初三英语总复习专项练习 数词部分 数词部分 ( )
  1. Lincoln was born on . A. February 12, 1809 B. 1809, February 12 C. 1809, 12 February D. February 1809,12 ( )
  2. A boy can sing the English song very well. A. ten-year-old B. ten years old C. ten-year-old D. fifth years old ( )
  3. An hour later, minister was sent to see the "magic cloth" woven by those two men. A. two B. the second C. the two D. second ( )
  4. Abraham Lincoln was President of the United States. A. 16 B. the 16 C. 16th D. the 16th ( )
  5. Do you think there is any room for us ? A. two B. the two C. second D. the second ( )
  6. How many students are there in your class? . A. Twenty nine B. Thirty and two C. Forty-five D. fifties ( )
  7. Which number is wrong? . A. Ninety B. Ninteen C. Ninth D. Nineteenth ( )
  8. The People's Liberation Army was founded . A. on August 1, 1927 B. in 1927, 1 August C. on August 1st, 1927 D. in August 1, 1927 ( )
  9. The number 4,123 is read . A. four thousand one hundred and twenty-three B. four thousand and one hundred twenty-three C. four thousand and a hundred and twenty-three D. four thousands a hundred and twenty-three ( )
  10. The old professor still works hard though he is . A. in his sixty B. in his sixties C. in sixties D. in the sixty ( )
  11. This classroom is ours. A. three times big as B. as three times big as C. three times as big as D. as big three times as ( )
  12. The basketball team of our school ranks in the match. A. three B. third C. the three D. the third ( )
  13. Which is the car that he drives? It's . A. fifty two B. the fifty-two cars C. the car fifty four D. the fifty-fourth car ( )
  14. Which of the following is wrong? . A. He is a fifteen-year-old boy. B. He is at the age of
  15. C. He is a boy of
  15. D. He is fifteen year old. ( )
  15. Our school is not very big. There are only students. A. nine hundreds of B. nine hundred C. nine hundreds D. nine hundred of ( )
  16. How many new words are there in lesson? There are only .
A. five; fifth B. fifth; five C. the fifth; the five D. the fifth; five ( )
  17. , Coca-Cola began to enter China's market. A. In 1970's B. In 1970s C. In the 1970s' D. In the 1970s ( )
  18. There was no bus in that small town. We had a . A. ten miles walk B. ten-mile walk C. ten mile's walk D. tenth mile walk ( )
  19. Today is the first day and . A. Tuesday is fourth B. Thursday is the fourth C. second is Tuesday D. a second is Thursday ( )
  20. Which room do you live in? . A. The 201 Room B. Room 201 C. Room 201st D. The 201's Room ( )
  21. How many magazines do you have? I have . A. two B. both C. twice D. the second ( )
  22. Three hundred thousand one hundred and seventy means . A. 3,170 B. 3,117 C. 300,170 D. 30,170 ( )
  23. On May , people traveled round the country. A. the first, millions B. the first, millions of C. first, the millionth D. first, millions ( )
  24. of them are dining at school. A. Twelve B. Twelfth C. The twelve D. the 12th ( )
  25. It's 7:17 is read . A. seven and seventeen B. seven seven C. seven one seven D. seven seventeen ( )
  26. Four two is two. A. plus B. minus C. times D. divided by ( )
  27. Three five is eight. A. plus B. minus C. times D. divided by ( )
  28. Three seven is twenty-one. A. plus B. minus C. times D. divided by ( )
  29. Forty-two seven is six. A. plus B. minus C. times D. divided by ( )
  30. There are days in a year. A. three hundred sixty and five B. three hundred and sixty-five C. three hundreds and sixty-five D. three hundred sixty-five ( )
  31. There are students in that school. A. two thousand eight-six B. two thousand eighty-six C. two thousand and eighty-six D. two thousands and eighty-six ( )
  32. It took me to get there. A. two hours and a half B. two hours and half C. two hour and a half D. two hour and half ( )
  33. September is month of the year. A. the nineth B. the ninth C. nineth D. ninth ( )
  34. Please pass me book on the left. A. third B. three C. the third D. the three
( )
  35. is a very tall boy. A. The twelve B. The twelveth C. The twelfeth D. The twelfth ( )
  36. We have known each other for . A. a year and half B. a year with half C. a year and a half D. a year with a half ( )
  37. "What year is it?" "It's ." A. nineteen hundred and ninety-seven B. nineteen and ninety-seven C. nineteen ninety and seven D. nineteen ninety-seven ( )
  38. "What's the date today?" "It's ." A. Tuesday B. June Fourth C. June the four D. June the fourth ( )
  39. The train from Shanghai will arrive . A. in quarter past six B. in a quarter past six C. at quarter past six D. at a quarter past six ( )
  40. My friend was born on . A. three of July, 1979 B. the third of July,1979 C. 1979, July the third D. 1979, the third of July ( )
