初二英语竞赛模拟题 满分: (考试时间:80 分钟 满分:100 分) 考试时间:
姓名 项目 分数
一、单项选择(40 分)
  1.We were late for the meeting because the bus on the way. A. ran fast B. broke down C. was crowded D. hurried off about the maths problem because I’m not ready for it.
  2.I’m A. glad B. good C. happy D. worried
  3.Everybody is on time for the party Tom. A. except B. without C. until D. because that we all in it.
  4.The story is so A. interesting; interesting B. interested; interested C. interesting; interested D. interested interesting
  5. I find it a bit difficult in class because I kept on about the match in the afternoon. A. work; think B. working; thinking C. to work; think D. to work; thinking
  6. I’m very strong, ? A. aren’t you B. aren’t I C. am not D. am I
  7. What do I have to do if I want to be thinner. A. because B. and C. if D. how
  8. ?Could I speak to Lucy, please? -Sorry. She to the school library. A. is going B. has gone C. has been D. will go
  9. The post office is not far away. I’ll you where to go. A. prefer B. give C. trouble D. show
  10. The Green Wall will stop the wind from the earth away. A. blow B. blew C. blown D. blowing
  11.-Who’s going to take care of the baby during the holiday? A. It’s Meimei B. It’s Meimei’s C. Meimei does D. Meimei is
  12. He fell asleep a few books in front of him. A. beside B. by C. along D. with
  13.-Who the piano? -My sister, when she time. A. plays; has B. is playing; has C. plays; is having D. is playing; has had
  14. The old man had to do all the farm work himself, ? A. did he B. didn’t he C. wouldn’t he D. hadn’t he
学校 能力运用
考号 写作 总分
选择

  15. If you are not by then, I’ll take you to see the doctor. A. good B. well C. fine D. better
  16. ?Who told you to clean the windows? -Father . He said they were too dirty. A. told B. did C. had told D. has told
  17. He didn’t tell me anything he left. A. until B. by C. after D. before
  18. If you him tomorrow, please ask him if he to work on the farm with us. A. see; goes B. will see; goes C. will see; will go D. see; will go at a radio station together.
  19.I first met Lisa three years ago when we A. have worked B. had been working C. were working D. had worked
  20. This morning I went to work in such a hurry that I the key to my office at home. A. forgot B. left C. missed D. lost 二、能力运用(50 分)
  1.阅读理解(10 分) Long before the end of the school year, American students begin to look for their jobs during the summer vacation(June, July, August) . They send letters to businesses, talk to employers and ask friends for help. By June the students have usually found the jobs and been ready to leave their books to come into the business world. Reasons for wanting a summer job are different from student to student. Some work to help to pay for their school cost; Others work to get knowledge in the jobs; still others work just to enjoy themselves.
  21. When do the students begin to look for their jobs? A. During the summer vacation. B. At the beginning of summer holidays. C. At the end of the school year. D. Long before the summer vacation begins.
  22. By June the students are going to leave their books . A. for their hometowns or villages B. to look for their summer jobs C. to work for a business D. to ask their friends for help
  23. During the summer vacation American students . A. are employed in the business world B. have a hard time C. have enough time to do their homework D. can go everywhere to enjoy themselves
  24. Which of the following is NOT true? A. The reasons for looking for jobs are different. B. In order to find jobs, American students try all possible ways. C. American students have a three-month-long vacation in summer. D. All the students work for money.
  25. Which of the following title best gives the general idea of the passage? A. The Summer Vacation in the USA. B. Summer Jobs C. During the Summer Vacation D. How to spend the Summer Vacation.

