www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
初一上学期期末外研英语试题 (
  1) )
I.字母 (10%) A)根据所给字母,写出与下列字母邻近的大小写字母。 (5%)
  1、f
  2、 J
  3、 N
  4、r
  5、 x B)按顺序写出五个元音字母的大小写。 (5%)
  6、
  7、
  8、
  9、
  10、 Ⅱ、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )
  1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( )
  2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )
  3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )
  4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )
  5、 A、 nine B、 Miss C、 picture D、this B)从四个单词中选出含有所给音素的词。 (5%) / A、 daughter B、Ρ( )
  6、 / blouse C、flower D、old / A、 eleven B、 pencil C、desk D、 teacher:ι( )
  7、/ ( )
  8、/u/ A、 ruler B、 student C、under D、 put ( )
  9、/ei/ A、 father B、 banana C、 cake D、 cat ( )10/θ/ A、 that B、 think C、 with D、 them Ⅲ、词汇(30%) A)补全单词。 (10%) ()
  1、part A、 an B、 en C、 on D、in ()
  2、wdow A、en B、 an C、 in D、 on ()
  3、blackbd A、 oar B、 our C、 or D、oor ()
  4、tw__le A、 e, f B、 e,v C、 a,f D、av ()
  5、ite A、wh B、 hw C、h D、w ()
  6、frnd A、ei B、 ia C、 ea D、ie ()
  7、fty A、our B、 or C、 ur D、ar ()
  8、s A、ior B、oar C、 ure D、ear ()
  9、hf A、 all B、 ul C、 el D、 al ()
  10、phne A、 a B、 u C、 o D、e B)按要求写出相应的词。 (10%)
  11、she(宾格)
  12、are not (缩写)
  13、family(复数)
  14、I(名词性物主代词)
  15、his (主格)
  16、child(复数)
  17、too (同音词)
  18、lock v、 (反义词)
  19、light“浅色的”(反义词)
  20、mum(同义词) C)英汉互译(10%)
  21、UFO
  22、用日语(表达) watch TV
  24、 照顾, 照看
  23、
  25、 me see .
  26、 Let 初一.三班
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
27 、 have supper 28 、 在 那 边 29 、 at school30 、 看 一 看 ( 短 语 ) Ⅳ、单项选择。从 A,B,C,D 中选择一个正确答案。 (20%) ()
  1、??What’s this in English? ?? a pen. A、This is B、 That’s C、 It’s D、 Its ( ) 2 、 Rose has a happy ( 幸 福 ) family. father and mother young. A、 She,is B、 Her,are C、 Her,isn’t D、My,am ()
  3、This is old picture. old picture is on wall. A、a, An, a B、 an, An, a, C、an ,The ,the D、 an, the ,the ()
  4、??What colour it ?? orange. A、is, They’re B、 are, They’re C、 is ,It’s D、is ,I’m ()
  5、There three desks and a computer in the room. A、are B、 is C、 has D、 have. ()
  6、 These are apples. are in the bag. A、her ,You B、 mine ,Your C、 our ,Hers D、his ,My ()
  7、Look! The man the biack car is my son’s teacher. A、to B、 in C、of D、for ()
  8、 Can you __ the shirt ,please? ?Yes. A、to wash B、 washes C、 wash D、 are wash ()
  9、? not here today? ?Bill is not here. A、Who’s B、Whose C、 Who are D、 What’s ()
  10、?Do you have an e-mail address ??Yes,. A、I am B、 I can C、 I have D、 I do ()
  11、Let me your new watch. A、look B、look at C、 have a look D、 to look ()
  12、his shoes under the bed on the floor? A、Are B、 Is C、 Has D、 She’s ()
