初三英语测试题
一. 单项填空 ( )
  1. Mr Green asked the children to the words in the dictionary. A. look at B. look up C. look for D. look after ( )
  2. May I your bike? Certainly, but you can't it to other. A. lend, lend B. borrow, lend C. borrow, borrow D. lend, borrow ( )
  3. Mr Brown in China since 20 years ago. A. worked B. works C. is working D. has worked ( )
  4. There be many trees here two years ago. A. is B. are C. use to D. used to ( )
  5. Neither my brother nor I a doctor. A.is B.am C.are D.be ( )
  6. of my parents watching TY. A.Both, likes B.Either, like C.Neither, like D.Neither, likes ( )
  7. I really don't know next. Can you tell me ? A.how to do B.what to do C.how will I do it D.what to do it ( )
  8. He has lived here 19
  65. A. since B. for C. in D. from ( )
  9. If you are tired, please stop a rest. A. having B. have C. to have D. has ( )
  10.She has never come to the farm before, she? A. has B. hasn't C. does D. doesn't ( )
  11. It is book that I have it twice. A.such an interesting…seen B.so an interesting…read C.so interesting…looked D.such an interesting…read ( )
  12. The doctor was busy on the boy at that time. A.operate B.to operate C.operated D.operating ( )
  13. The policeman told the children play in the street. A. didn't B. to not C. not to D. don't ( )
  14. Mother returned home earlier than Father that evening. A. very B. too C. more D. much ( )
  15. I won't go to see the film tonight, because I my ticket. A. lost B. have lost C. will lose D. didn't lose 二. 完形填空 Children like to copy(模仿) what they hear. They copy their parents,their friends and even the TV. This teaches them how to speak the language. Copying also does good to students of a second
  1. When you listen to foreigners speak English, 2 what they say as loudly as you can. Children don’ practise grammar, but use the language to 3 that interests them. They t don’ 4 their vocabulary or poor grammar. They find ways to 5 themselves, t and they do it successfully. Students of English should also pay their attention to
  6. Look for chances to talk
with people in English. If you can’t find a 7 to talk to, talk with other students of English instead. 8 an English discussion and talk about music, movies or whatever 9 you. Don’t worry about
  10. The objective(目标) is to earn how to communicate(交流) easily and comfortably. Remember that you can communicate successfully even with a small vocabulary. ( )
  1. A. year B. grade C. language D. country ( )
  2. A. repeat B. hear C. believe D. remember ( )
  3. A. write letters B. keep diaries C. talk to people D. talk about things ( )
  4. A. look for B. complain about C. laugh at D. go over ( )
  5. A. enjoy B. help C. relax D. express ( )
  6. A. grammar B. vocabulary C. communication D. English ( )
  7. A. foreigner B. topic C. chance D. visitor ( )
  8. A. Start B. Build C. Use D. Make ( )
  9. A. understands B. interests C. improves D. allows ( )
  10. A. lessons B. exams C. wasting time D. making mistakes 三. 阅读理解 (A) We can see walls everywhere in the world. But the Great Wall of China is the biggest of all. The Chinese call it "The Ten-thousand-Li Great Wall". It is in fact more than 6,000 kilometres long. It is 4-5 metres wide. In most places, five horses or ten men can walk side by side. When you visit the Great Wall, you can't help wondering how the Chinese people were able to build such a great wall thousands of years ago. Without any modern machine, it was really very difficult to build it. They had to do all the work by hand. It took millions of men hundreds of years to build it. The Great Wall has a history of over two thousand years. The kings began to build the first parts of it around two thousand seven hundred years ago. Then Qin Shihuang had all the walls joined up. He thought that could keep the enemy out of the country. Today the Great Wall has become a place of interest. Not only Chinese people but also people from all over the world come to visit it. ( )
  1. The Great Wall is the biggest of all walls in . A. China B. Europe C. the world D. Asia (亚洲) ( )
  2. How long is the Great Wall? A. It's less than six hundred kilometres. B. It's over six million kilometres. C. It's six thousand kilometres. D. It's more than six thousand kilometres. ( )
  3. It took men years to build the Great Wall. A. millions; millions B. hundreds of; hundreds of C. millions of; hundreds of D. hundreds of; millions of ( )
  4.The Great Wall was built . A. by people all over the world B. without any modern machines C. with some other countries' help D. by all Chinese kings ( )
  5. Qin Shihuang thought the Great Wall could . A. keep the enemy out of his country B. keep his body in it C. be visited by all the people D. make his country beautiful In 776 B.C. the first Olympic Games were held at the foot of Mount Olympus to honor Greeks'
chief god, Zeus(向希腊主要神祗宙斯献礼). The Greeks praised (注重)physical fitness and strength in their education of youth. Therefore, running, boxing, horse-racing, discus throwing and so on were held in each city and the winners competed every four years at Mount Olympus. Winners were greatly honored by having olive wreaths(橄榄枝花环)placed on their heads and having poems sung about their deeds. Originally(起初)these were held as games of friendship, and any wars that were going on were stopped to allow the games . The Greeks regarded these games as so important that they counted time in four-year cycles called "Olympiads" dating from 776 B.C.
  1. Which of the following is NOT true? A. The first Olympic Games were held to celebrate. B. Winners were greatly honored by having olive wreaths placed on their heads. C. Battles were stopped to let the games take place. D. Poems were sung in the honor of winners. 2 Nearly how many years ago did these games start? A. 776 years. B. 1250 years. C. 2278 years. D. 2760 years.
  3. Which of the following matches was not mentioned in the passage ? A. Discus throwing B. Boxing C. Skating D. Running
  4. What conclusion can we reach about the ancient Greeks ? A. They liked to fight. B. They were very good at sports. C. They liked a lot of ceremony (仪式). D. They couldn't count, so that they used "Olympiads" for dates. (C) Over thirty thousand years ago people from northern Asia went to America. Today, we call these people Indians. The Indians went to America because the weather began to change. Northern Asia became very cold. Everything froze. They had to move or die. How did the first Indians go to America? They walked! Later Columbus found the New World in 14
  92. At first, only a few Europeans followed. They traveled to America in boats. For the next three hundred years, about 500,000 people went there. Then the number grew very quickly. From 1815 to 1915, over thirty-two million Europeans left their countries and went to the United States. The biggest groups were from Germany and Italy. These Europeans spoke many different languages. Most of them took almost no money. They went to America so that they could find a better life.
  1. went to America first. A. People from northern Asia B. People from Europe C. People from Germany D. Columbus
  2. Why did the Indians go to America? Because . A. northern Asia became very hot B. northern Asia became very cold C. they were interested in America D. they liked traveling

