北京市东城区 2008 年高三综合练习(二)
英 语 试 题
本试卷分第I卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共150分,考试时间l20分钟。 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。
第Ⅰ卷(选择题,共 115 分)
第一部分: 听力理解(共两节, 30分) 第一节(共 5 小题;每小题
  1.5 分,共
  7.5 分) 听下面5段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你将有l0秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你 将听一遍。 例:What is the man going to read? A.A newspaper. 答案是A。
  1.What are they talking about? A.A fire. B.A matchbox. C.A rain.
  2.What time is it now? A.10:15 B.10:30 C.11:00
  3.Who are the two speakers? A.Retired soldiers. B.College students. C.Army people.
  4.What is wrong with the printer? A.It doesn’t flash. B.There isn’t ink. C.It’s broken.
  5.What is the woman interested in? A.Sports. B.Fashion. C.Politics. 第二节(共 15 小题;每小题
  1.5 分,共
  22.5 分) 听下面 6 段对话或独白,每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有 5 秒钟时间阅读每小题。听完后,每小 题将给出 5 秒钟的做答时间。每段对话或独白你将听两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。
  6.Which is the destination of this long distance bus? A.Baton Rouge. B.Atlanta. C.Dallas.
  7.Which is true according to the passage? A.Smoking is allowed. B.The bus number is 32
  25. C.Alcohol is permitted. 听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。
  8.What does the man want to do? A.Lend the book to the woman. B.Share the book with the woman.
用心 爱心 专心 115 号编辑
B.A magazine.
C.A book.
C.Check out the book for the woman.
  9.Who will use the book tomorrow afternoon? A.The man. B.The woman. C.The librarian. 听第 8 段材料,回答第 10 至 11 题。
  10.Where are the two speakers now? A.Office. B.Bar. C.Classroom.
  11.What does Mary think of her boss? A.Thirsty for work. B.Easy to deal with. C.Active in everything. 听第 9 段材料,回答第 12 至 14 题。
  12.Why does the man speaker shout his words? A.He is used to it. B.His granny is deaf. C.He is bad-tempered.
  13.What will the man do in Chicago? A.See a doctor. B.Fix his car. C.Attend a course.
  14.When will he come back home? A.May 24th. B.May 20th. C.May 6th. 听第 l0 段材料,回答第 15 至 17 题。
  15.What are they discussing about? A.Whom to invite for supper. B.Where to eat for dinner. C.How to serve their friends.
  16.What is “California Rose” in the dialogue? A.A kind of cigarette. B.A kind of wine C.A kind of flower.
  17.Where are they going after the conversation? A.A restaurant. B.A dinner party. C.A store. 听第 11 段材料,回答第 18 至 20 题。
  18.Who are the two speakers? A.A couple. B.Co-workers. C.Strangers.
  19.Which is true? A.Malcolm wants to go to Oxford University. B.James is good at tennis and basketball. C.Andy doesn’t want to force the boys to do things.
  20.What is the woman speaker’s opinion? A.Sports can make fortunes. B.James will sure become a professor. C.Malcolm will be a famous player. 第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节单项选择(共 15 小题;每小题 l 分,满分 l5 分) 从每题中所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项,并在答 题卡上将该项涂黑。 , we last met more than thirty years ago. 例:It’s so nice to hear from her again. A.What’s more B.That’s to say C.In other words D.Believe it or not 答案是 D。
  21.?These oranges are only a dollar eighty-nine a pound. than the others,but they don’t look good 一 Well, they are
用心 爱心 专心 115 号编辑
A.prettier;very B.cheaper;as C.better;too D.more expensive; so
  22.There were sun-beds and sun-shades shades the entire length of the beach. A.along B.across C.through D.over George Bush! Not George Bush,of course,but
  23.I found myself sitting next to someone with the same name A.不填;a B.不填;the C.a;不填 D.the;不填
  24.If I try to correct someone,I have to do it with so much good humor and bright smile as if I were the one . A.to have been corrected B.correcting C.having been corrected D.being corrected
  25.?Have you found anything interesting? ?None of the information particularly useful to me. A.is B.are C.have
  26.?What are you looking at? ?Shih…Jane. Her eyes are red. She . A.has been crying B.had been crying C.cried
D.has
D.had cried