  13、The blue sweaters in the box are nice .But I like on the shelf(架 子). A、 the yellow ones B、 red one C、 a one D、 green ones ()
  14、 What’s the time?它的同义句. A、What day is it today? B、 What time is it ? C、 Where’s the clock? D、What’s that? ()
  15、There is a red hat on the table .Please. A、put on it B、 put them on C、 put on mine D、 put it on ()
  16、?Hello! May I speak to Mr. Smith, please? ?Sorry, he’s not in.Who's , Please? ?is Jack. A、 this , this B、 that That C、 that ,This D、 this that ()
  17、?Are these jeeps? ?NO,. A、 Chineses ,they aren’t B、 American, they are
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
C、 Japan ,they aren’t D、English ,they aren’t ()
  18、?,Tom ,Where’s my doll? ?Oh, sorry ,I don’t know . I think behind the door. A、Excuse me , it ’s B、 Here you are ,she’s C、 I’m sorry ,its D、 How are you ,he’s ()
  19、This is the twins’ bedroom. We can see beds . A、May’ s and Joy’s B、 May’ s and Joy C、May and Joy D、 May and Joy’s ()
  20、Can you count one a hundred? A、from, to B、 for ,to C、 like ,in D、 at ,on Ⅴ、句型转换 按要求变换下列句子,每空一词。 (10%)
  1、There are five people in my family.(就划部分提问) How people in your family?
  2、The woman in purple is David’s wife.(就划线部分提问) is David’ s wife?
  3、 That is a bus .(变为复数句子) .
  4、 His new trousers are brown.(就划线部分提问) his new trousers?
  5、I am in Row
  2.(变为一般疑问句) in Row
  2?
  6、There are some kites in the sky.(变为否定句) There are kites in the sky.
  7、Is Mimi in the tree now ?(做出否定回答) No, it .
  8、Meimei’s grandfather is seventy(七十).(就划线部分提问) is her grandfather?
  9、Please give me the ruler.(写出同义句) Please give the ruler . Ⅵ、从 B 栏中找出能够回答 A 栏问题的答案。 (10%) AB ( )
  1、What’s your name? A、Kate’s on duty today. ( )
  2、How do you do? B、Yes ,he is . ( )
  3、Who’s on duty today? C、Nine. ( )
  4、What’s three plus six? D、My name is Nick. ( )
  5、Nice to meet you . E、Nice to meet you . ( )
  6、What class are you in ? F、How do you do ? ( )
  7、Thank you very much . G、It’s time for break. ( )
  8、Is her husband American? H、No ,I can’t . ( )
  9、Can you spell it ,please? I、I’m in Class Ten. ( )
  10、Oh ,it’ s about 4:00 . J、You’re welcome. Ⅶ、阅读理解(10%) (5%) A)完成对话,每空一个单词。 LI LEI:Look (
  1) this toy car. Lucy .It’s a new car. Is it (
  2) ?
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
LUCY:No, it isn’t. My car is (
  3) home .I think it’s (
  4) ,He Can’t find (
  5) car . LI LEI:Excuse me, Jim. Is this (
  6) car? JIM:Let me see. Oh, yes .It’s (
  7). LI LEI:Here you are .You must look (
  8) it. JIM:Yes, (
  9) you, Li Lei. LI LEI:That’s (
