Ⅰ. 从下列每组单词中找出划线部分读音与其他三个不同的一项
  1.A. cake B. apple C. today D. name
  2.A. clock B. Box C. no D. not
  3.A. five B. nine C. its D. bike
  4.A. good B. book C. school D. goodbye
  5.A. he B. twelve C. eleven D. ten Ⅱ. 单项选择
  1.?Are these your bikes? ?Yes, . A. these are B. they are C. those are D. they’re
  2.?Is that English jeep? ?No, it’s Chinese jeep. A. an;an B. an;a C. a;a D. a;an
  3.I think he’s old. A. very much B. much C. very D. much very
  4.Look the picture, please. A. in B. to C. of D. at
  5.These are pencils. A. their B. they C. their’s D. them
  6.What’s bike number? A. Li Lei B. Li Lei’s C. Li Leis’ D. the Li Lei’s
  7.?How old your cat? ?I think one. A. is;it B. are;its C. is;it’s D. are;is
  8.?Are you in Row Three? ?Yes, . A. we are B. we’re C. she is D. he is
  9.Jim and Lin Tao . A. is a boy B. is boy C. are boys D. are boy
  10.?Is Tom ?
?No, he isn’t home. A. at; in B. in; at C. at; at D. in; in
  11.? these in English? ?They are . A. What’re; boxes B. What’re; boxes C. What’s; boxes D. Where’re; boxes
  12.? the flowers and clocks? ? are on the desk. A. What; They are B. Where; They C. Where; It D. How; they
  13.?What row are they in? Do you know? ?Sorry, . A. I don’t know B. they don’t C. they aren’t D. I am not
  14.These are my coats. Please put here. A. it B. they C. their D. them
  15.?What minus five? ?It’s
  10. A. is; 5 B. are; 5 C. is; 15 D. are; 15 Ⅲ. 完形填空 This I 4 1 Jim. He is eleven. I’m 7 2 5 friend. He is twelve. He and I 3 in the same school. 6 Feng Ling. a
Class 3, Grade
  1. is in Class 2, Grade
  1. mother He His 8 my school. 9 name 10
teacher.
teaches English

  1.A. is B. are C. am
  2.A. me B. I C. my
  3.A. be B. are C. is
  4.A. am B. is C. are
  5.A. at B. in C. to
  6.A. am B. are C. is
  7.A. Her B. She C. He
  8.A. to B. on C. in
  9.A. Her B. She C. His
  10.A. be B. is C. are
Ⅳ. 阅读理解 A Look! This is a picture, in this picture, you can see hills, trees and a school. You can see some boys and girls. They are at school. The school is a middle school. Ling Ling and Lan Lan are good friends. Ling Ling is twelve. Lan Lan is twelve, too. Mr Li is their teacher. He is a good teacher. 根据短文内容,判断正(T)误(F)
  1.In the picture, we can see birds and trees.
  2.Ling Ling and Lan Lan are at a middle school.
  3.They are twelve.
  4.We can’t see any boys and girls.
  5.Their teacher is Mr Li. B My name is William Chen. My telephone number is 456783
  21. I’m in NO. 3 Middle School. I’m in Class Four, Grade One. I like English very much. Miss Gao is my English teacher. She is a good teacher.White is my friend. He is an American boy. He is thirteen. He is in Row Two, Team Four. Today he is not at school. I think he is at home.
  6.How old is White? A. Fourteen. B. Thirteen. C. Twelve. D. Thirty.
  7.What’s William Chen’s telephone number? A. 45768321 B. 45768312 C. 45678321 D. 45768231
  8.What row is the American boy in? A. Row Four. B. Row Two. C. Row Three. D. Row One.
  9.What’s the writer’s name? A. White. B. William. C. Miss Gao. D. My friend.
  10.Is Miss Gao an English teacher? A. Yes, she is. B. No, she is. C. Yes, she does. D. Yes, she do. Ⅴ. 补全对话 A: Excuse , where my pictures? B: Sorry, I know. Ask Lily. A: Excuse me, Lily, where are my pictures?
C: Are these pictures? A: Oh, yes. They are pictures. C: you. A: Thank you much. C: That’s . Ⅵ. 词汇 A. 按要求写出下列各词
  1.class(复数)
  2.they(物主代词)
  3.Lucy(名词所有格)
  4.right(反义词)
  5.man(对应词)
  6.know(同音词)
  7.do not(缩写)
  8.those(单数)
  9.I(宾格)
  10.their(同音词) B. 将下列单词所缺字母补充完整
  11.scrt
  12.cmpter
  13.classat
  14.add ss
  15.wshrom
  16. ange
  17.p rot
  18.eras
  19.m ning
  20.chldrn C. 英汉互译
  21.一位老教师