  41. is less than . A. One-third; two-thirds B. One-third; two-third C. First-three; first-threes D. One-third; one-three ( )
  42. Which lesson did you learn yesterday? . A. Lesson Seven B. Lesson seventh C. The 7 Lesson D. 7 Lesson ( )
  43. "What's the date today?" "It's ." A. the fourth of may B. the fourth May C. May four D. May the fourth ( )
  44. 334 is read . A. three hundreds and thirty four B. three hundreds thirty four C. three hundred and thirty fourth D. three hundred and thirty-four ( )
  45. In February, there are only days. A. twenty nine B. twenty-nineth C. twenty-nine D. twenty eight ( )
  46. There will be a comedy on TV at this evening. A. seven past thirty B. half past seven C. seven the thirty D. thirty to seven ( )
  47. It took me to find out the key to the drawer. A. one and half hours B. one and a half hours C. one and a half hour D. one and half hour ( )
  48. I'm so tired after walk. A. three hours B. three hours' C. three hour's D. three hour ( )
  49. There are stars in the sky. A. million of B. millions of C. the million D. a million of ( )
  50. the street is wide. A. two meters B. two meter C. the two meter D. a two meter 数词专项练习(二 数词专项练习 二) ( )
  76. Tuesday is the day of a week in English. A. first B. fifth C. third D. fourth ( )
  77. There are seasons in a year in our country.
A. two B. four C. second D. fourth ( )
  78. The game of Olympics will be held in Beijing in 20
  08. A. 29 B. the 29th C. the 29 D. 29th ( )
  79. Most of the stars are much more bigger than the sun. But they are light years away from us. A. thousand B. thousandsC. thousand of D. thousands of ( )
  80. of the surface(表面 of the earth is covered with water. 表面) 表面 A. First third B. Two thirds C. One three D. Two three ( )
  81. There are people in my family. We live on the floor in a tall building. A. five, six B. fifth, sixth C. fifth, six D. five, sixth ( )
  82. Boys and girls, we are going to learn today. A. Four Lesson B. the fourth lesson C. the Lesson Four D. the Four Lesson ( )
  83. My lovely daughter is . A. eight years old B. eight-year-old C. eight year old D. eight-years-old ( )
  84. The flood happened . A. in the summer of 1998 B. in the summer of 1998s C. in 1998 of the summer D. in 1998s of the summer ( )
  85. February 28 should be read as . A. February of the 28th B. February of 28C. 28 of February D. the 28th of February ( )
  86. How soon will you finish your work? In about . A. one and a half month B. one month and a half C. one and half a month D. a month and half ( )
  87. We will have a holiday. What about going to Suzhou? A. five days B. five dayC. five-day D. five-days ( )
  88. We are sure the century will bring us more hopes. A. twentieth-first B. twentieth-oneC. twenty-one D. twenty-first ( )
  89. What is 1/2 and 1/3? It's . A. 2/5 B. 1/5 C. 5/6 D. 4/6 ( )
  90. At the age of , he had his own lab. A. thirty B. thirtieth C. the thirtieth D. the thirty ( )
  91. Five times five is . A. five B. zero C. ten D. twenty-five ( )
  92. are in the army. A. Two their sons B. Their two sonsC. Their sons two D. Two sons their ( )
  93. My sister is a student of . A. the First Class B. Class One C. One Class D. Class First ( )
  94. The boy can count from one to . A. hundred B. a hundred C. one hundreds D. hundreds ( )
  95. Their house is about as big as ours. A. times three B. three time C. time three D. three times
( )
  96. Would you like some fruit, madam? Oh, yes. , please. A. 5 kilo bananas B. 5 kilos of bananas C. 5 kilo of bananas D. 5 kilos of banana ( )
  97. This building is for a . A. family of three B. three people C. three peoples family D. three people's family ( )
  98. Ten and five is . A. five B. fifty C. fifteen D. two ( )
  99. There are in a day. A. 24 hours B. 12 hours C. four hours D. 365 hours ( )1
  00. Look at the table. Tom wants to buy a hamburger, a large coke and an ice-cream. How much will he pay? Hamburger $
  2.60 Orange juice $
  1.20 Hot dog $
  2.15 Coffee $
  1.50 Ice-cream $
  2.00 Water $
  0.50 Popcorn $
  1.00 Large coke $
  1.00 A. Three dollars and sixty cents. B. Five dollars and thirty-five cents. C. Five dollars and sixty cents.D. Two dollars.
参考答案 数词专项练习(一 数词专项练习 一)
  1. A
  2. C
  3. B
  4. D
  5. A
  6. C
  7. B
  8. A
  9. A
  10. B
  11. C
  12. D
  13. D
  14. D
  15. B
  16. D
  17. D
  18. B
  19. B
  20. B
  21. A
  22. C
  23. B
  24. A
  25. D
  26. B
  27. A
  28. C
  29. D
  30. B
  31. C
  32. A
  33. B
  34. C
  35. D
  36. C
  37. D
  38. D
  39. D
  40. B
  41. A
  42. A
  43. D
  44. D
  45. C
  46. B
  47. B
  48. B
  49. B
  50. A 数词专项练习(二 数词专项练习 二) 76-80 CBBDB 81-85 DBAAD 86-90 BCDCA 91-95 DBBBD 96-100 BACAC
 

