提供精品课程 解答学习疑难 助您学习成功
中国时英语培训部 http://www.chinashi.com
北大附中 2004 年初三英语一模试卷
20
  04. 20
  04.5 班级 姓名 成绩 听力部分( 听力部分(共 25 分) 听句子,选择与句子相符的图片,将代表图片的字母填在相应的序号后。 (共 一、听句子,选择与句子相符的图片,将代表图片的字母填在相应的序号后。 共 5 分, ( 每小题 1 分) .
  1. ( )
  2. ( )
  3. ( )
  4. ( )
  5. ( )
二、听对话,判断下列句子是否符合对话内容。符合的写(T) 不符合的写(F)(共 听对话,判断下列句子是否符合对话内容。符合的写( ,不符合的写( 。 共 ,不符合的写 ( 5 分,每小题 1 分) ( )
  6.Helen went to Australia last month. ( )
  7.She was there for four weeks. ( )
  8.She thought that the trip was boring. ( )
  9.She liked the fish there very much. ( )
  10.Helen took some photos in Australia. (共 三、听短文,选择正确答案。 共 5 分,每小题 1 分) 听短文,选择正确答案。 ( ( )
  11.How does Steven go to work? A.By train B.On foot C.By bike ( )
  12.What does he often buy on his way to his office? A.A book B.A newspaper C.Some food ( )
  13.What news did he want to know one Tuesday morning? A.A basketball match B.A football match C.A tennis match ( )
  14.Why didn't he get off at his usual station? A.Because he didn't know where to get off B.Because he didn't want to get off C.Because the report was so interesting that he forgot to get off ( )
  15.Who got very angry? A.His boss B.His teacher C.His father (共 四、听短文,完成下面的表格。 共 10 分,每小题 2 分) 听短文,完成下面的表格。 (
  16.In this passage, “Jog” means a kind of.
  17.Why do many people enjoy jogging so much?
  18.What do you have to do before you begin a job?
  19.How do you know if you go too fast while Because jogging. you must. Jog with your friend and see
提供精品课程 解答学习疑难 助您学习成功
中国时英语培训部 http://www.chinashi.com
you are jogging?
if.

  20.How far should you jog at the very beginning? you can.
基础知识运用( 基础知识运用(共 25 分) 单项填空。 五、单项填空。 (共 10 分,第小题 1 分) ( )
  21.They arrived in Beijing the evening of May 4th. A.on B.in C.by D.at ( )
  22.This is ID card and is over there. A.my, your B.my yours C.mine, yours D.mine, you ( )
  23.Mr. Wang will go to Hainan for vacation if he enough time. A.had B.will have C.is having D.has ( )
  24.Do you know ? A.where lives he B.Where does he live C.where he live D.where he lives ( )
  25.Mr. Wang hardly does exercise, ? A.isn't he B.doesn't he C.does he D.is he ( )
  26.There two concerts in our school next month. A.have B.is going to be C.will have D.will be ( )
  27.He Beijing for two weeks. A.has gone to B.has been in C.has been to D.has gone ( )
  28.Could you help me do the chores now? Sure.I have time. A.a few B.few C.little D.a little ( )
  29.We will plant more trees on side of the street. A.each B.both C.all D.every ( )
  30.What would you say if someone asked you to be in a movie?. A.I'd love to B.I'd say yes C.Good idea D.No problem (共 六、完型填空。 共 I5 分,每小题 1 分) 完型填空。 ( 请根据短文内容,从 31?45 小题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选择最佳答案。 ( A) A man always went to the same bar at the same time every day and asked for __31__ glasses of beer.He drank them and then asked for two __32__. One day the man __33__ the bar said to him,“ Why do you always at for two glasses of beer? Why don't you get one __34__ glass instead?” The man answered, “Because I don't like to drink alone.I enjoy drinking with my friend.” But a few days later the man came in and asked for__35__ beer “Oh,” said the barman, “Has your friend __36__ ?” “Oh, no,” said the man. “He is very well.This beer is for him.But I have __37__ drinking beer Mr. doctor doesn't want me to drink any more because it is dangerous for me.” ( )
  31.A.one B.two C.three D.four ( )
  32.A.once B.other C.half D.more
提供精品课程 解答学习疑难 助您学习成功
中国时英语培训部 http://www.chinashi.com
C.for D.on C.small D.big B.two glasses of D.little ( C.died D.come ( C.finished D.forgotton ( B) Tourism was not always as important as it is today.In the past only __38__ people could travel on vacations to other countries.But in l976 one person __39__twenty visited a country away from home. More people travel today than in the past because there is a growing middle class in many parts of the world.People now have more money for travel.Special airplane fares for tourists make travel __40__ expensive and thus more attractive (有吸引 力的) than ever before. One person does not travel for the __41__ reason as __42__.But most people enjoy seeing countries that are different __43__ their own . They also like to meet new__44__,try the new food and experience life in other parts of the world. Tourism cause many changes in a country and in people's lives.People build new hotels and restaurants and train native men and women __45__ tour guides to show tourists interesting places. ( )
  38.A.wealthy B.poor C.strong D.lucky ( )
  39.A.on B.in C.at D.of ( )
  40.A.more B.little C.less D.much ( )
  41.A.wrong B.correct C.different D.same ( )
  42.A.another B.the other C.the others D.others ( )
  43.A.between B.from C.because of D.of ( )
  44.A.person B.people C.human D.men ( )
  45.A.in B.for C.to D.as 阅读理解( 阅读理解(共 30 分) 46?
  49,54?60 小题,根据短文内容,选择最佳答案;50?53 小题根据短文内容,完 成表格。 (共 30 分,每小题 2 分) ( A) Trees are useful to man in three very important ways.The first important way is that they provide man with food, wood and other products.Trees provide man and animals with food to live on the earth.It's not easy for man to live on the earth without trees. The second important way is that trees give us shade.On a hot summer day, people are eager to have a rest under the shade of a tree after they have walked a long way.You can imagine how important the shade of a tree is to man and to animals. The third important way is that trees help to prevent (防止) drought and floods (水灾) .However, in man parts of the world, man has not realized the third important way He has cut trees down in large numbers.In the end he finds that he has lost the best friends he had.
( ( (

