初一年级( 初一年级(下)英语满分演练试题及答案
一. 单项选择
  1. There is some on the plate. A. cakes B. meat C. potato D. pears
  2. Uncle Wang wants the machine like a bike. A. ride B. riding C. rides D. to ride
  3. Tom usually goes to bed ten o'clock in the evening. A. at B. in C. on D. of
  4. picture books in class, please. A. Not read B. No read C. Not reading D. Don't read
  5. The box is too heavy. Let help you to carry it. A. we B. us C. ours D. our
  6. Hurry up, we'll be late for the meeting. A. and B. but C. then D. or
  7. People usually "hello" to each other when they make a phone call. A. say B. speak C. tell D. talk
  8. Look! She a kite for her son. A. makes B. is making C. make D. making
  9. These shoes are yours. Please . A. put on them B. put on it C. put them on D. put it on
  10. She often gets very late.
A. home B. at home C. to home D. in home
  11. I think the shop is closed this time of day. A. in B. on C. at D. for
  12. I want of meat, please. A. half kilo B. a half kilo C. half a kilo D. a kilo half
  13. Is this black ruler ? No. It's . A. yours, his B. your, his C. yours, him D. you, he
  14. book on the desk is a useful(重要的)one. A. A B. An C. The D. /
  15. Grandma is ill. We have to take her to the . A. farm B. post office C. hotel D. hospital
  16. Liu Mei often helps her mother housework. A. does B. do C.doing D. to doing
  17. We watch evening news on at 7:00 in the evening. A. CCTV B. CAAC C. WTO D. MTV
  18. There a box of apples on the desk. A. are B. is C. has D. have
  19. Would you like with me? A. go B. to go C. going D. goes
  20. Sometimes his brother TV after supper. A. watch B. sees C. watches D. is watching
二. 填空 A. 根据句义和首字母写出所缺的单词
  1. Kate's glass is empty. She wants a f one.
  2. I think my father can help you m your broken bike.
  3. I have two pencils. One is short, the other is l.
  4. Please open the w. It's getting hot here.
  5. Something is w with my bike. May I borrow yours? B. 根据句意,用括号中所给词的适当形式填空
  1. There are some there, talking loudly. (woman)
  2. This blouse isn't hers. It's . (my)
  3. The people on the farm are very .(friend)
  4. Do you know ? (he)
  5. Tom's uncle can drive cars. He is a good . (drive) C. 选词并用其适当形式填空 work, close, look, have, teacher, pen, eat, China, play, climb
  1. This is our desk. Ours are over there.
  2. Bill has three . One is new and the other two are old.
  3. His uncle very young but he is over forty.
  4. Let's basketball after class.
  5. Look! The cats are up the trees.
  6. The shop isn't open. It's .
  7. My brother some new picture books.

