笔试部分(共100分)
I.语音与词汇。 (20分) B)根据句意和首字母提示,完成下列单词拼写。 (10分)

  1. We walk with our l.
  2. Yesterday I had a bad c, so I didn't go to school.
  3. There is much win the river.
  4. She was very t, and soon she fell asleep in bed.
  5. He is very t, please give him a cup of tea.
II. 单项选择。 (10分)

  1. - -I have a headache. A. What's the matter, Judy? B. Where are you, Judy? C. Who are you? D. What are you doing, Judy?
  2. Hestay at home and look after his mother yesterday. A. needed to B. must C. have to D. has to
  3. I think walking isour health. A. good at B. bad at C. well in D. good for
  4. We should not eatjunk food. A. too many B. too much C. many too D. much too
  5. -How is the young man? - A. He is twelve. B. He's much better. C. He is a doctor. D. He's Allan.
  6. It's important to eat adiet. A. balanced B. balance C. balancing D. balances
  7. He often has sports. , football, basketball and ping-pong. A. For an example B. For example C. For the example D. For a example
  8. You should not eat24 hours. A. something in B. nothing for C. anything for D. everything at
  9. -My mother is ill. - A. Don't worry. B. No hurry. C. I'm sorry to hear that. D. OK.
  10. -I feel stressed out. I have so much work to do every day. -You'd better not work too hard. It's good for you to take some, I think. A. health B. exercise C. lesson D. work IV.动词填空。(10分) 用括号内所给动词的适当形式填空。
  1. Li Ying(be) born in 19
  86.
  2. Listen!Our English teacher(speak) at the meeting.
  3. We'll go to the park if it(not rain) tomorrow.
  4. Half an hour later, she(meet) her husband outside the park gate.
  5. You may(go) there a little earlier next time.
  6. Don't(disturb) others when you are in the room.
  7. You'd better(not play) football in the street.
  8. The Smiths wanted(live) in China.
  9. The young man(help) Granny to clean the house last Sunday.
  10. My sister(write) a letter yesterday.
I. A)
  1. D
  2. C
  3. A
  4. B
  5. C B)
  1. legs
  2. cold
  3. water
  4. tired
  5. thirsty II.
  1. A
  2. A
  3. D
  4. B
  5. B
  6. A
  7. B for example 是固定用法。
  8. C
  9. C
  10. B III.
  1. B
  2. E
  3. C
  4. A
  5. D
IV.
  1. was
  2. is speaking
  3. doesn't rain
  4. met
  5. go
  6. disturb
  7. not play
  8. to live
  9. helped
  10. wrote
V.
  1. B
  2. C
  3. A
  4. C
  5. B
  6. B
  7. A
  8. D
  9. B
  10. C VI.
  1. D
  2. A
  3. D
  4. C
  5.
 

相关内容

初一年级英语上册第二单元教案

   Go for it Unit 2 教案 曙光中学 蔡宇莉 本单元教学内容: 一. 本单元教学内容: 中心话题: ◆中心话题:Talk about things in the classroom. ◆让学生学会表述物品所属者的方法。 ◆学习指示代词this和that的陈述句、一般疑问句以及其简单回答。 ◆学习what,how引导特殊疑问句。 ◆进一步学习物主代词your、my、her、his的用法。 本单元教学目标 二. 本单元教学目标 : 知识目标: ◆让学生掌握与学习、学校生活贴近的物品名 ...

冀教版五年级英语下册第二单元测试

   2006学年度第二学期五年级英语第二单元试卷 2006-2007 学年度第二学期五年级英语第二单元试卷 听音, 出你听到的单词。 一、 听音,圈出你听到的单词。 10 分) ( 1. film, fly 2.inside, outside 3.scared, scarf 4.quickly, 4.quickly, quietly 5.boy,baby 听音,连线。 (10 二、听音,连线。 ( 分) My mother feels scared . Danny sees a restaura ...

