三. 单项选择
  1. There is nobody in the room, ? A.is there B. isn’t there C. is it D. isn’t it
  2. -you everto Beijing? -No, I haven’t. A. Do, been B. Have, been C. Have, being D. Do, be
  3. -How about getting her a CD? -No, that’s not. A. specially B. enough specially C. specially enough D. enough
  4. Do you often help Wei Fangher lessons? A. in B. at C. with D. out
  5. Mum is busy on Sunday. She is thein my family. A. busy B. busier C. busiest D. most busy
  6. Isin bed good or bad for your health? A.read B. reading C. readed D. reads
  7. I hopetomorrow. A. you’re better B. you’d better C. your better D. you had better
  8. Would you mindyour room? A. clean B. cleans C. cleaned D. cleaning
  9. -have you been collecting stamps? -Four years. A. How often B. How long C. How many D. How much
  10. If you don’t go with me, ? A. you are sorry B. you’ll be sorry C. you sorry D. you’ll sorry
  11. She said shelunch at that time. A. was having B. is having C. has D. had
  12. While the girlwith a boy, the teacher came into the classroom. A. was talking B. talks C. talked D. talking
  13. There will becars than before. A. more B. much C. many D. little
  14. -Will there be a tall building here? -. A. Yes, there won’t B. Yes, it will C. No, there won’t D. No, it won’t
  15. Wang Dinga new bike this morning.
A. buy B. bought C. buyed D. is buying 四. 按要求改写句子
  1. I went to the park last Sunday.(改为否定句) I to the park last Sunday.
  2. I have lived here for ten years.(对划线部分提问) have you lived here?
  3. He did his homework yesterday evening.(改为一般疑问句) his homework yesterday evening?
  4. We had a big family dinner yesterday. (对划线部分提问) you a big family dinner?
  5. She often goes to school on foot.(改为一般过去时态) She often on foot last year. 五. 用适当的词填空,完成下列对话。 A: Hi, Li Hua. Where are you going? B: Oh, I’m going to the hospital tomy friend, Tom. A: What? B: Last night when he was walking on the street, a carhim. A: I’m to hear that. Was he badly? B: Yes. A: Did the driver take him to theat once? B: Yes, and the doctor operated on him he was sent there. A: Is he better now? B: Yes, but only . A: How. We must bewhen we walk on the street. B: Yes, you are right. 六. 用所给词组的适当形式填空 knock on, agree with, work out, look through, get on well with, grow up, take off, get angry with, take out, be interested in
  1. The planeten minutes ago.
  2. the door before you go into other’s room.
  3. What are you going to do when you?
  4. “Do youme?”asked Mr White.
  5. I hope theyeach other in the future.
  6. Jimmaking kites.
  7.-Can youthis physics problem? -It’s too hard for me.
  8. Miss White neverher students.
  9. He hasthe book. He said it was interesting.
  10. The guesta pen and wrote something on the paper.
七. 完形填空 It1Peter quite a while to find his car and in the end he had to2it in a small street, some way from the dentist’s. As he got out, he look at his
  3. He would meet the dentist at five and he still had half an hour. He crossed into the square and sat down in a chair, to enjoy the4sun in the west. As he sat there, he watch the children playing. He was5to see a red car 6his own come out of the street where he had parked. The car moved fast and soon disappeared(消失). Peter felt in his pocker for7, but they were not there. “My car!” he shouted in a8voice, which made several people look at him. He got up and ran out of the square, down the small street. His car was not to be seen9then he found it was behind a large one, with the keys10his car.
  1. A. spend B. cost C. took D. paid
  2. A. put B. leave C. live D. drive
  3. A. watch B. keys C. friends D. dentist
  4. A. rising B. falling C. going D. leaving
  5. A. surprised B. glad C. angry D. sad
  6. A. different B. like C. unlike D. same
  7. A. his watches B. his cars C. his money D. his keys
  8. A. small B. loud C. big D. high
  9. A. and B. just C. but D. by
  10. A. in B. on C. of D. to 八. 阅读理解 A I have a friend. He has a large police dog. The dog’s name is Jack. Police dogs are often very clever. Every Sunday afternoon my friend takes Jack for a long walk in the park. Jack likes the long walk very much. One Sunday afternoon, a young man came to visit my friend. They talked and talked. Soon it was time for my friend to take Jack for his walk. But the visitor was still there. Jack became very worried about his walk in the park. He walked around the room a few times, and then sat down directly in front of the visitor and looked at him. But the visitor paid no attention. He went on talking. Finally Jack could no longer stand it. He went out of the room and a few minutes later he came back with the visitor’s hat in the mouth. 选出符合短文内容的选项。
  1. A. The writer’s friend has a police dog named Jack. B. The writer’s friend’s name is Jack. C. The writer’s name is Jack.