  27. I sit here for a while I’m wanted? A.Could;unless B.Could;so that C.Shall;in case D.Shall; until
  28.?It is understandable for him to make such mistakes. ?You are right, that he is only a new hand. A.being considered B.considering C.to be considered D.considered
  29.It will take time, but I’m sure you’ll learn the rules of golf in the end. A.1ittle B.1ittle of C.a little D.a little of
  30.I have already told you that I’m going to buy it, . A.however does it cost much B.however much it costs C.how much does it cost D.no matter how it costs
  31.Dorothy was able to switch between German,Polish and Russian,all of she spoke fluently. A.whom B.that C.which D.them
  32.?Do you mean we are almost running out of food? ?Yeah, the canned and frozen foods are used up. A.as soon as B.as far as C.as much as D.as well as
  33. help myself get to sleep, try To I numbers and on my breath, neither way but works. A.to count;to concentrate B.count;concentrate C.counting;concentrating D.being counted;concentrated
  34.I need hardly tell you how important it is we win this order. A.that B.what C.which D.why
  35.Doing your homework is a sure way to improve your test scores,and this is especially true it comes to classroom tests. A.before B.since C.when D.after 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,
用心 爱心 专心 115 号编辑
并在答题卡上将该项涂黑。 The Creightons were very proud of their son,Frank.After his graduation from university, Frank was drafted into the army and soon after that,he received his call to go to the 36 . At first the parents heard from him every week and were 37 for his well-being but then a telegram came, saying, “We regret to inform you that your son has been 38 for three weeks and may have been killed in 39 .” The parents were shocked and grieved(伤心的).They felt very 40 without Frank. About three weeks later, 41 , the phone rang. A voice on the other 42 said, “Mother, it’s Frank. They 43 me,and I’m going to be all fight. I’m in the United States and I’m coming home soon.” Mrs. Creighton was overjoyed , 44 tears running down her cheeks, “Oh,that’s just wonderful,Frank!” There was 45 for a moment,and then Frank said, “Mother,I want to ask you something important to me. While I’ve been in the 46 , I’ve made some real 47 friends. There is one fellow I would like to bring home to meet you and Dad.And I would like to know if it would be all right if he could stay with us. He has 48 else to go.” His mother assured him it would be all right. Then Frank said, “You see,he was 49 in battle.His face is all disfigured.He lost his 50 ,and his right hand is missing. So you see, he feels 51 about how others will 52 him. Frank’s mother stopped to think a minute. Then she said, “Sure Frank you bring him home? for a 53 , that’s it. About him staying with us permanently 永久地) well, we’ll have to think ( , about that.” Frank said, “Okay,Mother,” and hung up. A week went by without any 54 from Frank, and then a telegram arrived, “We regret to inform you that your son has 55 his life. We would like you to come and identify the body.” “Why had he done this?” When they walked into the room to identify the body of their son, they found a young man with a disfigured face, one leg missing,and his right hand gone.
  36.A.camp B.front C.airport D.scene
  37.A.pitiful B.painful C.hopeful D.thankful
  38.A.wounded B.gone C.missing D.dead
  39.A.action B.crash C.bomb D.crime
  40.A.crazy B.scared C.lonely D.panic
  41.A.otherwise B.however C.besides D.therefore
  42.A.hand B.side C.end D.part
  43.A.found B.attacked C.discovered D.caught
  44.A.in B.by C.for D.with
  45.A.a noise B.1aughter C.a whisper D.silence
  46.A.war B.army C.country D.battle
  47.A.dear B.close C.new D.old
  48.A.everywhere B.anywhere C.nowhere D.somewhere
  49.A.injured B.hurt C.killed D.destroyed
  50.A.hand B.foot C.arm D.1eg
  51.A.uneasy B.upset C.eager D.curious
  52.A.accept B.judge C.understand D.recognize
  53.A.stop B.stay C.call D.visit
  54.A word B.sound C.information D.sign
用心 爱心 专心 115 号编辑