  33.A.beside B.next )
  34.A.little B.of )
  35.A.only one glass of C.much )
  36.A.left B.ill )
  37.A.enjoyed B.stopped
提供精品课程 解答学习疑难 助您学习成功
中国时英语培训部 http://www.chinashi.com
( )
  46.Trees are important to man in Mays. A.
  2. B.3 C.4 D.5 ( )
  47.Which sentence is true? A.Trees give food to both man and animals. B.Trees only provide animals the food. C.Trees give food to neither man nor animals. D.Trees only provide man with food. ( )
  48.On a ho summer day . A.people are eager to have a rest B.people usually walk a long Way C.animals don't need any shade D.the shade of a tree is very important to man and to animals ( )
  49.In many parts of the word, man has not realized that trees help to . A.give us food B.give us shade C.prevent drought and floods D.give us wood (B) Different countries have different manners.Before coming into a house in some Asian countries it is good manners to take off your shoes.In European countries, Even though shoes sometimes become very muddy (多泥的), this is not the case. A guest in a Chinese house never finishes a drink.He leaves a little to show that he has had drinks. Malay house, too, a guest always leaves a little food. England, In In a guest always finishes a drink to show that he has enjoy it.Here are some examples of the things that a well-mannered person does not do. He never laugh at people when they are in trouble. Instead he tries to help them. He is always kind both to people and animals.When people are Waiting for a bus, he takes his turn.He does not push to the front of the queue.In the bus, he gives his seat to an old person or a lady who is standing.If he accidentally knocks into someone, or gets in their way he says “Excuse me” or “I'm sorry” He says “Please” . when he makes a request (请求) and “Thank you” When he receives something. stands He up when he speaks to a lady or an old person, and he does no sit down until the other person is seared. Countries and a well-mannered person does Some Asian countries
  51.. England Manners Before coming into a house It is good to
  50.. A guest always leaves a little food. A guest always finishes a drink
  52..
A well-mannered person says “Thank you” . When
  53.. ( C) The Guidance department (教务处)at Burrville High School has a staff of eleven.Most of their work is done with the students.But the staff sees a lot of
提供精品课程 解答学习疑难 助您学习成功
中国时英语培训部 http://www.chinashi.com
parents, too. “Parent meetings make clear monthly pattern (模式),” says Mildred Foreman, Guidance Direcor. “This pattern stays much the same from year to year. The busy months are October, March and May. ” September, the beginning of a new school year, starts rather slowly.Few parents come in. Most of these want to talk about the schedules. October brings many behaviour (行为) problems. Some parents are called in. Others come by themselves. Things quiet down in November.December is a quiet month. “It's the holiday,” Ms Foreman says. “People want to come in, I know, but they decide to wait until after New Year's Day” Report cards go home just before Christmas holidays.Bad marks(分数)bring parents in as school reopens.This happens again in March, another report card month.May is always the year's busiest month.That's when parents begin to for that their children may be held back (留级) .They come in to see if anything can be done before things are decided in June.
( )
  54.Report cads go home a school year. A.once B.twice C.three times D.four times ( )
  55.In March, each of the staff working in the Guidance Department has to meet about Parents. A.10 B.20 C.5 D.15 ( )
  56.From the diagram (图表), we know that the total of their meetings in is as many as that in . A.September half, March B.April, twice, December C.September, a quarter, October D.November, one-third, May ( D) Two years ago, my husband bough me a bicycle.If you live in a town, it is often faster than a car and you don't have to worry about parking.You can leave it anywhere.As it has a seat at the back and a basket at the front, I can take my small daughter to school, to the library, to the shop, to anywhere. I use it most in summer when the weather is warm and dry.It can be very unpleasant in winter When it is cold and the rain is heavy.
提供精品课程 解答学习疑难 助您学习成功
中国时英语培训部 http://www.chinashi.com
You must, of course, be careful on a bicycle.Accident are not the only problem though.One day I went shopping and came back to find my front wheel missing.It was a long walk to the bicycle shop.Now I have three strong locks. My husband uses my bicycle sometimes for short journeys.He says it is better than waiting for a bus.He still uses his car for longer imp, but I think that all this sitting down is making him fat and lazy.On my bicycle I get a lot of exercises and fresh air and this makes me feel a lot younger. ( )
  57.A It is better than a car because. A.it is much cheaper B.it is often faster in a town C.you don't have to worry about parking a bike D.both B and C ( )
  58.Why doesn't the writer like to use the bike in winter? A.Because it is cold in winter and she would be wet when it rains hard. B.Because she has to be very careful. C.Because there are many accident. D.All of the above. ( )
  59.Which of the following is not true? A.The Mr. is a mother B.She often goes to the school with her small daughter. C.The wheels of her bike were stolen. D.Her husband uses her bike at times. ( )
  60.What's the best title for this passage? A.MY BICYLE B
 

