初二英语单元检测( 初二英语单元检测(Uint
24 )
词汇: Ⅰ. 词汇: 根据要求,用所给词的适当形式填空。 (10 A) 根据要求,用所给词的适当形式填空。 10 分) (
  1. The man found it hard to fall there. (sleep)
  2. Job is to sweep the streets of the city.(clean)
  3. He drives in the street every day.(noise)
  4. Not to disturb the child who is studying the mother came sdin to the room . (quiet)
  5. The weather today is than yesterday.(wet)
  6. -- Which one would you like to buy? -- The one. (three)
  7. The old lady goes to the park a day. (one)
  8. I find it to work out this problem. (easily)
  9. We’re (China) and they are (America).
  10. The man lived in a tall in the city. (build) 根据句子整体意思和首字母写出单词。 (10 B) 根据句子整体意思和首字母写出单词。 10 分) (
  1. Yesterday my mother told my father to come back earlier, but today he came back late as u.
  2. It is important to get on well with your n, for you live so close to each other.
  3. You shouldn’t be so rude( 粗 鲁 的 ) to the old man. You should speak to him p.
  4. he received an invitation, but he r to accept(接受)it.
  5. We wear b in the winter to keep our feet warm.
  6. -- Have you e been to Beijing? -- No, never.
  7. Every morning, the student s the classroom with brooms.
  8. He was f up with his deskmate because she often copied his homework.
  9. It’s 7 o’clock. The children are still upstairs. Go and get them to come d for breakfast.
  10. They still didn’t d if (是否) they could go to the farthest island. 用所给动词的适当形式填空。 Ⅱ. 用所给动词的适当形式填空。(10 分)
  1. I saw a lot of children (play) games on the playground when I passed there.
  2. How you usually (go) to work, Mr. Green?
  3. The man always (take) off his shoes and threw them on the floor.
  4. The man went upstairs and (knock) at the door.
  5. She (watch) TV when her friend came to see her.
  6. She (not speak) until everyone is here.
  7. (keep)your hands behind your back and listen to me.
  8. The teacher (not stop) (work) until midnight.
  9. you please (help) me with English.
  10. My parents (sleep) when I (get) up this morning.
选择填空: (15 Ⅲ. 选择填空: 15 分) (
  1. Please take your hat after coming into the classroom. A. out B. up C. off D. back
  2. His father was very angry him his breaking the neighbor’s window. A. with, for B. to, for C. to, with D. with, to
  3. Don’t look out the window. You can’t see anything it. A. from, from B. of, from C. from, of D. of, of
  4. elephant he is drawing! A. What a nice B. How a nice C. What nice D. how nice
  5. We all find very difficult to learn English well. A. this B. that C. it D. them
  6. His father the little dog at ten o’clock yesterday. A. was feeding B. is feeding C. is going to D. feeds
  7. Fred and Jim are in the same class. They are getting very well each other. A. on, to B. on, with C. with, on D. with, to
  8. Can I your dictionary? A. borrow B. lend C. to borrow D. to lend
  9. What he when the teacher came in? A. is doing B. did, do C. was, doing D. were, doing
  10. I don’t like this pen. Would you show me one? A. other B. the other C. another D. others
  11. “Thank you,” the man said a smile his face. A. on, on B. with, on C. at, in D. in, with
  12. travels very fast, but light travels much faster than it. A. Voice B. noise C. Sound D. Voices
  13. -- Do you like the story? -- Yes. It’s . Who wrote it? A. very an interesting story B. quite an interesting story C. an interesting very story D. an interesting quite story
  14. -- What is he doing here? -- He is trying to a song in English. A. sing B. singing C. sings D. to sing
  15. Would you please so much noise? A. don’t make B. not to make C. to not make D. not make 补全对话: Ⅳ.补全对话:(5 分) A: Hello. You look 1 today. B: Yes, I 2 to bed too late last night. I 3 4 computer games and 5 the time. A: You 6 7 go to bed 8 tonight, if you
  9. B: Yes. You’re
  10. 句型转换: (10 Ⅴ. 句型转换: 10 分) (
  1. Jim found it difficult to fall asleep.(同义句改写) It hard Jim to sleep.