  55.A.sacrificed B.taken C.killed D.lost 第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,共 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑。 A No one knows where the phrase “Indian summer” got started.We are sure that the phrase was well-known by the year l778, because Crevecoeur, an American writer, described it like this: “a hard frost (霜冻) follows the autumn rains. This prepares the ground to receive the snows of winter. But before the snows come, the earth turns warm once again and there are a few days of smoke and mildness called Indian summer. ” There is a story about Indian summer that goes back to the very first settlers of the New World. The first frost meant winter was coming. Snow would soon follow. The Indians, seeing the settlers preparing for winter, told them not to hurry. The weather would turn warm, mild breezes would blow and the sky would turn soft and smoky. And so it did. The sun became hotter, and a bright warm smoke flowed over the fields and woods. The settlers, remembering the words of the Indians, called this wonderful period Indian summer. But the Indians have their own stories about this late period of warm weather. One of their stories is about a god called Shawondasee. Shawondasee was a sad god because he had lost the love of a tall and beautiful Indian maiden. The sad and beautiful story caught the imagination of the American poet Henry Wadsworth Longfellow. In l 855 he included the story of Shawondasee in his poem “The song of Hiawatha”. The story goes like this:God ShaWondasee, fat and lazy, lived under the dreamy and never-ending southern sun. He sent birds and wild geese to the north, as well as melons and grapes. He smoked a big pipe, and as the smoke rises, it filled the sky with dreamy softness, gave a bright shine to the water and brought the tender Indian summer to the melancholy northland. There is something about this period of warm weather that gives people a lift and makes them feel warm and happy before the long snows of winter come.
  56.Which season does “Indian summer” refer to? A.Early spring. B.Late summer. C.Mid-autumn. D.Early winter.
  57.Which of the following best describes the weather of this period of time? A.Hot and humid. B.Warm and mild. C.Cool and bright. D.Cold and smoky.
  58.The Indians’ explanation to this natural phenomenon is that God Shawondasee A.1ived under the dreamy southern sun B.took pity on the homeless settlers C.smoked a lot because of his bad mood D.1ent his smoking pipe to the Indians
  59.What is the meaning of the underlined word “melancholy”? A.Sad and lonely B.Dreamy and exciting. C.Soft and musical. D.Warm and happy. B On August 26, 1999, New York City experienced a torrential downpour. The merciless rain caused the streets to flood. New York City’s subway system came to a screeching stop as the subway stations were drowned in water. Unfortunately, this happened during the morning rush hour. Many people who were going to work were trapped and forced to go home. Some battled with fellow New Yorkers to hail a cab or to get on a bus. Still others braved the storm, walking
用心 爱心 专心 115 号编辑
miles to get to work. I happened to be one of the people on their way to work that morning. I went from subway line to subway line only to find that most service had stopped. After running around like crazy and making my way through crowds of people, I finally found a subway line that was operating. Unfortunately, there were so many people waiting to board the subway that I could not even get down the stairs to the platform. Determined to get to work, I decided to take the train uptown several stops and then switch back to the downtown train. It was annoyance, but it paid off. However, the train got mo
 

相关内容

北京市东城区2008?2009学年度第二学期综合练习(二)二模答案(英语)

   学年度第二学期综合练习( 北京市东城区 2008?2009 学年度第二学期综合练习(二) ? 初 三 英 语 参考答案 第I卷 5. B 6. A 15. A 16. C 25. B 26. B 35. C 36. D 45. C 46.A 55. A 56. C 1. B 11. C 21. C 31. B 41. A 51. D 2. C 12. B 22. D 32. A 42. C 52. A 3. A 4. B 13. A 14. C 23. C 24. B 33. D 34. C ...

北京市东城区2010-2011学年第二学期高三综合练习(一)高三英语参考答案及评分标准

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

初三英语人教版(新目标)综合练习(四)

   【模拟试题 模拟试题】 模拟试题 第 I 卷 机读卷 67 分 第 I 卷均为选择题,共 56 小题。 第一部分 听力(共 15 分) c3yyat844.ASF 一、听对话,选择与对话内容相符的图片,将代表图片的字母填写在相应的序号后。每段对 话读两遍。 (共 6 分,每小题 1 分) (A 组)请看 A 组的四幅图。听三段对话,回答第 1~3 小题。 1. ( ) 2. ( ) 3. ( ) (B 组)请看 B 组的四幅图。听三段对话,回答第 4~6 小题。 4. ( ) 5. ( ) ...

初三英语人教版(新目标)综合练习(一)同步练习

   【模拟试题 模拟试题】 模拟试题 听力部分( 听力部分(共 25 分) 听力文件:略 听对话,选择与对话内容相符的图片,将代表图片的字母填在相应的序号后。 一、听对话,选择与对话内容相符的图片,将代表图片的字母填在相应的序号后。六幅图 选五幅。每段对话你将听两遍( 选五幅。每段对话你将听两遍(共 5 分,每小题 1 分) 1. ( ) 2. ( ) 3. ( ) 4. ( ) 5. ( ) 二、听对话,根据对话内容,判断下列句子的正误。正确的写 T,错误的写 F。每段对话你 听对话,根据对话 ...

