上学期初一《英语》 云艺附艺校 2007-2008 上学期初一《英语》试题 B 卷
(07 级小中专音舞班) 班级: 学号: 姓名: 得分:
I. 听力。听对话,选择正确的答案填在括号内。注意听三遍。 (10%) ( )
  1. Rita can’t . A. read music B. play the guitar C. play the piano ( )
  2. Rita can come to Room 12B at . A. three o’clock B. four o’clock C. six o’clock ( )
  3. doesn’t like scary movies. A. Sam B. Rita C. Martha ( )
  4. “Tiger in the Park” is . A. scary B. funny C. exciting ( )
  5. Rita at 6:
  00. A. goes home B. has dinner C. goes to the movies II. 按顺序默写出 26 个英文字母,大、小写形式都要写出来: (20%)
III.单项选择填空。请从四个选项中选出最适合的答案,把选项字母填到题号前 的括号内,注意每题只有一个正确答案: (15%) ( )
  1. A: What is that in English? B: a CD. A. That’s B. This is C. It’s. D. I’m ( )
  2. This is my brother. Tony. A. His is B. His are C. His first name are D. His first name is
1
( )
  3. A: , Sonia. Is this your pencil case? B: Oh, yes, it is. . A. Sorry, Thanks B. Excuse me, I’m sorry C. Excuse me, Thanks D. Hello, That’s OK. ( )
  4. Dave: Tom, this is my brother Jim; Jim, this is my friend, Tom. Tom: . A. How old are you, Jim? B. Thank you, Dave! I know. C. Nice to meet you, Jim! D. What’s your family name, Jim? ( )
  5. A: Your speech sounds interesting. B: . A. I don’t think so B. That’s all right C. You’re welcome D. Thank you ( )
  6. A: ? B: It’s my cousin. A. What’s this B. Who’s that C. Where’s the girl D. What’s that girl ( )
  7. A: What their names? B: Bill and Barry. A: do B. does C. is D. are ( )
  8. For dinner, I eat healthy food, for sports I play tennis, and for instrument(乐器) I like play violin. A. a, the, an B. the, /, / C. the, a, a D. /, /, the ( )
  9. A: Thank you for your help, Tina! B: . A. That’s right B. That’s not all C. You’re welcome D. Don’t say so ( )
  10. A: is your sister’s ? B: I don’t know. But I can help you to ask her. A. When, age B. When, birthday C. What, birthday D. What, age ( )
  11. The movie is . We don’t want to see it again(再一次). A. very funny B. really exciting C. too sad D. not boring ( )
  12. A: You speak English very well. B: . A. Don’t say like that B. Not at all
2
C. Thank you D. You’re welcome ( )
  13. I’m tired(累了). I want to go to bed. A. a B. an C. the D. / ( )
  14. Kunming is my favorite . It’s very beautiful(漂亮) and clean(干净). A. country B. city C. town(镇) D. family ( )
  15. This book and Tom’s ruler under the desk. A. aren’t B. isn’t C. am not D. don’t IV. 句型综合运用。根据要求完成下列各题: (15%) A. 把下列汉语句子译为英语:
  1. 你想去看电影吗?

  2. 我最喜欢的学科是历史?

  3. 这双运动鞋多少钱?
B. 连词成句(注意语句书写及标点运用) :
  4. contest, seventeenth, is, November, speech, the

  5. kind, do, movies, like, you, what, of

  6. computer, the, games, are, where
C. 对下列各句中划线部分提问:
  7. I like English, because it’s interesting.