相关内容

北大附中2004年初三英语一模试卷

   提供精品课程 解答学习疑难 助您学习成功 中国时英语培训部 http://www.chinashi.com 北大附中 2004 年初三英语一模试卷 2004. 2004.5 班级 姓名 成绩 听力部分( 听力部分(共 25 分) 听句子,选择与句子相符的图片,将代表图片的字母填在相应的序号后。 (共 一、听句子,选择与句子相符的图片,将代表图片的字母填在相应的序号后。 共 5 分, ( 每小题 1 分) . 1. ( ) 2. ( ) 3. ( ) 4. ( ) 5. ( ) 二、听对话,判 ...

2009年北京石景山初三英语一模试题答案

   北京市石景山区 2009 年初三英语第一次统一练习暨毕业考试 答案及评分参考 第 I 卷(共 70 分) 1.C 11.B 2.A 12.A 3.B 13.B 23.A 33.B 43.D 53.B 4.C 14.C 24.B 34.D 44.B 54.C 5.B 15.B 25.C 35.C 45.C 55.A 6.C 16.B 26.A 36.A 46.A 56.C 7.A 17.C 27.C 37.B 47.B 57.B 8.C 18.A 28.B 38.D 48.A 58.D 9.A ...

2004年6月大学英语四级真题及答案

   ★★★★★ 2004 年 6 月大学英语四级真题 B 卷 2004 年 6 月大学英语四级试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversa tion, a question will be asked about what was said. ...

