初二年级下英语期中考试复习
  1. You can see a lot of stars night when the sky is clear. A. at B. in C. on D. by
  2. We traveled all night to London and got there Sunday morning. A. for B. on C. at D. to
  3. Beijing is one of in China. A. the oldest city B. an old city C. the oldest cities D. the old city
  4. Tom goes swimming every weekend, and now she can swim Mike. A. as good as B. as well as C. worse than D. more than 5 - The Changjiang River is the first longest river in Chin A. Which is the river in China? - The Yellow River. A. second longest B. first longest C. longest two D. longest one
  6.-John’s dog died last week. That made him very . - Poor boy! He loved it so much . A. sad B. pleased C. easy D. interesting 7 They all lookedat the teacher when he told them the good news. A. sadly B. happily C. carefully D. angrily
  8.-What’s wrong with Sam?-He eats __food,so he is __ fat. A. much too; too much B. too much, much too C. much too, too many D. too much; many too
  9. Mr Hu can English very . A. say; good B. say; well C. speak; good D. speak; well
  10.-Have you heard your father? -Not yet. A. from B. for C. to D. on
  11. -It’s raining outside.-You’d better take the umbrella you. A. to B. on C. with D. for
  12.The famous singer star was born the Eve of the New Year. A. on B. at C. in D. for
  13.Yaoming is a great basketball player .We are proud him. A. of B. to C. for D. at
  14. -Did you have breakfast this morning? -No. I got up late and went to school breakfast. A. for B. in C. without D. after
  15. It isn’t watch . I left mine at home. A. my B. me C. my D. mine
  16. -Is this your bicycle, David? -No, it isn’t. It’s Helen’s. A. his B. yours C. mine D. hers
  17.-Miss Lin teaches English this term. -You are lucky. is a very good teacher. A. our; She B. us; He C. us ; She D. ours; He
  18. -There are two new cars in front of the building. -One is Bill’s, is the manager’s. A. other B. another C. others D. the other
  19.-Is your mother badly ill? -No, only a little cold. A. nothing serious B. serious nothing C. anything serious D. serious anything
  20. -My brother doesn’t like milk. -I don’t,. A. either B. neither C. too D. also
  21. I had a bad cold. The doctor asked me in bed. A. staying B. to stay C. stayed D. stays
  22. You look tired. You’d better a good sleep. A. have B. having C. had D. to have
  23.-How about your trip to the seaside? -Great! I enjoyed in the sea. A. swimming B. to swim C. swim D. swims
  24.-We can go to Beijing Railway Station by bus. -Why not there for a change? A. walk B. walking C. to walk D. walked
  25. Jane likes singing. We often hear her after class.
A. sing B. to sing C. sings D. sang
  26.-There is nobody here. Let’s play football. -No, we can’t. My father often tells me in the street. It’s dangerous. A. to play B. don’t play C. not to play D. playing
  27. The new term is coming. The students are busy the classroom. A. clean B. cleans C. to clean D. cleaning
  28.He will catch up with his classmates if he harder. A. study B. studies C. will study D. studied
  29.How long will it to build the “bird’s nest”-the Olympic Stadium? A. spend B. pay C. take D. cost
  30.Could you tell me ? A. where is the nearest hospital B. where was the nearest hospital C. where the nearest hospital is D. where the nearest hospital was
  31.If Ann free time tomorrow, she will go to the party. A. have B. has C. will have D. had
  32.The maths problem is too difficult. students can work it out. A. Few B. A few C. Little D. A little
  33.Please tell me tomorrow. A. when will the meeting begin B. when the meeting will begin C. when would the meeting begin D. when the meeting would begin
  34.-May I speak to Mr. Brown? -Sorry, he isn’t in. He Shanghai. A. has been to B. are going to C. went to D. has gone to
  35.There __ an English party tomorrow. Would you like to go? A. is going to be B. is going to have C. is D. has
  36.- Would you like something to drink, or coffee?-Coffee, please. A. tea B. meat C. fruit D. bread 37 Let me tell you . A. how much is the car B. how much does the car cost C. how much did I pay for the car D. how much I spent on the car
  38.-How many do you have? -Only two. A. bottle of milk B. bottle of milks C. bottles of milks D. bottles of milk
  39.-Where are the boys now? -They on the playground ,I think. A. play football B. played football C. have played football D. are playing football
  40.-Your father is a doctor,? -Yes, he is. A. is he B. isn’t he C. are you D. aren’t you
  41.I don’t know . A. when will the train arrive B. will the train arrive C. the train will arrive D. when the train will arrive
  42.-Ask her if she to the party. If she __,let me know. -OK. A. comes; comes B. will come; comes C. will come; will come D. comes, will come
  43.-Can you tell me __? -Sorry, I don’t know. I was not at the meeting. A. what does he say at the meeting B. what did he say at the meeting C. what he says at the meeting D. what he said at the meeting
  44.Your mother is sleeping. You’d better . A. not wake up her B. not to wake up her C. not wake her up D. not to wake her up
  45.Please tell Peter to my office at once. A. to come B. coming C. come D. comes
  46.-Can you speak English, Mr. Wang? -Yes, but only . A. a few B. few C. a little D. little
  47.I’ll go to the supermarket as soon as I finish this letter. A. write B. wrote C. to write D. writing

