初二英语
初二英语
史上最牛英语口语学习法:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 史上最牛英语口语学习法:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋在线英语,可免费体验全部外教一对一课程 一对一课程: 太平洋在线英语,可免费体验全部外教一对一课程:www.pacificenglish.cn
Module 9 动词不定式练习题 Ⅰ单项选择(45%)
  1.Would you please tell me next? A. how to do B. what to do C. what do I do D. how I should do
  2.The girl wasn't to lift that bookcase. A. too strong B. enough strong C. strong enough D. so strong
  3.For a time his grandmother found accept his new idea. A. hard B. it hard C. it hard to D. it is hard to
  4.As she has never been there before, I'll have someone her the way. A. show B. to show C. showing D. showed
  5.You drive slowly. The roads are wet. A. had rather B. would rather C. had better D. would better
  6.Nothing can make the brave soldier his country. A. turn against B. to turn against C. to turn to D. turn to
  7.In the old days it was difficult for the poor a job. A. find B. to find C. look D. to look for
  8.When learning a foreign language, try our best the spirit of it. A. master B. hold C. take hold of D. to master
  9.It was foolish his car unlocked. A. for him to leave B. of him to leave C. for him leave D. him to leave
  10.Remember the newspaper when you have finished it. A. putting back B. put back C. to put back D. will put back
  11.Napoleon spoke so loudly as to in front of his soldiers. A. hear B. be heard C. listen D. be listened to
  12.Television and radio to know what is going on all over the world. A. made it possible of us B. have made us possible C. have made it possible for us D. have made it be possible for us
  13.I have enjoyed my visit here. I'll be very sorry . A. for leaving B. to leave C. if leaving D. to have left
  14.I don't see how I could possible manage the work without . A. to finish; helping B. to finish;being helped C. finishing;helping D. finishing;being helped
  15.We all think it most foolish this mistake. A. for you making B. of you to make C. you to make D. for you to make
  16.Because of air pollution being greatly reduced, this city is still . A. a good place which to be lived in B. a good place to live C. a good place to live in D. a good place to live for
  17.? You were lost on your way to the lake, weren't you? ? Yes, we were and had to stop the way. A. asking B. to ask C. asked D. to be asked
初二英语

  18.She felt it a great shame so severely in the presence of her boy friend. A. to criticize B. to have criticized C. to be criticized D. to have been criticized
  19.The advertisements are trying people to buy things they don't really need. A. persuade B. persuading C. be persuading D. to persuade
  20.If you were much younger, I would arrange as the general manager, for all your colleagues speak highly of your work. A. for you to work B. of you to work C. for you work D. you work
  21.On our way back home, we lunch because we felt hungry. A. stopped to have B. stop to have C. stopped having D. stoped to have
  22.I did nothing but my lessons last Sunday. A. go over B. to go over C. went over D. go on
  23.I'd prefer home rather than a walk. A. to stay; to take B. stay; to take C. to stay; take D. stay; take
  24.He was so follish his car unlocked. A. to leave B. that leave C. as to leave D. for him to leave
  25.Your flat needs . Do you want me it for you? A. to clean; to do B. cleaning; doing C. cleaning; to do D. to be cleaned; doing
  26.What the scientist said greatly encouraged us the experiment again, but his secretary's words discouraged us the experiment any more. A. to try; to do B. to try; from doing C. for trying; from doing D. trying; to do
  27. water before breakfast seemed to them a rule never . A. To get; breaks B. To get; to break C. Getting; breaks D. Get; to break
  28.The patient was warned oily food after operation. A. to eat not B. eating not C. not to eat D. not eating
  29."Do you have any clothes today, Sir?" asked the maid politely. A. wash B. to be washed C. to wash D. to be washing
  30.Mr. Green has never smoked any more since his wife him . A. suggested; to give it up B. persuaded; to give up it C. advised; to give it up D. persuaded; to give it up Ⅱ.把下列的定语从句和同位语从句改为不定式短语(15%)
  1.There are still a lot of difficulties we have to overcome.
  2.Before the machines leave the factory, there is a series of tests that must be passed.
  3.At the end of the speech he expressed the desire that he should come and work in China someday.
  4.They signed an agreement that they should expand the trade between the two countries.
  5.The commander gave orders that we should cross the river. Ⅲ.把下列的状语从句改为不定式短语(15/%)
  1.She was excited when she heard the news.
  2.I'm glad I have seen your mother.
初二英语

