[北京卷]2006 年高考英语听力材料 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题:每小题
  1. 5 分,共
  7. 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项。 听完每段对话后, 你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话你将听一 遍。

  1. What size does the woman want?
A. Size
  8.
B. Size
  10.
C. Size
  12.

  2. Where does the conversation take place?
A. In a post office. B. In a hotel.
C. In a bank.

  3. Why is the man going to New York?
A. To live there.
B. To visit a friend.
C. To have a vacation.

  4. What are they going to do?
A. Play tennis.
B. Go swimming
C. Do some cleaning.

  5. What is the man doing?
A. Making an announcement.
B. Making an appointment.
C. Making an invitation.
第二节(共 15 小题:每小题
  1. 5 分,共
  22. 5 分) 听下面 6 段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项 中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有 5 秒钟的时间阅读每小题。听完后,每小题将给 出 5 秒钟的做答时间。每段对话或独白你将听两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。
  6. Who is this announcement for?
A. People on a train. B. People on a plane. C. People in a restaurant.

  7. What time of the day is it?
A. Morning.
B. Noon.
C. Evening.
听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。
  8. Where are the speakers?
A. At a Lost and Found.
B. At a bus stop.
C. In a shop.
听第 8 段材料,回答第 10 至 11 题。
  10. What are the speakers doing?
A. Watching a movie.
B. Having dinner.
C. Making soup.

  11. What makes the man unhappy?
A. The woman doesn't cook very well.
B. The woman seldom talks to him at dinner.
C. The woman watchers too many commercials. 听第 9 段材料,回答第 12 至 14 题。
  12. What does the man dislike about his job?
A. Working in a hotel. B. Working in summer. C. Traveling all the time.

  13. Why doesn't he want to take the new job?
A. He doesn't get a good pay.
B. He dislikes working in a seaside town.
C. He hates playing the same piece again and again.

  14. What does the woman think of the job the man was offered?
A. Boring.
B. Well-paid.
C. Tough.
听第 10 段材料,回答第 15 至 17 题。
  15. What are they discussing?
A. What to have for lunch.
B. Where to go for lunch.
C. When to have lunch.

  16. What can we learn about the man?
A. He usually doesn't eat fast food.
B. He often eats in a restaurant near his home.
C. He can't afford an expensive lunch that day.

  17. Where are they probably going right after this conversation?
A. A supermarket. 听第 11 段材料,回答第 18 至 20 题。
B. A Fast-food place. C. A French restaurant.

  18. Why didn't the woman go to the man's birthday party?
A. She forgot all about it.
B. She didn't like the man.
C. She didn't know about it.

  19. Who is the woman?
A. The man's friend.
B. The man's mother.
C. The man's secretary.

  20. What does the woman want to do for the man's birthday?
A. Buy him a nice present.
B. Have lunch with him.
C. Send him an email.

  1. C

  2. A

  3. A

  4. C

  5. C

  6. A

  7. B

  8. A

  9. A

  10. B

  11. B

  12. C

  13. C

  14. B

  15. B

  16. C

  17. A

  18. C

  19. A

  20. B
 

相关内容

[北京卷]2007年高考英语听力材料及答案

   [北京卷]2007 年高考英语听力材料 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话后,你将有 10 秒中的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对话你将听一遍。 例:What is the man going to read? A. A newspaper. B. A magazine. C. A book. 答案是 A 1. W ...

[北京卷]2005年高考英语听力材料及答案

   [北京卷]2005 年高考英语听力材料 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1. 5 分,满分 7. 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项。 听完每段对话后, 你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话你将听一 遍。 例:What is the man going to read? A. A newspaper. B. A magazine. A.C. A book. 答 ...

2009年高考英语听力材料总结

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2009 年高考英语听力材料(2009.3.14) 第一节 1. W: Thanks for lunch. It was delicious. Next time it's on me. M: Don't be silly. W: I'm serious. M: All right. Next time you treat. 2. M: What's the chemistry hom ...

八年级英语听力材料及答案

   八年级英语期末考试听力材料 年级英语期末考试听力材料 A.从 A、B、C 三幅图中找出与你所听内容相符的选项。听两遍。 1. M: What do you think of Sandy, Millie? W: She is inactive. She doesn’t like singing but she likes reading. 2. M: Good morning. May I help you? W: I’d like to buy some books on teenage p ...

