初一上学期外研英语月考试题
I、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )
  1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( )
  2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )
  3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )
  4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )
  5、 A、 nine B、 Miss C、 picture D、this B)从四个单词中选出含有所给音素的词。(5%) / A、 daughter B、R( )
  6、 / blouse C、flower D、old / A、 eleven B、 pencil C、desk D、 teacher:i( )
  7、/ ( )
  8、/u/ A、 ruler B、 student C、under D、 put ( )
  9、/ei/ A、 father B、 banana C、 cake D、 cat ( )10/θ/ A、 that B、 think C、 with D、 them II、词汇(30%) A)补全单词。(10%) ()
  1、part A、 an B、 en C、 on D、in ()
  2、wdow A、en B、 an C、 in D、 on ()
  3、blackbd A、 oar B、 our C、 or D、oor ()
  4、tw__le A、 e, f B、 e,v C、 a,f D、av ()
  5、ite A、wh B、 hw C、h D、w ()
  6、frnd A、ei B、 ia C、 ea D、ie ()
  7、fty A、our B、 or C、 ur D、ar ()
  8、s A、ior B、oar C、 ure D、ear ()
  9、hf A、 all B、 ul C、 el D、 al ()
  10、phne A、 a B、 u C、 o D、e B)按要求写出相应的词。(10%)
  11、she(宾格)
  12、are not (缩写)
  13、family(复数)
  14、I(名词性物主代词)
  15、his (主格)
  16、child(复数)
  17、too (同音词)
  18、lock v、(反义词)
  19、light“浅色的”(反义词)
  20、mum(同义词) C)英汉互译(10%)
  21、UFO
  22、用日语(表达)
  23、watch TV
  24、照顾,照看
  25、Let me see .
  26、初一.三班
  27、have supper
  28、在那边
  29、at school
  30、看一看(短语) III、单项选择。从 A,B,C,D 中选择一个正确答案。(20%) ()
  1、??What’s this in English? ?? a pen. A、This is B、 That’s C、 It’s D、 Its ()
  2、Rose has a happy(幸福)family. father and mother young. A、 She,is B、 Her,are C、 Her,isn’t D、My,am
()
  3、This is old picture. old picture is on wall. A、a, An, a B、 an, An, a, C、an ,The ,the D、 an, the ,the ()
  4、??What colour it ?? orange. A、is, They’re B、 are, They’re C、 is ,It’s D、is ,I’m ()
  5、There three desks and a computer in the room. A、are B、 is C、 has D、 have. ()
  6、 These are apples. are in the bag. A、her ,You B、 mine ,Your C、 our ,Hers D、his ,My ()
  7、Look! The man the black car is my son’s teacher. A、to B、 in C、of D、for ()
  8、 Can you __ the shirt ,please? ?Yes. A、to wash B、 washes C、 wash D、 are wash ()
  9、? not here today? ?Bill is not here. A、Who’s B、Whose C、 Who are D、 What’s ()
  10、?Do you have an e-mail address ??Yes,. A、I am B、 I can C、 I have D、 I do ()
  11、Let me your new watch. A、look B、look at C、 have a look D、 to look ()
  12、his shoes under the bed on the floor? A、Are ( B、Is C、Has D、She’s
)
  13、The blue sweaters in the box are nice .But I like on the shelf(架子).
A、 the yellow ones B、 red one C、 a one D、 green ones ()
  14、 What’s the time? 它的同义句. A、What day is it today? B、 What time is it ? C、 Where’s the clock? D、What’s that? ()
  15、There is a red hat on the table .Please. A、put on it B、 put them on C、 put on mine D、 put it on ()
  16、?Hello! May I speak to Mr. Smith, please? ?Sorry, he’s not 's , Please? ?is Jack. A、 this , this B、 that That C、 that ,This D、 this that ()
  17、?Are these jeeps? ?NO,. A、 Chineses ,they aren’t B、 American, they are C、 Japan ,they aren’t D、English ,they aren’t ()
  18、?,Tom ,Where’s my doll? ?Oh, sorry ,I don’t know . I think behind the door. A、Excuse me , it ‘s B、 Here you are ,she’s C、 I’m sorry ,its D、 How are you ,he’s ()
  19、This is the twins’ bedroom. We can see beds . A、May’ s and Joy’s B、 May’ s and Joy C、May and Joy D、 May and Joy’s ()
  20、Can you count one a hundred? A、from, to B、 for ,to C、 like ,in D、 at ,on IV、句型转换 按要求变换下列句子,每空一词。(10%)

