朝阳区 2001-2002 年高三英语第一次统一练习试卷 20
  02.4 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)
  21.?What new subject are you going to have in C. So have I. D. So do I. second grade?
  29.Never before in China for the teachers. ?I’m going to learn second foreign A. has done so much language. B. has been done so much A. a; the B. the; a C. the; 不填 D.不填;a C.so much has been done
  22.Why don’t you bring to his D. has so much been done attention that you are too busy to do it?
  30.?You have promised to go, then why aren’t A. this B. what C. that D. it you getting ready?
  23.?Can I do the job? ?I you to go at once. ?I’m afraid not, because it skill A.haven’t realized; want and patience. B. didn’t realize; wanted A. calls for B. asks for C. sends for D. cares for C.don’t realize; want
  24.?How did you get in touch with Mr. Ben? . don’t realize; wanted ?Well, it seems to me that you’ve forgotten
  31.I you the money. Why didn’t you ask me? me his address. A. could have lent B. could lend A. to bell B. to have told C. telling D. being told C. have lent D. lent
  25.?How did you sleep last night?
  32.The old lady, had been killed in the ?Like a log. Never slept . war, was given help by the local government. A. well B. better C. best D. much better A. all her children B. all of her children
  26.It’s perfectly harmless, Sally, I C. all of whose children D. whose all children wouldn’t have done it.
  33.China, the world’s most populous(人口众多) A. but B. otherwise C. yet D. then nation, joined the WTO last weekend,
  27.?Would you like me to turn down the radio a 15 years of talks. bit? A. to end B. ended C. ending D. ends ? .I’m used to working with the radio on.
  34.?How can the problem be solved? A. No, I don’t like it. B. Yes, it doesn’t matter. ?Well, we must it to the president’s C. No, it’s all right. D. Yes, please. own judgement.
  28.?You seem to have known all about the A. depend B. suggest C. expect D. leave accident.
  35. I wondered what you could be doing and what ? . be happening to you. A. So I have. B. So I do. A. might B. must C. should D. had to 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) “How much is it?” is a common and an important
  76. question asking in every country. However, there are some
  77. cultural differences when buying things. In most Asia, it
  78. is possible to bargain for a good price with a small
  79. store owner. And people in the United States seldom
  80. bargain. Usually, even in small shops, every item have a
  81. price tag(标签) on it. You pay that the price tag says.
  82. It is unnecessary to ask how much something cost because
  83. there is a price tag on nearly every item. You will
  84. probably also have to pay for a sale tax, which will likely
  85. be 5% of the price of the item.
  21.B
  22.D
  23.A
  24.C
  25.B
  26.B
  27.C
  28.A
  29.D
  30.B
  31.A
  32.C
  33.C
  34.D
  35.
  76.and 后去掉 an
  77.asking→asked
  78.most 后加 of
  79.√
  80.and→but
  81.have→has
  82.that→what
  83.cost→ costs
  84.nearly→almost
  85.去掉 for 北京市宣武区 2001?2002 学年度第二学期第一次质量检测 2002 年 5 月 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) A. a common B. an ordinary
  21.┄Excuse me , where can I find the post office? C. a usual D. a general ┄Go down this street. Turn right at the first light
  23. I’m looking after Tom today. He’s been at my and you’ll see it on the left. house ┄Did you say right at the first light? 8:00 this morning. ┄ . A. since B. for C. at D. till A. No, left B.OK C. Thank you D. That’s right
  24. ┄ Henry doesn’t seem like the same person. worker, he works very so much in the war has made him more
  22.Though he is ┄ hard. thoughtful.
A. For him to see B. His seeing
  31.While people may refer to television for C. Having seen D. To have seen up-to-the-minute news, it is unlikely that television
  25.Please call again. Jim a bath just now. the newspaper completely. A. has had B. was having A. replace B. have replaced C. is having D. has C. replaced D. will replace
  26. ┄When did he leave the classroom?