相关内容

初三英语总复习专项练习

   初三英语总复习专项练习 数词部分 数词部分 ( ) 1. Lincoln was born on . A. February 12, 1809 B. 1809, February 12 C. 1809, 12 February D. February 1809,12 ( ) 2. A boy can sing the English song very well. A. ten-year-old B. ten years old C. ten-year-old D. fifth years ...

初三英语总复习计划

   初三英语总复习计划 再有一个礼拜,九年级的英语课程就全部结束了。在剩下的四 个月的时间里,如何扎扎实实搞好复习,圆满完成初中三个学年所学 到的全部知识,并非轻而易举的事。所以,复习时要有计划性和针对 性,在复习过程中要抓纲务本。"纲"就是教师要进一步明确中学英语 课程目标中对于初中各个年级(特别是初中三年级)的教学要求,从 而根据其要求, 把学生三年来所学的语言基础知识和基本技能进行全 面的复习。 "本"就是要把新目标初中英语课本七年级至九年级的内容 ...

初三英语完成句子专项练习

   初三英语完成句子专项练习 第一组: 第一组: 1、比赛马上就要开始了,我们打车去吧。 there by taxi. The match will begin in a minute. 2、 多吃些蔬菜,对你的身体有好处。 your health to eat more vegetables. 3、 他还太小,不能学开车。 He is how to drive a car. 4、那张光盘我花了 10 元钱。 that CD. I 5、如果我坐飞机去海南,要用多长时间? If I go to H ...

中考英语总复习专项练习3

   中考英语总复习专项练习?名冠数词 名冠数词 一、选择(名词) 1.I’m hungry. Please bring me some . A. kites B. desks C. boxes D. cakes 2.I have two in my pencil-box. A. knife B. knifes C. knives D. a knife 3.The PLA man saved three lives in the accident. A.children's B. children ...

中考英语总复习专项练习6

   中考英语动词专项训练(一) 1. Where is Frank now? He his bike in the yard. A. fixes up B. fixing up C. is fixing up 2.. -- What’s your brother doing in his room now? He a kite. A. makes B. made C. is making 3.? What are you doing, Cathy? ? I’m my cat. I can’t f ...

初三英语总复习提纲19

   初三英语总复习提纲 19,八下 UNIT 7 TOPIC 1-2 , 重点短语和句型 1. hear of/ hear from 2. make money 3. turn to sb for help= ask sb for help 6. think over 4. make a poster 5. chat with sb on the Internet 7. try/ do one’s best to do sth 10. make some green tea 8. send in ...

