单选题 15
  1.?Do you think a dog is a good pet for child? ?I don’t think so. A the Ba C an D 不填
  2. ?It’s my mother’s birthday soon. What should I get ? ? What about some flowers? A herself B hers C her D she
  3. ?Are your parents teachers, too? ?No, they are doctors. of them are hardworking. A Both B All C One D Either
  4. ?Would you like to go to the museum with me? ? I’d like to, you don’t want to go alone. A before B after C until D if
  5. The more Sam learns about Chinese history, the he enjoys living in China. A more B better C happier D nicer
  6. ? The No. 15 bus stops here, it? ?Yes, I think so. A does B doesn’t C isn’t D has
  7. ?Let’s have the party today. ? If we do, half the class come. A don’t B haven’t C didn’t D won’t
  8. ?What I say to the teacher, if I’m late for class? ?“I’m sorry.” A can’t B would C should D shouldn’t
  9. ? Jack, can I follow you? I don’t know the way to the sports club. ?Sure. A But B So C And D Because
  10. ? Would you closing the door? It’s cold outside. ? No, not at all. I’ll do it right away. A please B mind C like D enjoy
  11. ? I think science is the most boring ??Really? I love science. A subject B game C season D present
  12. ? I’m seeing Sue this afternoon. Do you want me to any messages? ? Thank you very much. A hear of B look through C pass on D turn down
  13. ?How long have you been studying at this school? ? I have been studying here. A since I was thirteen years old B when I was thirteen C at the age of thirteen D after I was thirteen
  14. ? Bob, it’s going to rain. take a raincoat with you? ? All right, Mom. A Why not B What about C How about D You’d better
  15. ? Would you like some more chicken? ?. I’m full. A That’ll be fine. B That’s OK C No, thanks. D That’s true 四、动词填空: 15%
  1. What your brother often (have) for breakfast? He usually has bread and milk but sometimes he has noodles.
  2. My father (be) born on June 19th, 19
  60.
  3. Look! A boy (cry) over there. Let’s go and see what is wrong with him.
  4. (not play) football on the road. It’s very dangerous.
  5. Can I (have) a look at those new books?
  6. Be careful. There is a wine b on the table. You might break it.

