初二英语 Unit 19 Ⅰ . 单项选择 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的正确答案。 1 . You can't go out before your homework . A . will do B . does C . do D . is done
2 . Why there with me just now ? A . not going B . you didn't C . didn't you go D . didn't go
3 . I can wear the coat after I it . A . break B . stop C . mend D . put
4 . When you leave the room , should turn the light . A . on B . off C . away D . over
5 . ? Is it going to rain tomorrow ? ? I . A . think not B . don't think it C . don't think D . think not so
6 . I'm busy . I have some windows . A . to clean B . clean C . will clean D . for cleaning
7 . I'm waiting your bike . A . for use B . to use C . and use D . for using
8 . ? Uncle Wang . You got up so early . ? A . How do you do ? C . Nice to meet you . 9 . There is nothing for him . B . It's pleasure . D . Not at all .
A . worry
B . worries
C . to worry
D . to worry about
10 . I woke up night and went on to do that work . A . in the Ⅱ . 完形填空 阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中,选出一个 最佳答案。 A small boy and his father ( 1 ) a walk in the country . It suddenly began to rain hard . They did not have their umbrellas ( 2 ) them and there was nowhere to hide from ( 3 ) rain , ( 4 ) they were soon ( 5 ) , and the small boy didn't feel happy . For a long time while they were walking ( 6 ) through the rain , the boy was thinking . Then at last he ( 7 ) his father and said to him , “Why does it rain , Father ? It isn't very nice , is it ? ” ( 8 ) very nice , but it 's useful , Tom . ”( 9 ) “ his father . “It rains to make the fruit and the vegetable grow for us . ”Tom thought about this for a moment , and then he said , “Then , why does it rain on the road ( 10 ) , Father ? ” 1 . A . had 2 . A . with 3 . A . this 4 . A . for 5 . A . wet all 6 . A . to home 7 . A . turned to 8 . A . Yes , it isn't 9 . A . answered 10 . A . too Ⅲ . 阅读理解 阅读下面短文,并做后面的题目。从四个选项中选出正确答案。 (一) Henry's family had a picnic ( 野餐 ) over the weekend . They asked their friends . Nancy and her husband , to go with them . On Sunday morning , Henry's wife , Kate , got up early to prepare for the picnic . She asked Henry to get some soft drinks . Henry told her that they were in the refrigerator ( 电冰箱 ) . Then Kate asked him to get the picnic basket ready . She also reminded ( 提醒 ) him that he should put paper plates in it . At 10 o'clock in the morning Nancy called and told Henry that she would like to bring something to the picnic . Kate called B . was having B . of B . that B . so B . all wet B . their home B . turned in B . Yes , it is B . asked B . also C . were having C . to C . the C . because C . not dry C . with home C . asked C . No , it is C . spoke C . either D . was going to have D . on D . 不填 D . when D . cold D . home D . cried D . No , it isn't D . talked D . already B . at the C . in D . all
back and asked her to bring a bottle of wine . Nancy and her husband arrived at noon . The two families went to a nearby park . A small river runs through the park . There were tables and benches under the trees beside the river . The weather was cloudy but it didn't rain . Everybody enjoyed the picnic and it was a very pleasant Sunday afternoon . 1 . Henry's family had a picnic with Nancy's family . A . over the week C . on Sunday morning 2 . The soft drinks were . A . on the table in the shop B . in the kitchen C . in the refrigerator D. B . on Saturday afternoon D . on Sunday afternoon
3 . Nancy was . A . Henry's wife Kate's friend B . Kate's husband C . Kate's sister D . Henry and
4 . Who would bring a bottle of wine ? . A . Kate's husband B . Henry C . Kate herself D . Nancy
5 . Where did the two families have a picnic ? . A . A mountain nearby C . A park nearby B . A country nearby D . A city nearby (二) King Midas Midas was a powerful king , both rich and greedy . Once he did a great favour for Bacchus , the god of wine . Bacchus offered Midas his choice of a reward . Midas answered at once . He asked that whatever he touched be turned into gold . Bacchus agreed , though he was sorry that Midas had not made a wiser choice . Midas was eager to put his newly gained power to the test . He pulled a branch from a tree . The branch became gold in his hand . He picked up a stone ; it turned to gold . He touched the grass . It , too , turned to gold .
Midas was overjoyed . Returning home , he ordered his servants to prepare a magnificent meal . But when he picked up some bread , it turned to gold . He lifted a glass of wine to his lips , but before he could taste it , it turned to gold . Midas wished to free himself of his power . He hated the gift he had so recently hoped for . He raised his arms and begged and prayed for Bacchus to take away his deadly gift . Bacchus showed pity . “Go , ” said , “to the River Pactolus . There dip he yourself in . Wash away your greed and its punishment!” Midas did so . Hardly had he touched the waters , when the gold making powers passed into them . The river sands changed into gold . And they remain golden to this day . 6 . What is the moral (寓意) of this story ? A . There is more to life than riches . than food . C . You can't trust your friends . choice . 7 . When everything he touched turned to gold , Midas felt . A . happy and joyful C . excited and angry B . sad and disappointed D . powerful and satisfied D . You must make a wiser B . Gold is more important
8 . What was Midas' wish after he could have nothing to eat ? A . To have a big meal . things to gold . C . To have his power taken away . water . 9 . The climax (高潮) of the story is the moment when . A . Midas did a favour for Bacchus made a mistake C . Midas turned everything to gold B . Midas realized that he had B . To gain power to turn
D . To wash himself in the
D . Midas lost his power
10 . Today when we say that a person has the “Midas Touch” , we mean that .
A . the person is very poor B . gold is the most important thing to that person C . everything that the person touches makes money D . the person has the power to do everything Ⅳ . 短文改错 Kate is going to the big shop to buy some apples today . First she check to see what she needs buying . How many bread does she need ? How much butter ? What kind of vegetable ? Is there enough fruit ? Next , Kate makes a shoping list . She is going to buy two chicken , two heads of cabbage , four tomatos , and two pieces of bread . She is also going to need two bottle of milk and a dozen ( 一打 ) egg . Then , she thinks about money . How much money does she need ? Ten dollar ? No , maybe twenty . There are not a lot of money in her purse . She'll had to stop at the bank . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 .
答案: . 1 . D 2 . C 3 . C 4 . B 5 . A 6 . A 7 . B 8 . C 9 . Ⅰ D 10 . A Ⅱ . 1 . C 2 . A 3 . C 4 . B 5 . B 6 . D 7 . A 8 . D 9 . A 10 . A Ⅲ . 1 . D 2 . C 3 . D 4 . D 5 . C 6 . A。该题要求答出短 文的寓意,答案在文中不能直接找到,因此必须体会作者的言外之意。从 Midas 对金子的贪求到他对“点金术”的痛恨,再到他“raised his arms and begged and prayed for Bacchus to take away his deadly gift” 来看, 答案应是 A。
B 与原文寓意恰好相反;C、D 均非所要求的选项。
  7. B。该题考查对文章 细节的深入掌握。从第四段开头的交待可以看出,Midas 的心情是“悲伤” 而不是“愉快” ,是“失望”而不是“满意” ;第三段的两处“but…”也有 此暗示。 . C。 8 第四段第一句中 “free himself of his power” “have his power 意即 taken away” 项干扰最大,因下文曾提到“to the River Pactolus” . B。 。D 。9 故事的高潮应是情节发展到高潮而后有转折之处。四个选项均涉及某一情 节,但符合此条件者应是 B 项。10 . C。这是一道逻辑推理题。由文中交待 的情况来推理:凡是 Madas 碰过之物均可成金 ( gold = money),故答案是 C。 Ⅳ . 1 . 对 2 . check 改为 checks 3 . buying 改为 to buy 4 . many 改为 much 5 . vegetable 改为 vegetables 6 . 对 7 . shoping 改为 shopping 8 . chicken 改为 chickens 9 . tomatos 改为 tomatoes 10 . bottle 改为 bottles 11 . egg 改为 eggs 12 . 对 13 . dollar 改为 dollars 14 . are 改为 is 15 . had 改为 have
 