  3.The mother was pleased when she saw her son doing so well at school.
  4. He was very happy when he saw us so happy.
  5. They will be disappointed when they hear it. Ⅵ.把下列的结果状语从句改为 enough to 或 too…to 短语(25/%)
  1.The room is so large that it can hold one hundred people.
  2.The room is so small that it can't hold one hundred people.
  3.The text is so easy that a child can understand it.
  4.The text is so difficult that a child can't understand it.
  5.He is so short that he can't be a good basketball player. 参考答案 Ⅰ.
  1.B
  2.C
  3.C
  4.A
  5.C
  6.A
  11.B
  12.C
  13.B
  14.B
  15.B
  21.A
  22.A
  23.C
  24.C
  25.C
  7.B
  16.C
  26.B
  8.D
  9.B
  10.C
  17.B
  18.C
  19.D
  27.B
  28.C
  29.B

  20.A
  30.D
Ⅱ.
  1.There are still a lot of difficulties for us to overcome.
  2.Before the machines leave the factory, there is a series of tests to be passed/to pass.
  3.At the end of his speech he expressed the desire to come and work in China someday.
  4.They signed an agreement to expand the trade between the two countries.
  5.The commander gave us orders to cross the river. Ⅲ.
  1.She was excited to hear the news.
  2.I'm glad to have seen your mother.
  3.The mother was pleased to see her son doing so well at school.
  4.He was very happy to see us so happy.
  5.They will be disappointed to hear it. Ⅳ.
  1.The room is large enough to hold one hundred people.
  2.The room is too small (not large enough) to hold one hundred people.
  3.The text is easy enough for a child to understand.
  4.The text is too difficult (not easy enough) for a child to understand.
  5.He is too short (not tall enough )to be a good basketball player Module 7?Revision Module 12 知识小结 二. 重点、难点: 7?12 模块句型整理 三. 具体内容: (一)句型复习
初二英语

  1. That smells delicious!
  2. That’s much better.
  3. get ready for
  4. stop doing
  5. Sound like
  6. Thanks for
  7. Look like
  8. Need to do
  9. How do I get to
  10. Go along
  11. most of
  12. as+句子
  13. Get of the boat
  14. the way to+地点名词
  15. Need to do
  16. one of
  17. a lot of
  18. think of
  19. be used to do
  20. want to do sth
  21. be famous for
  22. be famous as
  23. happen & take place
  24. remember to do sth
  25. remember doing sth
  26. fall in love with
  27. be married to sb
  28. It’s a good way to do sth
  29. What’s the weather like?
  30. it’s so windy that it’s difficult to walk.
  31. Use both hands when you accept a present.
  32. although many people wear a hat
  33. Can’t wait to do
  34. can’t help doing
  35. have to do sth
【模拟试题】 模拟试题】
一. 根据句意及首字母提示补全单词
  1. In China, when we a a present, we must use both hands.
  2. You should w hongbao in red paper in China.
  3. We can’t eat too much c. It’s bad for our health.
  4. If my mother wants me to do something, I’ll do it i. I can’t let her feel unhappy.
  5. The Spring Festival is our t festival in China.
  6. It’s not p to make a noise at table.
  7. In China we eat food with c
  8. In England people usually r their glasses and say cheers!
  9. If you don’t know the word, you can look up the word in the d.
  10. I have a beautiful p, there is a little money in it. 二. 单项选择
  1. Please have a wash you go to bed. A. after B. before C. while D. as soon as
  2. Mary is flying to France soon. She will arrive Paris the morning of July
  19. A. at ; in B. in ; on C. in ; in D. on ; in
  3. These books out of the reading room. You have to read them here. A. can’t take B. must be taken C. can take D. mustn’t be taken
  4. ?Mum, may I watch TV now? ?Sure, but you help me with my housework first. A. can B. may C. must D. could
  5. It’s time for class. You must . A. stop to sleep B. stop sleeping C. stops sleep D. stop and sleep
  6. Jenny was home , she saw a beautiful bird. A. on her way B. on the way to C. on she way’s D. on her way to
  7. I heard two girls English in the next room. A. are speaking B. speak C. saying D. Speaking
  8. ?What are Mr. and Mrs. Black doing? ?They tea in the garden. A. are drinking B. drank C. have drunk D. drink
  9. I’m hungry, Mum. I want to eat. A. everything B. anything C. something D. nothing
  10. We’ll go to Mount Tai if it this weekend. A. don’t snow B. will not snow C. will snow D. doesn’t snow
  11. When the famous singer started to sing, everyone began to shout very. A. loudly B. loud C. heavily D. high
  12. The guide has some new. She can show them to us. A. rice B. food C. jacket D. pictures
初二英语