  48.It’s raining outside. You’d better your raincoat if you go out. A. put off B. put away C. put up D. put on
  49..We have worked for such a long time. Shall we stop a rest? A. having B. had C. to have D. have
  50.My teacher asked me such a nice model plane. A how I made B how did I make C how I make D how do I make
  51.My uncle wants to travel around the world because he enjoys new places. A see B sees C saw D seeing
  52. Mike’s mother made him at home because it’s raining heavily outside. A stay B to stay C. staying D. stayed
  53. I two tickets for the football match. Would you like to go with me ? A. bought B. buy C. had bought D. have bought
  54.-Peter, could you come and help me in the kitchen, please? - Sorry, Mum. I Lily with her English. A. help B. helped C. have helped D. am helping
  55.-Where is Mr. Li? -He has gone to London and he back in two weeks. A. comes B. came C. will come D. has come
  56.Father told her son polite when talking with others. A. is B. was C. to be D. not to be
  57.- often use QQ to talk with each other on the Internet . - Really? Will you please show me it? A where can I use B how can I use C how to use D what to use
  58.He always looks over his exercises to there are no mistakes. A. find out B. make sure C. think about D. try out
  59. The lesson is easy because there are new words in it. A. few B. little C. a few D. a little
  60. Nobody a noise in our English class. A. makes B.make C. to make D. making
  61. My brother hurt his yesterday. He can’t walk now. A. arm B. leg C. hand D. eye
  62. I had a bad cold. The doctor asked me in bed. A. staying B. to stay C. stayed D. stays
  63. He said that he all day on Sunday. A. worked B. was working C. work D. works
  64.Mrs Brown isn’t here. She has to her baby at home. A. look at B. look for C. look out D. look after
  65.Our city has planted trees this year. A. thousand B. thousands C. thousands of D .thousand of
  66. Mother told me fire any more. A. to play with B. not to play C. to play D. not to play with
  67.The doctor asked the woman the medicine three times a day. A. take B. takes C. taking D. to take
  68.Would you spend £200 a new coat? A. in B. on C. at D. of
  69. I’m tired. I don’t like my homework now. A. to do B. doing C. will do D. did
  70.Do you know Mr. Black lives? A. what B. that C. where D. how
  71.The teacher invited his headmaster __basketball at the weekend. A. play B. plays C. to play D. playing
  72. Could you please tell me ? A. where is the supermarket B. where the supermarket is C. where was the super market D. where the supermarket was
  73.The angry father asked the son the words twenty times. A. write B. to write C. writing D,. wrote
  74. I am not sure the work on time. A. if can she finish B. if she can finish C. she has finished D. will she finish
  75. I’m hungry, Mum. I want something . A. eating B. to eat C. ate D. eaten