  7. The number after twenty-nine is t.
  8. Have you e been to the Great Wall?
  9. It’s dangerous to d a car after you get drunk.
  10. Your parents are your f and mother.
  11. If a dream comes t, it actually happens.
  12. W is the coldest season of the year.
  13. When snow f, it comes down from the sky.
  14. It’s best to water plants either e in the morning or late at night.
  15. We don’t go to the c much for movies because we have a video. 阅读理解 30 A When I was seven years old my mom was diagnosed(诊断) with cancer. The doctors told us my mom might be saved with surgery(手术). But it could also kill her. She chose to have it. The day before the surgery I was off school, and my mom planned the best day of my life, everything I loved at seven and everything that would put a smile on my face. The day began with her waking me up saying, “Kate, I have a surprise for you. Come and see.” The surprise was a doll I had wanted for the longest time. Throughout the day, she told me everything that she thought I would need to know to grow up and be a good person; she told me to be the best I could be and that I would always make her proud. We had a picnic in the park, and it was so cold that we moved to the car. The day was filled with laughter. For the first time in a long time I could see she was really happy. I would never forget her smile, or the way her eyes shone as if we were the same age. It was the best day of my life, and I will never forget the conversations we shared. My mother managed to live through the surgery. Now when I look back, I realize that the best day of my life could be her last and this could be the last day I would remember with her, the last one we shared. I also understand how unselfish a mother is.
  1. Who made the decision to have the surgery in the story? A. The doctors. B. The patient. C. The writer. D. The patient’s family.
  2. What did the writer’s mother do the day before the surgery? A. She stayed at home to have a good rest. B. She went to the doctor’s for advice. C. She turned to her family for comfort. D. She stayed all day with her child.
  3. Why was the writer’s mother happy that day? A. Because she left her child a special memory. B. Because she realized her child had grown up. C. Because she was proud of what her child had done. D. Because she expected the surgery to be successful.
  4. The underlined sentence in the last paragraph suggests that . A. her mother was ill again B. the surgery was unsuccessful C. her mother was getting better D. the surgery was simple
  5. Which of the following words best describes the writer’s mother? A. Hardworking. B. Famous. C. Rich. D. Great. B Germs(细菌) are everywhere. You can’t see them, but they are on your desk, on your
computer, and even in the air! Like people, germs move around the world. They fly with us on planes. When food, clothes, and other things travel around the world, germs travel, too. Some germs are safe, but some are dangerous. Germs cause illnesses like colds and the flu. Warmer Weather Brings Germs The world’s weather is changing. Cooler countries are getting warmer, so insects from hot countries can move there. Some of these insects, like mosquitoes, carry dangerous germs. These germs cause headaches, fever, and can even kill people. Under Your Skin Your skin protects you from germs. It stops some germs, but not all. They can enter your body when you eat, or when you have a cut. Germs are on your hands, too. They enter your body when you touch your eyes, nose, or mouth. Fighting Germs Your immune system(免疫系统) protects you, too. When germs get inside your body, your immune system finds and kills them. Special cells(细胞) move around your body and fight germs. They help you stay healthy. Other cells make antibodies. Antibodies help your body find and stop germs. What can you do to fight germs? You should wash your hands with soap and water. Soap kills many germs, and water washes them away.
  6. According to the text, insects . A. kill germs B. carry germs C. protect germs D. love germs
  7. The underlined word “there” refers to . A. cooler countries B. hot countries C. everywhere D. the world
  8. Which of the following is right according to the text? A. All germs are dangerous. B. There are more germs in cold places. C. Soap can kill all germs. D. Germs can get into your body.
  9. What do antibodies do? A. They kill germs and wash them away. B. They find and develop germs. C. They help protect us from germs. D. They carry dangerous germs.
  10. Which can be the best title for this text? A. Germs Are Everywhere B. Weather Is Changing C. Skin Stops Germs D. Germs Are Developed 第二节: 五位母亲 Betty, Sara, Gina, Mary 和 Alice 打算为各自的孩子选择一所合 适的学校。请仔细阅读第 11-15 题中的个人情况说明,从 A 到 F 的六个选项中, 选出符合各人要求的最佳选项,其中一项为多余选项。
  11. Betty has a six-year-old daughter. She wants her to be a musician when she grows up, so she is looking for a famous music school for her.
  12. Sara’s son is 10 years old. He is interested in water sports. He said that he hoped to be a sailor in the future.
  13. Alice learned to dance when she was young. Now she is a successful dancer. She wants her little daughter to follow her steps.
  14. Mary is always worried about her daughter, who is poor at math and English at school, so she is looking for a training centre to help her daughter.
  15. Gina has a son who is a football fan. He knows about almost all the well-known football players. He wishes to be a football star. A Equability Making water safe and fun. Swimming lessons are for all ages from birth. Small
groups are in warm pools in Reigate on Monday & Friday afternoons. Call 07914 688 826 B Manor House A small and friendly school for girls 2?16 offers a modern and caring environment. Bring your daughter and come and see why our girls are so happy and do so well. Call 01372 45768 C Little Kickers Why do we get a kick out of every class? It’s fun. The children have fun learning new skills. So if you want your kid to be a football star or just to be happier, why not come and have a ball with us? Call 01753 83109 D Monkey Music Since 1993 thousands of children across the UK have grown up with Monkey Music. Our wonderful teaching program introduces music to young children in a way they can easily understand and enjoy. Call 0193 82866 E Kip McGrath Do you want your child to succeed at school? We have very good Math and English teachers. We are for children aged 6?
  16. Call 01483 303233 F Farnham Dance New ballet(芭蕾) classes at the St. John’s Centre, 19 Tilford Rd, Farnham GU9 8DJ. Tuesday afternoons, 10 week terms Call 01252 727347 七、词语填空(共 10 小题,计 20 分) 用方框中所给单词的适当形式填空,使短文通顺、正确、连贯(每个单词限用一 次) 。 however before name well worst notice also twice and give
Naming the Baby Parents always think their babies are very special. They want others to 1 their children. For this reason, they sometimes give their children unusual 2 . They may choose names such as Chelma, Ukiah, Brianna, or Elvira. There are some advantages to this practice. A child who is 3 an uncommon name may feel special from childhood. 4 , sometimes we remember people with unusual names 5 than we remember people with ordinary names. 6 , unusual names can cause problems. They can be hard for teachers and friends to pronounce. They can also be hard to spell, 7 computers may automatically(自动地) change them. For example, Jule may become July. Some people may have a bad impression on an unusual name 8 they even meet the person. 9 of all, other children sometimes don’t like kids with uncommon names. The message for parents is, “Think 10 before you give your child an unusual name.”
八、书面表达: 20% 假如你是“东北虎保护协会”会员, 请你以东北虎的名义写一封给人类的公开 信,呼吁人类保护东北虎。信的内容包括;
  1. 你们大量砍伐森林,我们的食物减少,居住地缩小;
  2. 你们大量捕杀我们,用虎骨制药、虎皮制衣;
  3. 希望你们扩大老虎保护区,保护我们;
  4. 让老虎和人类和平共处。 注意:
  1. 短文必须包含以上内容;
  2. 短文以第一人称写;
  3. 词数 60 左右,开头已给出,不计入总词数。 Dear Man, I’m a tiger in the northeast of China. I’d like to have a talk with you. We lived in the forest happily for thousands of years, and then you came! And now we are in danger. . Yours A Worried Tiger
答案 单选题 BCADA 单词拼写
does have was is crying Don’t play Have bottle thirty
BDCDB
ACAAC
drive ever father true Winter falls early cinema
阅读理解