  8. On Sunday, they play football at school.

  9. That’s a drawer in English.
3
D. 分别把下面各句变为一般疑问句和否定句形式:
  10. I can help the children with their work.

  11. My uncle likes carrots and chicken for supper.

  12. That man is my uncle.
V. 从右栏中找出左栏中每个句子相应的答语, 并将选项序号填在括号内: (5%) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )
  1. Thanks for your letter! )
  2. Is that your Chinese teacher? )
  3. Where’s the ping-pong bat? )
  4. Is that man in the room? )
  5. Does the boy have broccoli for supper? )
  6. Nice to meet you! )
  7. What’s your family name? )
  8. How are you? )
  9. What’s his first name? )
  10.What are those? A. It’s Green. B. Nice to meet you, too! C. I’m fine. D. Carrots. E. That’s all right. F. Yes, it is. G. It’s in my backpack. H. Yes, he does. I. Yes, he is. J. It’s Bill.
VI. 从四个选项中找出与句子中划线部分意思相同或相近的一项: (5%) ( )
  1. The man takes a shower every day. A. gets B. have C. has D. plays ( )
  2. My brother can’t draw, but he can play the trumpet. A. paint B. picture C. dance D. show ( )
  3. When do you eat your lunch at school? A. get B. have C. take D. start
4
( )
  4. I go to bed at around eleven o’clock. A. after B. about C. only D. usually ( )
  5. A: What do you do, Mr. Wu? B: I’m a teacher. A. Where do you work B. Who are you C. What’s your job C. When is your birthday VII. 阅读理解。阅读短文,根据要求完成题目: (20%)
A
Mother: What do you like for dinner, dear? Father: I like to have some eggs, salad, and … Mother: Where is Jim? Father: He plays computer games in his room. Mother: Jim, What do you like for dinner? Jim: I like hamburgers, Mum! The game is very interesting. I can bring them here to eat. Kate: French fries for me, please! Mother: They are not healthy foods. You can’t have them. Jim: But they are very good. I like them. Kate: Me, too. Father: Let them have some, dear. And I like French fries, too. Kate: You can have some of my French fries, Dad!\ Father: Oh, no, thank you. I’ll have some carrots. Mother: OK. Is it all right now? Jim and Kate: Yes, thank you! 根据对话,选择最佳答案。 ( )
  1. Who are Kate and Jim? A. They are brothers. B. They are sisters. C. They are brother and sister. D. They are father and son ( )
  2. Where is Jim? A. He is in his room. B. He plays computer games.. C. We don’t know D. He is with his father. ( )
  3. Jim likes for dinner. A. some hamburger B. hamburgers
5
C. nothing D. French fries ( )
  4. Which sentence is wrong? A. Mum likes some French fries, too. B. Kate is Jim’s sister. C. Jim like computer games very much. D. Father likes healthy foods. ( )
  5. What does father like for dinner? A. He likes eggs. B. He like eggs and carrots C. Only salad. D. Eggs, salad, French fries and carrots.
B
根据广告回答下面的问题。 You buy these things. How much are they?
  1. a green T-shirt and a white T-shirt
  2. blue pants and black pants
  3. two blue bags
  4. two hats and a pair of socks
  5. a white bag, a pair of shorts, and a blue bag
6
VIII. 书面表达。假如你是 Helen,给你的朋友 Jackson 写一封信,讲述一下你的 一天,以及你喜欢或不喜欢的事物(10%)
7
答案 I. 听力。听对话,选择正确的答案填在括号内。注意听三遍。 (10%)
  1. A
  2. B
  3. C
  4. B
  5. B II. 按顺序默写出 26 个英文字母,大、小写形式都要写出来: (20%) 略 III.单项选择填空。请从四个选项中选出最适合的答案,把选项字母填到题号前 的括号内,注意每题只有一个正确答案: (15%)
  1. A
  2. D
  3. C
  4. C
  5. D
  6. B
  7. D
  8. D
  9. C
  10. B
  11. C
  12. C
  13. D
  14. B
  15. A IV. 句型综合运用。根据要求完成下列各题: (15%) A. 把下列汉语句子译为英语:
  1. Do you want to go to a movie?
  2. My favorite subject is history.
  3. How much are these short shoes? B. 连词成句(注意语句书写及标点运用) :
  4. The speech contest is November seventeenth.
  5. What kind of movies do you like?
  6. Where are the computer games? C. 对下列各句中划线部分提问:
  7. Why do you like English?
  8. When do they play football at school?
  9. What’s that in English? D. 分别把下面各句变为一般疑问句和否定句形式:
  10. Can you help the children with their work? I can’t help the children with their work..
  11. Does my uncle like carrots and chicken for supper?
8
My uncle doesn’t like carrots and chicken for supper.
  12. Is that man your uncle? That man isn’t my uncle.
V. 从右栏中找出左栏中每个句子相应的答语,并将选项序号填在括号内: (5%)
  1. E
  2. F
  3. G
  4. I
  5. H
  6. B
  7. A
  8. C
  9. J
  10. B
VI. 从四个选项中找出与句子中划线部分意思相同或相近的一项: (5%)
  1. C
  2. A
  3. B
  4. B
  5. C VII. 阅读理解。阅读短文,根据要求完成题目: (20%) A
  1.C
  2.A
  3.B
  4.A
  5.D B
  1.$11
  2.$34
  3.$24
  4.$27
  5.$29 VIII. 书面表达。假如你是 Helen,给你的朋友 Jackson 写一封信,讲述一下你的 一天,以及你喜欢或不喜欢的事物(10%) 略
9
 

