  16. My sweater is , I want to buy a new one. A. fashionable B. unfashionable C. in style D. out style ( )
  17. ?I didn’t see Avatar just now. ?I didn’t see him, . A. too B. also C. either D. as well ( )
  18. ?May I your dictionary? ?Of course, but please give it back soon. A. borrow B. borrow from C. lend to D. return ( )
  19. Both of them to Beijing with me. A. are going B. is going C. goes D. are go ( )
  20. All the teachers complained less and less money. A. about get B. about getting C. for teaching D. to teach ( )
  21. We find it difficult to plan for . A. themselves B. himself C. us D. ourselves ( )
  22. I didn’t believe it my friend told me about it. A. until B. in C. for D. as ( )
  23. ?You could get a tutor to help you with your English. ?. But my parents don’t have enough money. A. It doesn’t matter B. You’re welcome C. That sounds like a good idea D. I don’t think so ( )
  24. She jumped . A. enough high B. high enough C. tall enough D. enough tall ( )
  25. ?I don’t have have enough money to buy a present for my mother. What should I do? ?You borrow some money. A. must B. will C. could D. would
II.完形填空 .完形填空
A
Everyone needs friends. We all like to feel 26 someone. It is nice to have a friend to talk, laugh, and do things 27 . Certainly, sometimes we need to be 28 . We don’t always want people 29 . But we will feel lonely 30 we never have a friend. No two people are just the same. Friends 31 don’t get on well. That doesn’t mean that they no longer like each other. Most of the time they will make up (言归于好) and become 32 again.
奚仲中学八年级英语 第 2 页 共 9 页
2011 年奚仲中学过程性评价
新目标八年级英语
Sometimes friends move away. Then we feel very 33 . We miss them very much, but we can call them and 34 them. And we can make new friends. It is surprising to find out we like new people when we get to know them. 35
  26. A. good B. well C. happy D. close to
  27. A. to B. with C. / D. for
  28. A. lonely B. alone C. alonely D. ourselves
  29. A. up B. away C. off D. around
  30. A. if B. when C. while D. that
  31. A. often B. never C. always D. sometimes
  32. A. friends B. classmates C. strangers D. students
  33. A. happy B. sad C. pleased D. difficult
  34. A. write B. write with C. write to D. send
  35. A. how much B. how many C. why D. where
B
Many things can cause (导致) stress in a child’s life, but you must remember that some kinds are bad. The good kind of stress can help you to do things of stress are good and 36 37 . For example, you may do a better job on your report because the worry makes you prepare you read it to the class. (准备) it well 38 Some stress is bad if the stressful feelings keep going for a long time. You may not feel well if your parents are 39 , if a family member is sick or if you’re having 40 at school. . This kind of stress isn’t going to help you, and it can make you 41 If you find that you are stressed, you can try talking about it with 42 adult that you a parent or a teacher. He or 44 may have some good ideas and trust(信任), 43 tell you 45 to solve your problems. ( )
  36. A. other B. the other C. others D. the others ( )
  37. A. good B. well C. fine D. nice ( )
  38. A. after B. when C. before D. until ( )
  39. A. fighting B. working C. resting D. relaxing ( )
  40. A. question B. questions C. problem D. problems ( )
  41. A. upset B. stress C. hungry D. angry ( )
  42. A. a B. an C. the D. / ( )
  43. A. look B. look like C. as D. like ( )
  44. A. I B. We C. she D. they ( )
  45. A. why B. when C. where D. how
三.阅读理解
A
Dear Editor, I’m a middle school student. I want to tell you something. In my school, many students have mobile phones (手机). They think it’s cool to have a mobile phone. The phones let students talk with their parents and frends at any time, but I don’t think it’s good for students to use them at school. Many students use mobile phones to send messages. It takes them a lot of time to do that.
奚仲中学八年级英语 第 3 页 共 9 页
2011 年奚仲中学过程性评价
新目标八年级英语
Some students always hope to buy the latest mobile phones and this will waste(浪费)their parents’ money. My father tells me that mobile phones can cause (引起) health problems. Could you do something to stop it? Yours, Mary 根据短文内容,选择最佳答案。 ( )
  46. Who wrote the letter? A. A parent. B. An editor. C. A student. D. A teacher. ( )
  47. The writer of the letter wants to tell the editor. A. many stuents don’t work hard B. many stuents use mobile phones C. many teachers use mobile phones D. many parents buy mobile phones ( )
  48. Students use mobile phones to . A. talk with their parents and friends and send messages B. learn from others C. study English D. talk with their teachers ( )
  49. Some students want to have the latest mobile phones. And this will . A. waste their parents’ time B. waste their parents’ money C. save their time D. save their money ( )
  50. The writer thinks that students . A. can’t use mobile phones at home B. should use mobile phones at any time C. must have mobile phones at school D. shouldn’t use mobile phones at school
B