  76. It’s not easy for us English well. A. learn B. to learn C. learning D. learnt
  77. In the bookshop, a reader asked the shopkeeper Who Moved My Cheese? Was an interesting book. A. what B. that C. how D. if
  78. -Would you like to come to dinner tonight? -I’d love to, I have something to do. A. and B. if C. so D. but
  79. Keep ,and you will succeed. A. to try B. tries C. trying D. tried
  80. Don’t the radio. The baby is sleeping. A. turn off B. turn on C. turn over D. turn down
  81. If you don’t like the photo,“delete”. A. pressing B. to press C. press D. pressed
  82. -I usually go to Xiamen by train. -Why there by plane for a change? A. not go B. don’t go C. not you go D. not to go
  83.If she spends time with the orchestra ,they will punish her. A. too much B. much too C. many D. a lot
  84.They often asked us them in busy days. A. help B. to help C. helps D. helping
  85. That man warned us this kind of fruit. A. eating B. not to eat C. to not eat D. not eat
  86. My mother often tells me in the sun because it is bad for my eyes. A. not read B. to not read C. reading D. not to read
  87. We use the bike traveling. A. in B. on C. at D. for
  88. If you offer some jobs around the home, he will realize that you are truly sorry. A. do B. to do C. doing D. did
  89.Jackson decided a new car for his work. A. buy B. buying C. to buy D. buys
  90.If you don’t like speaking English outside the classroom, you . A not improve B don’t improve C not to improve D won’t improve.
  91. If it next Saturday, we will stay at home. A. rains B. rain C. rained D. raining
  92.my father used the computer last night, he was angry. A. When B. Where C. Which D. What
  93. If you tell him the truth, he angry with you. A. is B. will C. was D. will be
  94. His father told him quickly in the street. A. not to ride B. not ride C. ride D. to not ride
  95. We decided to the park tomorrow. A. go B. going C. to go D. will go
  96. If we play games on the computer, it a virus. A. have B. has C. will have D. had
  97. If it doesn’t work, you should offer . A. to pay B. pay C. paying D. paid
  98. I usually use the computer my homework. A. in B. on C. with D. for
  99. the teacher warned us that! It’s dangerous. A. to touch B. not to touch C. to not touch D. don’t touch 1
  00.They often play games the computer. A. in B. at C. on D. use
 

相关内容

初二年级下英语期中考试复习8B100

   初二年级下英语期中考试复习 1. You can see a lot of stars night when the sky is clear. A. at B. in C. on D. by 2. We traveled all night to London and got there Sunday morning. A. for B. on C. at D. to 3. Beijing is one of in China. A. the oldest city B. an old c ...

新目标人教版八年级下 英语 期中复习重点词组

   八年级下期中复习基础知识 in 100 years=100 years later=100 years from now (一段时间 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 一百年以后 活到 200 岁 在家学习 爱上.... 养一只宠物鹦鹉 独居 在大学/中学 在太空站上 看上去时髦 穿 ...

小学六年级英语期中考试试卷分析1

   小学英语六年级期末考试试卷分析 期末考试成绩结果出来后,成绩不太理想,有一些遗憾,总有一部分学生 掉队,同时自己也总在总结经验,如果我在平时我注意多讲一些,学生们可能 就少出一些毛病了。下面我就说一下这次考试的一点体会吧。小学英语教学评 价的主要目的是激励学生的学习兴趣和积极性,因此,我们的期末试卷的出题 思路非常明确。通过考试的形式来检测小学生的学习兴趣、学习习惯和对所学 知识的掌握程度。题目类型符合小学生的心理特点和教学目标要求,试题由听 力和笔试两部分构成。听力 40 分,笔试 60 ...

2006-2007八年级下英语期末专项复习 作文

   2006学年第二学期厦门一中英语八年级期末专项复习五书面表达 厦门一中英语八年级期末专项复习 2006-2007 学年第二学期厦门一中英语八年级期末专项复习五书面表达 一、请写一篇短文,词数 60-90 字左右,描述自己最喜欢的一样物品,比如:手表,围巾, 书包,自行车,MP3 等等。内容应包括以下几点: 1. 物品的来历(自己买的,别人送的。。 。) 2. 物品的简单特征。 3. 你喜欢它的原因。 二、 假如你是李新。 根据所给的英文提示词, 给你在美国的笔友 Bob 写一封信, ...

七年级下英语期中试题

   新人教版英语七年级下期中检测 新人教版英语七年级下期中检测 满分: 考试时间: 制卷人: 满分:100 分 考试时间:100 分钟 制卷人:周火松 一、单项选择。 单项选择。 (15 分) ( ( )1. My uncle speaks English very well, but he can speak only A. few ( )2. Where A. do A. to play A. on ( )5. Go A. to; to B. a few B. is B. playing B ...

初中英语期中考试试卷分析

   初中英语期中考试试卷分析 目前我市使用了两个版本的初中英语教材: 仁爱英语和新目标英语。 仁爱英语命题的目的是 了解学情;新目标英语命题的目的是进行教学质量调查。两者命题有一个共同点:实现新课 程要求的三维目标,传道(情感、态度、价值观) 、授业(引导学生掌握知识和技能) 、解惑 (引起主动学习,学会学习方法) 。 一、试卷特点: 1.试卷注重基础,体现灵活运用,难度和区分度恰当无偏题、怪题出现。 试题注重考查学生在一定语境下对语言基础知识的掌握情况和综合运用英语的能力。 语言基 础知识的考 ...