  13. How did you try to get to school on time you missed the school bus? A. when B. if C. once D. that
  14. he is very young , he knows several languages. A. Though ; but B. Because ; so C. Though ; / D. Because ; /
  15. You can’t wrap your present blue paper. A. with B. in C. by D. at
  16. The two friends were pleased to see each other that they talked happily in the park. A. too B. so C. quite D. much
  17. He won’t go there . I won’t go there , . A. too B. either C. also D. neither
  18. Jim and Tom are brothers , of them to school. A. All; go B. All; goes C. Both; go D. Both; goes
  19. There are flowers here. A. so many B. such many C. so much D. such much
  20. The customs in China them in England. A. is the same from B. are the same from C. are different from D. is the different from 三. 句型转换
  1. He must finish his homework now.(就划线部分提问) he finish his homework?
  2. I can talk loudly in the classroom.(改为否定句) I loudly in the classroom.
  3. Must I wash up?(作出否定回答) No, .
  4. I put some food on my plate.(就划线部分提问) food you put on your plate?
  5. You must listen to the teacher.(改为一般疑问句) listen to the teacher?
  6. Has Gina got an eraser?(改为同义句) Gina an eraser ?
  7. Lucy could ride a bike when she was eight years old.(改为同义句) Lucy could ride a bike eight.
  8. We watch TV once a week.(就划线部分提问) do you watch TV?
  9. Break something at Spring Festival.(改为否定句) at Spring Festival.
  10. You mustn’t do some cleaning on the first day of Chinese New Year.(改为肯定句) You 四. 完成对话 cleaning on the first day of Chinese New Year.
Kate: Lucy’s coming to our house for lunch tomorrow. 1 Mum: Yes. But you must help do the cooking, Kate. Kate: Certainly, Mum. 2 Mum: What about fried chicken? Kate: I know she eats fried chicken at home quite often. Mum: Oh! 3 Kate: You mean some English food?
初二英语
Mum: 4 Kate.. Shall I go and buy some fish and chips, Mum? Mum: 5 A. What shall we cook? B. Let’s give her something different to eat this time. C. Are you free then, Mum? D. Yes, please. E. What shall we do? F. Yes, we will cook something English. 五. 完型填空 Around the world, people have different ideas about what good manners are. When you go to restaurants in different parts of the world, it’s very 1 to know the right and wrong things to do. For example, in China it’s OK to 2 a lot of noise in restaurant. In fact, if a restaurant isn’t noisy and 3 , you may think there’s something wrong with it. However, in many western countries, restaurants are 4 places. If a table is too loud, other people who are eating there might 5 to the owner of the restaurant. Paying the bill is also different from country to country. In China, one person usually pays for 6In western countries, 7 friends eat together, they usually share the cost. This is called “going Dutch ”. Also, when westerners pay the bill, they usually leave some money for the 8 . This is called “Leaving a tip”. Leaving a tip is thought to be polite. In the US, it’s 9 to leave tips of 10%, 15%, or 20% of the bill, which is decided by how good the service is. Good waiters can make a lot of money! The way people eat food is diff
 

相关内容

步步高电子词典(初二英语)

   步步高电子词典(初二英语) 步步高电子词典(初二英语)第一期 一、本期知识点概述: 1.be going to 的用法: 1) be going to 表示将要发生的动作,含有打算的意思。 2) be going to 后接动词原形。 3) going to 常和表示将来的时间一起用。 be 例如: tomorrow, tomorrow morning, tomorrow afternoon, tomorrow evening, this weekend, next Monday 等等。 2 ...

初二英语

   初二英语期中考试试卷 一、单项选择(20 分) 1.He late for school. A. is often B. often is C. does often D. often does 2. does Danzed go swimming in the lake? Twice a week. A. How often B. How many C. How long D. How much 3. Eating vegetables maybe help you keep in . ...

初二英语

   七年级上册第二次月考检测试卷 七年级上册第二次月考检测试卷 检测 (时间:120 分钟,分值:150 分) 学校: 班级: 姓名: 学号: I. 英汉互译(10 分) 1. 3. 5. 7. 9. listen to the radio 十八瓶水 生日礼物 上床睡觉 have breakfast 2. go to sleep 4. 6. 在一个星期三的早晨 在床的旁边 8. be thirsty 10. how many II. 按要求写出下面的词(10 分) 11. 13. 15. 17. ...

初二英语

   第一课时 单词: 单词: exercise hardly(always usually sometimes never) although Keep until forget finish 短语: 短语: How(how often how much how many how old how far how long As for Look after Leave for how about how soon) 辨析: 辨析: Maybe/may be A few/few/a little/ ...