What will the future be like? What do you think of it? Here are some answers from some students. Roy Burns: I think in the future will be better. Most people in the world will use “green cars” by 2020, so there will be less pollution and people will live to be 200 years old. As for space travel, I would say, we will travel to Mars (火星) and some other stars in about fifty years. Helen Lester: If we don’t take good care of the earth now, our children and grandchildren will be born into a world with too much pollution. There will be fewer trees and more buildings, because there will be more people. Kitty Smith: I agree with Helen Lester, Things will be worse. The weather in the future will be much hotter. Human beings will have to look for another planet to live on. 根据短文内容,选择最佳答案。 ( )
  51. What are the students doing? A. They are talking about space travel. B. They are predicting the future. C. They are talking about pollution. D. They are predicting the weather in the future. ( )
  52. How many things does Roy Burns predict?
奚仲中学八年级英语 第 4 页 共 9 页
2011 年奚仲中学过程性评价
新目标八年级英语
(
( (
A. Two. B. Three. C. Five. D. Six. )
  53. What does Helen Lester think life will be like in the future? A. People will live much longer. B. People will have to live on the moon. C. Everybody will drive a green car. D. There will be more buildings and fewer trees. )
  54. What does the underlined word “planet” mean in Chinese? A. 太空站 B. 宇宙 C. 星球 D. 南极 )
  55. Why does Kitty Smith think human beings will have to live on another planet? A. The earth wil be too crowded for human beings to live on. B. There will be too much pollution everywhere. C. There will be too many people. D. The earth will be too hot to live on.
C
Dear Sister Li, I study really hard in order to get good grades to make my parents happy. However, I often fail my exams. I don’t know why. Could you please help me? Yours, Alice
Dear Alice, Maybe you’re under too much pressure. Don’t worry. Here are some things you can do to get better grades. Please try them out: Believe in yourself Before taking an exam, write down the highest grade you think you can get. Then study hard. Make a good time plan If you have a good time plan, you will have time for the things that you have to do and still have time for the things that you want to do. This will make you feel much more relaxed. Listen carefully in class We spend most of our school time in class. Listen to the teacher carefully. It will help you to learn better and more quickly. You need to take notes carefully, too. Study smart Find better ways to study, like doing your own tests at home to find out your weeknesses(弱 点). You’d better study in group or with a good friend. Yours, Sister Li 根据短文内容,选择最佳答案。 ( )
  56. Alice doesn’t know . A. how to make her parents happy B. how to help others
奚仲中学八年级英语 第 5 页 共 9 页
2011 年奚仲中学过程性评价
新目标八年级英语
C. how to study hard D. how to get good grades ( )
  57. Why does Alice often fail her exams? A. Because no one helps her. B. Because she is perhaps under too much pressure. C. Because she has no good ways. D. Because she has too much homework. ( )
  58. Which of the following is Not true according to the passage? A. Alice wants to be a top student in her class. B. If she writes down the grade she wants to get, and then she studies hard, maybe she will get it. C. Making a good time plan can help make you reduce the pressure you are feeling. D. Sister Li told Alice to try what she said. ( )
  59. will make you feel much more relaxed. A. Taking notes carefully B. Be sure that you can get the highest grade in the exam C. Having a good plan D. Doing your own tests at home ( )
  60. According to the passage, what can make you learn better and more quickly? A. Finding out your weaknesses. B. Writing down the highest grade you think you can get. C. Studying in group or with a good friend. D. Listening to the teacher carefully.
D
Once a young girl was babysitting two small children in a rich man’s house. The man went out to a dinner with his wife and left the girl to look after the kids in a lonely, large house at the end of the block. When it was very late, she put the children to bed and then went downstairs. When she was watching TV, the phone rang. When she answered it, she heard heavy breathing and a man told her that he was coming to get her. While she was a little scared, she thought it as a prank (恶作剧) phone call. About 15 minutes later, the phone rang again. When she answered it, the man started laughing and told her that he was closer. The babysitter was truly frightened now and called the police. They told her that it was probably just a prank phone call, but they tried to help her, so she must keep him on the line as long as possible if he called another time. She sat down, not sleepy at all. The phone rang a third time and the man told her he was coming for her. He continued with some heavy breathing until the babysitter was so terrified that she hung up the phone again. She was quickly deciding to get the children and run out of the house when the phone rang again. This time it was a policeman on the other end and he told her “Get out of the house now! The man is inside the house and is calling from the upstairs extension (分机).” She was running from the house as the police arrived. The madman escaped but they found the children upstairs were murdered and a bloody axe lying on the bedroom floor next to an open window.
奚仲中学八年级英语 第 6 页 共 9 页
2011 年奚仲中学过程性评价
新目标八年级英语
阅读短文,选择正确答案。 阅读短文,选择正确答案。 ( )
  61. Which is the right order that the babysitter
 