  32.Because the first pair of trousers did not fit ┄He left you turned back to write on the properly, he asked for . blackboard. A. another trousers B. others trousers A. the minute B. the time C. the others ones D. another pair C. until D. before
  33. In Britain today women 44% of the
  27. Once environmental damage ,it takes workforce, and nearly half the mothers with many years for the system to recover. children are in paid work. A. has done B. it to do A. build up B. make up C. does D. is done C. stand for D. send up
  28. we are doing has never been done
  34.This is the place I want to go to. before. A. mostly B. the mostly A. That B. What C. Which D. Whether C. most D. much
  29.They at least ten minutes ago.
  35. The hours the children spend in their A. ought to leave B. must have left one-way relationship with television people C. might leave D. should leave undoubtedly affect their relationships with real-life
  30.There is more land in Australia than the people. government knows . A. that B. when A. what to do with B. to do with it C. in which D. on which C. how to do D. to do it 第一节 短文改错(共 10 小题,每小题 1 分;满分 10 分) A strange thing was happened in our garden the
  76. other day. I went out play with my dog for
  77. a few minute, and noticed the dog barking(吠)
  78. at a big tree. Before I realized that it meant, it
  79. started to dig a hole at the base of the tree.
  80. Suddenly a large rat rushed out the hole, ran across
  81. the garden and disappearing into some waste ground
  82. behind the garden. Surprising at this unexpected
  83. incident, the poor dog was too slowly to react. It ran
  84. to the fence, but without some result.
  85.
  21.D
  22.B
  23.A
  24.C
  25.C
  26.A
  27.D
  28.B
  29.B
  30.A
  31.D
  32.D
  33.B
  34.C
  35.A
  76.was happened→ happened
  77.play → to play
  78.minute → minutes
  79.that → what
  80. √
  81.out → out of
  82.disappearing→disappeared
  83.Surprising→Surprised
  84.slowly→slow
  85.some→any, 或去掉 some 浙江金华市 2002 年东阳中学高三英语终结性测试 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) C.Yes. You’re welcome
  21.There were some great national celebrations in D. Not now. Thanks anyway town, the firework (焰火) displays
  25.My pain obvious the moment I entered everywhere. A. looking at B. finding out the office, for the first man I met asked pitifully, C. at the sight D. judging by “Are you feeling all right?”
  22.The sights of the city never fail to A. could be B. could have been C. must be D. must have been foreign tourists. A. express B. impress C. move D. touch
  26.?Don’t you think hard work is what makes
  23.I the special sale and bought a half people succeed? dozen new shirts. ? . A. took advantage of A. I couldn’t agree more B. I hope so B. paid attention to C. I’ve got it D. Wish you success C.made up for
  27. other young men, he enjoys popular D. kept an eye on music.
  24.?Is there anything I can do for you, sir? A. Compared with B. In common with . ? C. Referred to D. Talking of A. Sure. Go ahead B. No. Take your time
  28.Why do you want to get such an expensive
walkman you’ve had a good one already? A. that B. as C. which D. when
  29. , and we’ll know the results of the contest. A. Another 3 days B. Three days later C. After 3 days D. In three days
  30.?Everybody says you are a good student, you never fall asleep in class, do you? ? . A. Yes, sometimes B. No, I did C. Yes, never D. No, I didn’t
  31.Within industries, companies are always trying to develop products that are one step better than of other companies. A. ones B. that C. those D. all
  32.The expert thought the coins the farmer had found under the ground was just copper
gold. A. instead B. rather than C. more than D. in place of
  33.?Are you sure that you’ve met him before? ? I’m mistaken. A. Unless B. If C. When D. Though
  34.He was then the only among the there. A.person asleep, people present B. asleep person, present people C.person asleep, present people D. asleep person, people present
  35.In class, Mr. Chen talks about Chinese history and art of China. A. 不填, the, 不填 B. 不填, 不填, the C. the, the, the D. the, 不填, 不填
第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) As neither she nor her husband smoke, Mrs Henry was