  8. In our classroom there is a large map of .
  9. Mum, please give me something to . I'm very hungry.
  10. Does Mr. Green like in this Chinese school? 三. 根据对话内容,从方框中选择恰当的句子完成对话 A. Please give it back soon. B. It's over there C. Certainly. When do you want it? D. Thank you very much. E. Black and red, and it's not very new.
A: Excuse me, Lin Tao! B: Yes? A: My bike is broken. Can I borrow yours? B: __
  1. A: This afternoon. B: OK. Here's the key. A: 2__. But where is it? B: __
  3. A: What color is it? B: __
  4. A: I see. I think I can find it. B:
  5. A: All right. See you!
四. 完型填空 These days men and women , young and old are 1 the same kind of 2, and a lot of 3 have long hair (头发) We often can't 4whether they are boys or girls, . men or women. 5 old man often goes to walk in the park. He is sitting on a chair now. A young person is 6 7 him. "Oh, goodness!" the old man says to the other one. "Do you 8 that person with long hair? Is it a boy or a girl?" "A boy," says the other one. "He is my son." "Oh," says the old man, "Please 9 me. I don't know you are his
  10." "I'm not his mother, I'm his father," says the other one.
  1. A. having B. wearing C. putting D. buying
  2. A. clothes B. trees C. pictures D. Bags
  3. A. we B. your C. them D. Theirs
  4. A. talk B. teach C. say D tell
  5. A. An B. A C. The D. /
  6. A. running B. flying C. standing D. driving
  7. A. on B. beside C. in D. At
  8. A. see B. watch C. look D. Read
  9. A. help B. excuse C. teach D. Ask
  10. A. baby B. sister C. father D. Mother 五. 阅读理解 (A) Mr. Li teaches Chinese in the USA. He comes back to China every year. He gives us a talk. He says," K Day in the USA is very interesting. All children like it very much. It is on March 7th. When you go out on that day, you can see children running with kites in the open air(露天). When you look up, you can see different kites in the sky 天空) Some are big, and some are small. They ( . are in different colors. Every kite has a long string(长线). The children begin to run when they get the kites up. Every child has a good time that day.
  1. Mr. Li is . He works in the USA. A. a worker B. an English teacher C. a doctor D. a Chinese teacher
  2. Mr. Li says something about . A. how to study English B. K Day in the USA C. his work in the USA D. playing in the open air
  3. March 7th is . A. Children's Day B. Teachers' Day C. K Day D. Tree planting Day(植树节)
  4. Every kite has . A. a short string B. a long string C. the same color D. the same size(大小)
  5. There are kites in the sky on that day. A. all kinds of B. one kind of C. three kinds of D. three (B) Paula Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Get up 7:10 a.m. 7:10 a.m. 7:10 a.m. 7:10 a.m. 7:10 a.m. morning school school school school school lunch pizza rice rice rice rice
afternoon Yo-yo Table-tennis Table-tennis Table-tennis evening homework homework television homework Go to sleep 10:15 p.m. 10:15 p.m. 10:15 p.m. 10:15 p.m. 10:15 p.m. 根据表格内容选择最佳答案.
  6. On , Paula usually gets up at 7:10 am. A. Thursdays B. Wednesdays C. weekdays D. weekends
  7. Pizza is a kind of . A. drink B. fruit C. toy D. food
  8. Paula's favorite sport is . A. volleyball B. table-tennis C. yo-yo D. football
  9. On Wednesday evenings Paula usually . A. watches TV B. does her homework C. washes her clothes D. goes to see her friends
  10. Which is wrong? A. Paula goes to school from Monday to Friday. B. Paula goes to bed after ten o'clock. C. Paula has sports in the afternoon. D. Paula usually has Pizza for lunch.
football clothes
六. 根据中文提示和英文词语提示,写出意思连贯,符合逻辑的英文文段: (所有英文提示 语必须用上. 这位老人来自悉尼.他很热爱中国.他现在在北京教英语.他喜欢在北京工作.
  1. this, man, come, Sydney
  2. he, China, very much
  3. now, teach, in Beijing
  4. he, say, Beijing, big, beautiful, like, work, here
【练习答案】 一.
  1. B.
  2. D.
  3. A.
  4. D.
  5.B.
  6. D.
  7. A.
  8. B.
  9.C.
  10.A.
  11. C.
  12.C.
  13. A.
  14. C.
  15. D.
  16. B
  17. A.
  18. B.
  19. B.
  20. C. 二. A.
  1. full
  2. mend
  3. Long
  4. window
  5. wrong B.
  1. women
  2. mine
  3. friendly
  4. him
  5. driver C.
  1. teacher's
  2. pens
  3. looks
  4. play
  5. climbing
  6. closed
  7. has
  8. China
  9. eat
  10. working 三.
  1.C
  2.D
  3.B
  4.E
  5.A 四.
  1.B
  2.A
  3.C
  4.D
  5.A
  6.C
  7.B
  8.A
  9.B
  10.D 五.
  1.D
  2.B
  3.C
  4.B
  5.A
  6.C
  7.D. 8 B.
  9.A
  10.D 六. This old man comes from Sydney. He likes China very much. Now, he is teaching in Beijing. He says Beijing is big and beautiful, he likes working here.
 

相关内容

英语七年级下册测试题及答案(新目标)综合练习二

   综合练习二 I.选用恰当的代词填空. 1. have a ruler. But ruler is short. Can you give a long ruler? (I, me, my) (you, (she, your) her) name is Wang Li. is twelve. (he, our) him, his) 2. are a good boy. What's name? 3. is a teacher. 4. David is an American boy. Plea ...

初二年级(上)英语满分演练试题

   初二年级( 初二年级(上)英语满分演练试题及答案 一. 单项填空 1. Welcome back school. A. in B. at C. to D. on 2. Miss Gao is our new Chinese teacher . A. in this term B. this term C. on this term D. that term 3. I’m sorry I’m late. . A. OK B. It doesn’t matter C. All right D. ...

?新目标英语八年级下册1-10单元练习题及答案_(1)

   八年级英语(下)第一单元 班级 姓名 检测题 (1) 等级 学号 一、词汇考查。 A.选择正确的词语填空。 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less) food, so he gets quite weak. ...

初中英语翻译题及答案二

   句子翻译专题二 1. 我父亲叫我努力学习。 My parents told me . 2. 我发现学好英语很容易。 I find study English well. 3. 他希望我能同他们一道去。 He me with them. 4. 我很忙,我有许多衣服要洗。 I’m very busy. I have a lot of . 5. 不知道为什么那么早就出发。 I don’t know so early. 6. 为什么不把窗户关上? Why the window? 7. 他 ...

