H
The sun,the moon and the stars are in the sky. We see the sun in the day and the moon and 1 at night. We see well during the day because it is light. Se didn't see so 2 at night because it is dark. Daylight comes from
  3. The sun gives a 4 light,but the moon gives only a weak light.
If we draw the curtains ,it will keep dark in the
  5. When it is dark,we must turn on the 6 if we want to see.
The sun rises in the 7 and goes down in the west. Day begins in the morning and ends in the evening. 8 begins in the evening and ends in the morning.
( )
  1.A.the stars B.the moon C.the sun D.the day
( )
  2.A.badly B.strongly C.carefully D.well
( )
  3.A.the stars B.the moon C.the sun D.the daylight
( )
  4.A.weak B.strong C.large D.little
( )
  5.A.sky B.room C.garden D.evening
( )
  6.A.TV B.radio C.light D.fridge
( )
  7.A.north B.south C.west D.east
( )
  8.A.Afternoon B.Morning C.Night D.Day
I
George worked in New York. He usually 1 his lunch, and sometimes his dinner,in small restaurants .
One evening he decided to go to 2 restaurant,and when he got in,he saw a large,heavy man sitting by himself at a table. He had not seen him for several years. He thought for a few 3 and then remembered the man's name,so he went up to him and said 4,“Hello,Mr Grey. How's business?”
“ Oh,it's not good,”the 5 man answered.
George looked at he expensive food on Mr Grey's table and was
  6.“It certainly doesn't look at if your business is bad,”he said.
“Well ,”Mr Grey answered sadly. “I'm afraid you're wrong. A few years ago I did very well,and I 7 bring my wife to this place for dinner,too.”
( )
  1.A.made B.cooked C.did D.had
( )
  2.A.an expensive B.a tall C.a cheap D.a bad
( )
  3.A.hours B.minutes C.names D.friends
( )
  4.A.angrily B.quietly C.politely D.sadly
( )
  5.A.rich B.poor C.large D.small
( )
  6.A.pleased B.surprised C.lonely D.interesting
( )
  7.A.had to B.could C.had better D.must
J
There is 1 more important to life than the sun. Without the sun all living things on the earth
  2.
The sun is a star. 3 there are thousands of stars like the sun. They are as 4 as the sun. At night you can see 5 stars,but in the daytime you can only see one star,
  6.
The sun is much 7 to us than any other stars. That is why it looks the biggest and brightest of all the stars. The distance of the sun from the earth is as much as 150 million kilometres. Most of the stars are thousands of 8 away from the earth.
Do you know the light year? Nothing in the world travels faster than light. It travels 300,000 kilometres
  9. And one light year is the distance that light travels in
  10.
( )
  1.A.something B.anything C.nothing D.everything
( )
  2.A.would die B.would live well C.wouldn't live badly D.could live
( )
  3.A.On the earth B.In the moon C.On the moon D.In the sky
( )
  4.A.small, but B.large, hot C.small, cold D.big, hot
( )
  5.A.many B.a few C.few D.a hundred
( )
  6.A.the moon B.a big star C.the sun D.the earth
( )
  7.A.farther B.nearer C.nearest D.the nearest
( )
  8.A.metres B.kilometres C.light years D.seconds
( )
  9.A.a minute B.an hour C.a year D.a second
( )
  10.A.a minute B.an hour C.one year D.six months
K
Do you know 1 the people in old time 2 their counting ? It is 3 interesting.
In old early days people couldn't 4 as we do. Their way of counting was very
  5. 6 they did all counting with small stones. Later on,they learned to use their 7 in counting. Since we have ten fingers. The number 8 became the foundation of all counting 9 all parts of the world. This system of counting led to our way 10 reading and writing numbers today.
( )
  1.A.what B.how C.when D.whose
( )
  2.A.added B.did C.counted D.computed
( )
  3.A.so B.such C.quite D.too
( )
  4.A.count B.counted C.counting D.counts
( )
  5.A.hard B.easy C.difficult D.wrong
