高中英语辅导网 www.yingyufudao.com
北京市东城区 2010?2011 学年度第二学期高三综合练习(一)
英 语 试 题
本试卷共 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,考生务必将答题卡交回。 注意事项:
  1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。
  2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。
  3.答题卡选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准, 修改时用橡皮擦除干净。
  4.答题卡非选择题必须用黑色字迹的签字笔按照题号顺序在各题目的答题区域内作答, 未在对应的答题区域内作答或超出答题区域作答均不得分。 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题
  1.5 分,共
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选 项。听完每段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将 听一遍。 例:What is the man going to read? A.A newspaper. B.A magazine. C.A book. 答案是 A。
  1.What did the girl do yesterday afternoon? A.She met her friends. B.She went to the library. C.She flew kites.
  2.What is the man doing? A.Doing some shopping. B.Translating words. C.Using a machine.
  3.What will the woman most probably be in the future? A.A journalist. B.A guide. C.A musician.
  4.What are they mainly talking about? A.A team. B.A game. C.A player.
  5.What does the woman suggest doing? A.Moving onto the next part . B.Waiting a little longer. C.Having a break. 第二节(共 10 小题;每小题
  1.5 分,满分 15 分) 听下面 4 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。听每段对话或独白前.你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6?7 题。
  6.Where does the woman work? A.In a company. B.In a school. C.In a store.
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com -1-
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com

  7.What is the woman doing? A.Having a job interview. B.Talking about fashion. 听第 7 段材料,回答第 8?9 题。
  8.How does the man want to lose weight? A.By taking some medicine. B.By doing some exercise.
  9.What is the possible relationship between the two speakers? A.Teacher and student. B.Doctor and patient. 听第 8 段材料,回答第 10?12 题。
  10.Why did the woman miss the outing? A.She had to help her mother. B.She invited some visitors.
  11.Where did the man have the picnic? A.In the mountain. B.On the hill.
  12.How was the weather when the man got home? A.Rainy. B.Cloudy. 听第 9 段材料,回答第 13?15 题。
  13.What is Anna doing? A.Planning a trip. B.Offering travel tips.
  14.What do many European countries check at their borders?
C.Making something new.
C.By changing his diet. C.Coach and player.
C.She ran out of gas. C.In the backyard. C.Sunny.
C.Checking the passport.

  15.How long are the UK citizens without visas allowed to stay in the USA? A.Less than 10 days. B.Less than 3 months. C.Less than 5 years. 第三节(共 5 小题,每小题
  1.5 分,共
  7.5 分) 听下面一段对话,完成第 16 题至 20 题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有 20 秒 钟的时间阅读试题,听完后你将有 60 秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。 A Survey about Garbage Collection Interviewee Address When to be collected How to the collected What to be used Tracy 16 17 Magnolia Blvd, Sherman Oaks 18 afternoons On Tuesday and Round and 20
Empty the garbage cans into a small 19 garbage cans
第二部分:知识运用(共两节,45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 例:It’s son nice to hear from her again. , we last met more than thirty years ago. A.What’s more B.That’s to say C.In other words D.Believe it or not 答案是 D。
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com -2-
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com