  10). B)根据短文内容,判断下列陈述正误。正确用√,错误用×。(5%) Ann’ s bedroom is not very small .It’s big .A TV set (一台) is in the room .It is on the table .There are some red flowers on it ,too .We can see a picture of trees on the wall .There is a blouse ,a skirt and a light green coat on the bed .Her shoes are under the bed . A desk is near the winder .On the desk is a clock . It’ 7:00 o‘clock. It ’s time to go to school .But where is Ann’s schoolbag? Oh, it’s on the chair .Now Ann is putting on her shoes. ( )
  11、We can see a dress, a coat and a sweater on the bed . ( )
  12、Ann’s shoes are behind the door. ( )
  13、There is a TV set in the big bedroom. ( )
  14、Ann goes to school at 7:
  15. ( )
  15、One clock is on the desk and one picture of trees is on the wall. 初一英语期末答题纸(满分为 100 分) I.字母(
  10%) A)
  1、
  2、
  3、
  4、
  5、 B)
  6、
  7、
  8、
  9、
  10、 Ⅱ、语音(10%) A)
  1、
  2、
  3、
  4、
  5、 B)
  7、
  6、
  8、
  9、
  10、 Ⅲ、词汇(30%) A ) 1 、 2 、 3 、 4 、 5 、
  6、
  7、
  8、
  9、
  10、 B)
  11、
  12、
  13、
  14、
  15、
  16、
  17、
  18、
  19、
  20、 C)
  21、
  22、 23 、 24 、 25 、 26 、 27 、 28 、
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
29 、 30 、 Ⅳ、单项选择(20%) 题号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 答案 题号 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 答案 Ⅴ、句型转换(10%)
  1、
  2、
  3、
  4、
  5、
  6、
  7、
  8、
  9、 Ⅵ、 (10%) 1 、 2 、 3 、 4 、 5 、 6 、 7 、 8 、 9 、 10 、 Ⅶ、阅读理解(10%) A)
  1、
  2、
  3、
  4、
  5、 6 、 7 、 8 、 9 、
  10、
  11、
  13、
  14、
  15、 B)
  12、 初一英语期未考试答案(100 分) Ⅰ、字母 10% A)5%(每空一个字母,均为
  0.5 分。大小写、顺序颠倒不给分)
  1、e,g
  2、I,K
  3、M,O
  4、q,s
  5、w ,y ) B)5%(每空一个字母,均为
  0.5 分。
  1、A a
  2、E e
  3、I I
  4、 O o
  5、U u Ⅱ、语音 10%, (每题 1 分) A)5%
  1、D
  2、C
  3、C
  4、B
  5、A B)5%
  6、A
  7、D
  8、D
  9、C
  10、B Ⅲ、词汇 30% A)10%(每题 1 分)
  1、B
  2、C
  3、A
  4、B
  5、A
  6、D
  7、B
  8、C
  9、D
  10、 C B)10%(每空一词,均为 1 分,大写不给分。 )
  11、her
  12、 aren’t
  13、 families
  14、 mine
  15、 he
  16、 children
  17、 two/to
  18、open
  19、 dark
  20、 mother C)10% (每题 1 分。英语的大小写、汉语的汉字错误以及随意加标点,均不
www.xkb
  1.com
新课标第一网不用注册,免费下载!
给分。 )
  21、不明飞行物
  22、in Japanese
  23、看电视
  24、look after
  25、让我想想看。
  26、Class Three ,Grade One/Class 3 ,Grade 1
  27、吃晚饭
  28、over there
  29、在学校
  30、have a look Ⅳ、单项选择 20%(每题 1 分)
  1、C
  2、B
  3、C
  4、C
  5、A
  6、C
  7、B
  8、C
  9、A
  10、D
  11、B
  12、A
  13、A
  14、B
  15、D
  16、C
  17、D
  18、A
  19、A
  20、A Ⅴ、句型转换 10% (每空一词,均为
  0.5 分。大小写错误不给分。 )
  1、many ,are ,there
  2、Which ,woman
  3、Those ,are ,buses
  4、What, colour ,are
  5、Are, you
  6、not ,any
  7、isn’t
  8、How ,old
  9、to, me Ⅵ、10%(每题 1 分)
  1、D
  2、F
  3、A
  4、C
  5、E
  6、I
  7、J
  8、B
  9、H
  10、G Ⅶ、阅读理解 10% A)5%(每空一词,均为
  0.5 分,大小写错误不给分。 )
  1、at
  2、your
  3、at
  4、Jim’s
  5、his
  6、your
  7、mine
  8、after
  9、thank
  10、 OK B)5%(每题 1 分)
  11、×
  12、×
  13、√
  14、×
  15、√ 参考资料:http://www.laufun.net/info/5
  35.html
 