  76. surprising to see cigarette ash on her doorstep. When she opened
  77. the living-room door she saw a strange man fast asleep in
  78. an armchair. Took care not to disturb him, she left the
  79. house immediately. She called at a taxi and went
  80. straight the police station, where she explained what
  81. had happened and added that the man could have
  82. got into the house through an opened window. She
  83. returned home together with two police. But it was too late.
  84. The man was disappeared. Luckily, nothing valuable had
  85. ever been taken. 第二节:书面表达(满分 25 分) 假如你正参与由 SSP 组织的“素质教育大讨论” 。请你根据以下要点扩写成一篇“关于良好师生关 系”的英语短文,寄去投稿。在文章中你提出了自己的观点和看法。字数 120 左右(不包括要点提 示部分) 。 可能用到的词汇:motivate vt. 激发 go extremes 走向极端 The Teacher?Student Relationship ? A good teacher?student relationship will make learning enjoyable and interesting for the students and teaching worth?while for a teacher. To set up a good teacher?student reationship, As for the students, In conclusion, a good teacher?student relationship can be mutually beneficial. The students gain knowledge eagerly and enjoyable and the teacher gains satisfaction from his job. 21?25 D B A D D 26?30 A B D A A 31?35 C B A A B
  76.smoke→smoked
  77.surprising→surprised
  78.√
  79.Took→Taking
  80.at
  81.straight→straight to
  82.could→ must
  83.opened→open
  84.police→policemen
  85.was→had The Teacher Student Relationship A good teacher student relationship will make learning enjoyable and interesting for the students and teaching worth-while for a teacher. To set up a good teacher-student relationship, a teacher’s behaviour is important. The teacher should motivate the students so that they want to learn. A good teacher should be patient, friendly and strict. Remember not to encourage the students by pushing or forcing them. Being too friendly may cause students to become lazy and stop working hard. On the other hand, being too strict may frighten the students. So, a teacher should avoid going extremes in treating his students. And teachers should encourage the students to think independently and learn to study by themselves. As for the students, they must always respect their teachers. Students should be eager to learn and willing to work hard. It’s important to listen with attention in class and it’s more important to learn to raise questions
and work out problems in new ways. In conclusion, a good teacher-student relationship can be mutually beneficial. The students gain knowledge eagerly and enjoyably and the teacher gains satisfaction from his job. 江苏省如皋中学反意疑问句专项练习 一.完成下列反意疑问句, 一空一词:
  1.We must go at once, ?
  2.My uncle used to smoke, ?
  3.She must be a music lover, ?
  4.You need to have a good dictionary, ?
  5.Let us do the jobs ourselves, ?
  6.There used to be an old stone bridge across the river, ?
  7.Please turn down the radio, ?
  8.There were few people there, ?
  9.If anybody comes here, he will be welcome, ?
  10.You must have seen her yesterday, ? 二、把下列各句改成反意疑问句:
  11.I think he is right.
  12.I don’t think you're seriously ill.
  13.I don’t suppose they will be back soon.
  14.Don’t do such a job.
  15.You needn’t do that when your daughter is here.
  16.What you need is more practice.
  17.He says that it is really true.
  18.He dared to ask the teacher many questions.
  19.That is an honest girl?
  20.Tom hasn’t much time to spare. 三、将下列句子译成英语(一空一词):
  21.人无完人, 对吗? , ?
  22.你每年冬天感冒, 是不是? , ?
  23.你伯父过去住在宁波, 对不对? ?
  24.A:他不想买这辆十速自行车, 对吗? B:对, 他不想买。 A: 。 ? B: , .
  25.这条裤子太长我弟弟不能穿, 对吗? , ? 四、下列句子都有三种译文, 请把正确的选出来:
  26.皇帝是裸体的, 对吗? A.The emperor was undressed, was he? B.The emperor was dressed, wasn’t he? C.The emperor was undressed, wasn’t he?
  27.我今天晚上得工作到深夜, 对不对? A.I had to work late into the night tonight, don’t I? B.I have to work late into the night tonight, haven’t I? C.I have to work late into the night tonight, don’t I?
  28.他既不是工人也不是工程师, 对吗? A.He is neither a worker nor an engineer, isn’t he? B.He is neither a worker nor an engineer, is he ? C.He is either a worker or an engineer, isn’t he?
  29.我是你的一个好朋友, 对不对? A.I am a friend, aren’t I? B.I am your good friend, am I not? C.I am one of your good friends, aren’t I?