  21.?Do you still go jogging every morning? ?Yes, I can't think of a way to start a day. A.better B.best C.worse D.worst
  22.Cathy didn’t go to the cinema with us last night, for she her homework. A.does B.did C.was doing D.had done
  23.Schools in the north tend to be well equipped, those in the south are relatively poor. A.once B.while C.as D.until
  24.The doctors to operate on Sam because his parents had not given permission. A.would refuse B.have refused C.refuse D.refused
  25.Be careful when washing those glasses! I don' t want them . A.to have been broken B.to be broken C.breaking D.break
  26."Drive-ins" have large parking lots customers are served in their cars by waitresses. A.who B.when C.which D.where
  27.?There aren't any toys in our suitcase.Where have you put them? ?Oh, no.That old lady sitting next to us have taken ours by mistake. A.must B.could C.should D.would
  28.I won' t invite you to the house warming party until I in. A.are moving B.will move C.have moved D.moved
  29.I’m tired out.I stayed up the whole night, for my midterm math exam. A.studying B.to study C .to be studying D.studied
  30.John says he’s 80 years old, but nobody him. A.believes B.believed C.has believed D.had believed
  31. so many countries, you may have learned a lot about different cultures. A.To visit B.To have visited C.Having visited D.Visiting
  32.We've been looking at houses but haven' t found we like yet. A.this B.that C.it D.one
  33.When it comes to going after you love in life, don’t take no for an answer. A.how B.why C.what D.that
  34.?What are your plans for future? future that I can spend all the time painting. ?I always dream of A.a; 不填 B.the; a C.the; 不填 D.a; the
  35. David showed the report to the public surprised me. A.What B.That C.Which D.Who 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 As sixth graders, kids were separating into groups, but I wasn't sure where I belonged. Our teacher gave us a task called "secret friends" for the coming week.We were supposed to do nice things 36 our friends without letting them know who was doing it.We could leave 37 notes or cards either on their desks or in their backpacks. Before doing the task, with our eyes a name of a classmate who we were to secretly befriend over closed, from a basket, we 38
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com -3-
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com
the next five days. instead of notes. Everyone was Soon, the task was turned into a competition of giving 39 getting cool presents except me.My friend followed the teacher's 40 without a fault.I received nothing but handmade cards with nice words about me. On the last morning, I finally got a package.When I 41 it, the girls around all 42 . It was perfumed powder, an "old lady" gift.My face went red. I tried to forget about the 43 gift, but when the same girls 44 it again during the break in the bathroom, I joined in, "How stupid! My grandmother wouldn't 45 want it." The girls laughed at my 46 and filed out of the bathroom.Washing my hands, I let the water run through my fingers 47 I thought about my words.It wasn't 48 like me to say things like that. "I'm your secret friend." It was Rochelle." I' m sorry about the gift," she whispered to me, tears 49 down her face. From a poor family, she was a 50 at school for those with rich parents.Yet she just took all the 51 and the horrible treatment silently. I was sick to my stomach as my 52 words ran through my mind.She had heard everything.How could I have been so cruel? Later I learned she had felt bad all week about not being able to leave me any cool present and her mum had given up her only luxury(奢侈品) . And I had 53 everything for her. I told her that I had only said those things to try to 54 . "We aren't that different from each other, are we?" She smiled 55 .Her simple words, spoken from her heart, found their way straight into mine.
  36.A.for B.behind C.through D.like
  37.A.convincing B.reminding C.rewarding D.encouraging 38/A.drew B.dragged C.found D.picked
  39.A.chances B.help C.hope D.gifts
  40.A.guidance B.patterns C.directions D.admission
  41.A.discovered B.opened C.grasped D.held
  42.A.blamed B.shouted C.laughed D.commented
  43.A.special B.delicate C.worrying D.embarrassing
  44.A.mentioned B.saw C.showed D.suggested
  45.A.just B.ever C.even D.only
  46.A.remarks B.feeling C.suffering D.reactions
  47.A.if B.as C.since D.because
  48.A, exactly B.perfectly C.normally D.necessarily
  49.A.dashing B.getting C.smoothing D.streaming
  50.A.goal B.target C.centre D.wonder
  51.A.challenge B.puzzle C.teasing D.ignoring
  52.A.powerful B.hurtful C.tense D.scary
  53.A.ruined B.broken C.changed D.disturbed
  54.A.turn off B.show off C.get in D.fit in
  55.A.optimistically B.understandingly C .persuasively D.honestly 第三部分:阅读理解(共两节,40 分)
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com -4-
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com
第一节: (共 15 小题,每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将 该项涂黑。 A Walking down a path through some woods in Georgia, I saw a small pool of water ahead on the path.I angled my direction to go around it on the part of the path that wasn't covered by water or mud.As I reached the pool, I was suddenly attacked! Yet I did nothing for the attack.It was so unpredictable and from somewhere totally unexpected.I was surprised as well as unhurt though I had been struck four or five times.I backed up a foot and my attacker stopped attacking me.Had I been hurt I wouldn't have found it amusing.And I was laughing.After all, I was being attacked by a butterfly! Having stopped, laughing, I took a step forward.My attacker rushed me again.He charged towards me at full speed, attempting to hurt me but in vain.For a second time, I took a step backwards while my attacker paused.I wasn't sure what to do.After all, it's just not everyday that one is attacked by a butterfly. stepped back to look the situation over. attacker moved back to I My land on the ground.That's when I discovered why my attacker was charging me only moments earlier.He had a mate and she was dying. Sitting close beside her, he opened and closed his wings as if to fan her. could only admire the I love and courage of that butterfly in his concern for his mate.He had taken it up on himself to attack me for his mate's sake (缘故) even though she was clearly dying and I was so large. did , He so just to give her those extra few precious moments of life, should I have been careless enough to step on her.His courage in attacking something thousands of times larger and heavier than himself just for his mate's safety seemed admirable.I couldn't do anything other than reward him by walking on the more difficult side of the pool.He had truly earned those moments to be with her, undisturbed. Since then, I've always tried to remember the courage of that butterfly whenever I see huge barriers facing me.
  56.Why did the writer change his direction while walking down a path? A.To get close to a butterfly. B.To look over the bad situation. C.To escape a sudden attack. D.To avoid getting his shoes dirty.
  57.What made the man feel funny? A.Making the attacker pause. B.Being attacked by a butterfly. C.Being stepped on by his mate. D.Discovering the energetic butterfly. .
  58.From this experience the man learned A.what he should do when faced with trouble B.people should show sympathy to the weak C.how he should deal with attacks D.people should protect butterflies
  59.Which of the following words can best describe the butterfly? A.Careless. B.Amusing. C.Courageous. D.Aggressive. B How Many Lies Do the Children Tell You? Mothers who feel their children don' t appreciate them can add another grievance to the list: half the time, their children are lying to them.A study designed to expose the truth about lying
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com -5-
高中英语辅导网 www.yingyufudao.com
shows that undergraduates lie to their mothers in 46% of their conversations.Stil
 