( )
  6.A.Finally B.At the end of C.At first D.At last
( )
  7.A.head B.feet C.body D.fingers
( )
  8.A.one B.five C.ten D.twenty
( )
  9.A.in B.on C.of D.from
( )
  10.A.of B.to C.for D.in
L
What is the best way to study? This is a very important question. Some Chinese students often 1 very,very hard for long hours. This is a 2 habit ,but it is not a better way to study. An efficient student must 3 enough sleep, enough food and enough rest. Every 4 you 5 to take a walk or play basketball or ping-pong or sing a song. When you 6 to your studies,you'll find yourself stronger than before and you'll learn more.
Perhaps we can 7 that learning English is 8 taking Chinese medicine. We don't mean that it's bitter . We mean that like Chinese medicine,the effects of your study 9 slowly but surely. 10 slowly,slowly every day and effects will come just like Chinese medicine.
( )
  1.A.play B.study C.sleep D.think
( )
  2.A.best B.better C.good D.bad
( )
  3.A.have B.do C.want D.make
( )
  4.A.month B.week C.hour D.day
( )
  5.A.want B.hope C.need D.wish
( )
  6.A.begin B.return C.go D.are
( )
  7.A.say B.guess C.talk D.know
( )
  8.A.about B.on C.as D.like
( )
  9.A.return B.come C.give D.get
( )
  10.A.Sleep B.Know C.Learn D.Play
M
All living things 1 air. Living things can't live 2 air. We can live without 3 water for 4 days,but we can't live for more 5 a few minutes without air. We take in air. When we are working 6 running,we need more air. When we are 7,we need 8 air. We live in air,but we can't 9 it. We can only feel it. We can feel it when it is
  10. Moving air 11 wind. How can we 12 air move? Here is one way. Hold an open book in your hand 13 your face. 14 it quickly. 15 you feel is the air.
( )
  1.A.need B.depend C.want D.like
( )
  2.A.have B.have no C.with D.without
( )
  3.A.some B.any C.no D.many
( )
  4.A.little B.a little C.few D.a few
( )
  5.A.about B.over C.than D.then
( )
  6.A.or B.and C.so D.but
( )
  7.A.sleep B.asleep C.in school D.going to bed
( )
  8.A.little B.a little C.less D.more
( )
  9.A.look B.see C.get D.feel
( )
  10.A.moving B.standing C.stopping D.sleeping
( )
  11.A.is like B.likes C.calls D.is called
( )
  12.A.ask B.see C.make D.keep
( )
  13.A.in front of B.in the front of C.on top of D.at the back of
( )
  14.A.Read B.Look C.Open D.Close
( )
  15.A.That B.What C.How D.Who
N
We can see walls everywhere in the world. But The Great Wall of China is 1 of all. The Chinese call it “The Ten-Thousand-Li Great Wall.” It is,in fact,more than 6,000 kilometres long. It is 6?7 metres 2 and 4?5 metres wide from side to side. In most places,five horses or ten men can walk said 3 side along the top.
When you visit the Great Wall,you can't help wondering how the Chinese people 4 build such a great wall 5 years
  6. 7 any modern machines,it was really difficult to built it. They had to do all the work by hand. It took millions of men hundreds of years to build it.
The Great Wall has a history of over two 8 years. The men began to build the first part of it about 2,700 years ago. Qin Shihuang 9 all the walls
  9. He thought that could keep the enemy out of the country.
Today the Great Wall has become a place of interest. 10 Chinese people 10 people from all over the world come to visit it.
( )
  1.A.the big B.biggest C.the bigest D.the biggest
( )
  2.A.tall B.the tall C.higher D.high
( )
  3.A.to B.and C.by D.or
( )
  4.A.were able to B.be able to C.are able to D.was able to
( )
  5.A.thousand B.thousand of C.thousands of D.thousands
( )
  6.A.before B.ago C.later D.after
( )
  7.A.No B.Not C.Neither D.Without
( )
  8.A.hundred B.thousand C.thousands D.hundreds
( )
  9.A.joined, up B.join, up C.joined, in D.joined, on
( )
  10.A.Whether, nor B.So, that C.Only, also D.Both, and
 