  22.在那边
  23.看起来很像
  24.请这边走
  25.照看,照顾
  26.three apple trees
  27.in the same class
  28.the twin’s room
  29.Number 2
  30.fax number Ⅶ. 连词成句
  1.an, is, apple, that ?
  2.are, those, bags, not .
  3.she, at, is, home, today ?
  4.you, what, in, row, are ?
  5.a, friend, boy, is, girl, your, a, or ? Ⅷ. 按要求完成下列各句
  1.I am twelve. (对划线部分提问)
  2.She is in Grade Two. (对划线部分提问)
  3.That is a hill. (改为否定句)
  4.I know her name. (改为否定句)
  5.Is she a teacher?(作肯定回答)
  6.Are those apples?(作否定回答)
  7.Lucy and Lily are at home. (对划线部分提问)

  8.That is a picture. (改为复数句)
  9.Those are their teachers. (改为单数句)
  10. Miss Lin is my teacher. (对划线部分提问)
参考答案 Ⅰ.
  1.B
  2.C
  3.C
  4.C Ⅱ.
  1.B
  2.B
  3.C
  4.D
  5.A
  5.A
  6.B
  7.C
  8.A
  9.C
  10.B
  11.A
  5.B
  6.C
  5.T
  6.B
  7.B
  8.C
  9.A
  10.B
  7.A
  8.B
  9.B
  10.A
  12.B
  13.A
  14.D
  15.C
Ⅲ.
  1.A
  2.C
  4.B
  4.A Ⅳ.
  1.F
  2.T
  3.T
  4.F Ⅴ. me are don’t your
my Here are very all right
  5.woman
  6.no
  7.don’t
  8.that
Ⅵ. A.
  1.classes
  2.their
  3.Lucy’s
  4.wrong
  9.me
  10.there B.
  11.e, e

  12.o, u
  13.m, e
  14.r, e
  15.a, o
  16.or
  17.ar
  18.er
  19.or
  20.i, e
  25.look after
C.
  21.an old teacher
  22.over there
  23.look like
  24.This way, please.
  26.三棵苹果树
  27.在同一个班里
  28.双胞胎的房间
  29.二号
  30.传真号 Ⅶ.
  1.Is that an apple?
  2.Those are not bags.
  3.Is she at home today?
  4.What row are you in?
  5.Is your friend a boy or a girl? Ⅷ.
  1.How old are you?
  2.What grade is she in?
  3.That isn’t a hill.
  4.I don’t know her name.
  5.Yes, she is.
  6.No, they aren’t.
  7.Where are Lucy and Lily?
  8.Those are pictures.

  9.That is their teacher.
  10.Who is your(my) teacher?
 

相关内容

山东省青岛市2009届高三上学期期中英语测试

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 青岛市高三第一学期期中练习 英 语 2008.11 本试卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分,共 16 页,满分 150 分。考试时间 120 分钟。考试结 束后,将答题卡和答题纸一并交回。 注意事项: 1.答卷前,考生务必用 2B 铅笔和 0.5 毫米黑色签字笔(中性笔)将姓名、准考证号、 考试科目、试卷类型填涂在答题卡规定的位置上。 2.第Ⅰ卷每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应的答案标号涂黑;如需改动, 用橡皮擦干净 ...

小学英语三年级第二学期期中测试题试卷和听力材料

   听力部分 一、听录音,写字母(10 分) 听录音,写字母( 学 校 1. 2. 3. 4. 5. 二、听一听,选一选(根据录音内容,选出符合录音内容的图片,并画一圆圈将 听一听,选一选(根据录音内容,选出符合录音内容的图片, 该图片下方的字母圈住 (10 分) 该图片下方的字母圈住) ( 班 别 1、 A 4、 A B B 2、 A 5、 A B B 3、 A B 听一听,辨一辨(根据录音内容,判断相应的图片是否与录音相符, 三、听一听,辨一辨(根据录音内容,判断相应的图片是否与录音相符 ...

初一上学期期中英语测试题1

   I. 请从下列各组单词中选出一个与其他三个单词划线部分的读音不同的单词。( 5 分 ) 1. A. these B. egg C. twelve D. spell 2. A. how B. down C. know D. now 3. A. teacher B. school C. much D. children 4. A. those B. that C. think D. they 5. A. is B. bus C. see D. sit II. 词汇和短语。(15 分) A) 按要 ...

初一上学期期中英语测试题6

   Ⅰ听力部分 30% A. 听选(选出每题里你所听到的一个字母、词语或句子)10% ( ( ( ( ( ( ( ( )1.A. E e ) 2.A. I i ) 3.A. K k ) 4.A. desk ) 5.A.hello ) 6.A.box ) 7.A.Mr Green B. P p B.W w B. X x B. cakes B. row B. books B. Miss Read C. D d C. M m C. S s C. next C. boat C. maps C. Mrs ...

八年级上学期英语期中测试题

   八年级上学期英语期中测试题 听力部分(20 分) A.) 听小对话,回答问题(5 分) ( )1. A. On Saturday. B. On Subday. C. Twice a week. D. Every day. ( )2. A. Tara is shorter than Tina. B. Tara is taller than Tina. C. Tina is shorter than Tara. D. Tina and tara are twins. ( )3.A. He’s g ...