2008年高考英语试题

   在线英语听力室 www.tingroom.com 2008 年普通高校招生统一考试安徽卷 英语 年普通高校招生统一考试安徽卷(英语 英语) 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 21. The two girls are getting on very well and share with each other. A. li ...

2008年高考英语听力(全国卷Ⅰ)

   2008 年高考试题??英语听力(全国卷 1)录音稿 第一部分 听力 (共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A. £19.15 答案是 B。 B. £9.15 C. £9.18 1. W ...

2008年高考英语试题全国卷I完形填空解析

   高考英语全国卷 II 点评 2008年全国高考已经结束,就今年全国高考英语不含听力卷试题设计及试题整体所体现的 典型特色,我们就此作一个剖析及归纳。 就试题总体而言,全国卷 II 的英语试题体现出难易梯度搭配适度,试题结构科学,考查 范围涵盖面广。下面我们来看看考查的具体情况: 一、语音知识 语音知识的五小题中,分别按照这样的规律来设计试题: a)元音+辅音字母组合一个小题;考查 our 组合:course labour D. hour。 A. separate B. marry C. A. ...

北师大版2009年小学英语毕业考试综合练习听力原文及答案

   听力原文及答案(共计 北师大版 2009 年小学英语毕业考试综合练习听力原文及答案 共计 80 分) 听力部分( 听力部分(共 30 分) 一、听句子,看一看图画是否与所听到的内容相符,相符的写√,不相符的写 。每句 听句子,看一看图画是否与所听到的内容相符,相符的写 ,不相符的写×。 话读两遍。 话读两遍。 听力原文: 1.It’s a rabbit. 2.The boy will play the guitar in the concert. 3.Tim always makes his ...

人教大纲版2011届高三二轮专题复习讲义完形阅读综合突破试题(九)(英语)

   人教大纲版 2011 届高三二轮专题复习讲义完形阅读综合突破试题 (九) 英语) (英语) (英语 1 (2009?益阳高三模拟) I was watching Sportscenter last night when one of those “human interest” stories came on and really grabbed my attention. The 1 was about a professional sport Bass fisherman named C ...

2008年6月英语四级考试真题

   2008 年 6 月英语四级考试真题 月英语四 Part 错误!未找到引用源。 Writing (30 minutes) Recreational Activities Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write A Letter of Apology according to the outline given below. You should write at least 120 words follow ...

热门内容

2009年中考英语真题分类汇编:连词、动词及动词词组、动词的时态

   七彩教育网 www.7caiedu.cn 免费提供 Word 版教学资源 知识点 8:连词 : ( ) 1. (2009甘肃兰州) 甘肃兰州) . ( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) ...

新概念英语第一册 (60)

   Lesson 119 A true story 一个真实的故事 Listen to the tape then answer this question. Who called out to the thieves in the dark? 听录音,然后回答问题。谁在暗处对窃贼喊了一声? Do you like stories? I want to tell you a true story. It happened to a friend of mi ...

英语六级优秀范文:美国的高等教育

   大学英语六级优秀范文:美国的高等教育   “十年树木,百年树人”,教育从来都是一个十分有意义的话题。让我们看看,世界经济最发达的美国,高等教育是如何开展的。   Higher Education in America   There is evidence that even incomplete university study gives a person better career prospects than none at all. So, it is accepted that t ...

新视野大学英语第二册听说材料及答案

   UNIT1 II. Listening Skills 1. M: Why don’t we go to the concert today? W: I’ll go get the keys. Q: What does the woman imply? 2. W: I can’t find my purse anywhere. The opera tickets are in it. M: Have you checked in the car? Q: What does the man imp ...

中考英语语法讲解资料及练习

   英语语法讲解资料及练习 名词 。 First, 名词复数的特殊变化。 名词复数的特殊变化。 普通名词的复数我们知道是直接加-s 可是偏偏有一些名词不听话, 变化不规则。 普通名词的复数我们知道是直接加 或 -es, , 可是偏偏有一些名词不听话, 变化不规则。 这些小调皮是: 这些小调皮是: a. class, box, watch, brush 等词以 s, x, ch, sh, 结尾,复数要加 ; 结尾,复数要加-es; b. story, factory 等以 辅音字母 等以" ...