七年级英语听力材料及答案

   2010~2011 学年度第二学期第一次月考检测 七年级英语听力材料 A) 听下面的 10 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选 出最佳选项。 听完每段对话后, 你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话读两遍。 第一部分听对话回答问题(计 10 分) 本部分共有 10 道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。在听每段对话 前,你将有 5 秒钟的时间阅读题目;听完后,你还有 5 秒钟的时间选择你认为最合适的备 选答案。 1. M: ...

2008年高考英语听力(山东卷)

   第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A. ξ 19.15 案是 B。 1. What is the weather like? B.It’s cloudy. C.It’s sunny. B. ξ 9.15 C. ...

2008年高考英语听力(全国卷Ⅰ)

   2008 年高考试题??英语听力(全国卷 1)录音稿 第一部分 听力 (共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A. £19.15 答案是 B。 B. £9.15 C. £9.18 1. W ...

2007年高考英语听力(湖南卷)

   2007 年高考试题??英语听力(湖南卷)录音稿 第一节( 小题, 第一节(共 5 小题,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 1.When will the two speakers leaveif they get cheaper tickets?’ A.On Tuesday. B.On Thursday C.On Fri ...

小学五年级英语听力材料及答案

   小学五年级英语听力材料及答案 一、听音,选出听到的单词或短语。 (10%) 1. clothes 2.do the dishes 3.flat 4. bridge 5. water the flowers BABAB 二、听音,填写单词,完成句子。 (10%) 1.She isn’t quiet.She is very active. 2.What day is it today? It’s Wednesday. 3.I often paint on Saturdays. 4.Mike of ...

深港版小学五年级英语听力材料及答案

   龙岗区 2006?2007 学年第一学期期末 小学五年级英语学业评价试题听力材料 (时间:80 分钟) 听力部分 (50 分) 一,听录音,将你未听到的单词或短语的编号写在括号里.念两次. 1. fishing painting 2. full clean 3. sink bin 4. sunny windy 5. the UK the US 6. rode and stood flew and fell 二,听录音,选出你听到的句子中包含的单词,并将其编号填入括号内.念两次. 1. Loo ...

热门内容

英语同义词

   house?building dwelling lodge ancient?aged antique elderly business?job affair trade protect?defend shield ensure misleading?deceptive delusive delusory emotion?sentiment excitement sensitivity measure?compare rank estimate appraise reduce?cut back ...

PEP新教材五年级上册英语教案(表格式)

   课 题: BOOK V Unit 1 教学内容: 教学内容 My new teachers Let’s learn, Let’s find out 1、能听、说、认、读,并理解本课的五个新单词:young, heavy, old, funny, kind 2、能掌握句型:Who's your …? What's he/she like? 并能在具体的语境中运用; 教学目标: 教学目标 3、培养学生热爱、尊敬老师的情感。 重点难点: 重点难点 教具准备: 教具准备: 四会掌握五个单词。 能运用 ...

英语学习_大学英语四级高频词汇表_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 大学英语四级高频词汇表 备注:请同学们自己下载打印,每周记忆 50 个单词及他们的例句.为了督促大家打好英语学习的基础 词汇, 请大家按时学习,并在任务布置后一周有 quiz 作为检查,成绩作为平时成绩的一部分. 第三周:3 月 19 日3 月 25 日, 词汇 1-50 第四周:3 月 26 日4 月 1 日 词汇 51-100 1.alter v. 改变,改动,变更 (例) These clothes are t ...

超强英语学习 100个经典句子, 7000个常用单词!

   俞敏洪说: 个句子, 个单词! 俞敏洪说:背完这 100 个句子,你已经背过 7000 个单词! 每天背诵一句也不累,第二天在复习前面的一句,这样就想滚雪球一样,背的越来越多。正所谓熟 读唐诗三百首,不会作诗也会吟。更何况这只有 100 句呢。想学好英语的,一定不要错过。 1. Typical of the grassland dwellers of the continent is the American antelope, or pronghorn. 1.美洲羚羊,或称叉角羚,是该大陆 ...

【经典】资料大全:震撼推荐经典高频英语口语 _-2010

   知识改变命运 勤奋塑造成功 整理人 时间 落叶 2011-4-15 天才是百分之九十九的勤奋加百分之一的灵感 经典高频英语口语-2010 经典高频英语口语 1、I won’t let her go without a fight! 我不会轻易放过她的 、 2、It could happen to anyone./ It happens to anybody./ 、 That happens. 谁都可能会遇到这种情况 3、I’m a laundry virgin. 、 的用法,体会老美说话之鲜 ...