相关内容

步步高电子词典(初二英语)

   步步高电子词典(初二英语) 步步高电子词典(初二英语)第一期 一、本期知识点概述: 1.be going to 的用法: 1) be going to 表示将要发生的动作,含有打算的意思。 2) be going to 后接动词原形。 3) going to 常和表示将来的时间一起用。 be 例如: tomorrow, tomorrow morning, tomorrow afternoon, tomorrow evening, this weekend, next Monday 等等。 2 ...

初二英语

   Unit 5 Topic 1 Ⅰ. 单项选择。 (10 分) ( )1. ?How much did you buying the new bike? ?Three hundred yuan. A. pay B. cost C. take D. spend ( )2. ?Mike felt sad because he failed his exam yesterday. ?I’m sorry to hear that. Let’s . A. cheer him on B. cheer on ...

初二英语

   初二英语期中考试试卷 一、单项选择(20 分) 1.He late for school. A. is often B. often is C. does often D. often does 2. does Danzed go swimming in the lake? Twice a week. A. How often B. How many C. How long D. How much 3. Eating vegetables maybe help you keep in . ...

初二英语

   七年级上册第二次月考检测试卷 七年级上册第二次月考检测试卷 检测 (时间:120 分钟,分值:150 分) 学校: 班级: 姓名: 学号: I. 英汉互译(10 分) 1. 3. 5. 7. 9. listen to the radio 十八瓶水 生日礼物 上床睡觉 have breakfast 2. go to sleep 4. 6. 在一个星期三的早晨 在床的旁边 8. be thirsty 10. how many II. 按要求写出下面的词(10 分) 11. 13. 15. 17. ...