  1、There are five people in my family.(就划部分提问) How people in your family?
  2、The woman in purple is David’s wife.(就划线部分提问) is David’ s wife?
  3、 That is a bus .(变为复数句子) .
  4、 His new trousers are brown.(就划线部分提问) his new trousers?
  5、I am in Row
  2.(变为一般疑问句) in Row
  2?
  6、There are some kites in the sky.(变为否定句) There are kites in the sky.
  7、Is Mimi in the tree now ?(做出否定回答) No, it .
  8、Meimei’s grandfather is seventy(七十).(就划线部分提问) is her grandfather?
  9、Please give me the ruler.(写出同义句) Please give the ruler . Ⅴ、从 B 栏中找出能够回答 A 栏问题的答案。(10%) AB ( )
  1、What’s your name? A、Kate’s on duty today. ( )
  2、How do you do? B、Yes ,he is . ( )
  3、Who’s on duty today? C、Nine. ( )
  4、What’s three plus six? D、My name is Nick. ( )
  5、Nice to meet you . E、Nice to meet you . ( )
  6、What class are you in ? F、How do you do ? ( )
  7、Thank you very much . G、It’s time for break. ( )
  8、Is her husband American? H、No ,I can’t . ( )
  9、Can you spell it ,please? I、I’m in Class Ten. ( )
  10、Oh ,it’ s about 4:00 . J、You’re welcome. Ⅵ、阅读理解(10%) A)完成对话,每空一个单词。(5%) LI LEI:Look (
  1) this toy car. Lucy .It’s a new car. Is it (
  2) ? LUCY:No, it isn’t. My car is (
  3) home .I think it’s (
  4) ,He Can’t find (
  5) car . LI LEI:Excuse me, Jim. Is this (
  6) car? JIM:Let me see. Oh, yes .It’s (
  7). LI LEI:Here you are .You must look (
  8) it. JIM:Yes, (
  9) you, Li Lei. LI LEI:That’s (
  10). B)根据短文内容,判断下列陈述正误。正确用√,错误用×。(5%) Ann’ s bedroom is not very small .It’s big .A TV set (一台) is in the room .It is on the table .There are some red flowers on it ,too .We can see a picture of trees on the wall .There is a blouse ,a skirt and a light green coat on the bed .Her shoes are under the bed . A desk is near the winder .On the desk is a clock . It’ 7:00 o’clock. It ’s time to go to school .But where is Ann’s schoolbag? Oh, it’s on the chair .Now Ann is putting on her shoes.
( )
  11、We can see a dress, a coat and a sweater on the bed . ( )
  12、Ann’s shoes are behind the door. ( )
  13、There is a TV set in the big bedroom. ( )
  14、Ann goes to school at 7:
  15. ( )
  15、One clock is on the desk and one picture of trees is on the wall. VII、书面表达. (10%) 你是电影俱乐部(Movie Club)的一名会员。你们经常组织看不同类型的影片。请较全面地介绍你们的俱 乐部成员及开展的活动。 内容要点:
  1)你的姓名、年龄、生日及各自的特长(例如:会跳舞等等)。
  2)近期活动安排(时间、日期),电影类型及你对这些电影的简单评论。
  3)不少于 10 句话。
初一英语考试答案(100 分) Ⅰ、语音 10%,(每题 1 分) A)5%
  1、D
  2、C
  3、C
  4、B
  5、A B)5%
  6、A
  7、D
  8、D
  9、C
  10、B II、词汇 30% A)10%(每题 1 分)
  1、B
  2、C
  3、A
  4、B
  5、A
  6、D
  7、B
  8、C
  9、D
  10、C B)10%(每空一词,均为 1 分,大写不给分。)
  11、her
  12、 aren’t
  13、 families
  14、 mine
  15、 he
  16、 children
  17、 two/to
  18、open
  19、 dark
  20、 mother C)10% (每题 1 分。英语的大小写、汉语的汉字错误以及随意加标点,均不给分。)
  21、不明飞行物
  22、in Japanese
  23、看电视
  24、look after
  25、让我想想看。
  26、Class Three ,Grade One/Class 3 ,Grade 1
  27、吃晚饭
  28、over there
  29、在学校
  30、have a look III、单项选择 20%(每题 1 分)
  1、C
  2、B
  3、C
  4、C
  5、A
  6、C
  7、B
  8、C
  9、A
  10、D
  11、B
  12、A
  13、A
  14、B
  15、D
  16、C
  17、D
  18、A
  19、A
  20、A IV、句型转换 10% (每空一词,均为
  0.5 分。大小写错误不给分。)
  1、many ,are ,there
  2、Which ,woman
  3、Those ,are ,buses
  4、What, colour ,are
  5、Are, you
  6、not ,any
  7、isn’t
  8、How ,old
  9、to, me V、10%(每题 1 分)
  1、D
  2、F
  3、A
  4、C
  5、E
  6、I
  7、J
  8、B
  9、H
  10、G VI、阅读理解 10% A)5%(每空一词,均为
  0.5 分,大小写错误不给分。)
  1、at
  2、your
  3、at
  4、Jim’s
  5、his
  6、your
  7、mine
  8、after
  9、thank
  10、OK B)5%(每题 1 分)
  11、×
  12、×
  13、√
  14、×
  15、√ VII: Our Movie Club My name is David Green. I am twelve years old. My birthday is February 6th. I can play football and swim well. I like seeing movies very much. I am in a movie club. In the club, I have a friend Jay. He is twelve years old and he is good boy. His birthday is July 7th. We are going to see a new film next Sunday afternoon. It will be on at three o'clock. It is an action movie “called Hero”. Li Lianjie is the actor. I think it’s exciting. I want to see it.
 