高三英语总复习的正确方法

   高三英语总复习的正确方法 高三英语总复习是高中英语教学一个重要阶段。 由于学生面临着高考, 这一阶段的教学 就引起了学生、教师乃至全社会的关注。这一阶段的任务,不仅仅是在基础语言知识上查缺 补漏,更重要的是,要使学生丰富语言使用经验、增强语感,使语言知识转化为实际使用英 语的能力,使原有的能力上升到一个新的水平。同时,通过总复习,使学生更好地掌握英语 学习的方法,学会自学,改进综合分析,观察,判断,想象等思维能力以及应试能力,从而 提高学生的全面素质。 (一)认真学习《考试说明》 ,仔细阅 ...

高三英语高考作文专项练习

   高考作文(共八篇) 高考作文(共八篇) 假设你是李明,你的网友 Peter 来信,他想充当 2008 年北京奥运会的志愿者,但他 不知道志愿者要干些什么.请你根据下列要点,给他回信,欢迎他到北京充当 2008 年奥运会志愿者.信的开头已为你写好. 主要内容: 1)充当来自世界各地的运动员及官员的向导兼服务员. 2)为各客房配送毛巾,香皂,牙刷,笔,纸巾等日用品. 3)帮助运动员们提东西. 4)每天工作 8 小时 注意: 1)不能逐条翻译上述要点; 2)词数:120 词左右 参考词汇: 配送 ...

九年级英语时态复习专项练习

   九年级英语时态复习专项练习 一、过去时 1)过去时表示过去某时发生的动作或单纯叙述过去的事情,强调动作;现在完成时为过去发 生的,强调过去的事情对现在的影响,强调的是影响。 2)过去时常与具体的时间状语连用,而现在完成时通常与模糊的时间状语连用,或无时间状 语。 3)一般过去时的时间状语: yesterday, last week,…ago, in1980, in October, just now, 具体的时间状语 写出下列单词的过去式并总结规律 talkforgethopestopper ...

高三英语二轮复习作文专项练习9

   高三英语二轮复习专项系列训练(六) 假如你是李华。你将代表学校参加国际中学生论坛,就你所在城市的教育状况发表演讲。 请根据以下两幅图表,介绍你市高中学生构成情况及毕业去向的选择,并针对两幅图表中的 任何一个数据所反映的情况发表你自己的看法。 (A possible version) A recent survey shows what the students of our school like to do in their spare time. From the pie chat, w ...

热门内容

高考英语语法及语法应用训练题(语境语用)

   高考资源网(www.ks5u.com) ,您身边的高考专家 1. ? Look! How long like this? ? Three weeks! It s usual here that rain without stopping these days of the year. A. has it rained; pours C. is it rained; is pouring 2. ? Can you give me the right answer? ? Sorry, I , w ...

八年级英语牛津8A Unit 2 Main task学案

   八年级英语牛津 8A Unit 2 Main task 学案 八年级英语牛津 8A Unit 2 Main task 学案 8A Unit 2 Main task 一. 本节课学习的目的: 1. 根据学校及个人情况选择具体信息,包括选择自己做喜欢的活动。 2. 写一篇描述自己理想中的学校。 二. 本节课基础性内容:(请同学们将知识点的汉语意思标在知识点附近) 1. 词汇: finish tennis chess hall pop ideal 2. 词组: table tennis Art C ...

大学英语6-10答案

   Unit 6 Cloze (A) basis, efficiency, neat, quality, inspect, productive, findings, flow, amazed, suggestions, management (B) places/roles, bored, enjoy/like, traveling/going, hour, the, in, telling/ordering, didn't, until, job, mine, take/accept, sta ...

英语等级考试新东方六级词汇总结(免费下载)

   六级词汇总结很实用!很实用! 概述:CET6 中词汇有 30 道,共 15 分。30%是四级词汇,70%是六级词汇。一般 48%的考生能拿 7.5 分,15%的 拿 10 分,2%的拿 15 分。六级要求掌握 5500 个单词,与考研相比,只差 206 个。 答题要点:1.同义词均不选 特点:喜欢考难的单词,eg: homogeneously 同一的 基因 (前缀 词根 adj adv) 订房间:make a reservation(出现两次) 商业方面的约定:commitment 一般的约 ...

2010六级英语模拟试题

   Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic: Precious Water. You should write at least 150 words following the outline given below: 1. 举例说明水对人类的重要性 2. 举例说明我国所面临的水资源问题 3. 为了生存 ...