相关内容

安徽省合肥一中09-10学年高一上学期期末考试(英语)(含听力)

   知识改变命运, 知识改变命运,学习成就未来 09合肥一中 09-10 学年高一第一学期期末考试 英语试卷 (时间:100 分钟 分值: 100 分) 听力(两节 两节: 一. 听力 两节:共 15 分) 第一节(5 小题;每小题 1 分,共 5 分注意:听力第 8 段材料第 15 题必做) 注意: 请听下面 5 段对话, 选出最佳选项,每段对话仅读一遍。 1. Where does the conversation most probably take place? A. In a park ...

沈阳小学英语家教_牛津小学英语3A三年级上学期期中测试题[1]

   2010-2011 学年第一学期三年级英语期中试卷 学年第一学期三年级英语期中试卷 听力部分( 听力部分(50 分) 一.听单词,辨别单词是否与图片相符,相符的打 ,不相符的打 。(2*10) 1.( ) 2. ( ) 3. ( ) 4. ( ) 5.( ) 6. ( ) 7. ( ) 8. ( ) 9.( ) 10. ( ) 二.听录音,将你所听到的单词序号填在题前的括号内。(2*5) ( )11.A.rabbit B.rubber C.read ( )12. A.little B.lio ...

(外研社)小学五年级英语2010-2011学年度上学期期末试题及答案

   2010外研社小学五年级英语 2010-2011 学年度上学期期末试题及答案 分钟) (总分 100 分,时间 60 分钟) 听力部分 一、听录音,选出你所听到的单词,将题号写在题前括号中,听 2 遍(5 听录音,选出你所听到的单词,将题号写在题前括号中, 分) ( ) 1 ( ) 2 ( ) 3 ( ) 4 ( ) 5 A A A A A what cake last hungry careful B B B B B when kite lost angry useful C C C C ...

四年级英语上学期期末试题3

   四年级英语上学期期末试题 听力力部分 一、 选择你听到的单词(共 10 分,每题 2 分) ( )1 A win B won C with D winter ( )2 A goal B glove C good D gold ( )3 A practice B please C police D prince ( )4 A cap B cat C cut D cup ( )5 A happy B hungry C happened D hurry 二、听两遍录音,根据问句,选择适当的答语(共 ...

三年级英语下学期期末试题[1]

   班级 姓名 学号 题 号 得 分 听力 一 二 三 四 五 总分 三年级英语下学期期末试题 一、听力部分(30’) 听力部分( ) 一、选出你所听到的单词(10’) 选出你所听到的单词( ) 小 学 三 年 英 语 期 末 考 试 题 新 标 准 一 起 五 60 分 ( ( ( ( ( )1. )2. )3. )4. )5. A A A A A shop pill make friends three B B B B B jump full cake beds month C C C ...

初二英语下学期期末复习题123

   书面表达一 书面表达一 我经常花太多时间玩电脑,父母及老师很生气,你有类似的经历吗?你能告诉我怎样做吗?请写一封信提点建议。 我经常花太多时间玩电脑,父母及老师很生气,你有类似的经历吗?你能告诉我怎样做吗?请写一封信提点建议。 spent 答案 I like playing computer games. I spent a lot of time playing the computer. I was not intested in studying. But now I have cha ...

初二英语下学期期末总复习综合试题1

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 初二英语期末总复习综合试题( ) 初二英语期末总复习综合试题(1) 一. ( ( ( ( ( (答题时间:90 分钟) 找出划线部分读音与其它三个不同的词 B. policeman )1. A. tonight )2. A. great B. please )3. A. careful B. aren’t )4. A. popular B. sugar B. cook )5. A. foo ...