相关内容

八年级下学期英语第一次月考

   八年级下学期英语第一次月考 一. 词汇 (30 分) A. 用下列句子中某一单词或词组的反义词或词组填空.(10 分) 1.Mum always lets me go to bed early. But I like to go to bed . 2.This is easy. Please give me something to do. 3. It is easy for a child to go to school, but 60 years ago it was . 4.There ...

七年级英语上册第一次月考试题

   名 3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 民张中学七年级英语第一次月考试题试题 民张中学七年级英语第一次月考试题试题 七年级英语第一次月考试题 级 姓 (满分 120 分,时间 120 分钟) 一、请按字母表顺序 顺序写出 26 个英文字母 个英文字母大小写(每行写 13 个,共 13 分) 请 字母表顺序 A. I’m B. I’m not C. I am 10 Hello, My name’s . A. Li DeHua ...

牛津英语高一下学期第一次月考试卷

   www.3edu.net 3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费! 英 语 试 题 语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 21. This experiment turned out to be failure. but as we know, success often comes after failure. ..A. a; / ..A. possibl ...

牛津英语高一下学期第一次月考试卷

   www.3edu.net 3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费! 2005 级高一下第一次月考 英 语 试 题 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。共 150 分。考试时间 120 分 钟。 第Ⅰ卷(三部分,共 115 分) 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你有 10 秒钟的时间来回答有关 ...

初一II部英语下学期第一次月考题

   百度文库专用 初一 II 部英语下学期第一次月考题 一 单项选择题 (每题 1 分 共 20 分) 1. Is there a book on the desk?. A. Yes, there is B. No, it isn’t C. No, there aren’t D. Yes, there’s 2. I have a house a small garden. A. on B. with C. of D. to 3. I arrive Beijing at 8 a.m. A. to ...

2005年初一下学期第一次月考英语试卷

   http://www.ehappystudy.com 快乐学习,尽在苏州中学网校 2005 年初一下学期第一次月考英语试卷 I. 按要求改写句子。( 分) 按要求改写句子。( 。(15 1. These are buses.(改单数) . 2. He is an English teacher.(改一般疑问句) he an English teacher? 3. Those are apples.(对划线部分提问) those? 4. My ruler is under the desk ...