相关内容

北京市2011届高三英语一模试题-东城区

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 北京市东城区 2010?2011 学年度第二学期高三综合练习(一) 英 语 试 题 本试卷共 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,考生务必将答题卡交回。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准, 修改时用橡皮擦除干净。 4. 答题卡非选 ...

2010年北京市东城区中考英语二模试题及答案

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

北京市东城区2008?2009学年度第二学期综合练习(二)二模答案(英语)

   学年度第二学期综合练习( 北京市东城区 2008?2009 学年度第二学期综合练习(二) ? 初 三 英 语 参考答案 第I卷 5. B 6. A 15. A 16. C 25. B 26. B 35. C 36. D 45. C 46.A 55. A 56. C 1. B 11. C 21. C 31. B 41. A 51. D 2. C 12. B 22. D 32. A 42. C 52. A 3. A 4. B 13. A 14. C 23. C 24. B 33. D 34. C ...

人教大纲版2011届高三二轮专题复习讲义完形阅读综合突破试题(九)(英语)

   人教大纲版 2011 届高三二轮专题复习讲义完形阅读综合突破试题 (九) 英语) (英语) (英语 1 (2009?益阳高三模拟) I was watching Sportscenter last night when one of those “human interest” stories came on and really grabbed my attention. The 1 was about a professional sport Bass fisherman named C ...

2011年费县高一英语下学期期中考试试题

   2011 年费县高一英语下学期期中考试试题 年费县高一英语下学期期中考试试题 第一节:单项填空 (共 15 小题,每题 1 分,共 15 分) 从四个选项中,选出最佳选项,并 在答题纸上将该选项标号涂黑。 21. Thanks for me of the meeting this morning. A. advising B. suggesting C. reminding You’re welcome. D. telling 22. The old professor travelled ...

