语综合试题 2 综合试题
一.单选

  1. Does Tom often play football after school? A./, / B./, the C.the, / D.a, a
  2.How wonderful! The is made of . A.house , glass B.house, glasses glass C.houses, glass D.houses, glasses
  3. Every morning Mr. Smith takes a to his office. A.20 minutes’ walk B.20 minute’s walk 2020C.20-minutes walk D.20-minute walk three
  4. Uncle Tom asked David, Sam, brothers and three to help write the cards. A.my, I B.my, me C.myself, I D.myself, me
  5.The man Mary was so tall that she could hardly see the show. A.in front of B.in the front of beginning C.at the back of D.at the beginning of
  6. The garden while the Greens were away from home. A. took good care of B.was taken good care care C.was taken good care of D.was taking good care
  7. ?? Have you finished the book? ?? Not yet. I’ll try it to you before Friday. A.reading, returning B.to read, to return C.reading, to return D. to read, returning returning
  8. Many people watched the boys the mountain at that time. A.climb B.climbing C.to climb D.climbed
  9. India had the second population in the world. A.largest B.larger C.most D.smallest
  10.When father was young, he from morning till night. A.was made work B.was made working B. C.made to work D.was made to work Five-year
  11. Five-year-old children are too young to go to school, ? A.are they B.aren’t they C.were they D.have they
  12. ??I put my coat here? ??I ??Sorry Sorry, ??Sorry, you . A.Must; mustn’t B.Do; don’t
C.can; needn’t D.May; can’t
  13. Tom wants to try some of his ideas. A.on B.off C.out D.to
  14. Could you tell me if it tomorrow? will A. rain B.will rain C.raining D.rains
  15.Do you know at the bus stop? waiting A. whom they are waiting for B.who they are waiting they C. whom are they waiting for D.who are they waiting 二、 填空:
(乞 Once a beggar (乞丐)had walked about five miles in the hot sun. He was quite tired and wanted to
  31. As he came to a crossing, he saw a tall tree, On one side 32 the tree he saw a board( ). Franklin” “Take This Road To Franklin” was written on the board. “I will rest under the 33 ,”said the beggar. “I can lie on the board while I sleep.”As the beggar 34, a doctor rode up to him. “Wake up, beggar!” said the doctor. “I am lost. Can you tell me 35 road to take to Franklin?” “It is too hot to think,” said the beggar. “Thinking is work in day.”“ dollar,” such a 36 day.”“Here is a dollar,” said the doctor, “now, will you think?”“Of course, I will, sir!” said the beggar, “37 that road to think?”“ Franklin.” After a while, a driver stopped to 38 the beggar which road Franklin.“ to take to Franklin.“You must give me a dollar,” said the beggar, “for me to start thinking.”The driver gave him a dollar. “Turn to the left,” the beggar said. The beggar went back to
  39. Before long a farmer woke him up. “ Which is the road to Franklin?” he asked. The beggar got 40 dollar and the farmer went along the road. “A doctor gets paid when he doctors.” Said the beggar to gets himself;“A driver gets paid when he drives, and a farmer gets paid when he farms. But this time a beggar got paid, and all he did was thinking!”

  16. A.
  16. A.drink B.eat C.rest D.ride

  17. A.
  17. A.with B.of C.by
  18. A.
  18. A.tree B.sign C.road
  19. A.
  19. A.thought B.said C.passed
  20. A.
  20. A.right B.which C.short
  21. A.
  21. A.warm B.cold C.hot
  22. A.
  22. A.Walk B.Take C.Go
  23.
  23. A.tell B.show C.ask
  24.
  24. A.sleep B.work C.read
  25.
  25. A.three B.more C. paid 三、阅读 : 共 15 题,计 30%) (共 ( 30%)
D.for D.bed D.slept D.only D.wet D.Get D.help D.write D. another
C.make sure that they have not missed anything out D.leave some mistakes on the question paper
  30. title(标题 标题)
  30. The best title(标题) for this passage is . A.An Important Exam B.An Easy Exam D. C.Get Ready for an Exam D.H0w to Pass an Exam
四、根据汉语完成句子

  31.
  31.
  32.
  32.
  33.
  33.
  34.
  34.
  35.
  35.
  36.
  36.
  37.
  37.
  38.
  38.
  39.
  39. fortyChineseI ( 费) forty-six yuan on the Chinese-English dictionary. The baby is smiling ( ). Could you ( ) your bike to me ? world’ English. Three ( ) of the world’s books are written in English. The machines are made in ( )countries. month I thing July is the ( ) month if the year. It’s too hot. Which is the most ( ) ,mutton, beef or pork? thirtyThere are thirty-one days in ( ). Sheep are kept by farmers for ( 产)wool and meat.
A good way to pass an exam is to work hard every day in a y ear. You may fail in an exam if you are lazy for most of the y ear and then work hard only a few days before the exam. If y ou want to be good at English, you have to read stories in En glish. And speak English as much as possible. A few days bef ore the exam you should go to bed early. Do not go to bed la te at night studying. Before you start the exam, read carefully over the question paper, try to understand the exact ( ) meaning of each question. When you have at last finished your exam, read over your answers. Correct( ) the mistakes if there are any and be sure that you have not missed anything out.