相关内容

初二下学期英语期末试卷

   初二下学期英语期末试卷 (答题时间:90 分钟) 听力部分 一. 听对话及问题,选出能回答问题的正确答案.(5 分) 1. A. Half past one. B. One twenty-seven. C. Three past two. 2. A. Because she isn't interested in it at all. B. Because she has been there many times. C. Because she has no time at the mom ...

五年级上学期英语期末试卷

   五年级上学期英语期末试卷 Class Name 同学们,寒假又来临啦!现在就让 听 力 部 分 1、 Listen and choose. 在几 钟内 一次奇异之旅吧! (旅行即将拉开序幕,想赢取免费机票吗?只 2. Listen and circle. 听到的 图片选 ,就有机会哦!) (登机啦!戴上“伸缩耳”,听听广播,把有用的信息圈 1)A. young and active 2)A.over the bed 3)A.cabbage and fish 4)A.make the bed ...

山东省鲁北中学2010届高三上学期英语期末试题

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 鲁北中学高三英语期末试题 鲁北中学高三英语期末试题 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分。满分为 150 分。 选择题) 非选择题)两部分。 分钟。 考试用时为 120 分钟。 第 I 卷(共 105 分) 注意事项: 注意事项: 1. 答第一卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目填写在答题卡上。 2. 每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净 后,再选 ...

2007-2008学年度上学期五年级英语期末试卷分析

   2007-2008 学年度上学期五年级英语期末试卷分 析 青华小学 何 波 试卷共分听力、笔试二个部分、九道大题。本次测试着重考查了 学生的基础知识和基本技能, 试题比较全面地检测学生对听、 读、 说、 写综合知识掌握及实际运用能力, 内容覆盖全册教材, 无难题、 偏题。 试卷形式上灵活多样,符合五年级学生的心理及年龄特点。 一、试题的特点: (一)、注重了基础知识的考查 试卷中能充分体现考查学生基础知识为主要目标的命题原则, 坚 持依据于课本,但又避免教材中机械的知识,对于一些学生必须掌握 ...

15685-人教版(新目标)初中八年级上学期英语期末试卷

   中国搜课网 http://www.chinasouke.com 课件 教案 试题 论文 图书 中考 高考 新课标 人教版(新目标)初中八年级上学期英语期末试卷 人教版(新目标)初中八年级上学期英语期末试卷 听力部分 (20 分) 一.听小对话,选择图片。对话仅读一遍。(5%) 1.What did the woman buy yesterday? A. B. C. 2.Where is Peter going? A. B. C. 3.What is Sam doing now? A. B. ...

九下广州牛津版英语期末试卷

   2011 年九年级下学期期末考试 Ⅰ卷 一、口语考试(15 分) 1、阅读文段: Friendship I think that friendship is the most beautiful thing in the world. It’s something as clear as crystal. It’s not a skill but a true feeling. When something troubles you, your best friend will say so ...

人教版七年级英语期末试卷4

   人教版七年级英语上册期末考试试题(含答案) 人教版七年级英语上册期末考试试题(含答案) 楼德镇中学试题库 2010-10-04 11:29:59 阅读 378 评论 2 字号:大中小 订阅 七年级英语期末考试试题 第一卷选择题(50 分) I.单项选择。(每小题 1 分,计 15 分) ( A. a ( A. broccoli ( A. Sorry ( )1. This is alarm clock. B. an C. the D. / )2. We don’t like. B. brocc ...

启航辅导中心小学六年级上册英语期末试卷

   启航辅导中心小学六年级上册英语期末试卷 一.要求写单词。(10 分) 要求写单词。(10 。( different(名词 名词) 1. different(名词) 3.sing(名词) sing(名词) 名词 let’ 完整形式) 2. let’s(完整形式) 形式) 4.ride(ing 形式) teach(第三人称单数) 6.come out(汉语意思 each(第三人称单数 汉语意思) 5. teach(第三人称单数) 6.come out(汉语意思) violin(汉语意思 汉语意思 ...