  46. B
  47. D
  48. A
  49. C
  50. D
  51. B
  52. A
  53. D
  54. C
  55. A
  56. D
  57. A
  58. F
  59. E
  60. C 选词填空
  61. notice
  62. names
  63. given
  68. before
  69. Worst
  70. twice

  64. Also
  65. better
  66. However
  67. and
 

相关内容

初二英语下学期期末考试模拟题

   初二英语下学期期末考试模拟题 1 2006.5. 一、听力部分 (20 分) A. 听对话,选出相应的图片。 B. 听对话和问题,选出正确答案。 ( )1. Which floor does Mary live on? A. On the fourteenth floor. ( B. On the second floor. C. On the tenth floor )2. Where is Simon’s brother? A. In the dining-room B. In the ...

初二英语下学期期末考试题

   八年级( 八年级(下)英语期末测试 听力部分( 听力部分(25%) ) 一,听对话,选择正确的图画,对话念一次:5% 听对话,选择正确的图画,对话念一次: ( )1.What will the weather be like? ( What date was it yesterday? ) 2. ( )3. What are they talking about? A B C ( )4. What will Mike be in 10 years? A B C ( )5. Where wer ...

初二英语下学期期末考试试题

   初二下学期期末考试试题 一、听句子,选择适当的答语。(5 分) ( )1. A. I hope you can. B. I’m afraid I can’t. C. I’m sorry I’m late. ( )2. A. It’s good for your eyes. B. That’s all right. C. What a good idea! ( )3. A. Thank you. Just a little, please. B. Here you are. C. Don’t ...

初二英语下册教案[1]

   Unit 1 Will people have robots ? Teaching goals: 1. Words&phrases: robot, paper, less, fewer, simple, unpleasant, factory, seem, etc . 2. will 构成的一般将来时态的陈述句、 否定句、 疑问句及回答. 3. There be 句型的一般将来时. 4. more , less , fewer 的用法. 5. 学习一般将来时态的相关知识,学会对未来进 ...

初二英语下学期期末试卷

   初二英语下学期期末 初二英语下学期期末试卷 初二英语下学期期末试卷 听力部分 20 分 听句子,选出适当的答语 选出适当的答语: 一,听句子 选出适当的答语 (10 分) 1, A. Don't say that. 2, A. Yes, she is a teacher. B. It doesn't matter. C. That's right. B. I think so. She is one of the most popular teachers in our school. C. ...

小学英语第一册期末模拟卷

   阳光家教网整理 www.ygjj.com 苏州家教 天津家教 西安家教 青岛家教 郑州家教 最大找家教 家教平台 最大找家教 做家教平台 小学英语第一册期末检测卷 小学英语第一册期末检测卷 第一册期末检测 ClassNameNo. 听 力 卷 一.听音,编号. 听音,编号. 三.听音圈箭头.根据录音内容圈出与录音相符的图片所对应的箭头. 听音圈箭头.根据录音内容圈出与录音相符的图片所对应的箭头. 箭头 ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 听录音, 四.听音,写出相应数字.(听录音 ...