仁爱版教材七年级英语试卷2009?2010学年度第一学期期末测试 试卷

   仁爱版教材七年级英语试卷 2010?2011 学年度第一学期期末测试 七年级英语试卷 (完卷时间:120 分钟;满分:100 分) 第Ⅰ卷 听力测试( 听力测试(20 分) I. 听句子。选择正确的图画。每小题念一遍。 每小题 1 分,共 5 分) 听句子。选择正确的图画。每小题念一遍。 (每小题 ( 1. A. 2. B. C. A. 3. B. C. A. 4. B. C. A. 5. B. C. A. B. 七年级英语试卷 第 1 页 C. 共 8 页 II.听对话。根据对话发生的情 ...

龙岗区2007?2008学年度第一学期期末学业评价试题(高二英语听力材料)

   龙岗区 2007?2008 学年度第一学期学业评价试题 ? 高二英语 (听力材料) 第一部分 听力(共两节, 听力(共两节,满分 35 分) 做题时,先将答案划在试卷上,录音结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转 涂到答题卡上。 第一节 听对话或独白(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题钟所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各 个小题,每小题 5 秒钟 ...

初二英语第二学期期末

   首都师范大学附属育新学校中学部 2003??2004 学年度第二学期期末考试试卷 初 二 英 语 (笔 笔 班级 姓名 成绩 试) 2004.6.23 题答在机读卡上;其余试题答在试卷上) (试卷 1-75 题答在机读卡上;其余试题答在试卷上) 听 力 部 分 (共 20 分, 每小题 1 分) 共 看图,听对话,选择与对话一致的图片。 共 一、 看图,听对话,选择与对话一致的图片。(共 5 分) A 1. ( ) 2. ( B ) 3. ( C ) 4. ( D ) 听对话,选择与对话一致 ...

热门内容

2000年1月英语六级听力原文

   2000 年 1 月大学英语六级考试历年全真试卷 1. M: I hope I won’t oversleep. I’ve simply got to catch the first to New York. W: If I were you, I’d request the wake-up call from the hotel reception. Q: What does the woman advise the man to do? 2. M: Next, shouldn’t we ...

八年级英语上学期复习提纲8

   八年级英语上学期复习提纲 8 Unit 8 How was your school trip? 【复习目标】 复习目标】 ● 学会询问和谈论过去发生的事情 ● 了解全班同学的周末活动 【语言目标】 语言目标】 ● What did you do on your school trip? ● Did you go to the zoo? No, I didn't. I went to the aquarium. ● Were there any sharks? No, there weren' ...

2009年广东省初二下学期期中复习英语试卷

   http://www.ehappystudy.com 快乐学习,尽在苏州中学网校 2006 年广东省初二下学期期中复习英语试卷 年广东省初二下学期期中复习英语试卷 期中复习英语 听力部分( 听力部分(20 分) 一,听对话及问题选出正确答案.(10 分) 1. What do we know about the bag? A. It is too heavy. B. There are some toys in it. C. Jim can carry it. 2. Who was late ...

英语作文范文

   Free Admission to museums 越来越多的博物馆免费对外开放的目的是什么?也会带来一些问题;你的看法? Free Admission to Museums? Nowadays, a lot of museums open to the public for free, and a lot of people are attracted to go there. However, it also brought some unexpected problems. At pr ...

2011年高考英语考试大纲修订说明

   2011 年高考英语考试大纲修订说明 在“稳定中求发展”这一思想的指导下,2011 年“考试大纲”仅对原“考试大纲”进行了个别文字上的修 订和调整。主要为: 1.对“考试内容和要求”中阅读部分的要求进行了精简,删除了难以确切界定的 “熟悉的有关日常生活话题的简短文字材料,例如”。 2.新命名了“考试形式”中的部分题型,将“多项选择式完形填空”题直接称为“完形填空”题; 为避免 引起歧义,将听力部分中易使用的“填空题”直接称为“听力填空题”。 下面,简单介绍一下高考英语 试卷的命题指导思想和考 ...