相关内容

高一英语完形填空2

   完形填空 There are many kinds of friends. Some are always 1 you, but don't understand you. Some say only a few words to you, but understand you. Many people will step in your life, but only 2 friends leave footprints (脚印). I shall always recall (回忆) th ...

中考英语完形填空20篇(附带答案解析)学习啊

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个: 不得法 不得法。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利? 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常流利。 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来 ...

英语完形填空

   (1) Soon it would be the holidays, but before that, there were year exams. All the __1__ had been working hard for some time, reviewing their lessons for the exams. If they didn’t __2__, they would have to retake them in September. There were usual ...

英语完形填空

   陶然 时间:2009-09-25 作者:陶然 来源:新东方中学部 英语完形填空题主要考查学生阅读理解能力、逻辑思维能力和对具体语境的把握能力, 设 20 处空白,每处空白要求学生从文下所给的四个选项中选择一个最佳选项作为答案。考 生必须尽可能地利用短文中上下文中出现过的信息词、信息句去猜测推断意思,理解线索, 弄清句与句之间、 段落与段落之间的联系, 从而达到全面理解整篇文章、 进而找到最佳选项, 使补全后的短文意思通顺、前后连贯、结构完整的目的。 完形填空的特点。 一、 完形填空的特点。 ...

中考英语 完形填空

   完形填空: 完形填空: 1、 (2009 广东 广东) 、 Water is the __1 of all the things we eat and drink . Not many people understand this but __2 quite true . The human body can go without 3 for a long time . We’ve got many examples for this . Yet two __4 three days wit ...

中考英语完形填空

   初中英语完形填空中考全攻略(二 初中英语完形填空中考全攻略 二) 专项练习: 专项练习: (1) ) A man and his wife had a dog to keep their house. When they went out, they always left the dog inside the house. One evening they wanted 1 to the cinema, 2 they left the dog in the house and locked ...

英语完形填空汇编

   浙江省2005年各地中考英语试题完形填空题 浙江省2005年各地中考英语试题完形填空题 2005 英语 A. 杭州市 Fouad sits in the cafe? listening to the sad music playing on an old tape recorder. The song seems to go on forever. Fouad thinks it's 26 , but he doesn't want to hear it now. It's too sad ...

高中英语完形填空

   高中英语应试辅导篇:完形填空解析 As she walked round the large shop, Edith realized how difficult it was to choose a suitable Christmas __1__for her father. She __2__that he were as easy to please as her mother, who was __3__satisfied with perfume(香水). __4__, shop ...

高中英语完形填空2

   三、完形填空 完形填空 2005 夏季高考英语上海卷 Ⅲ大题 55 小题 0 分 考题: (B) There is a tendency to think of each of the arts as a separate area of activity.Many artists, __55 would prove that there has always been a warm relationship between the various areas of human activi ...

初三英语完形填空2

   H The sun,the moon and the stars are in the sky. We see the sun in the day and the moon and 1 at night. We see well during the day because it is light. Se didn't see so 2 at night because it is dark. Daylight comes from 3. The sun gives a 4 light,bu ...

热门内容

英语实用句子

   我们坚决反对死记硬背,我们要在句子中背单词。把下面的句子通通学会,你的 单词就很不错了。什么?你都会?那就去背 TOEFL 吧。如果遇到生词可以使用金 山词霸之类的软件。 Any day will do? 哪一天都可以? Any messages for me? 有我的留言吗? Are you by yourself? 你一个人来吗? All right with you? 你没有问题吧? Are you free tomorrow? 明天有空吗? Are you kidding me? 你 ...

浅谈高中生如何学好英语

   《泾川县 2008 年优秀科技论文集》 浅谈高中生如何学好英语 泾川一中 盖怀民 笔者在多年初、高中英语教学实践中发现,许多学生进入高中后,英语学习十分艰 辛,成绩普遍下降。为此,笔者认为很有必要谈谈高中生如何学好英语这一问题。 做好过渡,迎接挑战。 一、做好过渡,迎接挑战。 高中三年的英语学习有诸多变化,面对变化,同学们要尽快适应,顺利做好初、高 中的过渡尤其重要。 高中和初中是两个既有联系, 又有区别的学习阶段。 初中的内容少, 难度小,要求低,侧重知识的熟练掌握;而高中的内容多,难度大 ...

盐城中学2011届高三第一次模拟考试英语试题及答案2011.4

   届高三年级 年级第一次模拟考试 盐城中学 2011 届高三年级第一次模拟考试 英语试题 试题( 英语试题(2011. 4) ) 命题人:胡甸林 王寿国 陈s审核:陈相泉 谭雨青 蒋守海 第一卷(选择题, 第一卷(选择题,共 8 5 分) 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上答案转涂到答 题卡上。 第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 共 小题; 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小 ...

2010春中央电大开放英语作业答案

   09 年中央?笮纬尚钥己俗?m答案 1、请写出下列名词的复数形式。 Parent photo bus life half child woman tooth 16. B 17. A 18. B 19. B 20. A 21. B 22. A 23. C 24. C 25. A 第三部分 句型变换 26. He is a manager. 大卫午餐时间经常在办公室吃三明治。 44. I have a reservation for a single room. 我预定了一间单人间。 45. I ...

高二英语选修(7)检测卷

   广州分公司白云校区 guangzhou fen gongsi 高二英语选修(7)检测卷 高二英语选修(7)检测卷 (7) 二,单项选择:( ×1=15) 单项选择:(15× = ) :( 21. Mr. Baker is busy these days, a new book. A. works on A. came English. A.no more than A. turn to A. consists of A. in A. designed for B.not more than ...