郝老师专业家教
HLS
郝老师学校“2+6” 郝老师学校“2+6”课程初一上半学期英语入学测试卷 C 时间: 时间:30 分钟 姓名: 姓名: 满分: 满分:50 分 成绩: 成绩:
一.词汇 根据句意完成已给出首字母的单词。 A)根据句意完成已给出首字母的单词。(每空 1 分,共 15 分)

  1.There are sixty m in an hour.

  2.The box is too h, so I can't carry it.

  3. Look!The children are s in the river.

  4. Please look up (查阅)the new words in a d.

  5. I'm very t, and I'd like some water.
B)用括号内所给单词的适当形式填空。

  6. Please listen to me (careful), OK?

  7. Let me (tell) you about it.

  8. There are many (knife) in the shop.

  9. Xiao Ming is good at (play) football.

  10. I think the shop is (close) at this time of day.
C)根据句意和所给的汉语提示,在每个空白处填入一个适当的单词。

  11. Let (我) help you find it.

  12. I'm not good at (篮球).

  13. What's your (喜爱的) sport?
第 1 页 共 6 页
郝老师专业家教
HLS

  14. I think the shop is (关着的) at this time of day.

  15. I drink two (玻璃杯) of milk for breakfast.
单项选择。 二、 单项选择。(每题 1 分,共 10 分)

  1. I can't play chess, but I can play football.
A. /, /
B. the the
C. a, the
D. the, a

  2. My brother and I .
A. is doing my homework
B. am doing the homework
C. are doing our homework
D. are doing our homeworks

  3.One of the books new. All books are old.
A. are; other
B. is; other
C. are; the other
D. is; the other

  4. There some chairs and a desk in the room.
A. is
B. am
C. are
D. be

  5. ? has a pencil sharpener?
?Lily has one. But you must this afternoon.
A. Who; give back it
B. Where; give it back
C. Where; give back it
D. Who; give it back

  6. My mother is a cake me.
A. making, for
B. doing, for
C. making, to
D. doing, to

  7. One of is from Japan.
第 2 页 共 6 页
郝老师专业家教
HLS
A. children
B. the student
C. the students
D. men

  8. A clock has eyes or ears.
A. not
B. no
C. not a
D. two

  9. Please play with a yo-yo like that. Please do it like this.
A. don't
B. doesn't
C. not
D. no

  10. Oh, you're right. The food shop now.
A. closed
B. is closed
C. closes
D. opens
三、 阅读理解。(每题 1 分,共 10 分) 阅读理解。
A Mr. Green has a small garden in front of his house. There are lots of flowers in it. And he has only a few trees. His neighbour Mr. Black has a garden, too. Mr. Black’s garden is smaller than Mr. Green ‘s garden. He has fewer flowers than Mr Green but more trees. Mr. Brown is Mr. Green’s another neighour. Mr. Brown’s garden is the smallest one of the three. He has the fewest flowers of them all, but the weeds(杂草)in his garden are the tallest. There is always a lot of work to do in his garden, but Mr. Brown doesn’t have enough time to work in his garden, so his garden is the worst.
  1. What’s in Mr. Green’s garden? A. Lots of flowers and a few trees C. Lots of flowers and lots of trees A. better A. more; fewer B. worse B A few flowers and lots of trees D. a few flowers and a few trees C. bigger D. smaller D. fewer; fewer

  2. Mr. Green’s garden is than Mr. Black’s garden.
  3. Mr. Black has flowers but trees than Mr. Green. B. fewer; more C. more ; more
  4. There are a lot of weeds in Mr. Brown’s Garden because . A. the garden is too small C. Mr. Brown is too busy to work in his garden
  5. Whose garden is the best? A Mr. Green’s B. Mr. Black’s C. Mr. Brown’s D. We don’t know B A man is going to the house of a friend. It is quite far away and so he takes some sandwiches
第 3 页 共 6 页
B. Mr. Brown doesn’t like flowers D. there us always a lot of work in it
郝老师专业家教
HLS
along for his lunch. As he goes along, he says to himself, “ My friend is sure to give me a very nice meal. He is going to give me good wine(酒)to drink. So what’s the use of these dry sandwiches.” As he says this, he throws them onto the ground. He goes on and comes to a river. The river has become very big because of the rain in the past few days. He cannot cross the river. He hopes there is a boat to take him over. So he waits and waits. He waits for a long time. Then the sun begins to set. The man says to himself, “ I cannot go to my friend’s house today. I must go home. Then he starts for (出发) home. Soon he feels very hungry. He wants very much to have something to eat. But he doesn’t have anything. Suddenly he sees some dry, dirty, hard sandwiches on the road . he is very happy. He picks them up and eats them all. Do not throw good things away. You may need them later on
  6.It will take the man to walk to his friend’s house. A. a few days B. a few hours C. a whole night D. one hour or two
  7. He throws the sandwiches to the ground because . A. he doesn’t like them B. the sandwiches are dirty C. he thinks his friend will not like them D. he is sure to have a nice meal at his friend’s house
  8.In “ the sun begins to set”, “ set” here means in Chinese. A. 落下 A. B. C. D. B.升起 C. 变暗 D. 照耀
  9. The story tells us that we . mustn’t walk a long way to visit a friend mustn’t throw dry sandwiches away must throw things away when we don’t need them must always keep good things