2010-2011学年八年级下学期第一次月考(英语)及答案学习必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生没有很好的英语环境,那 么你可以自己设置一个英语环境,坚持“多说”、“多听” ...

八下英语第一次月考

   2009-2010 八年级英语下第一次月考 班级 姓名 成绩 一.选择填空:25 分 ( ) 1. The book is of famous stories. A. filled B. fill C. full ( ) 2. He seems a little . A. sad B. sadly C. sadness ( ) 3. She used to late, but now she is used to early in the morning. A. get up; get up ...

六年级英语第一次月考试卷

   六年级英语春学期第一次月考试卷 题号 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 总分 听力部分(40 分) 一、 听音圈出你所听到的单词(12 分) 1、game 2. bought 3、clerk 4、head 5、baby 6、team some taught snack hard body teeth name thought score hand boy teacher gym light soccer hurt Dad teach 二、 听音选出正确的答语。 (10 分) ( )1、A ...

高二第二学期第一次月考英语试题

   北城中学 20102011 学年度第二学期第一次月考 高二英语试题(卷 高二英语试题 卷) 命题人: 审题人: 命题人 审题人 第 I 卷(选择题 共 95 分) 选择题 第一部分: 英语知识运用(共三节,满分 65 分) 第一节 语音知识(共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) 从每小题的 A、B、C、D 四个选项中,找出所给单词的正确读音,并在答题卡上将该选项涂黑. 1. adapt / A.|Y dTpt| B.| / dTpt| B.| felYu| B.| / prTfit| ...

热门内容

新目标英语七年级上册学案及典型例题Unit

   新目标英语七年级上册学案及典型例题 Unit 2 What’s this in English ? 教学目的与要求 一、学习目标 1.掌握 L~P 英语字母的发音及书写。 2.熟练 this, that 和 it 的疑问形式及答语形式。 3.学习确认事物及表示感谢的日常交际用语。 二、能力目标 1.学会在实际生活中确认事物、培养会话、熟练运用本单元所列日常用语进行口头、笔头交 际的能力。 2.分角色表演对话的能力。 课文要点诠释 一、单词导航台 1.ball n.①球:I like to w ...

英语专业 毕业论文

   Analysis of the Humor Language in Garfield: A Tail of Two Kitties the CP-Violation and Humor Effects Acknowledgements I shall first present my thanks to all the teachers in the Foreign Language School of University of Science and Technology, Liaoni ...

高中英语常见易错单选题??答案

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 A C D D C C A B C A C B B C D A A C B D D D C C B A A C B A A B A C B A A A Dh B D A the country 代指the United States ;另:a flow of s ...

河北省南宫中学2010-2011学年高二12月月考英语试题

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 20102010-2011 学年 12 月份考试高二英语试题 说明】本试卷分为第Ⅰ 选择题 和第Ⅱ 非选择题 选择题)和第 非选择题)。 【说明】本试卷分为第Ⅰ卷(选择题 和第Ⅱ卷(非选择题 。满分 150 分,时间 120 分 钟。 选择题, 第Ⅰ卷 (选择题,共 95 分) 选择题 第一部分:英语知识运用(共三节 共三节, 第一部分:英语知识运用 共三节,满分 50 分) 第一节:语音知识(共 小题; 第一节:语音知识 共 ...

初三英语复习《被动语态》PPT课件

   一 构成 grammar: 主语是动作的承受者,用被动语态。 主语是动作的承受者,用被动语态。 1.现在时被动语态: 现在时被动语态: 现在时被动语态 am/is/are+及物动词的过去分词,(be是助 及物动词的过去分词,( 是助 及物动词的过去分词,( 动词) 动词) e.g:English is spoken by many people. German isn’t taught in our school. ’ Is French studied in your school? 2. ...