相关内容

吉林省长春市外国语学校2009-2010学年度七年级上学期月考英语试卷

   长春外国语学校初一年级第一次月考英语试卷 听力部分( 听力部分(25 分) (每小题 Ⅰ听句子,选出与内容相符的图片。 每小题 5 分) 听句子,选出与内容相符的图片。 ( 听句子,选出所包含信息。 (每小题 Ⅱ 听句子,选出所包含信息。 每小题 5 分) ( 6.A. G 7.A. Grace 8.A.hi 9. A. afternoon 10. A. is B. it B.J B. it’s B. hello C. P C. what’s C. Helen B. evening C. t ...

高二下学期第二次月考英语试题

   高二下学期第二次月考英语试题 高二下学期第二次月考英语试题 下学期第二次月考英语 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 30 分)略 英语知识运用(共两节 共两节, 第二部分 英语知识运用 共两节,满分 45 分) 单项填空(共 个小题; 第一节 单项填空 共 15 个小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 中,选出可以填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 21. May I borrow your paper? . A. By all means B. ...

北京医学院附属中学2010年12月高一第一学期月考英语试卷10123003BJ2

   中小学 1 对 1 课外辅导专家 北京医学院附属中学 2010 年 12 月高一第一学期月考英语试卷 (20 分) 一、词汇检测: 词汇检测: ( ★ 根据中文提示填上适当的词,注意形式的变化。 1.I heard that Alice (嫁给) a Frenchman with a lot of money. 2.They’ve (提供) us $75,000 for the house. 3.Easter is usually (庆祝) in late march or early Ap ...