  10. He has to go back home because . A. it is late B. he hasn’t got sandwiches C. it rains hard D. he is hungry
四、完形填空。(每空 1 分,共 10 分) 完形填空。
It's a fine Sunday morning. There are many people in the park. Many of _1__are young.
and 2 _are old.Some Young Pioneers are playing games over there. Two boys are playing __ 3__ their yo-yos. A girl is flying a kite. Two children are __4__ a toy boat. There is a
lake in the park. The water is clear. There are some __5_
on the lake. Near the lake a you
ng man is reading. There is a house near the lake. Beside _6__ house two men are working. A woman is watering the flowers. Look at that big tree. There are some birds __7_ it. Under it are some men. Four of them are playing cards. One of them is 8 __two cats. The cats
第 4 页 共 6 页
郝老师专业家教
HLS
are running up the tree. What do they want to do? They want to __9_ the birds. What 10_ can you see in the park?

  1. A.they
B. them
C. their
D. theirs

  2. A. some
B. other
C. the other
D. much

  3. A. to
B. on
C. with
D. for

  4. A. doing
B. making
C. flying
D. reading

  5. A. birds
B. ships
C. buses
D. boats

  6. A. a
B. an
C.the
D. /

  7. A. in
B. on
C. under
D. at

  8. A. in
B. looking like
C. look at
D. looking at

  9. A. give
B. take
C. bring
D. catch

  10. A. about
B. else
C. other
D. the other
五.书面表达。(5 分) 书面表达。
介绍你的朋友,他的情况如下:男孩, 13 岁,法国人, 棕色头发,大鼻子,大眼睛,个高且瘦,像他父 亲等。约 50 个单词。
第 5 页 共 6 页
郝老师专业家教
HLS
郝老师学校“2+6” 郝老师学校“2+6”课程初一上半学期英语入学测试卷 C
答案: 答案: 一、I.
  1.minutes
  2.heavy
  3.swimming
  4.dictionary
  5.thirsty
  6.carefully
  7.tell
  8.knives
  9.playing
  10.closed
  11.me
  12.basketball
  13.favourite
  14.closed
  15.glasses 二、
  1. A
  2. C
  3. D
  4. C
  5. D
  6. A
  7.C
  8.B
  9.A
  10.B 三、.A ) 1?5 ACBCD 6?10 BDADA
四、1?5 B A C B D 6?10 C A D D B
五、 书面表达。 have a good friend. He is a French boy. His name is Frank. He is 13 years old. He has brown hair, I a big nose and a pair of beautiful eyes. He is tall and thin. He looks like his father. He can speak a little Chinese. He likes living in China. I like him very much
第 6 页 共 6 页
 

相关内容

初二英语(A)---下学期---含答案

   郝老师学校“2+6” 郝老师学校“2+6”课程初二下学期英语入学测试卷 A 时间:30 分钟 时间: 姓名: 姓名: 一、单项选择(共 30 分,每个 1 分) 单项选择( 1. Don't forget the letter. A. to send B. send C. sending 满分:50 分 满分: 成绩: 成绩: D. being sent 2. The chair looks very old, but in fact it is very comfortable to . ...

初二英语---上半学期(C)--含答案

   郝老师学校“2+6” 郝老师学校“2+6”课程初二上半学期英语入学测试卷 C 时间: 时间:30 分钟 姓名: 姓名: (每空 一、单项选择。 每空 1 分,共 15 分) 单项选择。 ( I、 remember I first met Sam a cool spring morning. A. in B. on C. at D. of 2. The post office isn’t near. It’s hard there in a quarter. A. to get B. get ...

初一英语---上半学期(A)---含答案

   语文外语测试卷(上半学期) 郝老师学校初一 2+6 语文外语测试卷(上半学期) (满分:50 分 时间:30 分钟) ) 一 :单选(共 6 分,每小题 1 分) 1. There a young man in the mom. A. have B. has C. are D. is 2. Tom usually goes to bed ten o'clock in the evening. A. in B. on C. at D. of 3. ? did you play football ...

2011年3月份浙江省高考英语听力考试(含答案)

   2011 浙江省英语 3 月份听力原文和参考答案 1-5 BBCCC 11-15 ABCBA 1. Where is Linda now? A. In the woman’s office B. In the classroom. C. In the library 6-10 BACAC 16-20 BAABC 原文: -Hi, David! Nice to meet you here in the library! -Me too. Do you know where Linda is? ...

【强烈推荐】陕西省延安实验中学09-10学年高二上学期期末考试(英语)含答案

   阳光家教网 http://hz.ygjj.com 高二英语学习资料 高二英语 09- 学年高二上学期期末考试(英语) 陕西省延安实验中学 09-10 学年高二上学期期末考试(英语) 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 50 分) 第一节:单项选择( 小题; 第一节:单项选择(共 20 小题; 每小题 1 分,满分 20 分) 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项. 从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项. 1. I will ne ...