  26.
  26. If people want to do well in an exam, they have to work hard . B. A.for most of the month B.every day in a year D. C.for only a few days D.late at night
  27. they
  27. If people want to learn English well, they . B. A. only need to learn grammar B. must often practise English C.have to go to England D.should go to bed early D.
  28.
  28. It’s important to a few days before the exam. A.play too much B.have a good sleep D. C.read the question papers D.have a good drink
  29.
  29. When people have finished the exam, they should . B. A.stand up and leave at once B.answer a few more questions
适当 五、 给词 适当 填空
  1.It’s very kind of you it for me. (do)
  2.My job is the students English. (teach) o’clock.(go)
  3.If you want with us, you should be ready by eight o’clock.(go)
  4.I dare him about it. (not, tell)
  5.He told me at six thirty. (leave)
  6.The children are warned in that lake. (not swim)
  7.Before you leave the room, please remember the light. (turn off)
  8.What ( 口)
  8.What will be the ( 口) of the world in the year 2000? 答案: 答案:
1-30 B B B C D A A D B A C B A D B C C B A D C B C A D A D C B A

  32.
  33.
  34.quarters
  35.
  36. 四、
  31. spent
  32. happily
  33. lend
  34.quarters
  35. different
  36. worst
  31.
  37. delicious
  39.producing
  37. delicious 38 December
  39.producing
  3.to
  4.not
  5.to
  6.not 五、
  1. to do
  2. to teach
  3.to go
  4.not to tell
  5.to leave
  6.not to swim
  8.population.
  7. to turn off
  8.population.
 

相关内容

人教版六年级下英语综合试卷(2)及答案

   中小学教育资源站(http://www.edudown.net),百万资源免费下载,无须注册! 六年级英语综合测验卷( ) 六年级英语综合测验卷(2) 听力部分( 听力部分(满分 45 分) 一,Listen and choose (听录音, 选出与录音相符合的一项,并将其字母 编号填在题前的括号里) (每小题 1 分,共 10 分) . ( ) 1,A. home B. hotel C. hospital ( ) 2,A. train B. plane C. rain ( ) 3,A. w ...

英语同步练习题考试题试卷教案pep小学三年级英语期末综合试卷听力材料及答案(1)

   2010-20011 学年度第一学期 三年级英语综合练习卷( ) 三年级英语综合练习卷(2) 听力材料及答案 一.听一听,圈一圈。圈出相应图画的字母编号。 1. Close your book. 3. Shake you body. 5. Jump like a squirrel. 答案:BBAAB 2. Touch your head. 4. What colour is it ? Black. 二.听一听,辨一辨。根据你所听到的内容,判断下列图片是否正确,正确的 打“√” ,错误的打“× ...

初三英语综合练习(四)

   练习 I. 根据句意补全单词(6%) 1. London is the c of England. 2. If you have anything to tell me, you can g me a call. 3. If you can’t find the manager, you’d better l a message. . 4. Thomas Edison was a great American i 5. Even before he was ten, he b interes ...

pep小学三年级英语期末综合试卷听力材料及答案

   2008-2009 学年度第一学期 三年级英语综合练习卷( ) 三年级英语综合练习卷(2) 听力材料及答案 一.听一听,圈一圈。圈出相应图画的字母编号。 1. Close your book. 3. Shake you body. 5. Jump like a squirrel. 答案:BBAAB 2. Touch your head. 4. What colour is it ? Black. 二.听一听,辨一辨。根据你所听到的内容,判断下列图片是否正确,正确的 打“√” ,错误的打“×” ...

青岛中考英语试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 秒钟的时间完 ...

09青岛英语中考试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 友情提示: 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

考研英语阅读理解模拟试题及答案(二)

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 考研英语阅读理解模拟试题及答案(二) Passage 6 We can make mistakes at any age. Some mistakes we make are about money. But most mistakes are about people. Did Jerry really care when I broke up with Helen? When I got that great job, di ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

热门内容

新概念英语(第四册).txt

   Unit 1 Lesson 1 Finding fossil man 发现化石人 First listen and then answer the following question. 听录音,然后回答以下问题。 Why are legends handed down by storytellers useful? We can read of things that happened 5,000 years ago in the Near East, where people first ...

英语专业本科(高起本)教学计划(2002)

   英语专业本科(高起本)教学计划( 英语专业本科(高起本)教学计划(2002) ) 课 程 类 别 公 共 必 修 课 课程 编号 0000002 0000003 0000004 开课学期和周时数 课程名称 一 马克思主义哲学 计算机应用基础 体育 合 0505101 0505102 0505103 0505104 0505105 0505106 0505107 0505108 0505109 0505110 0505111 0505112 0505114 0505115 0505117 05 ...

英语六级过级经验(对四级同样有用)及格必备!

   英语六级过级经验(绝对有用) 英语六级过级经验(绝对有用) 听力 四级 六级 178 156 阅读 192 227 综合 47 51 写作和翻译 79 94 总分 496 528 我始终相信笨鸟先飞这句古训, 我始终相信笨鸟先飞这句古训,所以我一开学就开始着手准备备 考英语了。离考试还有一个月之前的时间,虽然因为毅力不够, 考英语了。离考试还有一个月之前的时间,虽然因为毅力不够,看英 一个月之前的时间 语的时间加起来不够一个星期, 但是这段时间的复习让我对六级题型 语的时间加起来不够一个星期 ...

2009年北京中考英语试题及答案

   2009 年北京市高级中等学校招生考试 语言知识运用( 语言知识运用(共 28 分) 三、单项填空(共 16 分,每小题 1 分) 从下列各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项。 19. Mr. Wang is very friendly, and like him very much. A. we B. us C. our D. ours th 20. won the 100 gold at the Olympics for China? Zhang Yin ...

英语四级复习计划

       本文由flyshame贡献     doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机 查看。     英语四级复习计划     ( 一,基础阶段: 8 月??9 月 20 日) 基础阶段:     1,背单词 买一本单词书 每天 100 个单词 把中文意思一定要背过 会拼 写 争 取在一个月内把袭击的约 4500 个单词全部过一遍 有个大体印象 2,看课本 新视野大 学生英语 每天读两篇 把结构比较好的句子画下来 多看几遍 能背则背 语法不需要背  如果 ...