  2. A. Every Sunday afternoon the writer’s friend goes to the park for a walk. B. Every Sunday afternoon the dog goes to the park for a long walk. C. Every Sunday afternoon the writer’s friend and his dog go to the park for a walk.
  3. A. The visitor was old. B. The visitor was young. C. The visitor was neither old nor young.
  4. A. The visitor paid attention to the dog. B. The visitor paid a little attention to the dog. C. The visitor paid no attention to the dog.
  5. A. The visitor came back with his hat in his hand. B. The dog came back with the visitor’s hat in the mouth. C. The writer’s friend came back with the visitor’s hat in his hand. B Two Americans were traveling in Spain. One morning they came into a little restaurant for lunch. They didn’t know Spanish, and their waiter didn’t know English. They wanted him to understand that they wanted some milk and bread. At first they spelled the word “milk” many times. Then they wrote it down. But the waiter couldn’t understand them. At last one of them took a piece of paper and began to draw a cow. When he finished his drawing, the waiter looked at it and ran out of the restaurant at once. “Do you see,” said one of the travelers, “What a pencil can do for a man who has diffculties in a foreign country?” The waiter was back again some time after, but he brought no milk. He put down in front of the two Americans two tickets for a bull-fight(斗牛)。
  1. The story happened. A. in England B. in America C. in Spain D. in Africa
  2. The two Americans wanted. A. to have beef B. to buy some tickets for a bull-fight C. to have milk and bread D. to see the waiter
  3. The waiter. A. could not spell the word “milk” B. asked two Americans to draw a picture C. could understand the two Americans English D. didn’t like the two Americans at all
  4. One of the Americans believed that. A. words were easy to understand B. pencil were better than paper
C. a waiter should know some foreign language D. a pencil can do more to help a man in a foreign country
  5. Which of the follow is true? A. Two Americans went to restaurant for supper. B. The waiter wanted to make a joke with the two Americans. C. The waiter was able to spell the word “milk” at last. D. The waiter thought he understand the drawing and ran out of the restaurant. 九. 写作 简要介绍你曾去过的一个地方,不少于 50 字。
【试题答案】 一.
  1. B
  2. A
  3. B
  4. C
  5. B 二. A.
  1. since
  2. mind
  3. brought
  4. necklace
  5. special B.
  1. C
  2. A
  3. B
  4. D
  5. C 三.
  1. A
  2. B
  3. C
  4. C
  5. C
  6. B
  7. A
  8. D
  9. B
  10. B
  11. A
  12. A
  13. A
  14. C
  15. B 四.
  1. didn’t go
  2. How long
  3. Did he do
  4. When did, have
  5. went to school 五. see, happened, hit, sorry, hurt, hospital, as soon as, a little, dangerous, careful 六.
  1. took off
  2. Knock on
  3. grow up
  4. agree with
  5. will get on well with
  6. is interested in
  7. work out
  8. gets angry with
  9. looked through
  10. took out 七.
  1. C
  2. D
  3. A
  4. B
  5. A
  6. B
  7. D
  8. B
  9. C
  10. D 八. A.
  1. A
  2. C
  3. B
  4. C
  5. B B.
  1. A
  2. C
  3. A
  4. D
  5. D 九. (略)
 

相关内容

1709初二英语竞赛试题

   初二英语竞赛题 听力部分(20) 听力部分(20) 一、听录音,选出你所听到的单词或词组的标号。 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1.A.last B.past C.fast )2.A.autumn B.water C.what )3.A.town B.down C.found )4.A.but B.nut C.hot )5.A.could B.cool C.cold )6.A.skate B.skirt C.start )7.A.warmer B.farmer C.winter ...

初二英语竞赛试题详解02年

   中华英语学习网 www.100yingyu.com 官方总站:圣才学习网 www.100xuexi.com 2002 年全国中学生英语能力竞赛(NEPCS)初二年级组样题 听力部分(共四大题,计 30 分) (略) 笔试部分(共八大题,计 120 分) I.单项选择(Multiple-choice test) (共 20 小题,计 20 分) A)从各题的 A、B、C、D 四个选项中选出一个与划线部分意思相同或相近的选项。 1.I want quite a little water.I'm ...

初二英语竞赛试题精选

   三. 单项选择 1. There is nobody in the room, ? A.is there B. isn’t there C. is it D. isn’t it 2. -you everto Beijing? -No, I haven’t. A. Do, been B. Have, been C. Have, being D. Do, be 3. -How about getting her a CD? -No, that’s not. A. specially B. eno ...

