崇明县 2009 学年五年级第一学期英语期终抽测听力文字及参考答案 (满分 100 分 完卷时间 60 分钟) Part I Listening 30% 一. 将听到单词的编号写在前面的括号里.8%
  1. Peter works as a dentist in that building.
  2. My father always works hard.
  3. I love hiking.
  4. My parents often take me to the park.
  5. Sue won the game. She’s happy.
  6. The sun gives us heat.
  7. I’m in Grade Two.
  8. Tom likes to read story books.
  1.A
  2. C
  3. A
  4. A
  5. B
  6. C
  7. B
  8. C . 二.将听到句子的编号填写在前面的括号里.6%
  1. The robot can sweep the floor.
  2. I don’t play football on Saturdays.
  3. The little boy watched the dragonfly flying.
  4. There was the bell. We came into the computer room.
  5. The high temperature will be 25 degrees tomorrow.
  6. We don’t climb the hills in summer.
  1. A
  2. B
  3. B
  4. A
  5. B
  6. C 三. 将最恰当应当句的编号填写在前面的括号里。6%
  1. Who does your sister look like?
  2. What did your brother do yesterday?
  3. Where were the Wright brothers from?
  4. What’s the weather like tomorrow?
  5. Mary, I’ve got a fever. I shall be absent today.
  6. I s there a shop near your house?
  1.A
  2. A
  3. B
  4. C
  5. B
  6. A 四.听小对话,将最恰当答案的编号填写在前面的括号里。4%
  1.M:Oh, Mum ,it’s raining. We can’t go for a picnic. W: What about taking a walk in the rain, Tom? M: That’s a good idea. Question: What are Tom and his mother going to do?
  2. M: Sue, Is your father swimming? W: No. He goes swimming on Thursdays. He goes fishing on Fridays. M: Oh, today is Thursday. Question: When does Sue’s father swim ?
  3. M: Alice , what did you do yesterday? W: I went to music school in the morning. What about you, Peter? M: I went to the funfair with my parents. Question: Who went to the funfair yesterday?
  4. M: Hi, Sue. Are these picture books yours? W: Yes. I read many picture books when I was in Grade One. What about you, Norman?
M: Me, too. Question: Did Norman read many picture books when he was in Grade One?
  1. B
  2. A
  3. C
  4. A 五.听短文作判断,与短文内容一致的写”T”,不一致的写”F”.6% Yesterday was Children’s Day. The weather was fine. Linda went to the zoo with her parents. The zoo was small but beautiful. There were many children there. Linda met some friends. They sat under a big tree and ate some nice food. Linda watched the naughty monkeys. She fed them some peaches. The monkeys were happy. They jumped here and there. Linda’s favorite animal is tigers, but when she got to the tiger hill, it was quiet there. The tigers were asleep.
  1.T
  2. F
  3. F
  4. F
  5. T
  6. T Part II 55% 一、 判断下列单词划线部分的语音,相同的用”T”表示,不相同的用”F”表示。5%
  1. F
  2. T
  3. F
  4. F
  5. T 二.根据音标写单词,完成句子。3%
  1. read
  2. laugh
  3. studies 三.根据中文,图片或上下文意思完成句子(每格 1 分,小错误
  0.5 分) 。14%
  1. Tom had a dream last night.
  2. Peter sometimes watches TV with his sister.
  3. Mary loves sports. She walks and runs every day.
  4. I don’t like to wear dresses in summer.
  5. In 2005, Fei Junlong and Nie Haisheng took NO.6 Shen Zhou Spaceship to the moon. They are great….
  6. There are many kinds of fruits in the supermarket.
  7. My mother is interested in shopping.
  8. I can make some rules for our classroom.
  9. Have you got any pen pals? Yes, I have. 四. 选择恰当的介词填空。6% to with on of at about from
  1. My teacher answered my question with a smile.
  2. I have a photo of my friend.
  3. The high temperature will go down from 18 to 8 degrees this morning..
  4. Peter flies to Shanghai on business.
  5. We can borrow seven books at a time.
  6. My home is far from the supermarket. 五.将最恰当答案的编号填在前面的括号里。12%
  1.C
  2. B
  3. C
  4. A
  5. C
  6. B
  7. C
  8. C
  9. C
  10. C
  11. A
  12. B
  13. B
  14. C 六.根据实际情况回答下列问题。5% (只要正确均可得分,小错误扣
  0.5 分) 七.按要求改变句型。 (每题 1 分,小错误扣
  0.5 分)6%
  1. What’s under the bed?