桂林2010年中考英语试题

   中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.com( 中 考 ) 、 GaoKao.com( 高 考 ) 、 ZuoWen.com( 作 文 ) 、 YingYu.com( 英 语 ) 、 YouJiao.com( 幼 教 ) 、 BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.c ...

沈阳2010年中考英语试题

   中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.com( 中 考 ) 、 GaoKao.com( 高 考 ) 、 ZuoWen.com( 作 文 ) 、 YingYu.com( 英 语 ) 、 YouJiao.com( 幼 教 ) 、 BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.c ...

2010年陕西中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2009年全国各地中考英语、试题代词汇编

   . College students are old enough to teach.(09安顺市) A. them B. their C. themselves D. they 答案:C 2. David talked with a friend of on the internet for a long time yesterday. (09安顺市) A. he B. his C. him D. himself 答案:B 3. ?Do you know ...

2009年全国各地中考英语试题分类汇编

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编 形容词和副词 1. Lee came to Beijing in 2005. He has been here A long 答案:B 2. Tian’anmen square is one of A large 答案:D 3. We love to go to the country in spring as the flowers smell so A. well 答案:B 4. The letter from my uncle was shor ...

2010年中考英语试题分类汇编-句子翻译

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 2010 年中考英语试题分类汇编(130 套)专题五句子翻译 年中考英语试题分类汇编( 专题五 考点一、根据中文补全句子 (2010 江苏省宿迁市五、根据所给汉语完成下列句子,每空词数不限 ,满分 10 分) 61. 迈克敲了敲门,但没有回应。 Mike ▲ the door, but there was no answer. 62. 昨天这位医生为病人做手术了吗? Did the doctor ▲ the patients ye ...

热门内容

4.2009年上海卷英语试题解析

   4.2009 年上海卷英语试题解析 Ⅱ.Grammar and Vocabulary Section A Directions: Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best completes the sentence. 25. Four Chinese models were the 14 people ...

IBOOK版93分考研英语达人的阅读笔记

   93 分考研英语达人的阅读笔 记(这个真的特别好。希望研 友们可以打印下来,时常拿出 来看看并比照学习)来源: 哈商 大 EG 的日志 这篇文章是我搜集到的考研资料 里最珍珠级别的 一.考研阅读的基本解题思路: (四步走) 第一,扫描提干,划关键项。 第二, 通读全文,抓住中心。 1. 通读全文,抓两个重点: ①首段(中心句、核心概念常在 第一段,常在首段出题); ②其他各段的段首和段尾句。 (其 他部分略读,有重点的读) 2. 抓住中心,用一分半时间思考 3 个问题: ①文章叙述的主要内容 ...

外贸专业英语词汇----灯具英语词汇

   实惠网外贸平台欢迎您的到来! 实惠网外贸平台欢迎您的到来! 外贸专业英语词汇灯具英语词汇 外贸专业英语词汇灯具英语词汇 烟花灯 节日灯 圣诞灯 椰树灯 卤素灯 白炽灯泡 组合开关 专业照明 舞台灯 应急灯 firework lamp / light holiday lamp / light Christmas lamp / light coconut lamp / light Halide Lamps / Halogen Lamps incandescent light bulbs inte ...

电大开放英语3重点

   UNIT1:Talk About Yourself 一、New words and Expressions: be relevant to 与……相关 be available for sth 有空做某事 a full range of各个种类的 take on 聘用 ...

考研英语专业词汇

   考研英语阅读理解常考词汇总结 (2010-06-17 11:03:52) 转载 标签: 教育 太奇考研??? 朱泰祺 1.表达作者态度的常考词语 amazed 感到惊讶的;amazing 令人惊讶的;ambiguous 模棱两可的; approved 公认的; approving 赞许的;arbitrary 武断的;bewildering (=puzzling) 令人迷惑的;biased (=prejudiced)有偏见的,偏心的;critical 持批评态度的; depressed 感到沮 ...