  2.将下列短文中的划线句子翻译成汉语。(10 分) Many teenagers feel that the most important people in their lives are their friends. 26They believe that family members, and in particular their parents, don’t know them as well as their friends do!27 In large families, it’s quite often for brothers and sisters to fight with each other and then they can only go to their friends for advice. It’s very important for teenagers to have one good friend or a circle of friends. 28Even when they are not with their friends, they usually spend a lot of time talking among themselves on the phone. 29This communication is very important in children’s growing up, because friends can discuss something difficult to say to their family members. However, parents often try to choose their children’s friends for them.30 Some parents may even stop their children from meeting their good friends. The question of “choice” is an interesting one. Have you ever thought of the following questions? Who chooses your friends? Do you choose your good friend or your friends choose you? Have you got a good friend your parents don’t like? Your answers are welcome.
  26.
  27.
  28.
  29.
  30.
  3.仔细阅读下列短文,根据所给单词首字母提示写出能填入短文相应空白处的单 词。(15 分) About 70,000,000 Americans are trying to lose weight. That is almost 1 out of every 3 people in the United States. Some people eat l (
  31) food and they hardly have any fats or sweets. Others do running, exercise with machines, take medicines, or even have operations. S (
  32) you can see losing weight is h (
  33) work, and it will also cost a lot of money. But w (
  34) do so many people in the United States want to lose weight? Many people in the United States worry about their look of the body. For many people, looking nice also means to be t (
  35). Other people worry about their health (
  36) overweight is not good. as many doctors s Most people want to find a faster and e (
  37) way to take off fat, and books of this kind are very popular. These books tell people how to lose weight. Each year a lot of new books like these are w (
  38). Each one says it can easily help people take fat away. Losing weight can be e (
  39). Some overweight people go to health centers, like La Costa in California. Men and women p (
  40) several hundred dollars a day at these health centers. People live there for one week or two, t (
  41) exercise, eating different foods. Meal there may be just a little. All this works for losing weight. A (
  42) 4 days on the programmer, one woman called Mrs Warren lost 5 pounds. At $400 a day, she spent $320 to lose each pound. But she said she was still g (
  43) to do so.
Heal centers, books, medicines, operations, running and exercise machines all n (
  44) a lot of money. So in the United States, losing weight may mean losing m (
  45) too. (15 分)
  4.句型转换。 A)根据上句完成下句,使两句表达的意思相同,每空一词。
  46. The old woman almost couldn’t remember the name of the book. The old woman remember the name of the book.
  47. Tom knows much more about computer than any other student in his class. in our class knows so much about computer as Tom.
  48. The heavy snow kept the visitors staying on top of the mountains. The visitors were stopped the top of the mountains.
  49. He is in the football team. He is a the football team.
  50. Cross the bridge, and you’ll find the museum. The bridge, and you’ll find the museum. B)按要求完成句子。
  51. is the box of apple? -It’s about 15 kilos.(根据答句完成问句)
  52. I have to help my father clean the garden. you have to help your father ? 三、写作(10 分) 要求:以下四个题目任选其一,完成作文。单词不少于 120 词。
  1. 我认识的美国
  2. 环境保护
  3. 英语学习
  4. 21 世纪的中学生
Answer 一、
  1.B
  2.D
  3.A
  4.C
  5.D
  6.B
  7.C
  8.B
  9.D
  10.D
  11.D
  12.D
  13.B
  14.B
  15.D
  16.B
  17.A
  18.D
  19.C
  20.B 二、 (
  1)
  21.D
  22.C
  23.A
  24.D
  25.A (
  2)
  26、他们相信他们的家人,尤其是父母不能像朋友那样了解他们。
  27、在大家庭里,兄弟姐妹间的打架是很平常的,然后,他们只会向朋 友请求建议
  28、甚至,当他们不跟朋友一起时,他们通常花费很多时间用电话谈论 他们自己。
  29、在小孩的成长中,这种交流是非常重要的。因为,朋友能够讨论一 些很难向家人倾诉的事情。
  30、一些父母,可能甚至阻止他们的孩子与朋友的见面。 (
  3)
  31.less
  32.So
  33.hard
  34.why
  35.thin
  36.say
  37.easier
  38.written
  39.expensive
  40.pay
  41.taking
  42.After
  43.gald
  44.need
  45.money (
  4)
  46.could hardly
  47.No one
  48.from leaving
  49.member of
  50.Go through
  51.How heft
  52. What do do 三、写作:范文仅供参考: (
  1)Learning English is important for us. For example we need
talking with foreigner in English. Although the people of speak English don’t have a large number. But we really learn English. How can we learn English? First we have to read English every day. It can improve our spoken English. We need reading many books about English too. Listening to the radio is good for learning English too. Sometimes we can study foreigner how to speak English. I don’t think it is difficult for us. It is interesting. Then listening to English music is a good idea. It not only makes us happy and not stressed out ,but also help us learn English better. ”I want it that way ”and “My heart will go on ”are good choices. In a word we can learn English from many ways.