  2. He think Chinese is the most difficult subject.(同义句改写) He thinks Chinese is difficult subject.
  3. Chinese names are different from English names. (同义句改写) There are Chinese names and English names.
  4. Don’t make any noise, please. (同义句改写) , please.
  5. He was watching TV at ten last night. (对划线部分提问) he at ten last night.
  6. I am getting on well with new classmate. (对划线部分提问) you getting your new classmate. 改错: (5 Ⅵ.改错: 5 分) (
  1. Thanks a lot for give me an interesting book. A B C D
  2. How bad weather we had the day before yesterday. A B C D
  3. We won’t eat the birthday cake until mother will come back. A B C D
  4. How far is the bridge in front of your house? One kilometer. A B C D
  5. You had better not to open the window. It’s cold outside. A B C D 完形填空: (10 Ⅶ. 完形填空: 10 分) ( One morning Dick and his friend Harry ran to a river to have 1__. It was very very hot. They jumped 2__ the river . how happy they were! After they got out of the water, Harry said, “Now, let’s 3 in the sun.” “OK! That’s just 4 I want to do,” said dick. The two children played for a long time . 5 their way back, Harry saw some flowers. He liked flowers very much and ran into the green field to look at them . Now Dick was walking by
  6. Suddenly he heard Harry calling out, “A snake…” “What’s wrong 7 you?” asked Dick. “A snake bit me in the leg. Come here!” Dick ran over and saw a small red wound on Harry’s leg. “The snake was in the grass. I 8 it when …” “Sit down!” dick told Harry. Dick put his mouth to the little red wound and began to suck at it. In this way he saved Harry’s life. “oh, Dick, it’s very kind 9 you to help me.” “
  10. We are friends and we must help each other.”
  1. A. swim B. swims C. swimming D. to swim
  2. A. in B. into C. out D. out of
  3. A. play B. plays C. playing D. to play
  4. A. what B. how C. which D. that
  5. A. by B. on C. in D. at

  6. A. him B. he C. himself D. his
  7. A. of B. to C. with D. for
  8. A. don’t see B. didn’t see C. not see D. not saw
  9. A. for B. with C. of D. to
  10. A. That’s all right. B. No, it isn’t. C. Thanks very much. D. Don’t worry 阅读理解: (10 Ⅷ. 阅读理解: 10 分) ( A Jim’s family live on the twenty-second floor of a building. He uses a lift to go up and down the building every day. And there are many tall buildings around his building. One day the two boys are talking about the sun. Jim says, “I see the sun coming up from the top of that tall building in the morning and goes down behind another tall building in the evening.” But Tom says, “Oh, no, you’re wrong. The sun comes up from the hills far away every morning. And then goes down behind those all trees.” Do you think the two days are talking about the same sun?
  1. Jim lives . A. on the twentieth floor of the building B. in one of the small building C. in a building far away from Jim’s home D. in a house of a city
  2. Tom lives . A. in a house with a beautiful garden B. in a house next to Tom’s building C. outside the city D. on the hill
  3. The two boys are talking about . A. where the sun comes up and goes down B. what the sun is C. where the sun looks like D. on the hill
  4. The two boys see going up and down every day. A. two suns B. different suns C. their own sun D. the same sun
  5. Which of the following is true? A. The sun comes up from the top of the tall building in the morning and goes down behind another tall building in the evening. B. The sun comes up from the hills far away in the morning and goes down behind those tall trees. C. The boys see the sun every morning and the moon in the evening. D. There is only one sun in the sky. B Peter works in a food shop. He helps the shopkeeper. He puts food on the shelves every day. Then people come into the shop and buy the food. Today there aren’t any bags of rice on the shelf.
Peter runs to get some bags of rice. They’re in another room and they are on the top of the shelf. The shelf is high up. Peter is tall, but can’t reach the bags. He brings two boxes. and puts one box on the top of the other. Then he stands on them. Now he reaches the bags on the shelf. The shopkeeper is coming. He is calling Peter. “Peter! Be quick! What are you doing? Where are the bags of rice?” He opens the door. He can’t see Peter on the boxes. “Don’t open there the door!” Peter says. Then Peter falls down! Now Peter is on the floor. There is some rice on his head.
  1. Peter . A. sells food for the shopkeeper B. works in a food shop C. put food into bags D. clean and tidy the shop
  2. People come to the shop for . A. the fruits B. vegetables C. the bags D. food
  3. Why does Peter run to another room to get some bags of rice? Because . A. there isn’t any rice on the shelf B. his parents ask him to cook the supper C. the shopkeeper ask him to get some more D. the shelves are full of rice
  4. Peter to reach the bags of rice. A. is tall enough B. is too tall C. is short enough D. is too short
  5. Peter falls down because . A. he is standing on the boxes behind the door when the shopkeeper opens the door B. the bags breaks open C. the shopkeeper is calling him D. there’s some rice on his head 把下列句子翻译成英语: Ⅸ. 把下列句子翻译成英语:(10 分)
  1. 我会尽快读完这本书。
  2. 我确信你将会成为一个优秀的画家。
  3. 正要入睡时他听到了很响的敲门声。
  4. 你和你的同学相处得如何?