  2. Where did Tom fly kites yesterday?
  3. How is Shanghai/ What is Shanghai like/ What do you think of Shanghai?
  4. Don’t pick up flowers in the park.
  5. Are you going to have supper with Mary?
  6. Tom’s mother doesn’t work hard. Part III Reading and writing 15% 一.阅读短文,回答问题。5%
  1. F
  2. F
  3. T
  4. T
  5. F
  6. T 一.阅读短文做判断,与短文内容一致的写“T” ,不一致的写“F” 。6%
  1. B
  2. C
  3. C
  4. A 二.请你以“Yesterday”为题写一段话,不少于五句。5%
  1、每少一句扣 1 分。
  2、标点及小的语法错误每两处扣
  0.5 分, (全篇只有一处也扣
  0.5 分, )但累计不超过 2 分, 重复错误算一处。
  3、离题扣 4 分。
 

相关内容

崇明县2009学年五年级第一学期英语期终抽测听力文字及参考答案

   崇明县 2009 学年五年级第一学期英语期终抽测听力文字及参考答案 (满分 100 分 完卷时间 60 分钟) Part I Listening 30% 一. 将听到单词的编号写在前面的括号里.8% 1. Peter works as a dentist in that building. 2. My father always works hard. 3. I love hiking. 4. My parents often take me to the park. 5. Sue won ...

2009--2010学年五年级英语第二学期期中听力材料学习必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

海淀区九年级第一学期期中练习英语试卷答案及评分参考2011.11

   海淀区九年级第一学期期中练习 英语试卷答案及评分参考 2010.11 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. B 2. A 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. B 11. C 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. David 18. May 19. ...

五年级第一学期英语单词默写表

   五年级第一学期 英语单词默写表 班级: 姓名: 学号: Unit 1 明天 开始;出发 总是 从不;决不 在……之前 伦敦 玩具 周末 开着的;打开的 去工作;上班 读点书 多经常……? 流览;冲浪运动 网 上网 博物馆馆 相当;十分 宫;宫殿 少年宫 走路;行走 去散步 喝 锻炼身体 下课后 Unit 2 学期 第一;首先 秋天 第二 冬天 第三 春天 夏天 九月 结束;末端 十二月 一月 四月 开始 五月 七月 度假 二月 三月 六月 八月 十月 十一月 第五 第八 第九 第十二 第二十 ...

六年级英语听力材料及参考答案

   六年级英语参考答案: 六年级英语参考答案: 英语参考答案 听力部分 一、听录音,从 A B C 三个选项中,选出你所听到的选项,把它的编号填在左 听录音, 三个选项中,选出你所听到的选项, 听录音 边的括号里。本大题读一遍。 边的括号里。本大题读一遍。 (本大题共 15 分,每小题 1 分) 班级 A)听录音,根据你所听到的内容,选出图画。 1.salesperson 2.plant trees 3.watched TV 4.dictionary 5.by ship (B B A C C) ...

三年级第一学期英语练习

   青华外国语小学 2009-2010 学年度第一学期假期作业 三年级英语假期作业 学校 班级 姓名 得分 听录音, 一. 听录音 勾出你听到的单词所对应的图片的序号 5 1. A. B. C. 2. A . B. C. 3. A. 红 B. 黑 C. 白 4. 5. A. A. B. B. C. C. 6. A. B. C. 7. A. 绿 B. C. 8. A. B. 黄 C. 9. A. B. C. 10. A 橘 . B. 棕 C. 蓝 笔试部分 一.选出和中文意思相同的词. 选出和中文 ...