初二英语

   文馨辅导中心初二周周练 文馨辅导中心初二周周练 初二 Test Name: Name: two Date: Date:2009.07.18 小题, 一,单项选择(共 10 小题,每小题 1 分,计 10 分) 单项选择( ( ) 1.How the old man feels! A. happy ( B. happily C. happier D. sadly ) 2.On her way home Lucy saw a thief (小偷)in a shop .She stopped 11 ...

初二英语试卷

   一、单项选择: ( )1. This is useful book, and you should read it again. A. a ( B. an C. / D. one )2. The song sounds . Can you sing it again? A. softly B. wonderfully C. lively D. badly ( )3. Nancy Green lives , but she never feels . A. lonely; alone B. a ...

初二英语下册

   初二英语下册 Unit 2 L9-12 UNIT 2 L9-12 更多资源xiti123.taobao.com 习题讲解 完成句子: 完成句子 1. A plant has four main parts . (主要部分 主要部分) 主要部分 2. Flowers, leaves and stems growabove ground (地 地 表上) . 表上 . Root grow below (地表下 地表下) 地表下 ground 3. The stem holds (支撑 支撑)th ...

初二英语辅导

   初二英语(一) 词汇:lesson , another, concert , whom, calendar. 话题一:发出邀请及应答 A:Can you come to my party? B: Sure,/Certainly, I’d love to. C: Sorry, I can’t. I have a piano lesson . D: I’m sorry too. I have to….. Unit 1(1) 话题二:用 be doing 现在进行时表示将来计划做的事。 (go t ...

初二英语试题

   20042004-2005 学年度第一学期期末素质检测 初二英语试题 注:答案必须填写在答案卷上,考生只交答案卷。 听力部分 小题, (共 20 小题,计 20 分) I.关键词语(共 5 小题,计 5 分) 从下列各组单词中选出在你所听到的句子或对话中所含有的那个选项。 每题 只读一遍。 1. A. meat B. feet C. need D. meet 2. A. pencil B. paper C. panda D. people 3. A. better B. letter C. ...

初二英语竞赛

   初二英语竞赛 一. 听力部分 听下面两段对话,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出可以回答问题的最佳答案. 每段对话读两遍. 听第一段对话,回答 1-3 小题. 1. How many times has Linda been to Beijing before? A. She has been to Beijing many times. B. She has never been to Beijing. C. She has been to Beijing only once. 2. ...

热门内容

中考英语语法过关测试题

   中考英语语法过关测试题(一) 1.There is old woman in the car. A./ B.the C.a D.an 2.We often go to the park Sundays. A.on B.in C.at D.from 3.My book on the desk. A.is B.am C.are D.be 4. Which language is , English, French or Chinese? A.difficult B.the difficult C ...

09年高考英语试题及答案免费下载版

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 2009 年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 英 语 本试卷分第 I 卷和第Ⅱ卷两部分,共 12 页,满分 150 分。考试用时 120 分钟。考试结束,将本试 卷和答题卡一并交回。 注意事项。 注意事项。 1.答题前,考生在答题卡上务必用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将自己的姓名、准考证号填写清楚, 并贴好条形码。请认真核准条形码上的 ...

新概念英语2-3

   Lesson 3 Please send me a card ★New words and expressions ☆send v.寄 寄信:send a letter 用法:send sth to sb/send sb sth 类似的用法还有 give,take,pass,read,sell... send/take children to school 区别:take:强调某人亲自送; send 则是通过第三人去送,如美国的校车 本课重点:双宾语 双宾语指直接宾语(表示动作结果)和间接宾 ...

2010年6月英语四级翻译试题点评

   本文由阿嘉2贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 点评: 点评:2010 年 6 月英语四级翻译试题 今年的翻译总体来说难度不大,考点也基本符合四级考试历年考查的重点,总体看来, 此次翻译题的考点包括词汇、固定搭配及语法。其中重难点词汇考查的不是很多,对考生来 说比较难的可能是 89 题中的“开幕式”一词,英文为 ceremony,此外,90 题中的安装 (install)和 91 题中的反对的名词 opposition 可 ...

考研英语单词词性(动词形容词名词分类)记忆手册(省纸打印版)

   1 考研狂人 考研英语网上个人指导第一站 www.kaoyankr.com QQ:610741730 反陷阱法,战果辉煌!不一定要4、6级,考研英语也能上70!09年考研全程指导,无效退款! 考研大纲单词词性分类记忆手册 词性分类记忆法乃考研狂人独创, 专门针对考生单词记忆中的常见困难而设 计。其主要特点有: 1,动词词性本位 大纲单词5500多个,如果一口气记下来,不仅需要很大的勇气而且会耗费大 量的时间。很多朋友就是被这5500多的单词给吓住了。其实在阅读中真正导致理 解障碍的主要是动词 ...