五年级下英语期末试卷

   小学五年级下册英语综合自查题 班级 姓名 成绩 一、听音,选择(共 10 题,每小题 1 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1、A. swimming )2、A. walk )3、A. fifth )4、A. June )5、A. bear )6、A. 10:15 )7、A. pass )8、A. four )9、A. climb B. work B. first B. swinging C. word C. third C. sleeping B. July C. Jan. ...

初一下英语期中试卷1

   初一英语下学期期中考试试卷 第一卷 选择题 (60 分) 选出能替代划线部分的正确答案。( 。(1×5) 一. 选出能替代划线部分的正确答案。( ) 1. Lucy is wearing a red coat today.A A. in B. putting on C. at 2. The box is very heavy B. A. light B. not light C. not heavy 3. I would like to have a cup of tea.a A. want ...

五年级下英语期中检测

   茨嘎五年级 PEP PRIMARY 姓名 ENGLISH 分数 五年级下册 期中检测 听音, Ⅰ.Listen and choose.(听音,选出你所听到的单词。8 分) 听音 选出你所听到的单词。 ( ( ) 1、 A. great ) 3、 A. Speak B. grow B.speed C.glass C. Splash ( ( ) 2、 A.wait ) 4、 A.week B. rain C.train B. wake C. windy 听音, 张鹏一家各自生日所在的月份 Ⅱ.L ...

牛津8B英语期中试卷

   初中牛津英语 8B 期中试卷 笔 试 部 分 一、 根据句意及首字母,在横线上填上适当的单词。 根据句意及首字母,在横线上填上适当的单词。 ( 5 分 ) 1.If you want to change the channel on TV , you can use r control. 2.The TV is t on, which program would you like? 3.The little child was l on the grass when he fell asle ...

热门内容

英语写作的万能公式

   我高三讲义上的经典总结 英语写作的万能公式 开头的万能公式 1. 开头万能公式一:名人名言 有人问了, “我没有记住名言,怎么办?尤其是英语名言?” ,很好办,编! 原理:我们看到的东西很多都是创造出来的,包括我们欣赏的文章也是,所以尽管编,但是 一定要听起来很有道理哟!而且没准我们将来就是名人呢! 经典句型: As proverb says, “you are only young once.’’(适用于已记住的名言) It goes without saying that we cann ...

小学人教版3-6年级pep英语词汇

   《小学人教版 3-6 年级 pep 英语词汇》 第三册 1、bag 书包 2、pencil 铅笔 3、pen 钢笔 4、book 书 5、ruler 尺子 6、pencil-case 铅笔盒 7、teacher 老师 8、student 学生 9、boy 男孩 10、girl 女孩 11、friend 朋友 12、home 家 13、room 房间 14、school 学校 15、classroom 教室 16、window 窗户 17、desk 课桌 18、chair 椅子 19、beef ...

英语面试:时态、环境、文化三合一

   近年来,随着越来越多的外商的进驻,很多人在应聘的过程中都很有可能会被要求参加英 语面试。 不少人凭着良好的教育背景和丰富的工作经验一路过关斩将, 却往往在英语面试的 环节上功亏一篑, 而最终无法实现自己的职业理想。 以下根据大量在朗阁教学中所遇到的实 际情况总结了 英文面试过关三招,相信会对即将参加此类面试的人提供一点帮助。 技巧一:注意英语时态的变化运用 应聘者在参加英语面试前大都作过充分的语言知识的准备与练习。 那么在众多的英语语 法规则中为什么要单独强调时态的运用呢?其一是因为由于和汉 ...

2006年高考英语单项填空题热点透视

   2006 年高考英语单项填空题热点透视 一:动词的时态和语态 1.The house belongs to my aunt but she here any more.(全国卷Ⅰ,21) A. hasn't lived B. didn't live C. hadn't live D. doesn't live 2.This machine . It hasn't worked for years.(浙江卷,6) A. didn't work B. wasn't working C. does ...

2007年普通高等学校招生全国统一考试(辽宁卷)英语试卷参考答案

   资源来自:福清海口中学教育信息网 www.fqhkzx.com 欢迎您投稿 ,投稿邮箱:fqhkzx@126.com 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(辽宁卷) 年普通高等学校招生全国统一考试(辽宁卷) 英语试卷 英语试卷 参考答案 第I卷 1.B 9.B 17.A 25.B 33.A 41.C 49.A 57.A 65.C 73.A 2.A 10.B 18.B 26.A 34.D 42.A 50.B 58.D 66.A 74.B 3.B 11.A 19.C 27.D 35.A 43 ...