高一第一学期英语期中考试

   中国最大的教育门户 E 度高考网 www.gaokao.com 北京市第八十中学 2009??2010 学年度第一学期期中练习 高一英语 (测试时间:100 分钟) 第一节单选(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 1.A good learner is also a person who A.sets down B.sets up notes when listening to a speech. C.sets off about her safety. B.to concer ...

五年级第二学期英语期中试卷含听力原文

   五年级第二学期英语期中试卷 Unit 1- 3 年级第二学期英语期中试卷 期中 班级 姓名 听力部分 根据录音内容,将下面每题中你认为符合的选项的字母编号圈 一、 根据录音内容,将下面每题中你认为符合的选项的字母编号圈 (10 分) 住。 ( 1 、 2、 、 分数 A 3、 、 B 4、 、 A 5、 、 B A 6、 A fine 、 B A B five B B A C fifth B 7、 A December 、 8、 A brother 、 9、 A Wednesday 、 10 ...

牛津英语七年级第一学期阶段性测试试卷

   七年级英语阶段调研试卷 第 一卷(55 分) 一、听力测试(20 分) A.找出与所听句子相符的图画,将其序号填入左边的括号内。 ( )5. A. B. C. B.听录音,选择合适的应答句。 ( ) 6. A. Yes, he is B. Yes, he does C. No, she doesn’t ( ) 7. A. Every morning B. Tomorrow afternoon C. For half an hour ( ) 8. A. Millie’s B. It’s Mil ...

《新中考重难点精析》英语听力材料及参考答案

   -1- -2- 《新中考重难点精析》英语听力材料及参考答案 Ⅲ,听长对话,回答问题. 听下面一段较长的对话,回答第 11-12 两小题. 第一部分 听力 W: Hello, Harvard. I'm calling to tell you I can't go to the party tomorrow. M: What's the matter, Lily? 模拟试题听力材料 (一) Ⅰ,听小对话,选择正确的图片. 1. W: I prefer quiet music to loud mu ...

热门内容

英语

   教学内容: 教学内容:Unit Six How many stars are there on the flag? Unit Seven What’s in the bag? What’ Unit Eight What are they doing? Unit Nine Are they picking pears? Unit Ten I can mend it myself. 一、语音。选出下列四个单词中,发音不同的一个,并将序号填在题 语音。选出下列四个单词中,发音不同的一个, 前的括号 ...

2011年北京市海淀区高三第一学期期末英语考试

   2011 年北京市海淀区高三第一学期期末英语考试 (满分 150 分,考试时间 120 分钟) 第Ⅰ卷(选择题 共 115 分) 第一部分 听力理解(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 l.5 分,满分 7.5 分) 听下面五段对话。每段对话后有一小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一 遍。 1.Where is the woman now? A.In Apple St ...

英语名篇名段背诵精华

   ( 61- 74) 英语名篇名段背诵精华(61-74) 61.Do You Fear the Wind 61. DO YOU FEAR THE WIND? DO you fear the force of the wind, The slash of the rain? Go face them and fight them, Be savage again. Go hungry and cold like the wolf, Go wade like the crane: The palm ...

《千万别学英语》步骤、诀窍、透视

   《千万别学英语》步骤、诀窍、透视 千万别学英语》步骤、诀窍、 1: Step 1:打通耳朵完全听清 步骤 第一、选择 1 盘(再次强调是 1 盘而非 1 套)适合自身英语水平的磁带。 第二、每天集中精力把 A 面和 B 面连续听两遍。 第三、要坚持天天听,但每隔 6 天要休息 1 天。 第四、直到听清磁带中的所有内容。 诀窍 1、选择一卷适合自己程度的录音带 关键在准确判断自己的英语程度。 选择录音带的方法之一:根据自己的程度选择度适当录音带 选择录音带的方法之二:最好选美国语言学博士研发的 ...

山东省枣庄市2009届高三年级英语调研考试题

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 山东省枣庄市 2009 届高三年级调研考试 英 语 试 题 本试卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分.共 150 分,考试时间 120 分钟. 第 I 卷(三部分,共 105 分) 注意事项: 1.答第一卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目用铅笔涂写在答题卡上。 2.每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后, 再选涂其它答案标号。不能答在试卷上。 3.考试结 ...