2007年全国大学生英语竞赛初赛试题(B类)参考答案

   《英语辅导报》 大学教师版 提供全球鲜活英语教育资讯 推动中国大学英语教学与测试改革 社长兼总编: 包天仁 外籍编审: Mary Anderson 出版: 天仁集团英语辅导报社 编辑: 英语辅导报社大学编辑部 排版: 英语辅导报社激光照排中心 发行: 天仁文教发行公司 责任编辑: 刘立军 美术编辑: 赵 群 电脑排版: 何雁鸿 编辑部地址: 执 行 总 编: 刘大伟 2007 年全国大学生英语竞赛 B 级样题 专科学生参加) (适用于英语专业本, 2007 National English ...

英语竞赛试卷

   英语辅导报社网站题库中心 听力部分(共四大题,计 40 分) 听力部分 I.听辨单词(Words)(共 10 小题,计 10 分) www.ecp.com.cn A) 听音,选出你所听到的单词所代表的图片。每个单词只读一遍。 B)听音,选出你所听到单词。每个单词读两遍。 6. A. large B. more C. big D. small 7. A. short B. long C. high D. good 8. A. bad B. tall C. thin D. fat 9. A. b ...

初一英语竞赛试题

   初一英语竞赛试题 初一英语竞赛试题 一. 。(共 单项填空 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。(共 、 、 、 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。( 30 小题;每小题 1 分,满分 30 分) 小题; 1.This is interesting book, I like it very much. A. a B. an C. the D.不填 2. there a man in the shop? A. is B. Are C. Is D. are 3. ...

高一英语竞赛试题

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 河南省郑州四中 09- 学年高一竞赛试题(英语) 河南省郑州四中 09-10 学年高一竞赛试题(英语) 命题人: 命题人:岳桂英 校对: 校对:蒙f嚏试卷说明: 1.本试卷分第一卷和第二卷两部分, 第一卷从第 1 页到第 3 页, 第二卷从第 4 页到第 5 页, 共 5 页;满分 120 分;考试时间 100 分钟。 2.第一卷答案请用铅笔涂写在答题卡上, 第二卷答题要求请看答题卷第 1 ...

初中英语竞赛试题

   初中英语竞赛试题 模拟试题(一) 听力部分(共四大题,计30分) 1. 听辨单词(Words)(共5小题,计5分) 根据你听到的句子或对话,选出你听到的单词或词组。每个句子或对话只读一遍。 1.A.heart B.card C.start D.last 2.A.course B.horse C.house D.juice 3.A.seat B.theater C.seafood D.secret 4.A.fall down B.write down C.look around D.look d ...

英语竞赛试题部分

   1. Fill in the second line, using the first line as an example. IMPOSE(SOON)WINNOW REPENT(….)MORTAL 答案:NEAT 2. Two airplanes are flying straight towards each other. One is traveling at 10 kilometres per minute, and the other at 15 kilometres per mi ...

高中英语竞赛试题

   高中英语竞赛试题 第一卷(三部分, 第一卷(三部分,共 115 分) 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你有 10 秒钟的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话只读一遍。 1. What caused the fire? A. A careless smoker. B. ...

热门内容

新概念英语词汇2

   private a.私人的 conversation n.谈话 theatre n.剧场,戏院 seat n.座位 play n.戏;v.玩,游戏 loudly ad.大声地 angry a.生气的 angrily ad.生气地 attention n.注意 bear v.容忍 business n.事;商业,生意 rudely ad.无礼地,粗鲁地 until prep.直到 outside ad.外面 ring v.(铃、电话等)响 aunt n.姑母,姨母 repeat v./n.重复 ...

历届高考英语长难句100句精选

   历届高考英语长难句 100 句精选-上 1.First put forward by the French mathematician Pierre de Format in the seventeenth century, the theorem had baffled and beaten the finest mathematical minds, including a French woman scientist who made a major advance in workin ...

英语背诵美文 附词组500个~

   英语背诵美文 30 篇 ?第一篇:Youth 青春 Youth Youth is not a time of life; it is a state of mind; it is not a matter of rosy cheeks, red lips and supple knees; it is a matter of the will, a quality of the imagination, a vigor of the emotions; it is the freshness ...

英语作文万能句

   英语四级作文万能句 (一)段首句 1. 关于……人们有不同的观点。一些人认为…… There are different opinions among people as to .Some people suggest that . 2. 俗话说(常言道)……,它是我们前辈的经历,但是,即使在今天,它在许多场合仍然 适用。 There is an old saying. It"s the experience of our forefathers, however, is corr ...

小学三四年级英语单词汇总

   PEP 英语三年级(上册)三会单词 英语三年级(上册) Unit 1 pen pencil pencil-case ruler eraser 钢笔 铅笔 铅笔盒 尺子 橡皮 Unit 2 head face nose mouth eye ear 头 脸 鼻子 嘴 眼睛 耳朵 Unit3 red yellow green blue purple 红色的 黄色的 绿色的 蓝色的 紫色的 Unit 4 cat dog monkey panda rabbit duck 猫 狗 猴子 熊猫 兔子 鸭子 ...