  2)Now it is in the 21st century, as a student we need studying hard. Why? Because we
have to make our country be stronger and stronger. It is important for us. Computers are useful in the 21st century. If we can’t use computers. It’s lamentable. So we have to study how to use computers. China joined the WTO in 20
  01. if we are going to be a businessman. We have to study English harder than others. It is good for us. If we want to keep the earth clean. We have to protect the land air and water, we can also study euthenics. As a Chinese we have to succeed to the tradition virtue of our country. It is very indispensable. I think the 21st century will be very frequency if we will try to do it best.
 

相关内容

初二英语竞赛模拟题

   初二英语竞赛模拟题 满分: (考试时间:80 分钟 满分:100 分) 考试时间: 姓名 项目 分数 一、单项选择(40 分) 1.We were late for the meeting because the bus on the way. A. ran fast B. broke down C. was crowded D. hurried off about the maths problem because I’m not ready for it. 2.I’m A. glad B ...

2011英语竞赛D级模拟题及答案

   中华英语学习网 www.100yingyu.com 官方总站: 圣才学习网 www.100xuexi.com 官方总站: 2011年全国大学生英语竞赛 级冲刺模拟试题一及详解 年全国大学生英语竞赛D级冲刺模拟试题一及详解 年全国大学生英语竞赛 Part I Listening Comprehension (25 minutes, 30 marks) (略) Part II Vocabulary and Structure (10 minutes, 15 marks) There are 15 ...

全国中学生英语竞赛全真题(初二)

   CCTV 复赛培训二 在下列所给单词均不完整,请选择一个适当的字母或字母组合,使其完整和正确 ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????? ...

英语竞赛

   博客首页 MSN 空间完美搬家 登录注册 登录 发博文 博文 爱爱的小屋 http://blog.sina.com.cn/meiguijingpin[订阅][手机订阅] 首页博文目录 博文目录图片关于我 博文目录 个人资料 玫瑰精品 播客 微博 加好友发纸条 写留言加关注 博客等级: 博客积分:90 博客访问:14,334 关注人气:0 相关博文 江映蓉如此性感爆乳为哪般?( 马善记 美国人跨入中产行列的6个指标 乔磊 这下神仙也挡不了咱看英超了! 欲望烧饼 实拍:三峡大学新生开学第一天 三 ...

英语竞赛

   实验室及设备管理处 研 究 生 院 重大实设[2010]54 重大实设[2010]54 号 实验室及设备管理处 研究生院关于组织 学生参加 2011 年全国大学生英语竞赛的通知 各学院: 全国大学生英语竞赛是教育部有关部门批准的全国唯一的大学生英语综合 能力竞赛活动,是我国大学英语教学的一项重要的评价手段和激励机制,对于 落实高校教学水平评估有关大学英语教学的各项指标,全面提高大学英语学科 地位和大学英语教学水平有重大的促进作用。为了贯彻教育部关于大学生英语 教学改革和考试改革精神,促进《大 ...

英语竞赛

   西南民族大学教务处 关于 2011 年全国大学生英语竞赛初赛报名的通知 各教学单位: 为贯彻落实教育部关于大学英语教学改革精神,促进大学生英 语水平的全面提高,激发广大学生学习英语的兴趣,鼓励英语学习成 绩优秀的大学生,我校根据全国大学生英语竞赛组委会要求和《20 11 年全国大学生英语竞赛(NECCS)通知》的文件精神,提倡“重在 参与”的精神,坚持学生自愿报名参加的原则。为保证此项活动规范 有序地开展,现将具体事项通知如下: 一、报名对象: 2011 年度竞赛分为 A、B、C、D 四个类 ...