初二英语人教版上学期期中复习试题

   初二英语人教新目标上学期期中考前复习试题 初二英语人教新目标上学期期中考前复习试题 (答题时间:50 分钟) Ⅰ. 单项选择 1. There is invitation on the desk. invitation is from Tina. A. an; An B. the; An C. an; The D. the; The 2. ?Is this Lisa’s car or yours? . ?It’s my car, not A. hers B. her C. she 3. ?M ...

七年级英语第一学期期中考试试题6

   英语试卷 总分:100 分 时量:90 分钟 Ⅰ听力技能(三部分,共 20 题,计 20 分) 听力技能(三部分, 第一节 根据所听到的内容,选择相应的图画。听每段材料前,你将有时间阅读各个小题, 根据所听到的内容,选择相应的图画。听每段材料前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟。听完后你将有 5 秒钟的作答时间(共 5 小题,计 5 分) 秒钟。 秒钟的作答时间( 小题, 。 1. 88855754 88619270 88572963 A 2. B C A 3. B C A 4. B ...

牛津小学六年级英语2010~2011学年度第一学期期中测试卷

   六年级英语期中测试卷 一、英汉互译。20 分 1. 赛跑 2. 禁止停车 3. 三月二日 4. 在地上 5. 一幅眼镜 6. 拍照 7. the 23th of January 8. blow out the candles 9. No eating or drinking 10. pick them up 二、将Ⅱ栏中与Ⅰ栏相对应的句子的序号填入题前括号内。10 分 Ⅰ栏 Ⅱ栏 ( ) 1. What date is it today? A. It’s on the 23rd of Feb ...

七年级上英语测试题

   七年级上期英语测试题 A卷 一、选择填空。 (每小题 1 分,共 20 分) ( ) 1. Good morning, Cindy! --, Bob. A. Good morning B. Good afternoon C. Good evening ( ) 2. Nice to meet you! ! A. Hello B. Good morning C. Nice to meet you,too! ( )3. How ? I’m fine, thanks. A. you are B. ...

初二英语第一学期期中

   ??2004 学年度第一学期期中考试试卷 首师大附属育新学校中学部 2003?? ?? 初 二 英 语 班级姓名 成绩 姓名 班级 2003. 11. 5 第一卷 口 试 ( 10 分) (笔试前已进行完) 笔试前已进行完) 第二卷 听 力 部 分 ( 20 分) 请将听力题 1-15 题的答案填写在机读卡上,第四大题答案写在答题 纸上。 一、Listen to the sentences and choose the correct responses 听句子,选择恰当的答语 听句子,选择 ...

热门内容

三年高考英语试题单项选择分类汇总??状语从句

   三年高考英语试题单项选择分类汇总??状语从句 2006 年组 1.he has limited technical knowledge,the old worker has a lot of experience. (06 全 国卷Ⅰ) A. Since B. Unless C. As D. Although 2.Please remind me_he said he was going. I may be in time to see him off. (06 全国卷Ⅰ) A. where ...

高考英语动词时态的备考攻略

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 高考英语动词时态的备考攻略 Ⅰ、常见时态的一般用法 一、将来时 [例 1]?Did you tell Julia about the result? ?Oh, no, I forget. I her now. (NMET2005Ⅲ) A. will be calling C. call B. will call D. am to call 答案 B。从题干得知我并未告知 Julia 结 ...

新编英语语法教程 第06讲 练习参考答案

   新编英语语法教程 第 06 讲 练习参考答案 Ex. 6A 1-5 AABDB 6-10 CCCDB 11-15 ACABC 16-20 DBDCD Ex. 6B 1. books books 10. line 2. end 3. words 4. news 5. weeks 6. sign 7. money 14. case 8. intelligence 15. nurses 9. 16. 11. sentences bales 12. strength 13. apple, money ...

小学六年级英语阅读理解和书面表达专项练习

   小学六年级英语阅读理解和书面表达专项练习( 小学六年级英语阅读理解和书面表达专项练习(2) (下仓镇中心校) 下仓镇中心校) (一) Mr. White lives in a tall building. He lives on the sixteenth floor. Every day, he takes a lift 电梯) (电梯)up and down. One Saturday afternoon, he went shopping with his little son and ...

初二英语第一学期期中考试试卷(www.7139.com)

   梦幻网络( http://www.7139.com ) 数百万免费课件下载,试题下载,教案下载,论文范文,计划总结 本资料来源于《七彩教育网》 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 初二英语第一学期期中考试试卷 初二英语第一学期期中考试试卷 英语第一学期期中考试 一,听力选择 (一)录音中有五个句子,每个句子听一遍,然后从每小题 A,B,C 中选出每个句子的正确答语. 1. A.Oh, they are right in the corner. B.Turn ...