  30.什么事也不会使我向你屈服, 对吗? A.Nothing could make me give in to you , could it ? B.Nothing could make me to give in to you, could i
 

相关内容

朝阳区2001-2002年高三英语第一次统一练习试卷

   朝阳区 2001-2002 年高三英语第一次统一练习试卷 2002.4 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 21.?What new subject are you going to have in C. So have I. D. So do I. second grade? 29.Never before in China for the teachers. ?I’m going to learn second foreign A. has done so ...

北京市石景山区2006年初三第一次统一练习暨毕业考试 英 语 试 卷

   北京市石景山区 2006 年初三第一次统一练习暨毕业考试 英 语 试 卷 考生 须知 2.本试卷共 12 页,第 I 卷答案写在答题纸上。 2006.5 1.本试卷为闭卷考试,满分 120 分,考试时间为 120 分钟。 第 I 卷 选择题 (78 分) 听力( 第一部分 听力(24 分) 一.听简短叙述,选择正确答案。每段听两遍。 共 4 分,每小题 1 分) 听简短叙述,选择正确答案。每段听两遍 ( 听简短叙述 1. A 2. B C A 3. B C A 4. B C A B 1 C ...

英语学习辅导报20091012

   英语学习辅导报 20091012 Different countries have different food , fries is , Italian pizza more and and and so on . In such China as , fast French food For people reasons. it is becoming , more KFC . popular these days. example like First easy fast , to M ...

历年(2000-2010)英语四级听力原文

   2006 年 12 月 23 日英语新四级听力原文(文字版) 日英语新四级听力原文(文字版) Section A: Conversations 1. Short Conversations 11. M: Christmas is around the corner. And I’m looking for a gift for my girlfriend. Any suggestions? W: Well you have to tell me something about your gi ...

2006年高考英语试卷及答案(重庆卷)英语

   www.tingroom.com 在线英语听力室 2006 年高考英语试卷及答案(重庆卷) 年高考英语试卷及答案(重庆卷) 英语试题卷共 16 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间 将试题卷上的答案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并 ...

2003年12月大学英语四级真题试卷及答案

   错误!未找到引用源. 错误!未找到引用源. 1 / 21 2003 年 12 月大学英语四级(CET-4)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what ...

九年级英语口语教师培训(家长会专用20100203)

   江苏省初中英语 听力口语自动化考试 江苏省教育厅 中国科学院自动化研究所 牛津大学出版社(中国) 牛津大学出版社(中国)有限公司 2010年 2010年1月 一、考试介绍 1. 考试流程 考场1考 考场 考 生参加 考试 考生到达考点 观看试室分布 图等待进入准 备室 准备室 考生接受培 训 考场2 考场 考生参 加考试 考生离开考点 2. 考试题型(见维克多听力书、口语纲要) 题型 听对话选择图片 听力 听对话回答问题 听两段长对话回答问题 听短文回答问题 口语 朗读短文 话题简述 合计 ...

英语文摘20100306

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

英语文摘20100307

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2008-12英语四级真题

   本资料由学生范文网(http://www.xsfanwen.com)为您收集整理。 为您收集整理。 本资料由学生范文网 为您收集整理 2008 年 12 月大学英语四级考试真题 月大学英语四 Part I Writing (30 minutes) ) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled Limiting the Use of Disposable Plast ...

热门内容

江苏省扬州市2009届高三上学期期末调研考试(英语)

   高考资源网(www.ks5u.com) ,您身边的高考专家 江苏省扬州市 2009 届高三上学期期末调研考试 英语试题 第一卷(三部分,共 85 分) 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.分,满分 5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. Where does the c ...

初中英语语法 介词用法口诀大全3

    关于、基础、靠、著论   例: This afternoon we are going to listen to a report on the international situation.   今天下午我们要听关于国际形势的报告。   Professor Shen will give us a talk on traveling in America.   申教授将给我们做关于美国之行的报告。   You are wrong on all these issues. 在这些问题上你的看 ...

2010年6月大学英语四级A卷真题

   2010 年 6 月 19 日大学英语四级真题 2010 年 6 月 19 日大学英语四级(CET-4)考试 全真试题(2010 年 6 月 19 日) Part I 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: Writing (30 minutes) For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To ...

巧记英语语法口诀二十一首

   巧记英语语法口诀二十一首 巧记英语语法口诀二十一首 英语语法不容易记,但借助语法口诀,却可起到事半功倍的效果。 英语语法的叙述,讲究科学性,追求严谨。故而中学生看起来,不免有 些枯燥,看不下去。为此,全国各地的师生们编写了不少英语语法口诀,以帮助 记忆。收集起来,大致有 20 余首。 1、英语的词类 句子要由词组成, 英语词类有十种: 句中成分用实词, 名、代、动、副、数、形容: 冠、介、连词和感叹, 虚词附加或沟通。 词类功能掌握了, 造句之时好运用。 2、语序歌 主、谓、宾、表同汉语, ...

九年级英语How do you study for a test课件2

   新目标英语 九年级 Go for it ! No.1 Middle School Tuesday , August 16th , Sunny By Lily 教学思路 1、 句型导入 2、 学英语的方法 3、 学英语的困难 4、 综合 更多资源xiti123.taobao.com 更多资源 Section A Ways of learning English Period 1 How do you study Chinese and English? 4 skills: listening ...