初二英语试题

   初 二 英 语 试 题 注:1. 卷面分 3 分。 一、听力测试(25 分) 听力测试( (一)录音中有五个句子,每个句子听两遍,然后选出每个句子的正确应答语。 (10 分) 1. A.I visited my aunt. 2. A. No, she didn’t. 3. A.A watch. 4. A.My school uniform. 5. A. It takes 25 minutes. 案。 6. A. Yes, I do. 7. A.In the classroom. 8. A.H ...

初二英语试题

   【听力部分】(15 分) 第一部分 听力(共 15 分 ,每小题 1 分) Ⅰ. 听句子,选择适当的答语。 分) (5 ( )1.A. Thanks, I’d love to. B. Yes, you can. C. I’m sorry. ( )2. A. It’s seven o’clock. B. At seven o’clock. C. by bus. ( )3. A. Let’s go. B.I’m here. C. Yes, I think so. ( )4. A. Thank y ...

初二英语试题

   牛津版初二上学期期末测试题( 牛津版初二上学期期末测试题(一) I. 请从第 II 栏中找出第 I 栏各单词的英语解释。(5 分) I 1. loudly 2. entrance 3. dishonest 4. over 5. boring II A. door or gate B. more than C. in a loud voice D. not honest E. uninteresting II. 单项选择。(10 分) 6. He is getting to hear the ...

初二英语试题

   一,词汇 (一)按要求完成各题. 1.mean(名词) 2.heavy(比较级) 3.slowly(最高级) 4.leave(现在分词) 5.wish(复数) (二)用所给词的适当形式填空. 1.September is the(nine) of month of the year. 2.Usually, he(catch)the No.11 bus to work. Now he is getting on the bus. 3.I'm stronger than he, but he i ...

热门内容

新余一中2010?2011学年度下学期第一次段考初一英语试卷

   班级 : 班级: 姓名 : 姓名: 学号 : 学号: 密 封 线 内 不 要 答 题 ……………………………… 装 ………………………………… 订 …………………………… 线 ………………………………… ………………………………装 …………………………………订 ……………………………线 2010?2011 学年度下学期第一次段考初一英语试卷 命题人:傅舒丹 审题人:简丽珍 时间:120 分钟 满分:120 分 A. Red. ( B. Blue. C. White. )12.Where is ...

从近五年_江苏英语_高考作文浅析英语书面表达

   . 从近五年江苏英语高考作文浅析英语书面表达 常熟外国语学校 张英 摘要:近年来江苏省英语高考中,考生在书面表达部分得分率普遍较低, 摘要:近年来江苏省英语高考中,考生在书面表达部分得分率普遍较低, 笔者分析比较了近五年高考作文, 笔者分析比较了近五年高考作文,试从教师和学生两方面找出解决问题的 方法。 方法。 关键词: 关键词:近五年江苏英语高考书面表达、失分的原因、书面表达能力提高的技 巧 一、问题的提出 书面表达能力是学生对英语语言知识进行综合实践运用的一种能力。 高 考英语书面表达, ...

电大英语11

   介绍自己: I’m….. My name is/my name’s… I’m from I’m an accountant I work for… I live in… 询问他人情况: What is your /his/her name? What is your/his/her job? Are you from…? Is he/she from…? Is your father America? Is Mary’s Landlord British? 表达喜好: I like swim ...

[[小学英语试题]]小学六年级英语毕业班单词总汇

   资料有大小学习网收集 www.dxstudy.com 毕业班英语单词汇总 (按话题分类) Name 1.数字 1.数字 基数词 one two three four ★five six seven eight nine ten Class 序数词 基数词 eleven fourth ★twelve sixth thirteen fourteen fifteen 序数词 基数词 sixteen seventeen eighteen nineteen ★twenty 序数词 基数词 twenty ...

新余一中2010-2011学年度上学期第二次段考初一英语试卷

   学年度上学期第二次段考 新余一中 20102011 学年度上学期第二次段考 初一英语试卷 卷面总分:120 分 考试时间:120 分钟 第Ⅰ卷:听力部分(共 25 分) 听力部分( 一.听力测试(25 分) 听力测试 A)听下面 10 段对话,选择最佳选项。 (每小题 1 分) ( )1. Where are the keys ( )2. Where does the girl’s mother like? A. Dan B. Wang C. Wang Dan )14. What sport ...