初二英语试卷

   一、单项选择: ( )1. This is useful book, and you should read it again. A. a ( B. an C. / D. one )2. The song sounds . Can you sing it again? A. softly B. wonderfully C. lively D. badly ( )3. Nancy Green lives , but she never feels . A. lonely; alone B. a ...

初二英语下册

   初二英语下册 Module 6 Entertainment Unit 2He said it was on at the cinema. 教 学 设 计 开发区三中 于晓平 课题: 课题 He said it was on at the cinema. ( 外研版初二下 Module 6 Unit 2 ) 设计人: 设计人 于晓平 课型: 一. 课型 Reading and writing 二. 教材分析 本课是一节读写课,因此在本模块的学习上占有很重要的位置。 本课既是对第一单元所学的直接 ...

初二英语单词

   八年级英语(仁爱版)上册Unit1语言点归纳 Unit 1 Sports and Games Topic 1 Are you going to play basketball ? 一. 重点词语: 1. almost(反义词)never 2.win(过去式)won(名词)winner 3.ski(现在分词)skiing 4.famous(比较级)more famous 5.arrive(同义词)reach 6.le ...

初二英语辅导

   初二英语(一) 词汇:lesson , another, concert , whom, calendar. 话题一:发出邀请及应答 A:Can you come to my party? B: Sure,/Certainly, I’d love to. C: Sorry, I can’t. I have a piano lesson . D: I’m sorry too. I have to….. Unit 1(1) 话题二:用 be doing 现在进行时表示将来计划做的事。 (go t ...

初二英语试题

   初二下学期英语综合拉练题一 温馨提示:☆ 你现在拿到的这份试卷共 12 页,满分为 120 分。你将有 120 分钟的答题时间。 ☆ 听力开始前,请抓紧时间读题,浏览选项,主动预测录音内容。 ☆ 相信以最佳的精神和心理状态,认真审题,沉着答题,你一定会成功! ☆ 请将第 I 卷 1?70 小题答案填涂在答题卡上, II 卷答案填写在原题相应位置! 第 ☆☆ 特别注意:听力分为两部分,第一部分为选择题,在第 I 卷,第二部分为填空题在第 II 卷,请同学们不要漏掉。 第 I 卷 选择题(共 7 ...

初二英语竞赛

   初二英语竞赛 一. 听力部分 听下面两段对话,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出可以回答问题的最佳答案. 每段对话读两遍. 听第一段对话,回答 1-3 小题. 1. How many times has Linda been to Beijing before? A. She has been to Beijing many times. B. She has never been to Beijing. C. She has been to Beijing only once. 2. ...

热门内容

2005考研英语命题预测试卷(一)及答案(2)

   2005考研英语命题预测试卷(一)及答案(2) Part B Directions: In the following article,some sentences have been removed .For Questions 41-45,choose the most suitable one from the list A-G to fit into each of the numbered blank.There are two extra choices,which do not ...

空中英语教室2010年4月笔记

   英文梦网(www.english-bbs.com)提供空中英语教室,大家说英语,彭蒙惠英语各类资源 空中英语教室视频音频 MP3 对应整月笔记 WORD 版 本资源来源于英文梦网 jimwolf007 会员 更多精彩空中英语教室节目, 更多精彩空中英语教室节目,请访问 www.english-bbs.com April 1 Humor A Humorous Situation 愚人节快乐 He who laughs last, laughs best Who is the real Dr. ...

高职院校商务英语泛读教学之我见

    2008 年第 12 期                   宁 行 政 学 院 学 报 辽 ( 第 10 卷第 12 期 )               Journal of L iaoning Adm inistration College No. 12, 2008 (Vol 10. No. 12) . 教育研究 ⒇ 高职院校商务英语泛读教学之我见 房  慧 (徐州建筑职业技术学院 ,江苏 徐州 221116) [摘   ]    要 充分重视商务英语泛读课程在商务英语专业培养方面的作 ...

九年英语Unit1知识精讲与巩固练习

   九年级英语 Uint1 知识精讲与巩固练习 Section A 一 重点词组归纳 1.not at all 根本不;全然不. 2.end up 结束,告终 4.get excited about 对...感到激动. 3.ask sb. for help 请求某人的帮助. 二 交际用语背诵 ① How do you study for a text? I study by listening to tapes. ② Have you ever studied with a group? ③ I ...

英语成语典故

   英语成语典故 人体 1.以头发 hair 为主题的成语 to split hairs over something 吹毛求疵 a hairsplitter 在小事上做文章的人 to curl one's hair 令人不敢恭维 in one's hair 使某人烦恼 2.以手指 hand & finger 为主题的成语 to have a hand in something 牵涉、参与某事 to have a finger in every pie 什么事都插一手 to give s ...