初一英语

   Unit 2 Looking Different Topic 3 Is he tall or short? Section A 主要活动:1a, 1b and 3 课时建议:1 课时 教学目的:1. 学习选择疑问句以及其语调。 。 2. 进一步学习人物的描写,学会使用 with 来描写人或物体。 教学过程: Step 1 Review Check the homework. Ask some students to come to the front to introduce themsel ...

初一英语

   仁爱版英语七年级上册教学设计 张丽 Contents: Unit 1 Topic2 Section B 1、Make sure all the students grasp the differences between he and his, she and her. 2、Get the students to speak English and learn English happily Teaching aims: in class so that they can discover ...

初一英语

   初一英语 读单词,把单词变成现在分词的形式 buying lying standing reading buy lie stand read talking walking singing dancing talk walk sing dance have take write shop having taking writing shopping eating driving calling enjoying eat drive call enjoy telling swimming wa ...

初一英语

   初一英语句型转换练习 一、按要求完成句子(要求:A:改为一般疑问句 B:改为否定句) 1. I am a student.→ A: 2. They are English cars. →A: 3. This is a pencil-box. →A: 4. Its name is Polly. →A: 5. These are my English books. →A: 6. I know his name. →A: 7. Please look after your cat. →A: 8. ...

初一英语语法

   初一英语语法虽然是从简单的一些日常用语出发的, 但语法中常 会有一些知识点看起来很细小,容易被忽视,但这些知识点掌握 不熟练,往往会造成一些语法应用上的错误。因此在学习初一英 语语法时, 要认真、 细心, 不要觉得一些地方不重要而得过且过。 下面从几个方面,总结出了初一英语语法,如果要复习英语句法 的同学,可以参考一下,一、初一英语语法??词法 一 初一英语语法 词法 今天讲的内容 1、名词 A)、名词的数 我们知道名词可以分为可数名词和不可数名词, 而不可数名词它 没有复数形式,但可数名词 ...

热门内容

英语日常用语加油站英语日常用语加油站

   英语日常用语加油站 作者:xiataomail@gmail.com(violet) 日期:2010年11月15日 (3周前) What are you trying to say?(你到底想说什么?) Don't be silly.(别胡闹了。 ) How strong are your glasses?(你近视多少度?) Just because.(没有别的原因。 ) It isn't the way I hoped it would be.(这不是我所盼望的。 ) You will ne ...

2007年12月大学英语六级考试试题及参考答案

   2007年12月大学英语六级考试试题及参考答案 年 月大学英语六级考试试题及参考答案 Part I Writing (30 minutes) The digital age 1. 如今,数字化产品越来越多,如… 2. 使用数字化产品对于人们学习工作和生活的影响. Part II Reading Comprehension (Skimming and Scanning) (15 minutes) Seven way to Save the World Forget the old idea t ...

高考英语

   高三英语学生学习课件 高三英语学生学习课件 目 录 考点要览 疑难点击 实战演练 高三英语学生学习课件 考点要览 高三英语学生学习课件 考点要览 形容词和副词 介词和动词 高三英语学生学习课件 形 容 词 ●和 副 词 ⊙形容词作定语及多个时的位置顺序 ⊙形容词和副词的比较等级用法 ⊙何时形容词后置 ⊙-ly结尾的形容词 ⊙定语形容词和表语形容词 ⊙词形一致的形容词和副词 高三英语学生学习课件 介 ● 词 ⊙介词基本用法及易混淆介词的区别 ⊙常见的各种介词搭配及意义 ⊙易错常考介词及其搭配 ...

任务型教学在初一年英语课堂教学中的实践

   任务型教学在初一年英语课堂教学中的实践 永春县教师进修学校 林永青 摘要] [摘要]随着新课程改革的推广,任务型外语教学已渐入人心。本文以新课程 标准要求为框架,结合近一年来对任务型教学实践的调研,提出了在课堂中应注 意抓好的六个环节并加以总结,以期对今后初中任务型英语教学实践有所帮助。 [关键词]任务型初中英语教学 关键词] 引言 我国基础教育新英语课程标准开宗明义地指出: “此次英语课程改革……倡导 体验、实践、参与、合作与交流的学习方式和任务型的教学途径” 。任务型教学就 是以具体的任 ...

大学英语B统考题库,大学英语B网考资料,2011年更新资料

   基本上报考电大或者开放教育的,都是没有时间,基础也不是很好的同学,但所有网络教育专升本 的学员都需通过国家组织的英语和计算机网络统考。只有通过这个考试,网络教育专升本的学员才 能顺利毕业,如何才能通过?请详细看以下分析。 首先,态度上要积极,对待网络英语统考就要像打仗一样。只要报名了就要想方设法,一鼓作气把 它拿下。古人云:一鼓作气,再而衰, 三而竭。 其次, 要了解考试, 任何考试都有自身特点, 考试前请大家一定彻底了解英语网络考试的基本情况: 题型设置、题量、考试时间以及考试形式等基本信 ...