  3. The New World was . A. Italy B. northern Asia C. Germany D. America
  4. The first Europeans went to America . A. by ship B. by bike C. by boat D. by train
  5. These Europeans . A. didn't speak the same language B. spoke English only C. spoke German only D. spoke both English and German
  6. The Europeans went to America in order to . A. find the New World B. find a better life C. build more boats D. learn English 四. 补全对话: 给下面对话的空白处填上适当的词,使对话通顺,符合逻辑。 ( Jim and Han Li are talking about the coming summer holiday.) Ben: Hello, Han li, where are you going for your summer holiday? Han Li: I'm 1 sure. I'm thinking 2 going to Guilin. What about you? Ben: I'm going to Chongqing and Wuhan 3 my parents. Han Li: 4 are you going there? Ben: First we'll fly to Wuhan, and then go to Chongqing 5 ship. Han Li: That's a good idea. I'm sure you'll enjoy it. Wish you a pleasant journey! Ben: Thank you! 五. 完成句子: 根据汉语句子的意思,完成下列英语句子。
  1. 你为什么把收音机开这么大声? do you turn your radio so loud ?
  2. 整个会议将持续 3 个小时。 The whole meeting will 3 hours.
  3. 我们都喜欢跟那只小狗玩。 We all like with the dog.
  4. 很抱歉,我没有带食物。 I'm sorry, I don't any food me. 5 .你的新录音机是什么样? What your new recorder ?
  6. 谢谢你告诉我这个消息。 Thank you me the news.
  7. 昨晚他们直到十一点才停止谈话。 They stop talking 11 o'clock last night.
  8. 这是一封露茜写给小帆的信。 This is a letter Lucy Xiaofan.
练习答案】 一.
  1.B
  2.B 3D
  4.D
  5. B
  6.D
  7.B
  8. A
  9. C
  10. A
  11. D
  12.D
  13. C
  14. D
  15. B 二.
  1.C
  2.A
  3.D
  4.B
  5.D
  6.C
  7.A
  8.A
  9.B
  10.D 三. (A)
  1. C
  2. C
  3. C
  4. B
  5. A (B)
  1. A
  2. C
  3. C
  4. B (C)
  1. A
  2. B
  3. D
  4. C
  5. A
  6. B 四.
  1. not
  2. about
  3. with
  4. How
  5. by 五.
  1. What, for
  2. last for
  3. playing with
  4. take, with
  5. is like
  6. for telling
  7. didn't, until
  8. from, to
 