  5. 这个男孩已对读书产生了厌倦。 书面表达: (5 Ⅹ. 书面表达: 5 分) ( 简是我的妹妹。 她擅长弹钢琴。她将来很想做一名钢琴家。她每天都弹钢琴。昨天我到家 时,她正在弹钢琴。 她直到 10 点才弹完。我多么希望她能成为一位钢琴家啊!
【参考答案】 Ⅰ. A)
  1.asleep
  2. Cleaners`
  3. noisy
  4. quietly
  5. wetter
  6.third
  7.once
  8. easy
  9. Chinese, Americans
  10. building B)
  1.usual
  2. neighbours
  3. politely 4 refused
  5. boots
  6. over
  7.sweep
  8. fed
  9. downstairs
  10. decide Ⅱ.
  1. playing 2 do, go
  3. took
  4. knocked
  5. was watching
  6.didn`t speak
  7. Keep
  8. didn`t stop working
  9. Would, help
  10. were sleeping ,got Ⅲ.
  1. C
  2. A
  3. B
  4. A
  5. C
  6. A
  7. B
  8. A
  9. C
  10. C
  11. B
  11. C
  13. B
  14. D
  15. D Ⅳ.
  1. tried
  2. went
  3. was
  4. playing
  5. forget 6had
  7. better
  7. early
  9. can
  10.right Ⅴ.
  1. It is , for , get to
  2. more, than any other
  3. some differences between quiet
  5. What was, doing
  6. How are, on with Ⅵ.
  1. D give giving
  2. A How What
  3. D will come comes
  4. A How far How long
  5. B not to not Ⅶ. 1-10 DBAAB CCBCA Ⅷ. A) 1-5 CCADD B) 1-5 BDADA Ⅸ.
  1. I will finish reading the book as quickly as I can.
  2. I am sure you will become a good painter in the future.
  3. He was trying to sleep when he heard a loud knock at the door.
  4. How are you getting on with your classmates?
  5. The boy is fed up with reading books. Ⅹ. (略)

  4. Be
 

相关内容

初二英语单元检测(Uint 24 )

   初二英语单元检测( 初二英语单元检测(Uint 24 ) 词汇: Ⅰ. 词汇: 根据要求,用所给词的适当形式填空。 (10 A) 根据要求,用所给词的适当形式填空。 10 分) ( 1. The man found it hard to fall there. (sleep) 2. Job is to sweep the streets of the city.(clean) 3. He drives in the street every day.(noise) 4. Not to dis ...

高二英语选修7 Unit 4 Sharing 单元检测题

   嘉兴英语教学资源网 www.jxenglish.com 收集整理 高二英语单元检测题( 高二英语单元检测题(必修 7) Unit 4 班别 姓名 Sharing 座号 评分 语用(共两节, 第一部分 语用(共两节,满分 45 分) 大题, 小题, 第一节 语言结构 (共 3 大题,30 小题,满分 30 分) 语填空 Ⅰ. 语填空 (共 10 题, 题1 ,满 10 ) 用下面方框中的短语的正确形式填空,使句子意思完整。 come across stick out hear from dyi ...

2007年牛津小学英语5B_单元检测(Unit_1-Unit_2)

   2007 年牛津小学英语 5B 单元检测(Unit 1-Unit 2) 单元检测(Unit 1听力部分 一、Listen and judge whether the pictures accords with what you hear 判断下列图片与所听内容是否相符,用“√”或“×”表示(8%) 5b-p10-3 P9-5 P10- 4 P16Toothache 1. ( P17-3 ) 2. ( P17-4 ) 3. ( P16fever ) 4. ( P16cough ) 5. ( ) ...

牛津小学英语5B单元检测Unit6-7

   单元检测( 单元检测(Unit 6 - Unit 7) 听力部分 一、 Listen and judge whether the pictures accords with what you hear 判 断下列图片与所听内容是否相符,用“√”或“×”表示(8%) √ × 5B-p78-图 1 p78-图 6 P54-图 4 Play table tennis P57-图 3 1. ( ) 2. ( P55-图 4 ) 3. ( P78-图 3 ) 4. ( ) P57-图 4 P44-下图 ...

牛津小学英语5B单元检测Unit1-2

   亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载 单元检测(Unit 1-Unit 2) 单元检测 听力部分 一、Listen and judge whether the pictures accords with what you hear 判断下列图片与所听内容是否相符,用“√”或“×”表示(8%) 5b-p10-3 P9-5 P10- 4 P16Toothache 1. ( P17-3 ) 2. ( P17-4 ) 3. ( P16fever ) 4. ( P16c ...

擦都岭小学三年级英语Uint2练习题 name

   擦都岭小学三年级英语 Uint2 练习题 一、大小写互换。 hamburger listen grandpa goose FUNNY PICTURE name RIGHT BEAUTIFUL 二、将单词补充完整并翻译。 1 f ther( ) 2 moth ( ) 3 6 bro ( )7g t( )8 r 三、找出不同类单词,并将序号填入括号。 1. A. Miss B. China 2. A. ant B. apple 3. A. mom B. wow 4. A. coffee ...