高一英语 期末考试模拟试题

   时量 120 分钟 满分 150 分 命题人:邓湘英 第一部分:听力(共 3 节,满分 30 分) 第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中给出的 A、B、C 三个选项中选 出最佳选项,并标在试卷相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What are the two speakers doing ? A. Enjoying meeting each other. B. Saying good-bye to ...

初二英语下册期末考试模拟卷

   单选题 15 1.?Do you think a dog is a good pet for child? ?I don’t think so. A the Ba C an D 不填 2. ?It’s my mother’s birthday soon. What should I get ? ? What about some flowers? A herself B hers C her D she 3. ?Are your parents teachers, too? ?No, the ...

小学英语第七册期末检测模拟卷

   小学英语第七册期末检测模拟卷 小学英语第七册期末检测模拟卷 第七册 ClassNameNo. 听 力 卷 一.听音,编号。 听音,编号。 三.听音圈箭头。根据录音内容圈出与录音相符的图片所对应的箭头。 音圈箭头。根据录音内容圈出与录音相符的图片所对应的箭头。 ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 听录音, 四.听音,写出相应数字。(听录音,把听到的相应数字写在横线上。) 听音,写出相应数字。 听录音 把听到的相应数字写在横线上。 听音,判断。 符合的打勾,不符合的打叉。 (符合的打 ...

PEP小学英语四年级下册期末检测模拟试卷

   PEP 小学英语四年级下册期末检测模拟试卷 湖北省恩施市芭蕉小学 丁翠萍 Part(听力部分 听力部分) Listening Part(听力部分)(40 分) 一,Listen and choose.听音选出你听到的单词或句子.(5 分) 1. A.garden B.gym C.jeans 2. A.lunch B.dinner C.colour 3. A.six B.pants C.sixty 4. A.boots B.socks C.goats 5. A.How much is it? ...

热门内容

英语音标

   [p] [b] 双唇爆破辅音 1.[p] 双唇紧闭,然后突然分开, 气流冲出口腔. 2. [p] 是清辅音,发音时声带不 振动, [b] 是浊辅音,声带振 动. [t] [d] 舌尖齿龈爆破辅音 1.舌尖紧贴上齿龈,形 成阻碍,然后突然 下降,气流冲出口 腔. 2. [t]是清辅音, 辅音. [d] 是浊 [m] 双唇鼻辅音 双唇闭拢,软鹗下垂,气流从鼻腔泄出. 在词末尾时须略为延长,以防止吞音. [n] 舌尖齿龈鼻辅音 1. 舌尖紧贴上齿龈,形成阻碍,软颚下垂, 气 流从鼻腔泄出. 2. ...

职场英语对话

   职英语面试: 职英语面试:Brief Introduction 开场篇 会话(A=Applicant I=Interviewer) CONVERSATIONS 会话 Dialogue 1 A: May I come in? 我可以进来吗? I: Yes, please. 请进。 A: How are you doing, Madam? My name is Wujing. I am coming to your company for an interview as requested. 你 ...

07年11月北京地区成人本科学位英语考试真题

   Passage 1 Scientists find that hard-working people live longer than average men and women. Career women are healthier than housewives. Evidence shows that the jobless are in poorer health than jobholders. An investigation shows that whenever the un ...

英语口语集锦

   God works. 上帝的安排. 上帝的安排. Not so bad. 不错. 不错. No way! 不可能! 不可能! Don't flatter me. 过奖了. 过奖了. Hope so. 希望如此. 希望如此. Go down to business. 言归正传. 言归正传. I'm not going. 我不去了. 我不去了. Does it serve your purpose? 对你有用吗? ? 对你有用吗? I don't care. 我不在乎. 我不在乎. None o ...

2011年全国职称英语等级考试综合类A级冲刺模拟题答案与解析

   2011 年全国职称英语等级考试综合类 A 级冲刺模拟题答案与解析 年全国职称英语等级考试综合 综合类 1.A put across 在这个句子中意为:解释,说明,传达,可由 explained 替换。invent 意为:发明;consider 意 为:考虑;accept 意为:接受。句意:协会的代表非常有力地阐述了她的论点。 2.C tender 意为:温柔的,亲切的,与 kind 意思相近,C 为正确答案。heavy 意为:沉重的;strong 意为:坚 强的,强壮的;wild 意为:野 ...