相关内容

初三英语测试试题

   美博教育初三英语测评试题 美博教育初三英语测评试题 初三英语 姓名: 姓名: 得分: 得分: 第I卷 (A) 1. The tiger saw a when he was walking in the mountains. A. bird B. sheep C. cat 2 The sheep was when the tiger first saw him. A. sleeping B. running C. walking 3 The tiger wanted to . A. wake ...

广州中考-初三英语口语测试卷D

   初三英语口语测试卷 D 一, 朗读下面文字 We are always using body language in our daily communication. When we talk with each other, we may use body language. For example, in the USA, people point to their heads when they think someone is clever. However, human being ...

广州中考-初三英语口语测试卷C

   初三英语口语测试卷 C 一,读下面文字 There was once an honest boy in a mountain village. He liked reading very much, but his family was too poor to buy him any books. In a village far away, there lilved a rich man who had a library. He kept all kinds of books in it ...

五年级下册期末英语测试题

   五年级下册期末英语测试题 学号 姓名 班级 成绩 学号 姓名 班级 成绩 听力部分: 听力部分:30 分 听音,选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在题前的括号里( 一、 听音,选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在题前的括号里(10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. write ) 2. A. bedroom ) 3. A. thing ) 4. A. flower ) 5. A .over there ) 6. A. plant trees ) 7. A. w ...

初一上学期期中英语测试题5

   一 单项选择 (15 分) ( )1.The supermarket is Fifth Avenue . A. in ( B. at C. on ) 2. What does he want ? A. ( do B. to be C. be th ) 3. Lucy wants her grandma on October 10 . A. see B. seeing C. to see ( ) 4. Where Paul and Steve from ? A. do , comes B. d ...

青岛58中推荐直升面试_英语口语测试题(含答案)

   青岛五十八中 2005 年优秀学生推荐直升招生考试 面试英语口语测试题 (测试时间:5 分钟 I.日常会话(5 分) 日常会话( 日常会话 II.朗读下列短文,并回答问题(10 分) 朗读下列短文,并回答问题( 朗读下列短文 Very quietly I took my leave as quietly as I came here; quietly I wave goodbye to the rosy clouds in the western sky…. This poem [5p[UI ...

英语测试

   中小学主管教学校长评课比赛获奖名单 小学组 一等奖 姓 黄 艾 名 波 影 单 位 崔惠琴 石嘴山市第二十四小学 石嘴山市第十六小学 石嘴山市第十一小学 石嘴山市第二十小学 杨建彬 二等奖 马学芳 刘春燕 常晓琴 安绍娟 金 林 张惠斌 王进福 张 彦 石嘴山市第十三小学 平罗回小 惠农区燕子墩中心小学 平罗县城关一小 平罗县宝丰中心学校 石嘴山市第九小学 石嘴山市第十二中学(小学部) 大武口区白芨沟小学 三等奖 李 斌 大武口区隆湖二站小学 惠农区庙台小学 惠农区红果子小学 石嘴山市第十五 ...