小学英语毕业试题及答案

   小学英语毕业试题及答案 时间 50 分钟 满分 100 分 一、根据读音规则,判断下列各组单词中,哪一个单词划线部分的 读音与其它三个划线部分的读音不同,请选出。 (共 10 分,每小题 2 分) ( )1. A. hand B. gave C. map D. plan ( )2. A. went B. bed C. me D. get ( )3. A. heavy B. sleep C. weekend D. meet ( )4. A. car B. father C. warm D. h ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年长沙中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 长沙中考英语试题及答案 中考英语 2010 年长沙中考英语试题及答案 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com( ...

2001年成人英语三级试题及答案

   中华英语学习网 www.100yingyu.com 官方总站: 官方总站:圣才学习网 www.100xuexi.com 2001 年成人英语三级试题及答案 年成人英语三级试题及答案 Part I Reading Comprehension Passage 1 In order to learn a foreign language well, it is necessary to overcome the fear of making mistakes. If the primary goa ...

2008年福建高考英语试题及答案

   ★ 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 2008 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 英语试题 第 I 卷(选择题共 115 分) 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。 第段对话后有一个小题, 从题中所给的 A、 C 三个选项中选出最佳选项, B、 并标在试卷的相应位置。听完每段对 ...

2010年武汉市中考英语试题及答案

   初中英语辅导网:http://www.yingyufudao.cn/ 京翰教育中心:http://www.zgjhjy.com/ 初中英语辅导网:http://www.yingyufudao.cn/ 京翰教育中心:http://www.zgjhjy.com/ 初中英语辅导网:http://www.yingyufudao.cn/ 京翰教育中心:http://www.zgjhjy.com/ 初中英语辅导网:http://www.yingyufudao.cn/ 京翰教育中心:http://www. ...

热门内容

复旦大学考博英语试题2010情况全面回忆版

   复旦大学 2010 年博士研究生入学考试英语试题 (情况全面回忆版) 因为去年出题的教训,今年的题目总体上简单不少,考个 50 分应该还是有希望的。不 知道今年划线会不会水涨船高。 1. 词汇 今年果然如传说中的一样, 换了出题人之后词汇的题目难度降低了很多, 单词基本上都 能认识,主要是考固定搭配,单词本身含义在句子的语义中是否适合,不再考形似辨义/意 近辨义的题目了,4 个单词完全不认识全靠蒙的题目基本上也没有了。我猜今年大部分人在 这一题型中至少能得 5 分,平均得 7 分左右应该没啥 ...

高考英语冲刺复习主攻答题技巧规范解题思路

   本文由pinksk贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 高考英语冲刺复习主攻答题技巧规范解 题思路 随着 2010 年高考(论坛)的日益临近,英语(论坛)复习已经进入最后冲刺阶 段,这不仅是查缺补漏的过程,也是丰富语言使用经验、增强语感、使英语能力 上升到一个新水平的过程,更是提高综合分析、观察判断等思维能力、改进应试 能力的过程。那么,怎样利用最后的近 30 天时间来提高自身的英语能力和成绩 呢? 调整心态, 调整心态,树 ...

2010年中考英语全程知识点总结及练习 初一年级(上)

   中考英语全程知识点总结 初一年级( 初一年级(上) 知识梳理】 【知识梳理】 I. 重点短语 1. Sit down 2. on duty 3. in English 4. have a seat 5. at home 6. look like 7. look at 8. have a look 9. come on 10. at work 11. at school 12. put on 13. look after 14. get up 15. go shopping II. 重要句型 ...

免费21世纪大学英语第三册课文翻译完全整版

   21 世纪大学英语第三册课文翻译 第 1 单元 TEXXA 我怎么变聪明的 史蒂夫.布罗迪 上学的孩子们中间有一种普遍的错误想法,即认为他们的老师当年都是些神 童。不管怎么说,除了不像一般孩子那样生性贪玩、不愿学习的书呆子之外,还 有谁愿意长大后当老师呢?我极力向我的学生们解释, 我在他们心目中的形象? 一个在青春期热衷于书本和作业的人?有一点被扭曲了。相反,我极为痛恨义务 教育。我永远都无法接受在鱼儿上钩时不得不去上学的想法。但在我中学二年级 时,却发生了一件美妙而又激动人心的事。爱神丘比 ...

广东省深圳高级中学2011届高三第三次测试英语(Word版)

   taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 广东省深圳市高级中学 2010?2011 学年度高三第一学期第三次测试 英 语 试 题 本试卷共四大题。请将客观题的答案用 2B 铅笔填涂在答题卡上,注意对好题目序号;将主观题的答 案用黑色签字笔写在答题卷上。 全卷共计 135 分,考试时间 120 分钟。 一、完形填空: (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 1?15 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项,并在答 题卡上将该 ...