Pep小学三年级英语下册第二单元测试题

   三年级英语下册 Unit 2 测试 班级 姓名 家签 得分 听力部分 一、 听一听, 选一选 (根据录音内容, 将下列每组中你听到的单词选出来, 并将其标号填在题前的括号里。(5 分) ) ( ( ( ( ( ) 1. A who’s ) 2. A father ) 3. A goose ) 4. A teacher ) 5. A let B B B who is family great C C where funny C green C C that look B this B let’ ...

2011年实用英语口语水平测试题及答案

   http://www.514t.com 免费提供各种资格考试真题、模拟题、练习题、精选题及答案 2011 年实用英语口语水平测试题及答案 Directions: Read the following 100 sentences or dialogues carefully. Choose the best answer for each blank and mark A, B, C or D. 仔细阅读下列题目,并从 A,B,C,D 四个答案中选出正确的选项. 1. --Shall I ma ...

2010年下半年商务英语初级考试预测试题及答案

   2010 年下半年商务英语初级考试预测试题及答案[1 【教育联展网 - 商务英语考试(BEC)试题】 2010 年下半年商务英语初级考试预测试题及答案 Reading 1 hour PART ONE Questions 1 8 Look at the sentences below and at the five managers’ comments on leadership on the opposite page Which new item (A, B, C ,D or E) do ...

小学英语毕业试题及答案

   小学英语毕业试题及答案 时间 50 分钟 满分 100 分 一、根据读音规则,判断下列各组单词中,哪一个单词划线部分的 读音与其它三个划线部分的读音不同,请选出。 (共 10 分,每小题 2 分) ( )1. A. hand B. gave C. map D. plan ( )2. A. went B. bed C. me D. get ( )3. A. heavy B. sleep C. weekend D. meet ( )4. A. car B. father C. warm D. h ...

09青岛英语中考试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 友情提示: 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

考研英语阅读理解模拟试题及答案(二)

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 考研英语阅读理解模拟试题及答案(二) Passage 6 We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But most mistakes are about people. Did Jerry really care when I broke up with Helen? When I got that great job, di ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

热门内容

建湖县第二中学2009届高三英语一体化教学案

   蓝天家教网 http://www.ltjiajiao.com 伴你快乐成长 I. Complete the following sentences with the first letter given according to the sentence. 1. Every independent country has a flag that gives it a u identity. 2. Nowadays clothes s by hand are more expensive th ...

09年中考英语零距离知识梳理与提高训练

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 本资料来源于《七彩教育网》 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 09 年中考英语零距离知识梳理与提高训练 初一年级上学期( ) 初一年级上学期(7A) Unit 13 重 点 词 组 football field 足球场 lots of friends 许多朋友 after school 放学后 work hard 努力工作 love dancing 爱跳 ...

英语小知识点

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 30 40 50 60 70 80 90 100 1000 21 56 101 one two three four five six seven eight nine ten eleven twelve thirteen fourteen fifteen sixteen seventeen eighteen nineteen twenty thirty forty fifty sixty ...

趣味英语 面试 英语 Sorry to disturb you

   Sorry to disturb you。。。麻烦你。。。 I am looking for/I want。。。 我要 a part-time job 兼职 some temporary work 短期工作 an internship 实习职务 [unfortunately]I cannot work more than 15 hours per weeks [真不好意思]我每 周不能超过工作 15 小时 I cannot work during school hours 我不能在有课的时打 ...

初二英语第二学期期末

   首都师范大学附属育新学校中学部 2003??2004 学年度第二学期期末考试试卷 初 二 英 语 (笔 笔 班级 姓名 成绩 试) 2004.6.23 题答在机读卡上;其余试题答在试卷上) (试卷 1-75 题答在机读卡上;其余试题答在试卷上) 听 力 部 分 (共 20 分, 每小题 1 分) 共 看图,听对话,选择与对话一致的图片。 共 一、 看图,听对话,选择与对话一致的图片。(共 5 分) A 1. ( ) 2. ( B ) 3. ( C ) 4. ( D ) 听对话,选择与对话一致 ...