人教版八年级英语下册Uint1

   Every man has his faults(金无足赤,人无完人) Uint1 1、单词词组 、 1 ○(较少的;较少数的) 3 ○(词组:爱上) 2 ○(宇航员,航天员) 5 ○(大概,或许) 4 ○(孤独地) 6 ○(词组:能够,得以) 7 ○(非正式地,随意地) 8 9 10 ○(世界杯) ○(面谈,面试) ○(预报,预言) 11 12 ○(n:预言,预测) ○(使人不愉快的) 13(科学家) ○ 16(可能的) ○ 14(简单的,简易的) 15(地震) ○ ○ 17(举个例子) ...

人教版高中英语必修一第二单元检测题

   Test ( Book I ) Name: Unit 2 Mark: Class: I. 根据句意及首字母的提示,完成所缺单词的正确形式。(20) 根据句意及首字母的提示,完成所缺单词的正确形式。 1. His __accent (口音) showed that he was an American. 2. When we are on holiday in Greece, we live like __native (当地人). 3. The heating system in this ...

高中英语(外研版)选修6 1-6单元检测题

   Module 1 第一部分:听力:配听力检测题(八) (共两节, 满分30分) ●第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后, 你都有10秒钟的时间 来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What does the man plan to do first? A. Have some food. B. Read ...

深港版小学五年级下册英语Uint8

   Unit 8 Revision 单位及作者:依山郡小学 周 洁 教学内容及学生情况分析 ◆ Primary English for China 英语系列教材按“话题?功能?结构?任务”相 结合的原则编写,本单元教材是复习单元,是对前面三个单元进行一个整 体的复习,综合前面三个单元的话题,提供给学生非常熟知的材料,使学 生能在通过课堂的学习后回到生活中可以在真实情景中运用。这充分体现 了小学英语教学源于学生生活经验并紧密联系学生生活实际的理念。 ◆ 本单元教学内容分 ABCDE 五个部分,Pa ...

热门内容

新目标英语八年级下学期重点短语与句型 unit 1

   新目标英语八年级下学期重点短语与句型 unit 1~102010-06-02 20:13 Unit 1 Will people have robots? 1.There will be sth.= There is /are going to be sth. 将有….. 2.be free 空闲的 3.on computer 在电脑上 4.live to be + 岁数 活到… 5.fewer +可数名词复数 更少… 6.less +不可数名词 更少的… 7.(many /much) mor ...

2009广州市十六所民办初中新生入学英语检测题

   民办中学联考试题(英语) 2009 民办中学联考试题(英语) 一、判断下列单词划线部分发音,相同划“√”,不同划“×”(5 分) 判断下列单词划线部分发音,相同划“√”,不同划“×”( “√” “×” ( ( ( ( ( )1.five thin )2.much usually )3.lake wait )4.phone bottle )5. me be ( ( ( ( ( )6.lot note )7.over old )8.tree eat )9.slow down )10.horse ...

新目标英语_初一年级上期词组总复习

   新目标英语 初一年级上期词组总复习 词 组 what’s your name? Nice to meet you first name last name telephone number phone number ID card family name Thanks a lot You are welcome. in English computer game lost and found a set of thanks for 汉 语 你叫什么名 字? 见到你很高 兴 名字 姓氏 电话号 ...

酒店前台英语口语

   酒店前台英语口语 一边, 一边,上官 周维清他们 这边 周维清他们 这边, 这边,众人 已经迅速做 出了反应, 出了反应, 林天熬身形 一闪, 一闪,就冲 到了周维清 面前, 面前,本命 珠释放而 出。能让周 维清狼狈逃 回来的对 手,又岂会 普通? 普通? 不过, 不过,当 她看清外面 众人时, 众人时,也 是倒吸一口 凉气, 凉气,沈小 魔她也是认 乌鸦也 扯着马群来 到周维清另 识的, 识的,和沈 小魔在一 起,修为还 都比她高, 都比她高, 那活阎 “是你 是你 们?”沈小 沈小 魔 ...

清明作文英语

   我认为清明三天假期我过得充实而有意义。第一天,我待在宿舍看了一部电影,电影的名字 为《罗马假日》 。第二天我做了一份兼职,在一家高中学校派单。看到高三学生的奋斗模样, 让我想起了自己高三时也同样拥有挥之方遒, 挥洒汗水的坚持。 第三天我去了广州的上下九 和中山大学。上下九的街道很长,我在那里享受了许多小吃,买了一些我喜欢的衣服。参观 中山大学,我最大的感受就是它真的非常的大。相比之下,我觉得我们学校可能连小学都算 不上。最后,我建议我们大家应该多利用假期在外面走走,了解更多的事情,不要整天待 ...