四年级英语期末试卷

   四年级英语期末 四年级英语期末试卷 (答题时间 40 分钟,满分 100 分) 内容 得分 听力部分(满分 60 分) 一、 听一听,圈一圈。根据录音内容,将下面每组中你认为最符合录音内容的图片 的字母画一圆圈圈住。 (每小题 1 分,共 10 分) 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 学 校 1. A . 考 生 答 卷 不 要 过 此 线 B 2. A B 3. A B 班 别 4. ( ( ( ( ( A B 5. B.wear B. jeep A B C. weather ...

五年级英语期末试卷

   五年级英语期末试卷 黑龙江省友谊县红兴隆分局局直第二小学 孙学红 听力部分(40 分) 同学们,寒假又来临啦!现在就让我们在几十分钟内进行一次奇异之旅吧! (旅行即将拉开序幕 想赢取免费机票吗? 旅行即将拉开序幕, 一、Listen and number (旅行即将拉开序幕,想赢取免费机票吗?只要把所听到单词 的正确顺序排出来,就有机会哦!)(12 的正确顺序排出来,就有机会哦!)(12 分) (登机啦 戴上“伸缩耳” 听听广播, 登机啦! 二、Listen, choose and writ ...

热门内容

人大考博英语汉译英复习指南

   人大考博英语汉译英复习指南(金圣才编写) 人大考博英语汉译英复习指南(金圣才编写)(2009-05-14 10:07:43) 一、考核要求 该部分主要考查考生将原文思想传送到译文中的能力,着重测试整体性、逻辑性、信息 的完整性和准确性。汉译英部分为一大题,为 10 分。 汉译英要求考生将长度为 150 词左右的一篇中文用英文进行翻译。其涉及的翻译材料内 容和英译汉部分选自不同的领域,但知识含量限制在考生所能驾驭的范围。 二、试题特点 1.题量 题量不大。根据人大考博英语新大纲,英译汉要求考生 ...

2010考研复试英语口试前要准备什么

   2010考研复试英语口试前要准备什么 一.了解报考院校专业往年的英语口试形式 各院校各专业的复试口试形式各不相同,一定要对症下药。可以通过询问以前考过的师兄、师姐们来了解复试口试的形式,可能的话,了解一下口试中常出现的问题。 总的来说,复试口试有这样几种类型:自我介绍;读某篇英文文章,然后进行翻译或回答相关问题;抽到某个话题进行演讲、阐述;两三人就同一个话题进行讨论、辩论(多人一起复试的情况);自由问答(可能是专业或与专业相关的时事热点问题,也可能只是了解个人情况)。 ...

常用的26个英语口语句子详解

   常用的 26 个英语口语句子详解 May I have a word with you? 当你有重要事要打断别人的谈话或工作,最好先礼貌地问句:May I have a word with you? (我可以和你谈一会吗?).虽然是 a word,但不是只说一个字而已,而是一段很简短的对话,或可以说:May I have a quick word with you? / May I have a word in your ear? 通常有这样的要求,谈话内容可能比较私人或秘密,或者也可以用 ...

外研社英语七下NSE module9教案

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 7B-Modlue9 备课材料 秀洲区新塍镇中学??熊国辉 一,教材分析 本模块题材为童话故事,主要是关于 Goldilocks 的故事,另外增加了精卫填海的故事.内容 和情节很容易引发学生的兴趣,语言简单易懂,描写细致生动,非常有利于开展听,说,读, 写方面的语言实践活动, 让学生在使用语言的过程中学习语言, 促使学生更有意 ...

英语四级听力技巧

   英语四级听力技巧: 掌握高频词 积累惯 英语四级听力技巧: 用语 掌握历年考题中出现的单词 先举个例子: 2008 年 12 月四级考试第 13 题的答案是: Make inquiries elsewhere. (去 C. 别处问问), 其原文对应点为:Have you inquired the apartment complex down the street? inquire 在以往四级考试中考过多次: 2007 年 12 月:长对话部分 第 25 题。 A lively persona ...