2009高考英语名词性从句练习题及答案解析

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 高考英语名词性从句练习题及答案解析 第一部分: 第一部分:基础题 1. makes his shop different is that it offers more personal services. A. What B. Who C. Whatever D. Whoever 2. ?It’s thirty years since we last met. ?But I still remember the story, b ...

英语七年级下册测试题及答案(新目标)综合练习二

   综合练习二 I.选用恰当的代词填空. 1. have a ruler. But ruler is short. Can you give a long ruler? (I, me, my) (you, (she, your) her) name is Wang Li. is twelve. (he, our) him, his) 2. are a good boy. What's name? 3. is a teacher. 4. David is an American boy. Plea ...

高三英语综合练习题

   高三英语综合练习题 高三英语综合练习题 大连育明高中 于美红 第 I 卷(共 80 分) 听力部分() (略 第一部分 听力部分() 略) ( 第二部分:英语知识运用(共两节,满分50分) 第一节,单项填空(共20小题,每小题1分,满分20分) 从 A、B、C、D 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳答案,并在答题卡上将该项涂黑。 21. As matter of fact, when the reception came to end, they were reluctant to le ...

初一英语下学期句子改错练习题

   初一英语下学期句子改错练习题 句子改错: 1. Look, is that watch? 2. Let’s calling June this afternoon. 3. How are you know my name? 4. What are these? A set keys. 5. The soccer is next the chair. 6. Are those keys on bed? 7. Where are your baseball? 8. I have 5 baseba ...

九年级英语综合练习题及答案(三)

   九年级英语综合练习题及答案( 九年级英语综合练习题及答案(三) 第Ⅰ部分 听力部分(20 分) 听力部分( 一、根据所听的句子选择正确的答语 1、 No, do it yourself B. Ok! How much do you need? A. C. Yes, you are right 2、A. Go away B. I’m hungry C. Sure 3、A. Thank you very much B. It doesn’t matter C. Ok! I’ll be glad ...

热门内容

新初二英语

   济南市天圣教育培训学校 济南市天圣教育培训学校 天圣 新初二英语 星期一 上 午 unit1,2 单词复习 阅读,背诵 此两课所 学的文章 和对话 有条件的 再多找另 外的课外 材料阅读 星期二 unit3,4 单词复习 阅读,背诵 此两课所 学的文章 和对话 星期三 unit5,6 单词复习 阅读,背诵 此两课所 学的文章 和对话 星期四 unit7,8 单词复习 阅读,背诵 此两课所 学的文章 和对话 星期五 unit9,10 单词复习 阅读,背 诵此两课 所学的文 章和对话 星期六 u ...

吉林英语家教高分突破

   基本上不看短文内容仅看选项, 基本上不看短文内容仅看选项,2010 年高考有人竟然过了 100 分! 高考有没有瞬间大幅度提分的可能? 高考有没有瞬间大幅度提分的可能? 谁能让你不用花很多时间和心思学习,英语就能提高至少 20-30 分?要是真的话,简直 是白捡的分数!不仅如此,当你了解了高考真题答案的所有内幕规律,看到了绝密的解题招 式,就会豁然开朗。哇!原来也可以这么做题!你的思路因此将会被彻底打通,提高的分数 将不仅仅是 20-30 分!无论现在的英语成绩是 60 分,还是 110 分 ...

初级商务英语Unit16

   "文档中国"搜集整理 [www.wendang.com] Unit 16 Competition Comparison of adjectives 1. Listening The Sales Manager of Brotherton Plc is talking about the company's main competitors. As you listen, complete the table below. Rank in order1-4. Listeni ...

牛津英语高三一轮复习资料(M3U3)

   高三英语早读检测( 高三英语早读检测(U3M3) No.28】 ) 【 】 主备人 沈加军 审核人 黄欣凤 Dec.7, 2007 一.根据首字母或汉语提示完成句子 1. My uncle and I were shopping when the bomb e. 2. Upon hearing the Attack on Pearl Harbor, the USA d war against Japan. 3. In m of Huaihai Campaign, we built a mem ...

中考英语句型总汇

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 …be good at …= do well in be good to …= be friendly to … help sb.(to) do sth. help sb.with sth. What's the ...