英语测试

   艺星英语测试( 艺星英语测试(一) 班级: 姓名: 分数: 一、圈出所听到的字母。 (10 分) 1、M m Nn Ll Ff 2、Gg Dd Jj Pp 3、Qq Pp Bb Cc 4、Aa Hh Ll Kk 5、Ff Ii Ee Oo 二、写出所听到的字母组合的大小写。 (10 分) ___________________________ ___________________________ ___________________________ ___________________ ...

英语测试

   http://www.ehappystudy.com 快乐学习,尽在苏州中学网校 2006 年福建省南平市毕业、升学考试英语试卷 年福建省南平市毕业、升学考试英语试卷 (满分 150 分,时间 120 分钟) 五大题, 第一卷 (五大题,满分 110 分) 听力部分( Ⅰ. 听力部分(每小题 1 分,共 30 分) A.单句理解 听句子,从所给六幅图中选出与所听到的句子情景相同(相近)的图画(句子读两遍, 每小题 1 分,满分 5 分) B. 听对话,根据所听到的内容,选择正确的答案(对话读 ...

初三英语写作

   2009 初三英语复习之写作篇作文训练 2009 初三英语复习之写作篇--作文训练 作文训练集中营(题目) 俗话说,熟读唐诗三百首,不会做诗也会吟,英语写作也是如此。命题者为 了让考生有话可写,必然会涉及中学生身边熟悉的生活,包括人物和事件。只要 我们对这些内容的写作都能熟练掌握,相信在考场作文的时候必然会得心应手。 1.体育锻练(sports) "作为一名初三的学生,我们每天进行体育锻炼,如做操、打篮球…因为运 动能增强体质, 减少疾病。 运动使大脑休息, 使复习效果更好。 通过体育锻炼我 ...

热门内容

朱泰琪考研英语作文范文

   朱泰琪考研英语作文范文 提纲式应用文) 1.第 1 篇(提纲式应用文 第 提纲式应用文 Directions: Water pollution is a serious problem threatening the survival of human beings, plants and animals. It is urgent that some strong measures be adopted to deal with the problem. There has been a ...

2010年英语专业(专升本)专业课考试大纲

   北上网?福建专升本论坛,全省 95%考生知道的专升本网站! 在线模拟测试,考纲下载,材料下载等. 网址:www.bensoo.cn www.fujianzsb.cn 2010 年英语专业(专升本)专业课考试大纲 年英语专业(专升本) 一,考试要求: 听力:要求听懂一定长度的英文新闻,英文对话,英语短文或故事. 词汇:认知词汇约 5500~6000 左右,熟练掌握其中 2500 左右常用词及其搭配,并能正确使用.了解和掌握英语的基本构词规 则. 语法:掌握语法规则,系统和掌握英语句子的结构,能 ...

剑桥商务英语BEC中级口语讲义

   BEC 中级口语 第一课时 Introduction ?、Why take BEC exams? strong growth rigorous quality control wide suitability wide business context value for study and business career international recognition for work and study ?、What is International Business English ...

人教版小学英语一年级说课稿 Where s the

   阳光家教网 全国最大家教平台 全国最大家教平台 家教 人教版小学英语一年级说课稿 Where\’s the 1、教材的地位及作用: 第二册第六单元第一节课, 本单元围绕 Where\’ the … ? It\’ next to the … ? s s 这个题材开展多种教学活动, 它与上一单元联系紧密, 是它的延续。 本节课是本单元的重点。 通过学习的 Where\’s the … ? It\’s next to the … ?进一步加深对询问/指点方向 的语法现象的理解和运用。同时通过 Wh ...

广州六年级英语Module 2 Diaries 知识点总结

   Module 2 Diaries 知识点总结 Unit 4 Tree Planting Day 植树节 1, by bus 乘公车 原文:At eight o’clock all the pupils of our class started for Baiyun Hill by bus. 例句:I often go to school by bus. 2, dig 挖,过去式 dug 原文:first we dug holes. 例句:I dug a hole in front of my ...