初三中考英语2011年下城区一模试卷

   下城区 2011 年初三中考模拟测试 英语 考生须知: 1、本试卷满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2、答题前,在答题纸上写姓名、学校,并填涂考号(学号) 。 3、必须在答题纸的对应答题位置答题,写在其他地方无效。1 至 60 小题在答题纸上涂 黑作答,答题纸答题方式详见答题纸上的说明。 4、做听力题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有一分钟的时间将试卷 上的答案转涂到答题纸上。 5、考试结束后;试卷和答题纸一并上交。 试 题 卷 听力部分(25 分) 一、听小对话回答问 ...

北京市2011届高三英语一模试题-东城区

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 北京市东城区 2010?2011 学年度第二学期高三综合练习(一) 英 语 试 题 本试卷共 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,考生务必将答题卡交回。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准, 修改时用橡皮擦除干净。 4. 答题卡非选 ...

初三英语一堂写作课教学案例

       本文由alend2nyo0贡献     doc          没有  百度文库财富值请到  www.365xueyuan.com  免费帮下载  百度文库积分资料     初三英语一堂写作课教学案例 一、背景知识介绍。 书面表达是写的一种途径, 是英语交际的重要组成部分。 初中阶段对于英语写作的要求, 实际上是“有指导的 写作”(Guided Writing)。 它通 过提供情景(文字、图画、表格),让学生用学过的 英语语言来描述事物或事件并 表达一定的思想,以此达成和检验对所学 ...

广州中考-初三英语口语测试卷B

   初三英语口语测试卷 B 一, 朗读下面文字 No air means death. Although we can't see it, there is air around us. So air is everywhere and it gives life to every living thing. Without it we can't live. Bad air makes people ill. We must have fresh air to keep us in good ...

广州中考-初三英语口语测试卷A

   初三英语口语测试卷 A 一,朗读下面文字 Food is very important. It makes us strong and healthy. In most countries, people have three or four meals every day. The first important meal is breakfast. Doctors say that if you don't have a good breakfast, you can't work we ...

广州中考-初三英语口语测试卷D

   初三英语口语测试卷 D 一, 朗读下面文字 We are always using body language in our daily communication. When we talk with each other, we may use body language. For example, in the USA, people point to their heads when they think someone is clever. However, human being ...

南京2010中考英语一模试卷

   一、单项填空(每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1. Would you like to be A. an B. a animal doctor when you grow up? C. the in your city tomorrow? C. on D. like D. / 2. What will the weather be A. for B. in 3. ? Is it hard for you to finish t ...

热门内容

成人学位英语考试作文

   一、 电子游戏类 Electronic game sadvantages and disadvantages Nowadays more and more people prefer playing games, because it has a significant role in our daily life. Generally, its advantages can be seen as follows. First of all, play games can develop y ...

日常英语口语200句

   日常英语口语在生活中常常被我们所引用,然而,要练好英语口语还要我们自己做好英语口语的培训工作才好,多背一些我们常见的英语口语短句,多和朋友做英语口语对话练习,这样,对我们提高英语口语水平是很有帮助的. 1. It's up to you. 由你决定. 2. I envy you. 我羡慕你. 3. How can I get in touch with you? 我怎样才能联系上你? 4. Where can I wash my hands? 请问洗手间在哪 ...

2010年全国自考英语(二)模拟试卷(六)及答案

   更多优质自考资料,请访问自考乐园俱乐部 http://tieba.baidu.com/club/5346389 2010年全国自考英语(二)模拟试卷(六) 一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)从下列各句四 个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。 There is the apparent paradox the effective cause of the high proportion of ...

2011届高三英语上册期末考试试题3

   2011届高三英语上册期末考试试题 英语试题 第I卷(共105分) 注意事项: 1.答第I卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目涂写在答题卡上及答题纸。 2.每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮 擦干净后,再选涂其它答案标号。 第一部分听力(共两节.满分30分) 做题时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节(共5小题:每小题1.5分,共7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题 ...

2009年12月英语四级阅读考试训练

   月英语四级阅读考试训练( 2009 年 12 月英语四级阅读考试训练(七) The standardized educational or psychological tests, which are widely used to aid in selecting, assigning or promoting students, employees and military personnel, have been the target of recent attacks in books ...